Wednesday, November 25, 2009

dia aku dan arghh sebuk la

kenapakaubaca.

"cis suka suka je tuduh tuduh aku en?"-H.A



heeee.saryugia macam duduk dalam bilik tebal yang dilitupi besi dan ibarat takda apa apa kat dalam tu.burink siot cuti cuti ni .nak carik kerja tapi dah terlambat.ala kalau dapat 7E pun jadi la kan.haisshh -.-.hari tu ada jawatan kosong nabeel dah ajak aku tapi macam ajak ajak ayam so dua dua tak pergi heh.takpe la duduk jela memerap kat rumah jadi anak teruna emas huwaaa best nye.oh ya minggu minggu aku tetap sibuk maklumlah anak bongsu kena ikut ibubapa untuk menemani mereka.terpaksa ikut sini sana tapi best jalan jalan luas mata memandang la wei.minggu ni ade kenduri orang bertunang pada hari sabtu,ahad pulak ada orang kawin kat segamat jumaat raya dan aktiviti aku penuh sehingga pertengahan bulan disember. yeheee ok macam wadehel je kot.-.- eh nanti boleh kutip duit raya ark?hee tak saba la balik nogori walau dah berjuta balik ngahahahah..
haha kejap lagi bulan disember/12 pulak akan muncul,kenapa masa so jelesi ha ha ha?kenapa masa sekarang tak sama macam dulu?perlahan gila kalau macam ni cuti pun tak cukup lah heh.oh ya,sekarang ni macam aku dah jumpa dah perempuan idaman kalbu aku setelah lama menunggu aww <3>
so from esok sampai ahad gua awayyyyy heeeeee =.=
so kat sini cuma nak ucap
SELAMAT HARI RAYA AIDILADHA
dan Selamat menjalani ibadah 'Qurban

Saturday, November 21, 2009

malam sikit..

**makcik tengok anak makcik main benda ni,astarfirallahalazim =.=
**sebuk la due orang ni.mendatang kan ................ je ahahaha xdelahh seronok ouh korang =.=


**gay senyum lah hahahah =.=


**semua muka takblei bla.ni tengah hujan dan rapid betul betul ada depan mata haishh =.=
kenapakaubaca.
"aku tak kisah kalau kau tak kisahkan aku ok"-H.A
wahh bestnye kalau kerja aku dah mula menaip blog ni.jangan idea idea ni hilang kat tengah jalan dah ar.ahahah.:)oh ni cerita ni mungkin dah berkulat basi bernanah busuk or samting watever yang anda nak kata bedal je katakan je la k,cume nak cerita pengalaman yang terlalu amat sadis dan malu nak mampuss gayy.haha.sumpah kelaka..kalau nak dikira kirakan balik en,aku ada buat lebih kurang 19 kemaluan hari tu.bila??masa pergi cineileisure atau ecurve.hahah ada orang marah la dan tersentap tak ajak dia.bukan tak ajak la.plan tu last minute and macam tak sure je.tu yang takut nak ajak tuh.ha?tak percaya?hmm =.= leh wat ape je en.ahahahah.
aku suka buat hal doh,dalam bus la memekak.manetak nye aku menjerit la bila bus driver tuh nak tutup pintu.."woohohhhhhho kejap kejap" kesian suzi tersepit

tangan masa nak balik tuh.mase kiteorg main pool la,aku tolak bola tuh sampai tercampak bola putih kat luar lepas tuh kena kac pintu.ahahah nasib tak ramai orang dow..haha yang paleng tak bley bla en,mase aku beli lah jambu batu ade kat ikano bawah tuh.nmpk farah beli so aku gatai r tgn nak beli.then aku bg nabeel suruh rasa.ahahahha..nabeel bagi balik jambu tu terjatuh.ahah malu siall.orang semua tengok dala ramai ngok punya jambu.ahah bile nak ambik balik jambu tuh,nabeel tercocok peha orang guna lidi jambu.wakakakakakak lepas tuh orang tu pulak kata sori .=.= loser gila kiteorg tyme.hmmmmm bla bla nak balik kiteorg tertinggal bas.beca bodoh..adelah seorang perempuan ni nama dia farah dan suzi tak nak balik naik rapid.jual mahal.kata mahal la cekik darah la ni la tu la. ceh tak pasal pasal kena tunggu bas dalam hujan aku ulang tunggu bas dalam hujan sebab semata semata nak tunggu metro yang muncul 30 min lepas tuh ahaha ngokkkkkk la korang.yang suzi pulak gatai gatai tangan sangat nak terkencing la terberak lah dalam wayang.woh muke konfiden jer nak pergi tandas.ni dah pergi tandas dah ni,nak balik tengok muvie balik.ahahah kantoi sesat..bertelefon telefon bagai n mcj2 aku.tapi aku buat tak endah je."eh ade org call la [juji],biarlah" padahal time tuh suzi dah ketakutan kemegigilan sebab dah sesat tak tahu carik tempat duduk.ahah dah la gelap time tuh.dalam hati aku kata padan muke ko juji.wkakakakak...sebenarnye ade banyak lagi nak cerita pasal kemaluan2 ni tapi cukup r dulu ok.kiteorg tgk 2012.kempunan tak dapat tengok mase class gathering tuh yo yo o je.la ni dah dapat tengok dah bestt!<3.walaupun> seperti 20 orang..konklusion nye,best,seronok,beriadah dan sedikit kekelam kabutan.

kami balik dalam keadaan basah lenjun. ha lagi satu aku malang hari dan malu hari tuh,mase balik aku terpaksa berdiri je mcam orang bodoh.nabeel jijik farah semua dapat duduk.uuhhuuterpksa la pura pura betulkan selipar sebab dah lenguh.podah.aku dapat duduk pun masa nak dekat dekat seksyen 6.cam dah takde fanction la kan.k k salam mengakhiri post setelah beberapa hari tak tulis.esok mungkin pulang ke kampung.wuhuuuu.. :)


Thursday, November 19, 2009

posing,pose,pos,po,p

kenapakaubaca.
"sumpah aku fed up dengan kau"-H.A

sebuk sebuk je en korang baca kan haha.takde lah aku nak cakap je untuk esok gudluck untuk menhadiri seminar yang membuhsankan jiwa raga anda kan untuk sapa sapa yang terpilih je.mesty buhsan en?tak kesah lah janji korang heppy.ohohohoho
malas la nak tulis pasal posting pergi ou sebelum ni heh.ibarat menulis bende yang tak berfaedah sebab macam takda makna nak tuliss.cerita yo yo o last last habuk pun tara..
cehhhh
malassssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss

pergi rujuk esah punya blog pasal ou ou ni.
klik sini ok >> http://karutologik.blogspot.com <<

woot woot tangan aku dah berpina bepina nak meraba keybod di tengah tengah malam yang hening ini..hahaha k k adioss..

Monday, November 16, 2009

pesanan untuk anda,

kenapakaubaca.


tuan puan semua,saya mempunyai banyak cerita untuk dikongsikan tetapi malangye masa dan sikap malas (rujuk post sebelum ni) membuak buak,jadi segala cerita blog terhenti seketika.maaf yer :/

Thursday, November 12, 2009

hadzrinaqmal's

kenapakaubaca.
"ehh,kenapa kau taknak 'melamar' aku je r?"-H.A
**melamar=jom kapel nak

hidup kita ni diibaratkan satu lakonan even diri kita ni pun boleh dianggap pelakon walaupun pelakon tak sehebat dekat talibesen[telivisyen].kau nak jadi pelakon ape?hipokrit?jujur?munafik?cakap besar?pentipu?peliar?baik hati?semua pakej pakej ni lengkap kot dalam diri kita sekarang.okaylah sepanjang pengamatan aku selama 16-7=9 tahun nilah,sejak dari darjah 2 aku dah tahu menilai orang,aku dah tahu mengkritik orang,aku dan tau mencaci orang,aku dah tau mana baik dan mana buruk,aku dah tau mana orang yang nak tipu aku.tapi kenapa aku masih jadi seteruk ni?mungkin pandangan pertama seseorang terhadap aku menunjukkan aku ni baik,jujur,sopan, dan sebagainya.sebenarnya pandangan anda silap..silap silap.bukan,aku bukan macam tuh.aku hipokrit.aku munafik.leka dengan kehidupan.macammana nak dapt kerahmatan beb.tak payah la.sekarang pun aku dah boleh nampak kekecewaan orang dekat aku.maaf aku gagal dalam hidup sepanjang 16 tahun 7 bulan ni,tapi aku tak tahu lagi kehidupan seterusnya adakah aku masih mampu berubah atau tetap dengan kehidupan kepenipuan yang sama atau konsisten atau selari jer?wallahualam.maafkan aku semua.aku percaya bukan aku seorang je yang rasa benda ni,tapi anda.anda yang membacanyer juga akan terasa seperti aku rasa.
,oh semua macam tuh eak?lopek la hidup semua.hohoohho..dan aku jugak berazam ingin merubah & berubah luar dan dalam,zahir dan batin diri ku ini,nak cakap aku syok sendiri/.cakap lah..hahaah tulis lah kt chatbox sebelah tuh,jgn pakai nama betul anda.nanti kantoi tak nak kawan dah.iuihiuhih..

Monday, November 9, 2009

nasilemakKOPIo

kenapakaubaca.
"masih kerungutan dihati"-H.A

pertama sekali,i wanna to say takziah kepada uztazah WAN zainab sebab telah kehilangan bapa yang tercinta.al-Fatihah..semoga roh arwah di cucuri rahmat oleh Allah SWT.aku tak boleh bayangkan lah jika perkara sedemikian terjadi kepada aku dalam waktu usia yang agak muda ini.tapi kalau itu kuasa Allah,kita manusia tak mampu nak melawan.terima je hakikat dan sentiasa berserahh ;(.okay tak nak feeling sedih sedih k
yang lepas takyah diungkapkan kembali[memang susah& sakit hati dengar kata kata perobek ni],tapi itula hakikat doe..kalau masa ni boleh di putaq putaq itu bukan hakikat namanye.itu nama nye pentipu..:)today's life was good ok lah aku penuh dengan tergelak golek geli sampai perut kene gastrik asyik gelak gelak pasal lawak yang di buat oleh tuan pilot kita dalam usaha untuk mencaci,mengutuk dan memfitnah.dan juga dalam usaha berangan rangang nak buat andreoid ke 2..WAKLUUU.tak payah lah nak overr..just fokuskan kat matapelajaran yang failed failed,yang ditanda merah dalam buku kemajuan.tahun depan SPM kantoi bar menyesall.haha.tapi takpe lah.walaupun hari ni buhsan tapi best jugak lah.hidup sapa yang tak pernah buhsan bhaii..masa admath walaupun dah abis cilibers,ceramah nasihat teguran perlu didengarkan lagi oleh cikgu lisma kesyangan hati manis aku.aku tabik tul dengan life dia.semoga aku jadi seperti dia.bukan jadi perempuan lahh sengalll!tapi oleh sebab lama sangat berceramah sampai tak sempat nak bagi markah admethh uissshhh...esok r kot.sedihh lahh markah markah aku tahun ni.takpelah tahun depan ada lagi lahhh..lambat lagi kan kan kan..masa BM pun sama markah kantoi jerr uishh malas cerita =.=..mase bm gak kiteorg sempat melihat tayangan PERDANA android 1..wuiiyooo macam filem 2012 tapi 10000000000000000000 kali lebih low clast dn bajet murahan yang sangat sangat desperado houewives ceh.tak kesahlah janji muka aku ada masuk.wuhuuu watak murahan+tamabahan pun jadi lah janji masuk tibi yan tak ditonton oleh ramai orang..best ape harap harap aade lagi android ke -2.dengar dengar aku dikenen2 kan untuk memegang watak wartawan yang mati dibunuh wat a loser watak lah weh.takde ke watak yang mahal sikit?dah la gaji tak berbayar.ciput mentekedarah jerr..masa masa terbuang dan kosong tuh aku penuhkan main dengan batu seremban tap wadehelwatdehel buhsan nak mampus tak sampai 10min dah campak tepi ahahahahahah kan bes sekulah bagi cuti je terus ni tak haihhh.gedik miang getis gatal sundal.mase math kosong est kosong jangan cakaplah tapi dapat paper kimia la oawwwwwww..naseb tak failedd aku suka suka suka tapi bile check markah fizik membuatkan aku sakit hati pergi mamm sama dia cisss.itulah bahana apabilah kita asyik leka lalai dan alpa terhadap tanggungjawab terhadap pelajaran.ni tak masa exam sebok online sini sana macam tak pernah online.kan dah kena bahana ONLINE SEMASA EXAMNIATION.[sajer je eje salah].hishhhhhhhhhhhhh hidup penuh ujian pancaroba ni susa kan.
wdfwdfwdf aku tulis merapu panjang panjang macam dah gila jer kantakpe lah.aku nak tido nak makan nasi dengan masak asam ikan pari wahhhh cedapppnyer k papaii ..
:)

Saturday, November 7, 2009

kau lebih dari aku,




<3 oh nogorii!ahahahahah
the gays!
kalahkalahkalah

Mohon di umumkan,juara piala FA malaysia,
NEGERI SEMBILAN.!
ahahah
maaf la er kelantan,bukan rezeki kot.
glory glory NOGORI!
aku tengok tadi tapi tak pergi la bukit jalil kan kan,penyokong kelantan tersangatlah desperate dohh..sampai bakar bakar kerusi,bakar mercun then baling memang suck..dah kalah cuba lah terima bhaii...nvm.
tahniah wan jamak,rezal,zaquan,zafuan,shukor adan,aliff.
takziah indraputra,khalid jamlus kahkahkah :)






kenapakaubaca.
"sumpah penat tapi terharu dohh-H.A
memang tersangat lah penat hari ni..bukan apa,hari selasa hari tuh baru jer pergi johor..la ni pergi johor lagi..bukannyer ape.pergi jalan jalan macam lah johor itu best sangat.hahaha..takdelah.ikut ibu pergi beli claytan claytan dia kat ayer hitam dan beli baju baju pekebende tah kat tangkak.heh.sungguh best plus buhsan plus panas.betul lah.terasa doh bahang kemarau dan kenaikan suhu secara mendadak ciss =.= berpeluh penat aku!
dah alang alang kat johor.teringat satu stesyen minuman hitam ni.ahah kluangstation.tapi aku tak pergi dekat stesyen keretapi dia.aku pergi dekat branches branches dia dekat dengan kluang stesyen.hm boleh la.aku tak suka kopi dia.bluwekkkk saiko aku minum.ahaa.bodoh.mee rebus dia sedap.uishuishuish....<3.
habis pergi keluang terus pergi balik air hitam sebab nak ke tangkak.blabalallaalalablalababalaablaaalaaablabalalab jadinyer badan aku plak yang penat walau pun tak buat apa apa.so ape motif aku tulis ni pun aku tak tahu sekadar mahu mengexercisekan badan ni.opp bukan badan.jari..ngahhahaha..takde aper lah.sepanjang jalan tadi hujan rahmat turun membasahi kenderaan ku menyusuri lebuhraya utara selatan..e.n.d.
kluangstesyen [railway] ntah kepebende tah.=.=

sempat bersundalsundal dengan kamere cap ayam =.=

Thursday, November 5, 2009

dalil tentang saya

kenapakaubaca.
"wehh pandai mintak pandai hulur arrr"-H.A
  1. ANDA mungkin tak tahu,yang saya ni suka sangat sangat sangat makan makanan yang masam masam seperti asam,meggi asam laksa,meggi tomyam,tomyam seafood,padprik,limau kasturi,air jambu masam,air asam boi,askim asam boi dan tak kisah janji benda tuh masamm.. aiiiiiiiiilllaiiiiikkk!!
  2. selama 16 tahun hidup ni,aku tak pernah muntah tak kesahla muntah darah ke,muntah biasa ke,muntah kahak ke ewwwwwwwwwwwwww ahahah or tak pernah nak muntah apa apa tak tahu lahhh masa kecik kecik dulu kan kan kan....
  3. minat dengan warna warna yang terang tapi lembut awwwww...dapt memberikan kesyahduan,kerelaxan,ketenangan,kebaikan,kepuashatisan da kesan kesan yang sama waktu dengannyaa.
  4. aku lebih suka mementaingkan keluarga daripada apa apa pun sebab keluarga lah pemberi kebahagian.seteng orang $$$$,ade jugak yang suke joli or lepak lepak macam manusia tiada peradaban or watever lah bhaii...
  5. suka ambil berat pasal kawan tapi tak suka ambil berat pasal diri.
  6. benci orang hipokrit,suka suruh suruh orang macam lah dia bosss,penipu,peliar,perempuan get/dikkkssss,pengikis,talam 6ooratus muka,talam kuih rumah kau n blablablabla.sumpah benci bhaii!!lagi satu budak budak baru nak up..yang nak mula pakai cikang r,yang mula mula nk pegang hendel moto lah bajet rempit lah yer..cehhh..mati rempit jadi habukk la ngoi..tapi ailaikkkkk naik motor <3
  7. saya ni pemalu!!betullllllllllll tak suka cakap dengan perempuan tak kenal,dengan pemanggil telipon,dengan bapak sendiri dan mak sendiri pun malu..awawawaw..betul rasa malas cakap nak cakap..saya jugak tak suka berbual dalam telipon sebab bende bende yang nak diborakkan tiba tiba jadi blankk...boring kan???ahha..jangan kawan saya laa k.
  8. suke bergaya tapi malu.tak suka pakai gelang tangan,tak suka pakai kasut rimass tapi kalau terpaksa pakai gak r,tak suka dressup over nanty orang kutuk kutuk belakang kita.tak suka?pedulik r kan..
  9. suka tidur lewat lewat malam lagi lagi kalau cuti..sampai pukul 3-4 pagi baru tidur dan bangun pada pukul 1 tengari.bess woo..
  10. tak suka mandi..mandi pun 1hari sekali kalu cuti r..kalau sekolah laen cerita yer pokcikk.pernah mandi 3ari sekali sebab memang da malas sangat nak sentuh air..eeeee buhsukk
  11. dalam cintan cintun ni,aku mengamalkan konsep PERIGI MENCARI TIMBA.wohhh..aku takkan terhegeh hegeh carik o buat buat baik or mintak itu ini or pujuk ke or bodek ke or puji sini sana tak bertempat or apa apa jela asalakn dalam hal kapel kapel ni.sebab tu la aku keseorangan sampai ke kini.pernah seorang perempuan mintak.dah kapel tapi tak sampai satu harii..ahahah BIARlah rasia.muauhauhauhuahuahuha...sebab ape?aku menyampahh la..R to the I to the M to the A to the S
  12. suka berkawan tapi aku ni jenis sombong sikit.tak pandai nak berkawan.tak pandai nak menegur orang.malu malu malu..huh.tapi kalau dah berkawan tuh.jahanam lah korang aku kerjakan..wkakakaakak..

There was an error in this gadget