Saturday, November 21, 2009

malam sikit..

**makcik tengok anak makcik main benda ni,astarfirallahalazim =.=
**sebuk la due orang ni.mendatang kan ................ je ahahaha xdelahh seronok ouh korang =.=


**gay senyum lah hahahah =.=


**semua muka takblei bla.ni tengah hujan dan rapid betul betul ada depan mata haishh =.=
kenapakaubaca.
"aku tak kisah kalau kau tak kisahkan aku ok"-H.A
wahh bestnye kalau kerja aku dah mula menaip blog ni.jangan idea idea ni hilang kat tengah jalan dah ar.ahahah.:)oh ni cerita ni mungkin dah berkulat basi bernanah busuk or samting watever yang anda nak kata bedal je katakan je la k,cume nak cerita pengalaman yang terlalu amat sadis dan malu nak mampuss gayy.haha.sumpah kelaka..kalau nak dikira kirakan balik en,aku ada buat lebih kurang 19 kemaluan hari tu.bila??masa pergi cineileisure atau ecurve.hahah ada orang marah la dan tersentap tak ajak dia.bukan tak ajak la.plan tu last minute and macam tak sure je.tu yang takut nak ajak tuh.ha?tak percaya?hmm =.= leh wat ape je en.ahahahah.
aku suka buat hal doh,dalam bus la memekak.manetak nye aku menjerit la bila bus driver tuh nak tutup pintu.."woohohhhhhho kejap kejap" kesian suzi tersepit

tangan masa nak balik tuh.mase kiteorg main pool la,aku tolak bola tuh sampai tercampak bola putih kat luar lepas tuh kena kac pintu.ahahah nasib tak ramai orang dow..haha yang paleng tak bley bla en,mase aku beli lah jambu batu ade kat ikano bawah tuh.nmpk farah beli so aku gatai r tgn nak beli.then aku bg nabeel suruh rasa.ahahahha..nabeel bagi balik jambu tu terjatuh.ahah malu siall.orang semua tengok dala ramai ngok punya jambu.ahah bile nak ambik balik jambu tuh,nabeel tercocok peha orang guna lidi jambu.wakakakakakak lepas tuh orang tu pulak kata sori .=.= loser gila kiteorg tyme.hmmmmm bla bla nak balik kiteorg tertinggal bas.beca bodoh..adelah seorang perempuan ni nama dia farah dan suzi tak nak balik naik rapid.jual mahal.kata mahal la cekik darah la ni la tu la. ceh tak pasal pasal kena tunggu bas dalam hujan aku ulang tunggu bas dalam hujan sebab semata semata nak tunggu metro yang muncul 30 min lepas tuh ahaha ngokkkkkk la korang.yang suzi pulak gatai gatai tangan sangat nak terkencing la terberak lah dalam wayang.woh muke konfiden jer nak pergi tandas.ni dah pergi tandas dah ni,nak balik tengok muvie balik.ahahah kantoi sesat..bertelefon telefon bagai n mcj2 aku.tapi aku buat tak endah je."eh ade org call la [juji],biarlah" padahal time tuh suzi dah ketakutan kemegigilan sebab dah sesat tak tahu carik tempat duduk.ahah dah la gelap time tuh.dalam hati aku kata padan muke ko juji.wkakakakak...sebenarnye ade banyak lagi nak cerita pasal kemaluan2 ni tapi cukup r dulu ok.kiteorg tgk 2012.kempunan tak dapat tengok mase class gathering tuh yo yo o je.la ni dah dapat tengok dah bestt!<3.walaupun> seperti 20 orang..konklusion nye,best,seronok,beriadah dan sedikit kekelam kabutan.

kami balik dalam keadaan basah lenjun. ha lagi satu aku malang hari dan malu hari tuh,mase balik aku terpaksa berdiri je mcam orang bodoh.nabeel jijik farah semua dapat duduk.uuhhuuterpksa la pura pura betulkan selipar sebab dah lenguh.podah.aku dapat duduk pun masa nak dekat dekat seksyen 6.cam dah takde fanction la kan.k k salam mengakhiri post setelah beberapa hari tak tulis.esok mungkin pulang ke kampung.wuhuuuu.. :)


2 comments:

Anonymous said...

fuhhh ... gila panjang .
malas baca .
mengalahkan karangan spm . duh !
hahaha .

-ain malas log in

zyda said...

wowww.
ade part yg wat gua terase beb !
haahaha
padan muke !
hari mmg malang tanpe aku!
ahahahahahahahahahahahahahaha

There was an error in this gadget