Wednesday, February 24, 2010

sayatukarnama

kenapakaubaca.

dunia dah maju.hari hari berubah.apa salahnya saya turut berubah.saya dah tuka nama.dari ada masalah?:) ke si penyetorik -.- .sekian

Monday, February 22, 2010

k a n t e n,

kenapakaubaca.
"jerin jerin -.-"-H.A
**tajuk post dah ade kene mengena dengan post pulak heeh

gahaha salam salam.cuti hari cina raya selama seminggu sudah bermelabuhkan tirai nya semalam iaitu pada ahad, semalam la ngoi.pergh asal macam sekejap sangat ?tak puas tido lagi ni kehkehkeh ok hari ni jadual macam biasa isnin buku berat harg harg beg macam gabag darjah satu.rasanya darjah satu pun dah kecik sekarang -.- ok dalam hati si penulis blog berkata, "takpe kita pergi ke sekolah untuk menimba ilmu.menimba la sangatt.dekat sekolah mulalah berubah perangai macam setan gelak golek sini sana macam si kafir harbi ok ok stop repek." eeee..pengotor la siapa duduk kat tempat nabeel tadi.po your inpomesyen,aku yang duduk kat sebelah nabeel tadi tahu? then terpaksa menanggung satu azab.ok ok nak di ceritakan entah sapa yang malang tak tau aku ke nabeel atau budak selekeh sesi petang yang taktau jaga kebersihan yang malang,memang macam hanginn je.dah la cuti seminggu.mengganggu waktu tidor si penulis pulak tu,then masuk masuk je kelas tadi tempat si penulis dicemari dengan bau bau taik kucing. ciss malang.watdeneraka -.- tengok tengok ada taik kering yang masih berbau e e e ee e busuknya .pengotor betul.tak guna sapa pijak taik tu .terpaksa la pura pura rajin depan semua ambil sekop dan penyapu,sapu heheh dapat puji lagi tu "wahh rajinnyee -.-" dia tak tau dalam hati kita tengah berasap berasap mendidih kepanasan seperti kuali disimbah minyak panas.ok merepek lagi . kesian kesian kesian dekat semua termasuk diri aku yang agak agak rajin nak ke pemalas sebab suka tangguh tangguh kerja
"ala,cuti nak setat je, aku akan siapkan homwok !!!!" [stetmen stendet berbaur menyampah lagi mengjengkelkann yang sering kita kedengaran]
hasilnya?haprakk ye nadeii.. semua kelamkabut macam ribut tadi siapkan homwok.haha pelik pelik kelaka pun ade.pemalas betul.cuti dah diberi seminggu,tapi bertangguh kerja.-.- luser.

haha oh ya tadi kantin kesian pulak aku tengok.mesti orang atau majikan kantin mengalami kebankrapan atau dalam bahasa lain tidak untung seperti biasa.aku pun tak tahu ape cerita yang menyebabkan kantin sekolah SMKs10 ditutup.kotor ke?kotor ke? kotor ke? dan aku kat sini tak nak langsung main kotor.apa masalah?-.-'
bila cik ghumiat mengumumkan " hmm err arr er untuk pengetahuan kamu semua.kantin sekolah akan ditutup selama 2 minggu atas faktor kebersihan.balablabablalbaba para pelajars diminta bawak bekal" sambil itu pelajar pelajar hipokrit smk10 terus menunjukkkan mimik muka yang suspen.ala ala terkejut la.ade jugak yang meng-adess tadi haha -.- kelaka kelaka je.aku tak merungut sebab aku jarang dah jejak kantin pada waktu rehat.so wa tada hal.yang lain tu sapa kaki kantin tu memang kemaruk la."benda benda basah [lucas] da tak jual seperti megoreng laksa balablabaab,mungkin bende bende kering sahaja kantin akan jual" ok koperasi time ni kewujudan kau dihargai sesangat tahniah! ADA keropok rm1.50,roti tuna bila makan sedap,bila bau buhsuk,ade air mineral blablablabl sama seperti di kantin.apa apa pun kita tunggu betul ke tidak lagi 2 minggu.tunggu laporan saya.dari jering haha -.-

"wei aku dah ada facebook"-fasya

oh ok tahniah kerana membiarkan diri anda bergelumang dengan dosa dosa kering har har har.kalau nak tau facebook tu dajal mata satu yang kita tak nampak..bahaya tauk ada facebook.nasib si penulis ni bersih suci lagi sebab tiada facebook.kalau tak habisla -.-
kawan kawan.boleh tolong jangan buat gossip lagi tak antara aku dengan dia,[tak kesahlah stetmen ni macam dangkal atau lebih seerti dan dikenali sebagai kenyataan syiok sendiri,tapi apa boleh buat.anda ke saya penulis blog ni?-.-'] biarpun kami pakai baju sama kala setiap hari tidak bermakna kami kapel.biarpun kami selalu balik sama setiap hari isnin,kami bukan kapel.biarpun kami duduk dalam kelas yang sama,kami bukan kapel.biarpun biarpun biarpun biarpun biarpun biarpun kami bukan kapel orait -.-
"eh abang ni dengan kakak tu mesti balik sama sama.ade ape ape ke ha?"--si budak tingkatan tah berapa tah, tak salah aku dua kot,sesi petang,mengomel sorang sorang macam la aku tak dengar tatkala dia tabor fitnah bila aku lalu sebelah die haih -.- ok fine merepek lagi.


ok tak tulis blog dah until cuti bulan 3 haha..exam pun nak dekat,lagi 2 minggu.oh 2 minggu je.sempat tidomakanonlineberak dan dsb dsb dsb dsb.tingkatan 4 punya silibers pun tak ulangkaji lagi ni.bila ye?bile keinsafan sudah masuk dalam diri.ok macamana nak tamatkan ni?-.- ok bai.

Saturday, February 20, 2010

kefahaman,

kenapakaubaca.

kau tak faham
apa yang aku faham
dan aku tak faham
apa yang kau faham,
kau tak faham kondisi jiwaku
aku tak faham kenapa kau begitu
kau tak faham dengan memaksa ku
aku tak faham kenapa begitu
kau tak faham
bukan dunia milik aku
kau faham dunia itu milik kau
kau faham tapi buat tak faham
kenapa kau tak memahami aku
untuk seketika
aku letih memahami kau
walau kefahaman aku tidaklah setinggi kau
aku letih faham!

Wednesday, February 17, 2010

takpe kawan,esok masih ada




kenapakaubaca.
"pfenat bebe..nanti la eah?'-H.A

salam.today was tiring day when [ok sambung ke bm balik.-.-] aku berjalan jalan dalam erti kata lain outing dengan 3 orang cewek yang agak tak hot nak ke hot tapi belum tentu lagi.[NAUFAL ceiat je gempak.baik baca majalah gempak kalau taknak pergi tu -.-]ya,post ni agak menggelabah sebab dah banyak kali aku tulis post pasal outing outing outing ,tapi satu je yang berbeza ok ganteng/cewek2 sekalian.iaitu kondisinya.ok today is penatlelah but fun even aku sorang je yang ada tadi.sempat jugak jumpa bun,amir n bani kat OU tadi muahaha,aww.tak kesahlah ape orang nak cakap lebih lebih lagi si pilot,
"tu la kau.tengok macam aku.senang je ajak kawan outing" yelah pilot.aku tak kisah dengan semuanya tu.mungkin kawan kawan yang lain ada masalah lain yang tak membolehkan mereka keluar bersama :').[sedih dalam tawa kahkahkah] oh ye tadi mase jenjalan aku sambil dengar lagu and baca ujang dan terbaca satu lawak bodoh nak mampus yang mana aku tak gelak sebab tak tahu cara nak gelak.tak tau la kelakar ke tak sebab aku tak GELAK.aku repeat aku tak gelak.so apa masalah?ada masalah?CONTOHNYE macam ni.TANDA TANDA KORANG TAKDE KERJE
** mendukung biawak hidup,membawa kambing peliharaan jiran berjalan jalan di danau kota,tidur doplohpat jam tolak makan dan minum campur menung dalam bilik,penuh pen merah menanda ruangan cari kerja di sutkabar,mengira bulu kaki sendiri dan ulang jika salah **
*sumber ujang
maaf si penulis sudah penat so dia dah miong sikit ni -.-.ok sambung balik.RAGAM manusia selalu nya amat mengjengkelllllllkan apabila otak otak manusia ni dah bergabung menjadi lebih dari 1 bila outing.otak ni berkata,"jom pergi ni," otak lain pulak berkata "jom la pergi tu.." dan otak otak lain ajak pergi neraka oh -.- watdeneraka -.-' memang tak best.so keluar bersendirian lagi syiok atau berdua.tiada konfrontasi.gangguan emosi mental.tekanan perasaan.tiada lagi tanggungan dosa sikap hipokrit dan tidak jujur. ok watever aku dah merepek. ni. owh nak dijadikan cerita,tadi masa beli tiket cinema.satu pasangan atau couple kaum lain ni oh sungguh teramat menjengkelkan hati nurani ouh tidak.walaupun ini merupakan perkara normal dewasa ini.but hati aku benci atau erti kata lain jeles,"kenapa lah aku tak jadi kat tempat lelaki tu" mula mula suka.usap rambut.usap bahu,dan ke belakang badan.acah acah betulkan beg silang si wanita dan sambil terpegang ,aku ulang sambil terpegangpegang meraba raba dengan niat sengaja,dan sengaja melagalagakan punggung sesama sendiri ouh.drama murahan tersebut aku terpaksa tengok dari beratur pukul 11 pagi - 12 tgri.gila annoying.YANG hanizar [4amanah2009] pulak berkata."kenapa la kita tak beli online tiket ni." oh ye hanizar kenapa kau baru cakap harini er?watever janji tiket dah ade kat tangan dan melayang RM28,"ibarat burung terbang dipipiskan lada" seterusnya GSC menjadi kaya.bayangkann. jika...ok stop meroyan. THEN aktiviti hina dan dangkal seperti kebiasaannya dan selalu dibuat,naik arcade main game yang perempuan tak macam perempuan langsung terus amik pistol masuk token dan tembak.DUNIAdunia.?ok lawan kereta dan blablabla dsb dsb dsb ok keluar pintu arcade.terus ke mCD wuhuu murah ade mcwalue lunch jimat.dan makan.jauh ya amat.mcD ni buka mc'EZRALsya
punya sebab ni bukan seksyen 6.jumpa pulak kawan lama muah muahh rindu dah lama tak jumpa dan, jumpa juga budak ala ala damai dedikasi damai dedikasi pandang pandang wa macam wa pernah hutang duit dia je.-.- ok annoying teruskan.masuk muvie,cerita PERCYjackson and the LIGHTINIG THIEF [PJTLT] amat gempak seperti yang dipropagandakan sebelum sebelum ni."eh kau nak wolfman ke PJTLT balalaba" "ouh wolfman 18pl" "ok-.-" [selama 30 min bincang nak tengok apa last last,malas ulas]
gempak siot tapi macam diciplakciplak atau peranakan harrypotter & stardust dan senagkatannya.best 3/5 bintang.
balbalabaalblbalabbal.balik tadi tak tau badi sapa tah malang.hujan.nasib baik mak hanizar cik kamariah jemput.macehhhh. si penulis blog dah malas then dia cakap dia nak tidor ok ahirunsalam.-.-'
ready for homework tomolo.papai.

Tuesday, February 16, 2010

kau hancurkan hati aku hancurkan hati kau,

kenapakaubaca.
"mencari si dia yang betul betul ikhlasjujurbaik susah sebab diri sendiri tak ikhlasjujurbaik"-H.A


salam pembuka bicara.teruskan.aku suka balik kampung.entah kenapa aku suka ikut mybapa and my ibu pulang ke kampung sama ada dipaksa atau terpaksa atau direlakan atau memang relahati nurani.-.- entah.bagi aku kampung merupakan satu tempat yang tenang,dalam hutan.ada ayam.[kat sini pun ade ayam,tapi kat pasar la],ade lembu.boleh main taik lembu.boleh pakai ape ape.boleh main api.boleh main kejar kejar dengan sedara,[kat sini tak hingin pulak main kejar kejar],nyorok nyorok,*ok aku kira sampai tiga lepas tu aku carikkkkkkkkk*,boleh main musang musang.[teringat aku yang dah besar gedabak ni main musang musang lagi dengan baya baya sekolah rendah ahad lepas...watashame -.-]tapi sayang,mall jauh.statement ni bukan aku nak menjadi placist/racis/suku sakat perkauman tentang kesenangan /kesusahan.tapi aku betul betul tertarik dengan cara kontemporari.tapi pelikkan kalau nak dipikir pikirkan balik?memang watdeneraka kalau orang bandar ingin jadi orang kampung,dan vice versa.kenapa ?okokok tutup tutup my motif just want to cakap yang aku suka balik kampung.tapi memandangkan cuaca kat kampung panasnya macam kat gurun sahara,aku menjadi jengkel lagi.DAH la gelap.lagi legam aku nanti -.- sampai bila?betul la,cilako tangan tangan manusia semuanya yang membuat bumi panas menggelegak.wuhuu.-.- semua kuasa ALLAH.jangan kita melawaninya.
so aku sampai KD pukul 11 malam tadi,pergh lega. + letih
*******************************************************************
tadi mak aku ajak pergi beli tanah,ciss.panas panas macam ni ada hati nak tanam tanam pokok lagi.-.- oh betul kata orang "berbudi pada tanah" mesti kita dapat hasilnya.ok aku da merepek ni harap sabar.best wo.amik kunci kereta tadi then terus pergi dekat kedai bunga sebelah kedai kereta tu.ala yang dulu ade restoren tomyam tapi dah jadi kedai ikan tu.jauh jugak la aku membawa tiada lesen.nampak otex mampus aku.** otex=polis ** jenuh tapi best.then pusing pusing beli barang kat kedai serbaneka blablablablabla akhirnya sampai rumah. berpeluh jugak la.walaupun ada ekon,tapi tetap panas.-.-tadi jugak masa kat kedai bunga aku nampak ada akak tu beli bunga sampai beratus ratus ringgit.pelik betul.kalau boleh cakap ke ,makan ke,main dengan bunga tu takpe.ni tak?aiyoo..pelik betul lah dengan si pencinta bunga ni..mak aku cakap,
"ngokngeknye orkid yang dah mati pun dia beli " -.- entahla.baik la dia buat benda yang baik macam duduk kat rumah tido ke,masak ke,cakap dengan ikan ke,gurau dengan kucing ke dsb dsb dsb..


hidup tak keruan.tak tau nak pilih kiri kanan depan belakang.susah betul kalau kena pilih pilih ni kan?esok farahnuraisya si awek hamka ajak pergi oting[sengaja eje salah].kalau ada mood aku ikut la er..-.- baru aku tahu yang lagu YUNA-ku ucapkan dengan indah tu lagu peterpan.takguna punya yuna...menyesal aku agungagungkan karya kau ciss -.-
AKU dah takBERNAFSU untuk suka kau [bukan yuna].maafkan aku.curang lagi sekali
ok bye -.-

Friday, February 12, 2010

eh,aku pun manusia biasa jugak.


kenapakaubaca.

"jom?........................................"-H.A

post sebelum holiday gonxifacai [yang sebenarnya] 2 hari ditunda ke 7 hari,-.-
AMARAN:kepada ibu ibu mengandung,kanak kanak kesakitan perut,bapak bapak yang gatai,adikadik yang mahu terkucil dsb dsb dsb, sewaktu membaca blog ni,dipertegasikan sekali lagi.blog ini tidak mengandungi sebarang unsur humour.so jangan gelak.heh.

apabila budak acah acah taknak datang pada hari ni [jumaat]tapi tersangatlahamat tergedikkan sekali akhirnya dia datang bercerita,,,,,,,,,

"woi prasadi,jangan nak fan fan [kipas kipas] cikgu la,rajin salin nota konon.ceh -.-"-kata kata si durjana iri hati dengan kelebihan orang lain,sewaktu di makmal bio. dah la bio tadi belajar benda lucah wuhuu suntik suntik cium cium anal anal oral oral.-.- orang akaun mesti jelesi kan dengan budak bio.budak bio kuullll...teheee.
sekali lagi.hari ni annoying.ramai betul orang mental + sawan + terencat + saiko ++++++ dsb dsb dalam kelas lagi lagi orang belakang aku.[teringat dia buat tudung macam makcik, sedihh :')],Orang depan aku tak fikirlagii? tak tau nak gelak macamananaaaa.sumpah saiko gila hari ni.hidup aku penuh gelak riuh rendah.ilmu semua terbang melata ,rugi je datang hari ni.
tak boleh la tengok muka ticer miss On buat muka comel.tergoda.! haha. "am i to past [fast]?" "correct?"
sekali lagi kabut seperti tahun lepas,
"weh kau da siap pisix prakctical blablabbabbalab,"-katakata seorang penangguh.haha dah memang tebiat masing masing kot semua benda nak tangguh.dalam erti kata lain -malas- ceh.bak buku kau.aku nak salin soalan lah.ah tipu.kau nak salin jawapan sekali kan?haha -begitulah situasi sebenar sekolah pada alaf ini- aduyai,
sumpah solat sujud sukur selepas ini boleh dilakukan sebab kerja rumah yang di wara warakan sebelum ini,atau di-predictkan kononnye terlalu banyak tidaklah seperti yang disangka.mungkin cikgu sudah mula memahami murid wuhuuu..sikit sangat homwok kalau tak boleh siap taktahu la.mungkin kene duk kat hutan kawan dengan amirul kot,oppss -.- tak mengapa,cuti panjang lagi.apa barangGAY buat awal awal tak syiok la duh.esok esok la ahad depan ,sekolah nak buka tu baru buat balik.then baru lah tergopoh gapah macam unta terkejar sini sana macam dah takda masa.barulah menyesal tak sudah.---------"ibarat nasi sudah menjadi sup"

"semalam tidor lambat,aku mimpi hantu.takutt.laju betul dia lari.hantu tu warne putih kaki panjang,hishh lari kat bukit depan rumah aku.."

merujuk kepada post sukasuki;) sebelum ini,dia tulis tengtang rajuk.aku berybery interested untuk mengulas mengenainya.siapa suka merajuk angkat tiak?-.- <-luser..oh penipu besar, dosa besar la korang kalau cakap korang takpernah ever ever [sesekali] merajuk kan?tak kisah lah dengan sesiapa saja,tak dengan perent,dengan abang/kakak/adik,tak pun dengan kawan baik ke,gf/bf dsb .semua ingat rajuk ni romantik.betapa besarlah sangat tahap rajuk sampai orang ingat rajuk ni romantis.GILA?dalam fakta yang sebenarnya,mungkin sesetengah orang [bagi aku jugak] merajuk ni adik beradik dalam ketegori mengjengkelkan anak tekak.yeaks.yela.dah la letih nak tunggu si dia hilang rajuk,tambah tambah pulak nak kena pujuk tu,mesti dalam hati si pemujuk kata,
"cis,tak guna kau bias,apahal pulak aku yang kene pujuk ni.padahal memang aku yang buat salah.-.-"sambil buat muka pura pura mengasihani dan menyimpati dengan si RAJUK.tengok orang la.ada yang ikhlas ada yang tak.jujur aku cakap aku tak suka pujuk orang yang merajuk muahahah.so merajuk laa.aku tak heran.wakaka .Ada juga orang yang akan cakap bahawa rajuk boleh membawa kepada perhubungan yang lebih rapat lagi.contohnya gerlpren dan boipren,

"yang,oh yang,yang kenapa ni yang?"-si bf
"[diam membisu,acah2 seperti orang nak pujuk dia lagi]"-sii gf
"ala yang.kenapa ni yang?"-si bf
"abang ni jahat ..... sambil tepuk tepuk dada macam si gedik yang jengkel"-si gf
then, -.-

malas aku nak sambung.meluat jer.kuikui.so masing masing jangan ambil hati jiwa rohani jasmina dengan kenyataan yang belum pedas lagi ni,semua orang ada pandangan tersendiri kan,so better ikut kemampuan dan kemahuan diri.

so,nak dekat TAHUNBARUCINA ni aku dengan rendah hati ingin mengucapkan selamat tahun baru cina.terpaksalah aku buang sikap rasis aku sebentar. dan berpura pura menjadi asi dan munafik depan anda,TAK kesah lah.janji PN Tang bagi limau dan air.trimas sayonara pn TANG.ok ok heppy heppy selalu.begitu juga kepada chan yeen ye,w[R]ong,dan mes[y]en & miss Onn.

Wednesday, February 10, 2010

antara 2 hati perasann

kenapakaubaca.

"-"-H.A


signifikannya,
manusia kita tidak punyai pilihan,
bagai kata orang,
yang di kejar tak dapat,yang dikendong berciciran,
bak kata orang, kerambangan mata,
dua pilihan sukar,
harus dipilih,
si dia atau dia,
mana satu pilihan,
lihat diri,
mungkin tiada sempurna
untuk cintanya,
dia
ingin sesuatu,
yang berbeda dengan insan
normal,
dia selanjutnya,
pula mahukan
keikhlasan jiwa.
pening melayan
buat tak endah

si dia & dia marah
justru apa perlu lakukan?
bukan manusia
memenuhi kehendak manusia,
sebetulnya,
manusia yang memenuhi naluri manusia,
mungkin benar
aku bukan untukmu,
aku bukan untuk kau,
aku ingin keseorangan,
sehingga menjumpa
yang diidami.
atau menjadi perampas,
maafkan aku
.
-H.A

Tuesday, February 9, 2010

anoying punya hal!


kenapakaubaca.

"hari hari anoying,macam takde bende lain je.kuku masih berdarah sakit sikit ouch !"-H.A

oh salam salam salam,
hari hari jadi annoying dalam kelas dengan rakan rakan tapi kalau tak annoying tu mesti nak jadi jugak sebab diri ni dah terbiasa untuk menjadi menjengkelkan.contoh perbuatan annoying dalam kelas buat muka buruk,nyanyi dengan nada sumbang,buat benda bodoh seperti gigi kuku,gigit tie, dan riuh rendah dengan budak belakang aku iaitu ezral sya yang masih bercita cita hebat untuk menjadi annoying,tetapi selalu di kondem oleh juak juak hazem and the gang.wanna learn prom the best
the skills how to be annoyed people huh?-.- just call me haha. oh tiada apa untuk di ceritakan saat tika ini sebab semua benda yang berpusing pusing dalam kepala hotak tadi telah lenyap di telan neutron dalam otak watdeneraka aku bebel bebel macam nonstop ni gila kan?.

"waaw!pergaduhan tadi kat sekolah sungguh hebat.macam WWE pulak..diantara mark henry[PRASAD] dan johncena [muzammil] dan aku jadi??jadi penonton jer wkaka"
entahlah aku tak tahulah macam mana persengketaan pertelingkahan boleh terjadi padahal main benda sama je,iaitu tendang tendang objek bulat,kejar macam anak ayam terkedek kedek ,dah dapat objek tersebut then kita sepak.ishh sungguh tak menghargaii..oh nak tahu permainannye,BOLA..-.- mungkin mereka bukan main bola.mereka main tolak tolak sampai terjatuh then bergaduh.annoying tak cara ni?-.- menjengkelkan!

"dan encik saipuddin pun dengan rasminya,memberitahu dewan,sebulat suara ,diumumkan oleh dewan parlimen perbahasan sekolah ala ala penjara,tiaptiap minggu ade spotcheck [kalau boleh],iaitu SMKs10, dengan ini, setiap minggu aktiviti PJK dimansuhkan oleh kerana pergaduhan.haha." semua punca mereka.haih.-.- kenapa kenapa?nak tunjuk hero kah?jantan kah?
aku menasihatkan supaya gontikanlah benda benda ni semua.tak elok.mengundang bahana jer.bisa bisa saja.aku paling pantang kalau ada gaduh gaduh ni.pantang ada,mesti nak tengok wuhuu..
perkara ini berlaku tatkala owner sekolah kita masih belum tiba disekolah,dan masih berlaku ketika owner sekolah kita tiba pada pukul 9.30 macam tu. [owner=ezralSYA.].macam biasa aku malas nak ulas.sila rujuk post sebelum ini punca punca dia terDATANG lambat.haha memang annoying -.-.sya.akhirnya kau jumpa jugak cara annoying.
zydaaaaaa.jerin mintak maaf sebab tak dapat belanja keropok ikan rm1.50.nanti kalau ada masa kita makan sama sama ye masa rehat.suap suap okeng?haha geli lah kan kan ?homwok malas ulas ulas,hmm makan pulasan time sekarang best jugak.mengidam aku.oh betulkah hari jumaat cuti?kalau betul menjadi satu rahmat dan nikmat bukan kufur nikmat kepada kami semua.waw! best siot...harap haraplah.sememangnya kami memerlukan cuti daripada terus menjadi gila dengan tangan dua nak buat kerja rumah 10 subjek,memang macam watdeneraka. saks!
aww aku nak no youthclub.nak beli takde duit walaupun tau duit ada dalam wallet.haha.[alasan] cakap je la membazir..watdeneraka.!esok sukantara,tadi rumah merah tak datang latihan akhir.mesti kene ceramah berjela berjela.eh tak, rumah merah mengamalkan demokrasi secara baik berbanding rumah wira [hijau] yang menggunakan taktik ugut dan bunuh atau pecah dan perintah bagi memastikan kemenangan mereka secara paksa terkabul..maaf.haha cuma gurauan semata.bye.

Saturday, February 6, 2010

bila dikira sabtu sekolah


kenapakaubaca.

"today so phenat,doi doi i hating u"-H.A


Watdeneraka day.if i not mistaken,sebelum ni aku dah cakap dah memang luser luser je yang datang sekolah sabtu.kenapa tak buat ahad terus ha?kenapa tak teruskan sekolah sampai cuti cuti peristiwaacarakhas atau etc etc etc ha ha ha??-.- gurh memenatkan tapi berguna jugak ilmu di dada sentiasa penuh bukan macam seteng orang yang agak atau bajet atau dah pandai tak datang ehem ehe ehem.[TERASA?]haha [fitnahan pertama] “perghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh sikit gila orang datang sekolah...form 4 boleh bilang dengan jari dua dua tangan plus plus dua dua jari kaki je ouh.”
“berikan tepukan kepada Tingkatan 3 kerana ramai yang hadir”-.- pertandingan macam peringkat iQ rendah rendah ni pun ada ke?luser. oh dengan ingin menutup malu atau erti kata lain mengkaver,PN Shanti kata lah yang datang ini merupakan pelajar cemerlang manakala yang tidak datang sekolah di anggap hidup penuh dengan beributhausand ALASAN muahah -.- [fitnahan kedua] haish.tapi bersukur yang tak terhingga sebab dapat cuti tahun baru cine seminggu wuhuuu.
“any outing plan during the holidais??” [broken engris]
Pabila fasya bersuara,
“ala Hadzrin,tusen la sinaran.jangan terpengaruh dengan irfan”
“ye ye aku tahu.aku akan tusen situ,tapi bukan sekarang la”
“oh”[alasan fasya suruh aku tusen sebab dia takut balik sorang -.- haha ye ye fasya nanti okay muah muah,

GILA tadi dengan bangganya aku nak enaunce [umumkan] yang hari ni bersamaan sabtu 6/2/10 aku turun ke kantin masa rehat selepas bertapa berhari hari duduk di tepi longkang ex lokasi vanding mesen,sumpah macam pengemis Berjaya [sebab bawak buku buat homwok.]Orang yang lalulalang semua pujihinacacikeji jer kuikuikui.DIselangi juga dengan memakan makanan fofuler, keropok ikan RM1.50 sepeket yang WAJIB bilarunnah dikongsi dengan tangan tangan manusia lebih 20 orang sekali makan.sekejap licin tak sampai 5MININT.kesian kan kami?
BAK kata pilot yang bakal merundung kesedihan sebab citacitanya nak jadi pilot hancur dek fizik yang sentiasa failed,”jangan! jangan bukak [keropok ikan] kat sini,nanti lalat langau semua hinggap” **lalat langau = tangan tangan manusia yang makan keropok lebih daripada 20 orang haha -.- kesian tahap karma ah.tapi berguna juga cara dia ni.akhir sekali keropok tu dapat dihadamkan denga aman.hanya 4 buah/biji/laras/lembar tangan je yang dapat.[tak tahu nak guna penjodoh bilangan apa -.-] yang makan di dalam kelas.
“ui ui perbincangan orang kaya.kita jangan sampuk.kita ada apa jerr..”-hazeem
Tatkala NABEEL dan ADEILA berborak mengenagi percutian mereka ke HONGKONG.
Hahahahahaha.ye yela tak kesah janji bekalan makanan kami kembalik bersambung..sayang deilaa hahaha
“Duhh :’( karangan tak siap lagi ,ayat hafzan,bi oral/comic strip/edmet tadi bio.kemis/hhaduhhhyaiii.....”

OHH cikgu tadika/penulis/isteri jonidep tak hadir hari ni aku tau dan semua orang tau apa sebabnya.dah boleh agak haha.kalau tak tido dan bangun lambat mesti sengajakan diri ponteng.oh tertinggal van lah.oh hari ni jumaat ke sabtu ea? Bukan cuti ke sabtu dan seterusnya.......Aww terharunya TANGKAI [esah] buat post tengtang JERING [riak riak nak ke takbur].haha suka suka suka.trimass for the support.i will not make your hope down.[transelasyen::aku tak akan hampakan harapan kau.] -.- muahahaha yes yes i know my engris suck.just sit there properly and stay quite quite .gurh.
ADDMET tadi macam nak mati sumpah sussaaahhhh!harap je ade formulaa baik tak payah ciptaa heh-.- ok ok camne nak ending ni?ok bye salamm ciaww -.-

Next film i wish to wacth-NIYANG RAPIK & WOLFman. -.-


Thursday, February 4, 2010

ugly clothes.-.-

kenapakaubaca.
"aku bukan barang gay ngoiii"-H.A

[maaf ,blog tiada unsur untuk gelak jadi jangan gelak]
Wohoo masuk masuk sambil lap kaki kat atas karpet alas kaki.welcome to H.A blog haha poyo la.al maklumlah budak sorang ni dah lama tak jenguk jengukan kepala kat blog ni fuhhh -.- what a tiring day [broken English] minggu ni sumpah penat macam wat deneraka fuhhhh nak je bunuh diri atau acah acah bunhu diri atau pura pura baring atas jalan buat buat mati atau yang paling diskating sekali baring atas rel nah kau rsakan.haha homework takpayah cerita la ,ingat bukan nak mengomplen tapi tanggunjawab .-.- oh
“jom drop ni tu ini nak?” aku dah tak sanggup nak menghadapi SPM .kenapa kau wujud.bahangnya sudah terasa.yeay akademi fantasia.eh ke situ pula. Arghhh boleh jadi gila aku pikirpikir kan kemistri ouh noo.seperti tangan tangan FAILED sudah pun mellambai lambai laju dalam mimpi aku ouh. Ape tah akyl,methyl,getil,getis methane alkene alkana ..ikan aku tau la -.- lagi best.kenyang.sedap pulak laghi laghi kalau cecah belacan nyumnyumnyum.ohhhhhh tidak.fizik pun begitu juga.tiada masa untuk enjoy enjoy pun tiada masa untuk kami semua.apa lah punya implikasi ni.aduyai.bio lagi sedap.elok elok dapat cikgu yang mampu memberjayakan aku,tiba tiba dapat cikgu yang aku suka.haha haram jade la nak dapat A+++++++++++++++++++++ untuk semua subjek .dah dah stop talking about pelajaran gurhhhhkfsdgfdfdgfdggfddshagdjsabdk..----yang entah hape hape tu.
“blogger bloger ade blog untuk raih simpati.publisiti murahan.nak jadi popular cepat balablabalabalaba sikit sikit nak cerita ni tu....blablaba “-kata kata si hasutan nista dengki kurafat asi ,seorang pelajar 5 aktif [fitnahan pertama] . tergelak besar aku dengar .mungkin betul gak kata kata dia.apa function blog sebenarnya?sekadar ini bercarut carutan?atau karut karutan?atau repek repekakn? Haha diri kita je dong yang tau.tak kesah la kau nak buat blog ko caner.blog sampah ke.blog bizy body ke.blog publisitimurah ke.gobblog or etc etc etc
Tadi punya experiment fizik sumpah kelaka.cikgu mazni pun berpeluh peluh layan karenah kiteorang.sorang batak waves.sorang batak air.sorang tangan lasak sampai cabutkan tube nak salurkan air tu.sorang tekan picit suis lampu huh -.- semua bengong bengong je.kuikui last last taktau nak kene buat apa.masing masing menganga sampai airliuq terkeluaq ceh ceh.ade juga ouhh pemotong pizza tersimpan dekat makmal.lepas ni kalau boleh la.kalau...kalau buat jamuan beli la pizza yang tak berpotong lagi sebab kat makmal ade pemotong pizza sambil boleh tangok waves euhuuuu/// handal betull.canggih betul zaman sekarang.
“please give me the ugly clothe please!!” -.-
“kamu semua boleh tolong tak?tolong senyap semasa dalam kelas saya”[fitnahan kedua]
Aww cikgu sudah marah la.jaga jaga.tadi mungkin cikgu penat kot.sebab tu macam marah semacam je.takpa cikgu kami paham kondisi cikgu sebagai cikgu dan kami paham kondisi kami sebagai pelajar degil yang tak penah nak ada inisiatif untuk berubah sejak dari 2007.-.- luser gila lah.tak tau bile dah besar macamana.stil di takuk lama atau semakin dewasa kot kot la er.
Bukan nak ciplak karutologik punya content.tapi benda ni aku yang proposed dulu -.- mungkin dia yang ciplak aku punya idea haha oh.memang lucass betul sivik sekaang ni.bukan setakat bio chapter 4 form 5 and form 3 jer.
SIVIK pun ada.SIVIK...alaa cikgu yang lelaki tu.alaaa yang macam zamrul hisham bak kata esah tu.alah yang bawak vios tu..[vios er]?ala yang banyak pengalaman tu..’katanya.’
AKTIVITI SELEPAS pendidikan JASMANI,masuk pula kepada aktiviti menyegarkan dan merangsangkan otak,atau tubuh tubuh badan yang lain ehem ehem.Aim.Procedure.variables.apparatus.material.tabulation of data.graph.discussion.conclusion -.- siapa yang tahu ni diam diam.hahaha memang budak budak sekarang tak boleh pakai [termasuk aku]
Masa sivik paling seronok selepas PJ.hari tukan kan kan belajar sivik kan pasal keluarga kan ZH[zamarulhisham] kan Tanya tengtang KEHARTAAN KECANTIKAN KESUBURAN.yang mana menjadi pilihan? Haha nak taknak terpaksa jawab kesuburan.padahal kalau boleh tiga tiga tu aku nak kaut.tau tau aku mesti kawin ngan perempuan kayaaaaa..cantikkkkk..dan sihat tubuh badan wuhuuu...perigi cari timbaaa..where are you.haaha .-.- aduh kau yang jual mahal H.A ramai yang tergila gilakan kau [geli tak?] wat do i care.entahaa aku tak dapat nak menerima korang la entah entah takde nafsu lagi nak bersayanghatimanis ni geli euwww....dah dah ape aku repek sekarang.semua masuk telinga kiri keluar dekat muntut..prooooootttt-buhbyee.

penting

kenapakaubaca.


~blog tiada pengelola.mungkin dah lupa paswordd.-.- ~
There was an error in this gadget