Thursday, April 30, 2009

kepenatan yang melanda.

hahaha kalau nak tahu arini lah ari kedua penat slepas smlm.
ahahhahaha
dah lah pagi tadi aku tg brsmgt nak blaja bio tup tup irpann pggil masuk team da untuk xplorace tuh..wahhh..
bekobar2 aku nyr jntung weh.akaka..takot je aku puan DINA si mulut murai memarahi aku nty.ahahaha..tapi xpe la kott.sajer je nk ponteng..bukn nye ckit..satu klas pun pontg kot..lbih kurg..keh2...
oke2..masuk plak bab explorace..
bile dpt task jer..kiteorg cpt2 amik aww.
mse ktrog smpi cekpoint first en??acap suh aku rebut2 ng org len tuk dptkn kertas..pe lagi..aku gune lah kuasa kauu..
pas tu.aku lwn ng org sblah..aku xpuas hti aku koyakn kertas dorg n aku amik yg baru.
ahahhaha

thenn,task tu amatlah memeninkan kpla lutut aku.ahha.xphm lahh.die bg no n ckgu suh kite pkir.hik2.lpass stgh jam jln2 ctu..bru lah kitrg dpt klu yg suh crik kt kolam ikan tuh.ehehe..malang nyer..da la pnss.bpeluh2 lak tuh.ahah..lpas tuhh sekend task iss kite kne crik huruf pakai soalan menggunakn nombor..
betul x ni?kenpiuss akuh.ahhah..rupe2nye jwpnnyer cikgu shaista..nme da la memenigkan..tpkse la ke hulu ke hilir crik die..mula2 crik kt pjbt..xde..then crik kt kenten mbru ade..punye lah sdp dier mlantak.akkakakak....kiteorg yg peluh2 ni cpt2 minx task yg ke tiga..ahhauauha

nthen kiteorg kne setelkn soklan math form 2 kt keneten..soklan sennag pun kitrog amik mase berjam2 n setelkn..soklan tuh ayam2 jer wehh..punyerlah sakai...
nak mampuss.
nthen trus ke makmal bio wat crossword puzle yg mcm nauzubillah susah nk mmpuss..etlis ktrg dpt jwb 9 soklan dri 20 tau..tnpa bukUUUUUU..ahahahahhanthen trus ke mkml fizikk tuk jawab soklann...pnt nk mati tutrun ke open hall crikk daun2 yg moinokotiledon n dicotyledon apekebnde tahh ahaakakaka..thenn tgn aku da pnt ku mls nk tulis agii./..ahahhahahaha
nty aku cter lagi laahh hik3..

p/s::aku da kuruss kot hari nii.main lari2.ahahahah

Wednesday, April 29, 2009

coret-coret weh.

bende ni aku buat time aku mula2 buat myspace.time tu akui orang kampung yang overdoss./

ahahahahha.tula aku meroyan2 satu myspace weh.ahahah..gile saiko..aku pu malu lohh bile aku ingat2kan balik semolaa..xnak ingat pun xpee..tapi sebab aku nak nstalgia 3Aktif2008,aku ingatkan korang balik.hih

i

sai>>kwn yg garang mcm antuu..muke xpna gelak..tp tu mse dulu la..skg aku da bejye mwatkan die gelak n senyumm2 kmbing...lawa lah gak die nie..aku respek die sbgi seorg rakn yg berkaliber..hahaha..yela tu.:p


'aisya>>wanita optimistik nie selalu ingin ke depan..nk bejaye la katekan..tahniah aisya..ko pun aku respek gak..yg cemerlng,ygcntik,yg moden,open minded tu sume ko..bile aku puji nie jgn la kembang lak tau..huahuahua..:B


zyda>>seorg yg garang..hari2 marah..marah tande syg kot..wahahaaha.zyda seorg yg mmpunyai tulisan yg cntik dlm kelas..sori yer..hadzrin aqmal pnyer tulisan lg cntik yerr.zahida zailan nme penuh die..berkulit itam maniss tp tetap cntik laahh..kalo korg nk tau!!:c


sab>>sorg ni ske jeling2 tau kt aku..waw!!takut aku tgk..mcm harimau nk mam org..seorg yg pengemas..xbley comot,kertas komot,buku note mest nk yg cntik jer..yela..tulisan die kan ala2 yg berangkai nyer..kaakakakaka..paling pennnnn#### dlm kelas..!!oopppss?terlebih suda..hahaah.jgn marh sabb..


emirox>>lelaki kecik yg lincah..wawawaw..baby face ni ske bajet jer.seorg yg sdikit brtggunjwb,prihatin,aktif n mint C.R7..kann??go go MU&!1oh nooo!!go go LIVERPOOL..MU is loserr!!


arif apandi>>dakni sala sorg aku pyer idola slepas dr.M..nk tau knape??korg pkir la sendiri..jgn bgge sgt ek arip..aku tulis ni sje jew..ahahahaha..xdela..kamu mmg sorg yg dilahirkn tok berjaya..jgn lupe aku nnt bile da besa..mklumla.aku ni x pndi..wekwekwek.: :0


wafiq>>musuh aku mse skola renda n bes friend aku kt skul mnengah..ade org ckp..kawan x mgenal sesiapa..ye x??besla kwn ng dak cabby nie.rakn yg amik brat..tp aku xske sbb die pndi blakon jdik mionnk!!wahahaahaha


irfan>>a.k.a TIPAN..hahaha.pelik ble pestaim tgk die..rmbt die..care die..but..skg bg aku die kwn yg byk mmbntu aku dlm bicara cinta..huwargghhh!!haahaha...thanx tipans.:]


farisya>>minah sorg ni pun bley thn gak gedikks nyer..tp xla gedik2 kt lorong tu..org kte die ni gedik pandai..yela sgt..bes..ske gelk bile aku ckp samthing..wlupun bile gigi SAKITT!!haahahahaha:0


nadhirah>>aku jmpe dakni time kawad..care die yg pling pelik aku pna tgkk..nk kate laki x.nk kate pompuan yeerr..sbb die pompuan..aku ske kwn ng nad sbb die ade dlm kategory rakn2 plhn aku..yg ganas!!huahuahua


fatini,amalina,syazana,farahdiana & mekar>>ni pun aku jmpe time kawad..TEAM2 cntik ni sering riuh rnda ble jumpe..peacew gurlss!!bes dpt knl ng korg yer..


hazeem>>AKU X DAPAT NAK KOMEN APE2!!HAHAHA..PHM2 SENDIRI JER LA


khairul>>kwn yg saikoo..yg xley blaa..yg mionkk jugak.slalu dates ng frisyaa..huahuahau..


suzi>>rakn akrab si frisya nie ade sore nyaring..yg ley dengr smpi atlantiss sne tu..mmg skit tinge r ble dgr sore dak ni..ahahahah


afiq>>afi a.k.a rayband yg bjet nsem..kahkahkah..aku xckp yer

afiqq..ade org ckp..ape??ko PLAYBOY besar??!!hahahaha
fakhry & wal>>dua org ni pun sengal..jaz menghidupkan watak jer dalm cerita di atas..kahkahkahkah!!



Aqil>>bes ke kwn ng die ni??mcm nk kiamat dunie ble dok seblah die..cter world jer..pangai pun world jugakk!!wooo!!aku salute la dgn kberaniann ko..tp jgn too over..org x ske nnt..truskn ushe andaa...:-8


nabeel>>org kulit putih yg sentiase nk yg tepat..xnk yg ade cacat cela pun..mmg baek nabeel..kwn yg mghormati org lenn..MUNGKIN ade jodoh ng si ..........risya tu ke??huhuhuhuhauhuahua..jgn mara yer bangBEEL!!hi
hi



kan aku cakap kan??memalukan je wehh.ahahahahhaha


parashut yang macam siak.

ahahahaha..sedih nyer tadi..kiteorg..[aku n nabeel] kalah .
ahahahahah
buat nye komainn..
penat dah penat dah.berpeluh2 lagi.ahhahaha.benci..akurase budk yg catat masa tuh xadil lahh..logik ke kiteorg punye mse 5.6 saat??pdhal kiterog nyer lahh yang paling chantikk.
gila bodoh.ahaxss..
xsuke si saiful n arif paisal nyer..dieorg punyer dah la lme..cantik lak tuh.tapi xper weh/taun dpn masihh ade.ahahahahha
buduss.
p/s::arini bess..cikgu xde pun masukk dlm kbykn subjek.ahahahha

Tuesday, April 28, 2009

tunang,







11/4 ritu ade majlis ptunangan


kakak aku aww..ramainyer orang marah sebab aku tak jemput kawan2 aku.ahhahaha..kesian aku..kene jadi bahan.alah weh ngkorg..buknnyer ape punn.nty dier kawen aku hajak k..jangan lah terguris hatii..xde yg bes punn.hik3..aku pent nk lyn sorg2.hahahaha..


ape2 pun aku nk ucapkn selamat bertunang kiki.


:)


p/s:zyda..ni lah budk yg caLL ko tuh.ahahha

birthday


hahaahha

6/4/09 merupekan satu tarih yg tekezut weh.kakkakaka

aku xtau pun mereka2 iaitu pekawan
setan ni wat seprise party kat skul.

aku pun bodoh2 r ikut smaa diaa..

cikgu pun layan enn??

nak mampuss...

pastu nk tau ark?cikgu pun pandai pura2 blako mcm xde pape pdhl die lah yg setkn sumenye.

ehhehehehe..zydaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa,adeilaaaaaaaaaaaa..jaga kau..thanxx aww..syaa,akip,haze,nbell n sumer kwan2 ..

thanx cz mnjadikn hidup akuh ceria wehh

happy alway..

salam

:)

There was an error in this gadget