Wednesday, May 26, 2010

itu kau punya pasal bukan aku


kenapakaubaca.
"arghhhhhhhh jangan cakap dengan aku kalau taknak kena sepak"-H.A
(implikasi examinasi)

oh yes tank yu orite bestnya kalau waktu sekarang ni [yang tengah bizy menelaah pijik] kita merancang apa yang kita nak buat [untuk waktu pendek ni] cuti 3 hari jumaat sabtu ahad dan cuti bulan 6 nanti wuuuuhuu.plan plan nak ulang kaji sesama la kimia paper 1 dan paper 2 dekat restoran makanan segera [ulangkaji????janga harap mesti soksek soksek buat gossip kutip dosa kiri kanan ciss -.-'] atau dan sebagainya best nya rinduu nak buat macam dulu :) oh cuti blan 6 kita plan kemudian la haha.
OK RAMALAN lepas exam.
mesti banyak matapelajaran yang failed kan?awww itu sudah dijangka dan terjangka sebelum jawab exam lagi expeceli addmath dan kimia haha.itu memang has been predicted wehh! jangan risauu laa kalau dapat markah rendah ke apa ke itu memang lumrah alam.
"wadefisjsjkjaaaaajkkkkk"
siapa lah kacau kacau aku ni dekat sms banyak nye no tak kenal kacau bahaha aku tak kisah tapi sila la bagitauu ,lepas tu marah marah macam setan! [aku tak marah kalau kau bagi tau siapa kau]
sekian.esok ada fizik sekarang boleh lagi rajinkan jari tulis tulis benda anoying ni.ok sekian wa gerak dulu salam! :)

1 comment:

..nul.. said...

wah da ade scret admirer eh..:P

There was an error in this gadget