Thursday, June 9, 2011

kau pijak , aku terapung

kenapakaubaca.[?]
"syukur sangat hari ni :')"-H.A

hidup kalau pesimistik sampai bila takkan maju ; itu la aku dulu ,sebelum melangkah ke sini , atau pikiran orang lain yang tak pernah terniat nak masuk matriks. lepas dah masuk , tiba tiba konon nya aku jadi optimistik , berfikiran positif walaupun tahu benda negatif akan berlaku, walaupun tahu benda tu kita tak boleh buat so watdenerak siapa kisah ? -.-' HUERHUREH matriks susah siijil matriks tak laku balbala itu ini susah nak dapat pointer tinggi balabla lagi keritkan hina cacian keji pasal matriks la dan ohhhhhhshit aku dah berada kat dalam ni dah pun , nak taknak teruskan perjuangan 'ibarat nak ke belakang gear gostan rosak , ibarat ke depan ada puting beliung'- kata kata nista karamsing = so no hanya aku, saya , i diri sendiri yang boleh ubah hala tuju erererrerrrrrr . 
//
eh eh persetanzkan pasal matriks sekarang dah bulan 6 esok lusa bulan 7 esok tulat lagi dah bulan 8 siooo we're gonna to rayyaa rayaa hihihi tapi sumpah aku masih mengekalkan sikap egois tak bertempat ; macam aku ni menyonsangkan pepatah dimana bumi di pijak , di situ lagi dijunjung means kita kena sesuailakan diri dekat tempat baru ; so nyeh aku tak buat pun HAHAHAAHAH TAKNAK AH  cari kawan , nak carik aweks. MEHERHERUHUEHRUEH. :DD eh awek dekat KD nak campak mana doh ? hihih dah dah , kat isni nlife aku tak kelapa sawit , buku. tak buku kelapa sawit. -.- bukan nak keji tapi itu hakikat. pandai betul orang kementrian letak pelajar dekat kelapa sawit. tak tau nk buat apa. mungkin dia suruh kita jual atau proses minyak msawit. whoknowyuuuu . ahh my BM lately rosak. dah lama tak belajar ayat BM.makin lama makin tunggang langgang ,sedih sini takde cikgu BM. payah nak carik.OH sebut pasal BM , aku teringat pulak BI, task pertama dah cam sial kena practice MUET, dia bagi task aku kena cakap and tau tau jela aku cakap jeringgeris HAHA kelaka la sial aku cakap punya terabur macam ^&%^$%&* sumpah malu tapi tapi tapi dekat dalam kelas tutor aku, even aku tak gheti speaking, aku seperti terasa aku ni azliyana atau esahezral atau hazeemroslan kedua sebab aku punya broken english lagi ok dari yang lain HAHAAHAH yang lain lagi sumpah enoying kot. sedih dorg. lepas ni suruh la aku ajar speaking weh. senang je kot -.-'

//

bila dah masuk kelapa sawit ; memang aku dah takkan up todate la, ada wifi di sekat sekat .sekali sekala boleh masuk tak boleh, mungkin dalam renovation kot sebab labah laabah wifi makin bertambah HIHI. nyeh kan best kalau masa SPM dulu aku aplikasikan macam study kat matriks ni. study grup. bukan nak riak mahupun takbur , tapi study grup ( persetanzzzkan gosip + gelak ) memang terbaik kot untuk ingat nombor nombor atau erti lain [ addmath] , kimia pisix nak masuk kepala otakxx ni. herhhhh sumpah menyesal so sekarang aku nak mula dari bawah balik dan tunggu je la nanti result aku. hampeh ke power HUERHEURUEHA. RASA nya hampeh lagi tinggi kot. --. so far so good dah biasa dengan asramarians dan sekutunya dan alhamdulillah sekarang tak sakit apa apa .harap harap kekal sampai habis sem. amin. k ah nak caw nak main basika pulak dan semestinya. rindu dengan kobisan dan ayaman sekalian!
kthnkbyenitezzz

Thursday, June 2, 2011

matrikumati

kenapakaubaca.[?]
" i miss oll off yuu !! "-H.A

padah bila dah masuk belajar sampai blogger jadi sawang labah labah . -.-  hish sumpahsial rindu blog, rindu nak memekak rindu nak mengutuk rindu itu ini haih haih bila la dapat hari hari akses kat blog ni ; mala petaka bilik aku tak wifi ; malapetaka bila hot spot wifi jauh perkarangan dan lagi bila aku malas betul nak tapi dekat phone ulas tulis jela jela sampai tak ingat dunia -
rindu. itu je perkataan yang ada . rindu nak balik walaupun tahu dari matriks nak ke rumah lebih 2 marhalah [ ihate yu budak kampus shah alam atau petaling jaya ] ; tapi tak kira duit ke apa ke yang aku tahu bulan 6 ni jugak muka aku akan terpacul ke KD MHEUHERHEUHERU :D walaupun menyusahkan kan ke hapa aku tetap nak pulang. "bapa ku pulang dari kota, bapaku belikan kereta ..... " -kan best ada kereta REHREHERH kufur kufur.


duduk sini makin gelap aku -.-
siapa bilang dekat matriks aku ni ; walalu terperosok nak masuk sempadan thailand ni tiada akses internet ? nah siapa bilang lagi dalam kampus tiada cc tapi cekik darahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh gila sial kalau kat KD sejam rm2 kat sini sejam rm2.50 :(((( bala bala bala * pusing tangan hantu kak limah. ; lagi siapa bilang dekat sini takde keyboard untuk menaip ? MHURUERHUEH kalau macam ni aku mungkin posibbly probably akan update kot seminggu sekali. hinanya seminggu sekali. adeh. -.- . mula mula duduk sini sumpah macam neraka awal awal pagi dalam pukul 5.30 dah kena bangun dan tidor mesti pukul 12  ; bagi yang siapa kufur nikmat kat rumah selalu mengangkang bangun pukul 12 1 ptg tu memang terasa kufur nikmat [macam kita ?] liat betul mata nak bukak semuaa tapi dah lama lama alah bisa tegal biasa la. - faci yang annoying selalu kacau kitarg punya hidup hey nak je aku hempukd ekat batu balblabalaabala bagi cuak sikit. not to kenegeriansss, tapi sumpahy dekat sini pekat dialek utara ; alasan kukuh kalau tak dapat pointer tinggi HAHAHA : TAK FAHAM atau erti lain tak dapat ketcup [cacth up] sebutan diorang MUAHAHAAH kufur tak kufur tak ?

Dan bila dah lama lama , ok la walaupun rindu makin menebal , mesti kena sorok nak kaver machoo :'/ . siliburst kali ni sumpahhhhh kewlzz not like matriks before this. tak sia sia masuk matriks . makin mudah . [???????!!] watdeneraka . math dia sama macam addmath asal tak letak addmath je doh. barai , kimia and fisix dia wallahualam . anatar 50-50 je 0.o dan aku ambik komputer sains. entah apa benda tah tu. tengok je la nanti.

okokok aku nak gerak dah ni takleh tulis lama lama macam karangan BM spm sebab kat sini paling saiko la takde subjek BM -.-' lemah.tapi nka bahasa jiwa bangsa tapi takde BM kthnkbyenites :D
There was an error in this gadget