Thursday, May 27, 2010

berdiskusi siku

kita selalu cakap ayam,habis tu ayam cakap apa?
kenapakaubaca.
"arghh lega siot "-H.A

hu gaa hugaa bestnya exam untuk mingu ni dah habis..dah tak payah pikir lagi dah.tapi untuk 3 hari ni jlea sebab isnin depan ada lagi gurhhhhhhhhhhh -.-' kenapa kenapa jadi begini bebehh??i dont know wat to say.

KERTAS TIGA :ADDMATH KIMIA FIZIK BIO

problem statement::adakah subjek subjek ini berpotensi untuk difailedkan atau dicipta memang untuk failed?

Aim:to determine the percentage of failed and what the factor of causing fail.-.-'

Hypotesis:Semakin malas pelajar,semakin failed subjek,semakin berkurang bilangan hari untuk SPM,semakin gelabah semua orang nak setadi.

Variable:
manipulated> tahap ke'malasan' pelajar
responding> keputusan setiap kali exam
fixed> bilangan buku dibawa ke sekolah
> cara pergi ke sekolah

Teknik:jelas menunjukkan tak kira berapa banyak buku dibawa ke sekolah,pemaham dan pemikiran manusia still dangkal dan hina

prosedure:
1.baca ni then gelak
2.praktikkan dekat rumah
3.ulang step 1 sampai 2.
4.tunggu keputusan
5.menangis.
6.ambik cangkul,korek lubang
7.tanam diri.
8.kambus balik.

Diskayen:
1.Adakah benar SPM menganggu konsentrasi murid?
YA

2.berpotensikah murid murid untuk dapat 10A1?
YA dan tidak

3.adakah pembelajaran di sekolah sungguh seronok?-.-'
YA dan TIDAK

4.benarkah kita semua ni malas?
TIDAK

5.nyatakan sebab?
TIDAK sama sekali YA.

6.berikan all equation yang setaraf dengan experiment ini
GaGaL + FAileD ----> GAled +GaLfai

Konklusi:
ADA masa lagi untuk beriadah a.k.a enjoy ahahah
rilexlah! exam seterusnya lambat lagi :)

*nak setadi sabtu ni dekat restoran makanan segera.nak join?jomla.*

"cerita 'jangan bilang cinta' ni mengingatkan aku dekat kenangan lama aku hohohh..jangan jangan !"


kenapa cik megan fox dah tak berlakon dalam Trenpomer3 [bukan fizik -.-']?curang dengan director yeeeeeeeeeeeeee hahahah

No comments:

There was an error in this gadget