Friday, October 21, 2011

biar benar ?

kenapakaubaca.[?]
"no komen no komen no komen maaflah saya ni artis segera.sekarang sudah kembang -.-"-H.A


Banyak sangat nak tulis tapi :'( :'( kenapa ? aku takda ruang nak tulis sampai semua ayat yang aku susun susun sebelum ni terus lupa dimomokkan kata kata baruu sangat sedih . beruntung kalau ada lappy depan mata kalau ada connection punnnnn beruntung tapi kalau kau tak gheti guna baik pancung kepala masuk poket la dei.


-fuckta ringkas seringkas ringkas alam memandangkan ni pun lappy tumpang takkan nak buat macam harta sendiri lak kan?

  • kalau ikutkan hati aku masih nak ber ego ego ego main dengan lego -.- tapi atas dengar nasihat kawan, terpksa ku turutkan hati ini. yela dalam islam pun mana boleh tak bertegur 3 hari kan? kira kira balik aku dah lebih sebulan tak bertegur MHERURHEUERHUERU eh ? tak sengajaaaa wakaka
  • plan trip nak pergi melaka menyundal dekat sana pulak WUHUUU jom gengkawan ? tengah tunggu exam aku habis je ni lagi 12 hari lepas tu kita boleh calo bete ke sana HUEHUEHUAE
  • orang berubah ? selalu dengar kata kata klise macam tu.orang berubah sebab kau berubah. jadi salahkah aku nak berubah jugak sebab kau pun berubah ? mana boleh lebih kan kawan ? -.-'
  • Belum beli tiket bas lagi soksek soksek nak beli bas luar atau beli kat dalam kolej je , bas dalam sangat lambat pukul 6 baru nak bertolak bas luar pukul 4 tapi banyak berhenti tak ke macam sama dengan je tu ? -.- hidup penuh dugaan. ceh dugaan la sangat. kau je je rin yang merumitkan diri kau sendiri wakaka.
  • nak pergi aloq setaqqq ada bangunan kubah kubah tu, ada menara kuala lumpur TM yang mcm KL tower , nak pergi situ kat aloqs etaq ada mekdi aku sanggup berhabis duit janji aku dapat pergi aloq setaq. anyone esok? MUAHAHHA kayaaaa -.- padahal dalam wallet dah bangkrap ni . tinggal nak tekan button call hp je mintak duit dekat KD sana HAHAH [ anak tak guna]
  • Kenapa jadi hipokrit ? kenapa mengapa ? untung la kau taktau lagi aku tak suka hipokrit.kalau aku hipokrit takpe HAHA
  • sekarang baru terhegeh hegeh nak bukak lecture note bagai buku rujukan - eh kita kan pelajar last minute yang cemerlang . mesti pasti berjaya punya ? -.- eeeeeee exam mula jumaat depan sambung isnin selasa rabu cuti dan khamis last dan last tu la masa untuk balik rumahhhhhhh WUHUUU jeles ke budak UITM? ha ha ?? ha?! jeles cakap jeles kiterg balik lagi lambat dari korang T.T sobsobsobsos
  • i miss you friend.biarlah berkawan je daripada tak kawan .semoge berbahgia dengan si dia :)) NASIB aku bukan perampass . 
  • okla taknak banyak songeh nak out dah kalau ada masa sambung balik HEEE
kthnkbyenites :)


time melalak cam nak matei




saja je blurkan gambar -.- nak tunjuk internet kat sini lambat HAHAHA

Tuesday, October 11, 2011

molek ke tu ?

kenapakaubaca.[?]
"rinduuuuuu nak berblog tiap hari"-H.A

ya ya ya ya  -.-

pusing pusing dunia i can see the word sayang ; pusing pusing dunia aku nampak perkataan rindu lagi pusing sampai kepala terpusing, aku nampak perkataan cintaa zzzzzzzzzz all this bagi aku dah mati ;eh bukan ; dah basi ; eh bukan , dah terkeluar carta kamus hidup aku . elok la dah terkeluar pun ; hati aku dah tak sakit lagi rela forever alone daripada setiapacapkali sakit hati oleh benda benda yang tak pasti MHUERHUERHU 


"aku memang dah malas main tarik tali - biar kau je la tarik . nak tarik ke tolak ke persetanzzkan , mungkin dengan bantal yang empuk , aku boleh tengok gay kau menarik menolak LABLABLABA" keji kan kita ? - tapiiiii yang masih aku tak faham , ada jugak orang dekat dunia [tak cakap dekat sesiapa pun; general statment] yang cemburu membabi buta sampai nak berkawan pun dah tak boleh . meh nyanyi sat lagu christina perry jar of heart " who do you think who you are..."  molek ke tu buat macam tu ? the cliche reason will others say is ; cemburu tanda sayang . Jadi persoalan konstraktifnya dekat sini , bila kau cemburu je kau sayang la ??!! kamon kamon bumi berputar jam pun berdetak ikut arah bumi ; banyak cara nak menginpretasikan konteks sayang . bukan hanya pada cemburu. orang akan lagi benci kalau seseorang tu cemburu .lagi benci kalau cemburu tak bertempat. eeee rimas fak fak fak. // habis macamana nak tunjuk rasa sayang nya ?
meh meh aku ajar , bukak firefox , ada interface google nanti dan kau search " tunjuk rasa sayang " nanti dia tulis situ dalam masa 1012010201s , ada 324234235347534678 fact about tu.kau cuma klik je sampai infiniti sampai pengsan ke sampai lebam pun takpe -.-'




"our 60-an singer ,Ahmad Jais has passed away just now , around 9.20a.m.Alfatihah."
#

  • daripada aku memekak mekak , baik aku practices MUET speaking ayoyoyoyoyo esok je dah mulaa awal pagi buta pulak tu . menyampahnyaa-.-' banyak tips tau , kalau nak markah lebih muet tu, kau tenung je muka examnier tu . nak lagi banyak markah ; kau hulur sikit $$$ bawah meja MHRUERHEUHU tak pun kau pura pura jadi bisu ; dah tentu we can get free mark secara terus menerus HEEHEH eh ada banyak lagi tapi malangnyaa muka kebod ni macam dah marah je aku tekan tekan dia -.-' apa ke setanzz.
  • terlalu bagus bila kolej bagi kita cuti study week yang tak pernah dibaut orang ; bagi selama lebih 2 minggu HAHA. apa maksud diaorang tu ? suruh study ke suruh layan movie dengan tema 'satu hari , satu movie' ? bagus bagus . jangan risau aku masih tak lupa daratan . aku akan gunakan konsep SPM iaitu study last minutes HAHA yang mana akan meranapkan aku sendiri. -.- 
dah kbye .nak cakap aku rindu kawan kawan aku , kawan crocs semuaaa :'[ bila la boleh outing dan keluar dari penjara ni . ceh .bye

kliseee/

Tuesday, October 4, 2011

tesis pramature

kenapakaubaca.[?]
"randomly thinking"-H.A
 telahan pertama ;
hari hari selendang beg 
ilmu tak masuk jugak
salah berkat tak berkat ilmu tu 
atau 
benda yang paling sronok sekali ;
MALAS .
boleh beritahu ?
telahan kedua ;
selagi hidup 
jangan buat perkara sia sia 
aku praktikkannya ;
dalam kuliah matematik ,
sebelah buku kimia ,
sebelah lagi buku fizik
hebatkan saya ?

#orang bijak akan assume saya tak siap kerja kimia dan fizik,
orang kurang bijak akan assume saya hebat.waw. anda yang mana?
letak kapsyen ?
telahan ketiga ;
tadi ustazah bagi tahu
"jagalah hubungan kamu dengan 
ALLAH,
ibubapa
kawan kawan" selagi kamu jaga,
kamu akan sentiasa tenang .
tapiii..
saya risau pasal kawan.
mereka buat benda yang serupa ke?

#mengeluh.

telahan  keempat ;
saat berada di puncak
makin ramai hampiri
itu cinta ke hanya sekadar sampah cinta?
terkena sekali memei tak la
untuk kedua kali.
arghhh

#dunia tak pernah nak mengerti kita. selalunya kita je.
eh bya , kelas aku dah panggil ni .
There was an error in this gadget