Monday, May 31, 2010

HATI SAYA FRAGILE,ANDA

kenapakaubaca.

kau tahu sebenarnya,


kenapakaubaca.
"kadang kadang [memang] manusia ni ego!"-H.A


haish banyak kan dugaan???-.-' [tempuhi lah dengan hati yang tabah]
oh ya,aku tak kisah apa nak jadi jadi la mauhaha..aku dah mintak maaf semua semua ke apa ke so sekarang bergantung pada kau.kalau kau nak marah so ape aku boleh buat dan kisah ? itu hak kau kan. :)
sekarang baru aku percaya pepatah atau bidalan atau kata kata pujangga ke [?] "suka suka lama lama jadi duka" pergh betul ni.Kalau anda nak bersuka
sangattttttttttt ingat tuhan,ingat diri,ingat peribadi,dan berhenti dari suka sekejap.ingat kebesaran dan kebenaran.Nescaya perasaan duka tidak akan menjengah [mungkin] .YaAllah boleh tak tolong jauhkan aku dari perasaan negatif semua semua ni ?-.-'

****************************>> tetttt

wakaka tadi paper 2 kimia macam haremmmmmmmmmmmmmmmmmm aku benci benci benci [termasuk admet ] sekali haha..orang kata mula mula benci?lama lama sukakan??asal dah lama ni aku tak suka suka lagi?oh ya dulu mula mula aku suka,mungkin ini sumpahan ape kejadah semua,tengok dah lama lama aku benci hohoho..-.-' aduyai aku tak tau cara pembelajaran macamna lagi aku boleh gunakan?makk papa tolongggg haha.apa apa pun esok cuti so petang ni [sekarang] boleh la kita menyundal2 tido ke onlineke atau buat perkara yang berpekdah etc kumpul setem ke kira beras kat rumah kau ke atau gunting misai kucing kau biar togel. [ghontikannlaaaaaa] HAHAUEUUEEEEEEEEEEEEEWWWW! suara jastin bibir macam perempuan.tak caya cuba dengar??dah berulang KALI AKU REPEAT NI haha <[cakap je la suka kan senang??] -.-' yeckkss. sekarang tengah taksub dekat lagu heart eclispe total pebende tah.tapibest laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bila kita bermiming hmmmmm mmm nananan haha -.-' tak hafal pun bestnyaa.boleh buat aku mengalir airmata [sumpah tipuu] haha thanx kak ecah sebab mengingatkan hamba tentang lagu ni balik ..Dah tau cepat cepat buka poshed donlod,nak cari lagu yayadan kak seripah aini tapi tak tau tajuk.dah search yayadan dia kata no found searching pe tah gilaa -.-.

"perasaan sekarang kosonng gilalaaa..,kawan pun bukan macam kawan dah,penat aku bergelak gelak [pura pura] semua untuk menceriakan keadaan yang hambar,dalam hati ada duri siapa tahu ?"

"ok that is ur homwork during the holiday.."-.- haha kerja kena buat tangan tetap online minda tetap ingat .
ok macamna nak habis ni??

this letter is praivet and konpidensyel.please mintak permisi sebelum mahu mengomonginya.

2 DAYS MORE THEN kita merdeka !

Sunday, May 30, 2010

YANG mengaku sayang,

kenapakaubaca.

dengan rendah diri & penuh harapan penulis ..................

"BERHARAP PERKARA SEMUA TU SELESAI"
"BERHARAP PENULIS TIDAK DIKENEN KENENKAN LAGI"
"BERHARAP SEMUA AKAN JADI OK MACAM DULU"
"BERHARAP TIADA PERASAAN SAKIT HATI"
"BERHARAP SEMUA JADI KE ASAL"
"BERHARAP SEMUA DAPAT BERSEMUKA MACAM BIASA"
"DAN PENULIS AKAN BERHENTI BERHARAP JIKA SEMUA NI HILANG"

"PENULIS BELUM MAHU ME'MULA'KAN LAGI SEKALI,BIARLAH YANG INGINDI'MULA'KAN ATAU ME'MULA'KAN YANG PENULIS TIDAK KENAL DAN BARU KENAL" SEKIAN

[langkah terbaik:jauhkan diri]

Saturday, May 29, 2010

kecengengan seorang insan


kenapakaubaca.

"sumpah penat tapi seronok malah,jika ada mereka lagi seronokkan?:)"-H.A

asal aku ni?kenapa kenapa?stfustfustfu
kenapa erk?aku sedang bertepuk sebelah tangan la kira nya ni? sumpah aku rasa bersalah nak luahkan dekat rakan rakan,tak luahkan pun aku rasa bersalah pada diri aku ouh :'(( kenapa lah baru sekarang muncul? aku tak fikir kita boleh berkongsi hal ni.biarkan biarkan biarkan jadi rahsia.

"kebahagian dalam perpisahan"-shahir af8 [pemenang di rancang]
"hidup penuh dengan tipu muslihat?"
ye betul tu.

maaf penulis tiada mood untuk bercanda sakan. betul tak apa penulis bilang masa post sebelum ni? ok ok ciaw


"Cinta adalah kesegaran dan keharuman bunga yang dikirim surga untuk membuat dunia tersenyum"

"Engkau laksana cahaya bintang yang terus menyinariku berabad-abad lamanya"

"Duhai kekasih hati!... mawar yang tak kunjung mekar...engkau telah direnggut dari tanganku..."

"Atas nama cinta , racun yang pahit pun terasa manis.."

"Dunia adalah rasa cemburu yang menghimpit dada
melenyapkan sabar dan doa dari hari-harinya"

"Ketundukan pada cinta merupakan nikmat sederhana
hingga kutukan zionis dan azab izrail luruh juga"

-gelikan layan jiwang ni sebenarnya,jangan percaya dan tunduk dekat mereka ni :)

fakelove i dontwant


kenapakaubaca.
"yeaaahh blog dah elok"-H.A

TERIMA kasih kawan [jida] sebab sudi buat benda tu atas permintaan bodoh jerin haha.jerin janji ahad ni terus hilang benda tu hauhahaha.tak exceli hari hari yang gembira bagi aku selepas berhari hari diselubungi perasaan masam dan jelik jer gurhh -.-' na cerita malas biar aku je pendam macam latent heat [haba pendam] haha oh sebut latent heat,aku teringat tadi aku baca buku fizik era 2005,bahasa melayu.gila susah doh nak faham bahasa dia pelik pelik walalupun itu bahasa ibunda kita haha.contoh " kira kedudukan darjah berseranjang dengan keduduk mendongak ......... " padahal dia nak angle je? pelik sungguh ++ menyusahkan je! ahaha.
aku nak PPSMI
WAH terimas kasih jugak [jida] sebab kejut jerin kalau tak tak ke jumaat la.haha hari ni drama sungguh seronok walaupun 15minit je .haha .trimas semua.
**************************************
PERASAAN sayang dan kasih akan datang bila tiba serunya,andai....hah aku suka ni berjiwang jiwang sebab aku ni orang yang jiwang karat orangnya! haha tapi pelik,tak pernah nak setia/puas/ atau dan sebenarnya.

"kekasih yang dulu hilang,
kini dia telah kembali pulang,
akan ku bawa dia terbang,
damai bersama bintang"
-kangenband,kembali pulang

YA saya akan tunggu awak tak kira jauh ke dekat,tapi tolongla saya ni lemah orangnya

"mencintaimu.....
seumur hidupku...
selamanyaaa......setia menanti"
-krisdayanti,mencintaimu

YE ke cinta macam ni?aku ada kawan,cinta dah 3-4 tahun,akhirnya bila semua masuk matrik,CLASH.alahai.aku tak percaya cintanya.

"hei hei hei,aku tak percaya cintaa
aku tak percaya cinta
aku tak percaya C I N T A:"
-liyana jasmay,aku takpercaya cinta

ha,tapi semua kene bercinta kan?

"you have to cry me outt..
you have to cry me out.."
-pixie lott

kenapa seseorang kekasih perlu buat kekasihnya menangis?

"aku kau panggil sayang,
dia kau panggil sayang
mana satu mahu muu"
-scoin

"aku mentari,tapi tak menghangatkan mu,
aku pelangi,tapi tak mewarna hidupmu,
aku sang bulan,tak menerangi malamu
akulah bintang..yang hilang di dalam kegelapan."
-kertas band ,kekasih yang tak dianggap

"When you cried, I'd wipe away all of your tears
When you'd scream, I'd fight away all of your fears
And I held your hand through all of these years
But you still have all of me"
-evanesence,my immortal

kan best macam ni?

yah cinta itu besar dan luas.kita yang kecil ni nak bercinta [?]
aduyai......lebih sudu dari kuah lebih punguk dari bulan entah hapa hapa.
AKU dah la rasa bersalah ni.maaf kan aku ye :)

Thursday, May 27, 2010

berdiskusi siku

kita selalu cakap ayam,habis tu ayam cakap apa?
kenapakaubaca.
"arghh lega siot "-H.A

hu gaa hugaa bestnya exam untuk mingu ni dah habis..dah tak payah pikir lagi dah.tapi untuk 3 hari ni jlea sebab isnin depan ada lagi gurhhhhhhhhhhh -.-' kenapa kenapa jadi begini bebehh??i dont know wat to say.

KERTAS TIGA :ADDMATH KIMIA FIZIK BIO

problem statement::adakah subjek subjek ini berpotensi untuk difailedkan atau dicipta memang untuk failed?

Aim:to determine the percentage of failed and what the factor of causing fail.-.-'

Hypotesis:Semakin malas pelajar,semakin failed subjek,semakin berkurang bilangan hari untuk SPM,semakin gelabah semua orang nak setadi.

Variable:
manipulated> tahap ke'malasan' pelajar
responding> keputusan setiap kali exam
fixed> bilangan buku dibawa ke sekolah
> cara pergi ke sekolah

Teknik:jelas menunjukkan tak kira berapa banyak buku dibawa ke sekolah,pemaham dan pemikiran manusia still dangkal dan hina

prosedure:
1.baca ni then gelak
2.praktikkan dekat rumah
3.ulang step 1 sampai 2.
4.tunggu keputusan
5.menangis.
6.ambik cangkul,korek lubang
7.tanam diri.
8.kambus balik.

Diskayen:
1.Adakah benar SPM menganggu konsentrasi murid?
YA

2.berpotensikah murid murid untuk dapat 10A1?
YA dan tidak

3.adakah pembelajaran di sekolah sungguh seronok?-.-'
YA dan TIDAK

4.benarkah kita semua ni malas?
TIDAK

5.nyatakan sebab?
TIDAK sama sekali YA.

6.berikan all equation yang setaraf dengan experiment ini
GaGaL + FAileD ----> GAled +GaLfai

Konklusi:
ADA masa lagi untuk beriadah a.k.a enjoy ahahah
rilexlah! exam seterusnya lambat lagi :)

*nak setadi sabtu ni dekat restoran makanan segera.nak join?jomla.*

"cerita 'jangan bilang cinta' ni mengingatkan aku dekat kenangan lama aku hohohh..jangan jangan !"


kenapa cik megan fox dah tak berlakon dalam Trenpomer3 [bukan fizik -.-']?curang dengan director yeeeeeeeeeeeeee hahahah

Wednesday, May 26, 2010

itu kau punya pasal bukan aku


kenapakaubaca.
"arghhhhhhhh jangan cakap dengan aku kalau taknak kena sepak"-H.A
(implikasi examinasi)

oh yes tank yu orite bestnya kalau waktu sekarang ni [yang tengah bizy menelaah pijik] kita merancang apa yang kita nak buat [untuk waktu pendek ni] cuti 3 hari jumaat sabtu ahad dan cuti bulan 6 nanti wuuuuhuu.plan plan nak ulang kaji sesama la kimia paper 1 dan paper 2 dekat restoran makanan segera [ulangkaji????janga harap mesti soksek soksek buat gossip kutip dosa kiri kanan ciss -.-'] atau dan sebagainya best nya rinduu nak buat macam dulu :) oh cuti blan 6 kita plan kemudian la haha.
OK RAMALAN lepas exam.
mesti banyak matapelajaran yang failed kan?awww itu sudah dijangka dan terjangka sebelum jawab exam lagi expeceli addmath dan kimia haha.itu memang has been predicted wehh! jangan risauu laa kalau dapat markah rendah ke apa ke itu memang lumrah alam.
"wadefisjsjkjaaaaajkkkkk"
siapa lah kacau kacau aku ni dekat sms banyak nye no tak kenal kacau bahaha aku tak kisah tapi sila la bagitauu ,lepas tu marah marah macam setan! [aku tak marah kalau kau bagi tau siapa kau]
sekian.esok ada fizik sekarang boleh lagi rajinkan jari tulis tulis benda anoying ni.ok sekian wa gerak dulu salam! :)

Tuesday, May 25, 2010

tambahan matematik moden


kenapakaubaca.
baru aku tau nombor nombor semua boleh buat kita jadi gila kentang!nombor jugak la yang mewujudkan formula,nombor jugak la yang memebelit belitkan kepala kita.nombor jugak berkawan dengan alphabets menjadi equation matrices bablalaalababa no jugak suruh kita cari dia dengan kaedah diperesesen,intergresen, nombor jugak boleh jadi curve,nombor jadi tangent arghhhhhhhhhh ini baru addmet,belum lagi _______________________ -.-!
NOMBOR jugak menentukan kedudukan dan markah peperiksaan. HAHA ^^.

Monday, May 24, 2010

setelah sepi,


kenapakaubaca.
"watever.tunggu dulu beberapa hari ni"-H.A

wah kita punya hubungan dah elok ke?ajaib kan.aku dah cakap.mesti kau balik yang datang terhegeh hegeh punya.ok fine kali ni aku aku ok je sebab aku tak gheti nak simpan simpan ni sebenarnya.wat past is past never think think it animore.Lainkali kalau dapat mulut tu tolong la berhati hati bila cakap.AKU nak balas aku tak reti .sebab segala kata kata caci aku ibarat gurauan semata,!**maaf bagi sesiapa terasa dengan gurauan kasar gua.

gembira tengok semua dah happy,kemabli normal tapi percaya tak??semua benda benda yang noraml/gembira ini akan direnggut sekali lagi dan sekali lagi dan sekali lagi pada masa akan datang..sure punya! time tu mesti rasa sedih balik,mencarut2 meluahkan perasaan dan sebagainya.dah lumrah kan?apa boleh buat.

Sunday, May 23, 2010

terimasih kawan

kenapakaubaca.
ok terima kasih :(

Saturday, May 22, 2010

kenapa?


kenapakaubaca.

"'letih melayan perasaan,kadang kadang teringat yang lama,kadang kadang teringat yang baru.kononnya.betul cakap orang,"yang di kendong berciciran,yang dikejar .........." haih -.- letih sampai bila aku nak layan perasaan ini atau sampai bila must aku tunggu untuk dia hadapi atau sampai bila lagi kami harus tunggu untuk menemu noktah terakhir.C'mon la weh,mana prinsip kau?prinsip bagai "perigi mencari timba" kau tu.Setahu aku benda tu mengena kan? hadzrin:'yeah betul!mengena sesangat.tapi kenapa aku macam takde 'feeling' je??' letih "'
-hati J

Friday, May 21, 2010

macamana nak jadi gila part 1

kenapakaubaca.

BAHAGIAN A.
ARAHAN:bina ayat dengan menggunakan perkataan dasar HINA ,anda boleh menambah ayat dengan sesuka hati .anda juga boleh buat peribahasa atau pun bahasa pasar.BINA 10 AYAT untuk menunjukkan yang anda ni betul betul paham tentang penggunaa perkataan BM bukan nya tak reti buat apa dangkal!-.-'

1.hey kau ni HINA la setan!
2.HINA [nama orang],cepat mulakan operasi hina jiran kau tu.
3.HINA sungguh kucing itu kerana tumbuh tanduk.
4.ali kelihatan HINA apabila dia seorang sahaja yang menggunakn 3310 sedangkan kawan dia dah ade henpon 3G dah.
5.perwatakan aminah sunguh HINA ketika berlakon di drama itu.
6.jangan lah kita menjadi tak betul ibarat "si HINA naik junjung"
7.HINA merupakan satu nikmat yang baik.
8.apa lagi aku nak buat ayat ha HINA??
9.HINA sungguh anda yang membaca artikel ini.
10.sudah sudah jangan jadi hina ..pergik!

BAHAGIAN B
SILA isi tempat kosong dengan jawapan diberi:

ALI merupakan anak yang ________.(derhaka/sundal).Setiap hari dia selalu keluar _____________ (subuh/malam/magrib/siang) untuk mengorat janda di rumah sebelah jiran nenek dia.Janda itu sungguh ____________ (hodoh/kecoh/buruk/hina) sehinggakan semut pun tak sanggup nak buat koloni dekat rumah dia.TAPI ali suka sangat akan janda tersebut sebab akan _____________ (duit/wang/pitih/ehemh eheme) janda itu.Setiap hari _________ (tak sah/pasti/mustahil/akan pasti) dia berjumpa dengan janda tersebut.ADA satu hari ni,ali pergi berjoli dengan kawan kawan dia.dia masuk la ke ___________ (kelab/disko/pub) untuk berjoli joli.ALANGKAH terkejut nya dia apa bila dia terjumpa dengan ________________ (janda/si kerepot tua tak sedar diri/perempuan murahan ) tersebut.akhirnya dia mati pengsan akibat melihat __________________________ (janda itu/si tua kerepot tu)

BAHAGIAN C
SILA berikan peribahasa baru untuk peribahasa yang diberi ini.

>BAGAI TIKUS MEMBAIKI LABU = bagai anai anai kawin dua
>BAGAI ULAR MEYUSUR AKAR = bagai timah anak cik johar mengorat prasad
>KERANA NILA SETITIK,ROSAK SUSU SEBELANGA = ibarat orang depan kau curik pen kau tapi buat donno je

dasawarsa menjadi ajukan


kenapakaubaca.
"manusia berubah ke?"-H.A


faxxk//haha jerin jerin time exam kau ada masa ke nak berblog ni? [ala ala formspring gitu,formspering bapak bosan kot.adik beradik dengan twitter tak bes tak bes aihaite but i still guna it kuang kuang]
oh ya biarlah perasaan melara pergi janji aku stil pendam kan macam lagu ku pendamkan sebuah luka :')
minggu ni sumpah menyusahkan otak aku punya pituitary gland [cam ni eh?] nak secrete hemoglobin secrete juice lime juice fresh oren semua adrenalin untuk menelaah buku buku yuhuu//pehal nak salah kan exam?salah kan diri sebab tak buat
persedian awal,maklumlah aku kan suka last minet punya kerja.eh kau ni berapa kali nak ulang ha gila saiko? lagi lagi sejarah tadi waddaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! ok je haaha tapi aku banyak guna sense intuation aku lah tadi hohoh..cikgu ct ooo cikgu ct,nanti bagi markah lobih yo kek den??.perjuangan diteruskan.minggu depan isnin terus jadi munafik,selasa jadi gila,rabu jadi saiko,khamis jadi orang gila royan jumaat cutii wuhuuu..weshak day.bukan ishak!![irfan] hahahah.oh watdehel itu bukan je orang sarawak punya sambutan?tak aci tak aci kita tak sambut tapi cuti diorang sambut tapi cuti jugak.apa masalah nya??-.-'kalau tak bagi cuti momokak bagi pun momokak.

"zize izzete & bung moktar radin didenda sebab kawin tak bagi tau isteri pertama -.-' "

sedih sedih apa nak jadi dengan dunia sekarang.oh baideway,setelah 6hari hari guru berlangsung baru aku tahu erti malu sebab join supernova.super super super ring,keropok kuning/oren lah!.OH TAPI bangga jugak macam like omaigod tengok utube TAIP SUPERNOVA then keluar gambar kita tengah menari wahahaha.macamm ohhh tak sangka sangka kita ni artis ke?artis ke ?? lepas tu semua bajet pren request face book bertambah tambah jadi 500 la seribu ..gila?last last tunggu hampa seperti lagu menaruh harapan.hahaaww tak sangka gila sanggup tu repeat video tersebut ulang ulang kali sampai 2 jam kemudian,siap dah hafal kot apa berlaku next next next...hah lepas ni taubat dah aku taknak masukk enoyingggg bahahaa.

BARU terasa free sungguh hari ni exam takde sabtu ahad takde exam.kalau lah ade exam sabtu ahad dah lama aku ba**r n piuh2 telinga cik TUTTTTTT...hohhhhh!jangan report ni nanti sensasi pulak cerita ni,keluar tivi nanti jerin si mulut laser masuk lokap sebab mulut macam longkang

"EH KAWAN!aku sungguh bahagia sangat kawan dengan kau!"

diluah mati emak,ditelan mati bapak sekian

Thursday, May 20, 2010

ANOYING SESANGAT LA AWAK


DIPERSILAKAN DENGAN HORMATNYA KUTUK LAH HINA LA KEJI LAH LAGI OK.DAN AKU PALING TAK SABAR NAK TUNGGU SPM HABIS SEBAB AKU DAH TAK TAHAN NAK BERGELUMANG DENGAN SIKAP HIPOKRIT NI. :/

CAN I KILL U KAWAN BAIK? MULAI DARI SAAT INI AKU DAH RASA KAU BUKAN KAWAN BAIK AKU LAGI .TAK SANGKA KAN?KBEBENDAA BOLEH MERUBAH SEGALA,KEFEMEYSAN BOLEH MERENGGUT SEGALA.DAN YANG PALING AKU TAK SANGKA,ORANG YANG AKU PALING KAGUM PUN DAH BERUBAH.APA NAK JADI AKU TAK TAHU.NANTI KALAU AKU MULA BUAT BUAT TAK LAYAN KAU JANGAN KAU DAH TERHEGEH HEGEH LAGI DAH.SUMPAHH DOW AKU TAK SANGKA..WATDEFAK.! BAIK AKU KAWAN DENGAN KAWAN YANG TAK BAIK..AKU SEDIH SEDIH SEDIHH .TAK KISAHLAH MINGGU LEPAS DENGAN MINGGU NI AKU BANYAK DIAM TERSENTUH,SEBAB FIKIRKAN SEMUA NI...TAK SANGKAA!ARGHH


kenapakaubaca.
"KEMBALIK AKTIF"-H.A

AWAK AWAK SAYA SUKA AWAK TAPI AWAK TAK PERASAN YANG SAYA SUKA AWAK SEBAB AWAK SYIOK DEKAT ORANG LAIN LA,TAPI DALAM WAKTU YANG SAMA ADA INSAN YANG SUKA SAYA TAPI SAYA SERBA SALAH NAK PILIHA MANA SATU,EH SILAP MANA DUA,EH SILAP MANA TIGA SEBAB SAYA SUKA 3 ORANG DALAM SESUATU MASA.APA BOLEH BUAT?KENAPA PERLU ADA PERASAAN KALAU TAK GHETI NAK GUNA?IM SEDIH RIGHT NOW I NEED TO PIKIR WAT IS THE JALAN THE BEST FOR ME TO PILIH AWW

kalau tanya sendiri boleh?hahahahah


yeeeee boleh hahaha

Ask me anything

[airmata darah pun dah tak berguna :(]

KEGENERASIAN AKTIF

kenapakaubaca.
[SEPATUTNYA UNTUK MAJALAH SEKOLAH]

ALUMNI AKTIF [COPEKAN SYA]Kongsi
pada 12hb Mei 2010 pukul 10.50 ptg | Sunting Nota | Padam
Penulis begitu bersyukur sesangat dalam diam tak diam,penulis sudah pun berada 5 tahun di sekolah SMK Seksyen 10 ,Kota Damansara ini.Banyak betul dugaan halangan rentetan dan kenangan <3 yang penulis lalui seorang,bersama rakan,cikgu cikgi dan sebagainya.Mungkin penulis tidak akan dapat melupakan segalanya!Awww!bukan niat penulis nak cerita jiwang jiwang seperti di atas ni.Penulis sebenarnya ingin merepek meraban tentang apa yang terlintas di minda dan hati penulis sekarang ni.

"batch aktif 2006-2010 semuanya teruk teruk"-kata seseorang

YA kami akui kami bukan sesempurna abang abang dan kakak kakak kami yang tak kisahlah setahun lebih tua ke dua tahun ke tiga tahun ke empat tahun ke penulis tak kisah.Kadang kadang kami [satu kelas] pedih dan didih juga bila dengar ada sesetengah cikgu yang 'compare'kan kami denganpelajar tersebut.YA kami mengaku kami teruk kami ni dangkal dan kami ni memang kurang baik perangainya.ada je isu isu yang berbangkit,tak di dalam kelas sampai ke bilik guru sampai la ke pejabat sampailah ke pengetua.-.-'..PENGALAMAN MENGAJAR KITA.

"bisiing" [sehinggakan ada cikgu yang turun dari tingkat satu,datang ke kelas kami [blok baru] semata mata nak tegur supaya senyap]

aww kelas penulis memang cukup terkenal dengan bising.cakap saja siapa pelopor kaki bising kelas penulis?penulis tak malu untuk berkata penulis sendiri yang bising,kawan penulis,amirul bob [memang bising ,gelak dia boleh buat gempa bumi] hazem,kalau bercerita air liur takkan habis dibuatnya,zahidah,gelak dia boleh riuh,siapa lagi?siapa siapa? aisyah irfan akif ,ramai lagi sebenarnya yang bising sampai tak tertulis dekat sini.Time exam,pun bising tak sah kalau tak kena marah,dah kena marah,diam lah kejap 5 minit,lepas tu bising balik.itu lah lumrah warga aktif dan sebab mengapa penulis sayang mereka.MENGJENGKELKAN tak kami?Banyak lagi sebenarnya momen momen indah penulis bersama teman teman. penulis begitu benar sayang akan 2009 <3
KENANGAN MENGAJAR KITA

"kerja rumah esok hantar!"-kata cikgu

"apa??hantar esok?" alaaaa [merungut] memang memang tak dapat dinafikan lagi.semua pelajar macam tu.. akan merungut,soksek belakang belakang kata,kutuk mengumput keji ni lah,banyak kerja lah,penat la itu lah inilah tapi kerja siap jugak.pelik kan?Itulah aktif.lagi satu,kelas aktif juga hebat dalam melakukan benda benda 'last minute'.BAgi tau ajer,semua beres! tengok jelah waktu tingkatan 3 dulu.dah bagi masa tempoh 5bulan untuk siapakan folio sejarah & geografi -.-',dah sampai 'last date' dia,baru tergedik gedik kami semua nak buat.tapi syukur alhamdulillah!siap jugaaa mengikut apa yang diminta. "alah,esoklah buat.nanti pinjam buku kau yer!aku nak tengok [tiru]!" "ala,cikgu takkan tau punyalah aku tak buat kerja sekolah,lagipun cikgu bukan garang pun" bbalblaba pelbagai alasan penulis dengar dan penulis juga turut praktikkan theeeeee :) BERTANGGUH HANYA MENYULITKAN

"ha!!!aktif tak pandai jaga perasaan cikgu??"

iya betul!kami semua tak reti nak jaga hati cikgu ni.tengok aja lah semua tahun dari 2006 sampai 2010,ada je cikgu yang tarik muka denga perangai tak senonoh kami.nak cakap nama cikgu,penulis malas.yang penting cikgu tu tahu kan?maafkan kami cikgu.sesungguhnya kami tak sengaja! heeh :) nak cerita ni,kelakar pun ada,kesian pun ada,bersalah pun ada,menyampah pun ada,tapi tak kisah lah.ada cikgu yang berminggu minggu tarik muka,ada yang sehari je,ada yang sekejap je jugak.tak kisahlah!kami sayang cikgu!<3 memang sukar dilupakan.kalau nak diikut ikutkan balik, setahun kita lebih kurang ada 8-10 cikgu,X[darab] dengan 5 tak lebih kurang 40 cikgu yang ajar kami semua? "sepuluh jari disusun,maaf dipinta"
HATI HATI MENJAGA HATI

Banyak sebenarnya penulis nak cerita,tapi ruangan dekat majalah sekolah ni terhad kan kan kan?kalau nak dicerita,kalah tebal majalah sekolah kita ni kuang kuang kuang.jangan marah na sidang redaksi! gurau gurau kasar je :)
Penulis ambil kesempatan ini untuk memohon ampun maaf dan silap jika tersalah bicara,terbual gila gila,melalut sinisana dan sebagainya.Penulis juga ingin mengucapkan jutaan terima kasih kat kawan kawan penulis,yang menceriakan hidup penulis sepanjang 5 tahun bersekolah disini.aisyah aqil irfan akif hazeem nabeel adeila syahirah prasad badrul suzi atiqah ily hafizah azliyana chan meshen chan yeen yee fasha mai siti azreen zahidah naufal naim wal zikri dinie myra mekar fat syazana wong hamka aniq aizat najmie
amirul afiq amin fikri shahril luqman atiqah rosli sai fy atiqah madnor faiz timah bedah senah kamsah ali mamat timun terung kobis peah semua semua lah yang mengenali penulis! terimas kasih banyak! semoga perhubungan rakan kita ni takkan putus sampai disini!
SPM lagi 198 hari lagi.SEMOGA BERJAYA!!
KEPADA semua guru,terima kasih kerana mengajar kami!
salam daripada penulis!
**hasil tangan hadzrinaqmal [hadzrinaqmal.blogspot.com]
May 06, 2010 23:1

Tuesday, May 18, 2010

guugguuruuuu

kenapakaubaca.

"selamat hari guru"
minggu exam,aku dah malass berblog,
apa beza dengan sebelum ni??
There was an error in this gadget