Friday, October 21, 2011

biar benar ?

kenapakaubaca.[?]
"no komen no komen no komen maaflah saya ni artis segera.sekarang sudah kembang -.-"-H.A


Banyak sangat nak tulis tapi :'( :'( kenapa ? aku takda ruang nak tulis sampai semua ayat yang aku susun susun sebelum ni terus lupa dimomokkan kata kata baruu sangat sedih . beruntung kalau ada lappy depan mata kalau ada connection punnnnn beruntung tapi kalau kau tak gheti guna baik pancung kepala masuk poket la dei.


-fuckta ringkas seringkas ringkas alam memandangkan ni pun lappy tumpang takkan nak buat macam harta sendiri lak kan?

  • kalau ikutkan hati aku masih nak ber ego ego ego main dengan lego -.- tapi atas dengar nasihat kawan, terpksa ku turutkan hati ini. yela dalam islam pun mana boleh tak bertegur 3 hari kan? kira kira balik aku dah lebih sebulan tak bertegur MHERURHEUERHUERU eh ? tak sengajaaaa wakaka
  • plan trip nak pergi melaka menyundal dekat sana pulak WUHUUU jom gengkawan ? tengah tunggu exam aku habis je ni lagi 12 hari lepas tu kita boleh calo bete ke sana HUEHUEHUAE
  • orang berubah ? selalu dengar kata kata klise macam tu.orang berubah sebab kau berubah. jadi salahkah aku nak berubah jugak sebab kau pun berubah ? mana boleh lebih kan kawan ? -.-'
  • Belum beli tiket bas lagi soksek soksek nak beli bas luar atau beli kat dalam kolej je , bas dalam sangat lambat pukul 6 baru nak bertolak bas luar pukul 4 tapi banyak berhenti tak ke macam sama dengan je tu ? -.- hidup penuh dugaan. ceh dugaan la sangat. kau je je rin yang merumitkan diri kau sendiri wakaka.
  • nak pergi aloq setaqqq ada bangunan kubah kubah tu, ada menara kuala lumpur TM yang mcm KL tower , nak pergi situ kat aloqs etaq ada mekdi aku sanggup berhabis duit janji aku dapat pergi aloq setaq. anyone esok? MUAHAHHA kayaaaa -.- padahal dalam wallet dah bangkrap ni . tinggal nak tekan button call hp je mintak duit dekat KD sana HAHAH [ anak tak guna]
  • Kenapa jadi hipokrit ? kenapa mengapa ? untung la kau taktau lagi aku tak suka hipokrit.kalau aku hipokrit takpe HAHA
  • sekarang baru terhegeh hegeh nak bukak lecture note bagai buku rujukan - eh kita kan pelajar last minute yang cemerlang . mesti pasti berjaya punya ? -.- eeeeeee exam mula jumaat depan sambung isnin selasa rabu cuti dan khamis last dan last tu la masa untuk balik rumahhhhhhh WUHUUU jeles ke budak UITM? ha ha ?? ha?! jeles cakap jeles kiterg balik lagi lambat dari korang T.T sobsobsobsos
  • i miss you friend.biarlah berkawan je daripada tak kawan .semoge berbahgia dengan si dia :)) NASIB aku bukan perampass . 
  • okla taknak banyak songeh nak out dah kalau ada masa sambung balik HEEE
kthnkbyenites :)


time melalak cam nak matei




saja je blurkan gambar -.- nak tunjuk internet kat sini lambat HAHAHA

No comments:

There was an error in this gadget