Wednesday, July 10, 2013

'Jangan pikirin abang'

kenapakaubaca.[?]
"sedih bila org buat kita macam ni "-H.A

Aku dah memang macam orang bodoh.
Kalau kau dah malas,cakap je. So dengan secara bermaruahnya aku tak akan jadi orang bodoh
menunggu kau untuk menjawab 'YA'.

Serius shit aku tak sangka. Selama ni,untuk sejukkan hati sendiri , untuk tak fikir bukan bukan.
I will assume that you'll pretty sure busy nak mati untuk teruskan hal hal dunia.Dengan noobnya,aku bagi kau peluang.

Mention each other dalam so-sial network does not means anything.Dua dua ,kau aku akan bermuka muka.

Alasan "busy" "banyak kerja" dan sama waktu dengannya.
Aku rasa semua tu tak boleh pakai.
serius.

Menyesal tahap kura kura dah ni.

ah baik layan lagu 

'Jangan pikirin abang' lagi layan.

*pause*




There was an error in this gadget