Tuesday, July 28, 2009

beralah.

kenapakaubaca.
"nak yang terbaik,tapi semangat tiada"-H.A
hahahaha
gila la.hidup aku betul betul penuh dengan dramatic event.cool oh.hehehe.
so semuanya sudah terjadi,semuanya sudah selesai.harap harap ini yang terbaik
no more perasaan di hati
atau pun salah silap yang lalu dikenang kenang lagi.tak mo dah okee.
IM SORRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRY..
for u.
-Allah berfirman, yang ertinya; "Kamu diwajibkan berperang (untuk menentang pencerobohan) sedang peperangan itu ialah perkara yang kamu benci dan boleh jadi kamu benci kepada sesuatu padahal ia baik bagi kamu dan boleh jadi kamu suka kepada sesuatu padahal ia buruk bagi kamu. Dan (ingatlah), Allah jualah Yang mengetahui (semuanya itu), sedang kamu tidak mengetahuinya. " Q. S Al-Baqarah : 216-

Monday, July 27, 2009

F & S

kenapakaubaca.

"kita nak maju dalam hidup ni.so,singkap singkaplah sejarah lepas"-H.A
SAPE S??
SAPE F??
gila lah.dalam satu satu masa aku suka 2 orang?
yeke?
how can this happened?
tapi aku tak minat la.hehehe..
but 4 sure aku akan kekalkan dgn prinsip aku
"bagai perigi mencari timba"
cool ark?
keh3

Thursday, July 9, 2009

eh,aku masih ada.

kenapakaubaca.
cuma malas nak ber-BLOG al maklum la bizy dengan kebende tah.aku pun tatauuu.heeeeeeeeeeee adioss.unti we meet again later
:)
There was an error in this gadget