Tuesday, February 9, 2010

anoying punya hal!


kenapakaubaca.

"hari hari anoying,macam takde bende lain je.kuku masih berdarah sakit sikit ouch !"-H.A

oh salam salam salam,
hari hari jadi annoying dalam kelas dengan rakan rakan tapi kalau tak annoying tu mesti nak jadi jugak sebab diri ni dah terbiasa untuk menjadi menjengkelkan.contoh perbuatan annoying dalam kelas buat muka buruk,nyanyi dengan nada sumbang,buat benda bodoh seperti gigi kuku,gigit tie, dan riuh rendah dengan budak belakang aku iaitu ezral sya yang masih bercita cita hebat untuk menjadi annoying,tetapi selalu di kondem oleh juak juak hazem and the gang.wanna learn prom the best
the skills how to be annoyed people huh?-.- just call me haha. oh tiada apa untuk di ceritakan saat tika ini sebab semua benda yang berpusing pusing dalam kepala hotak tadi telah lenyap di telan neutron dalam otak watdeneraka aku bebel bebel macam nonstop ni gila kan?.

"waaw!pergaduhan tadi kat sekolah sungguh hebat.macam WWE pulak..diantara mark henry[PRASAD] dan johncena [muzammil] dan aku jadi??jadi penonton jer wkaka"
entahlah aku tak tahulah macam mana persengketaan pertelingkahan boleh terjadi padahal main benda sama je,iaitu tendang tendang objek bulat,kejar macam anak ayam terkedek kedek ,dah dapat objek tersebut then kita sepak.ishh sungguh tak menghargaii..oh nak tahu permainannye,BOLA..-.- mungkin mereka bukan main bola.mereka main tolak tolak sampai terjatuh then bergaduh.annoying tak cara ni?-.- menjengkelkan!

"dan encik saipuddin pun dengan rasminya,memberitahu dewan,sebulat suara ,diumumkan oleh dewan parlimen perbahasan sekolah ala ala penjara,tiaptiap minggu ade spotcheck [kalau boleh],iaitu SMKs10, dengan ini, setiap minggu aktiviti PJK dimansuhkan oleh kerana pergaduhan.haha." semua punca mereka.haih.-.- kenapa kenapa?nak tunjuk hero kah?jantan kah?
aku menasihatkan supaya gontikanlah benda benda ni semua.tak elok.mengundang bahana jer.bisa bisa saja.aku paling pantang kalau ada gaduh gaduh ni.pantang ada,mesti nak tengok wuhuu..
perkara ini berlaku tatkala owner sekolah kita masih belum tiba disekolah,dan masih berlaku ketika owner sekolah kita tiba pada pukul 9.30 macam tu. [owner=ezralSYA.].macam biasa aku malas nak ulas.sila rujuk post sebelum ini punca punca dia terDATANG lambat.haha memang annoying -.-.sya.akhirnya kau jumpa jugak cara annoying.
zydaaaaaa.jerin mintak maaf sebab tak dapat belanja keropok ikan rm1.50.nanti kalau ada masa kita makan sama sama ye masa rehat.suap suap okeng?haha geli lah kan kan ?homwok malas ulas ulas,hmm makan pulasan time sekarang best jugak.mengidam aku.oh betulkah hari jumaat cuti?kalau betul menjadi satu rahmat dan nikmat bukan kufur nikmat kepada kami semua.waw! best siot...harap haraplah.sememangnya kami memerlukan cuti daripada terus menjadi gila dengan tangan dua nak buat kerja rumah 10 subjek,memang macam watdeneraka. saks!
aww aku nak no youthclub.nak beli takde duit walaupun tau duit ada dalam wallet.haha.[alasan] cakap je la membazir..watdeneraka.!esok sukantara,tadi rumah merah tak datang latihan akhir.mesti kene ceramah berjela berjela.eh tak, rumah merah mengamalkan demokrasi secara baik berbanding rumah wira [hijau] yang menggunakan taktik ugut dan bunuh atau pecah dan perintah bagi memastikan kemenangan mereka secara paksa terkabul..maaf.haha cuma gurauan semata.bye.

No comments:

There was an error in this gadget