Sunday, January 30, 2011

sweet sweat heart


Happy Birthday HatiManis :)

Thursday, January 27, 2011

tipikal

kenapakaubaca.[?]
"MUHEUEHUEHU SATU impian dan tercapai, next! "-H.A


kehidupan norma aku untuk hari ni sahaja atau seterusnya : C/O -->>bangun menggeliat ,salahkan masa sebab masih ngantuk bangun awal padahal diri sendiri dah berazam nak tidor awal tapi tetap jugak tidor lambat , bangun amik towel , masuk bilik air mandi , siap pakai uniform sekolah , naik rapid beca kalau ada rezeki naik motor punch in , break ikea coldstorage ikea cold stroage ikeab alblabalabl repeated #46748348 times dan punch dan seterusnya eh dah balik la, punch lagi keluar berlalu pergi dari the lengkung, singgah MJ= SMKs10 , kalau nak bergossipsipi pergi sana kalau nak menyundal hurmmmm -.- tiada masa // makna perkataan menyundal dasarwarsa kini. balik rumah, papa jemput dan tidor .ulang C/O untuk hari seterusnya. -_- sadisnya. dan begitulah kehi"dupan bekerja. yang selalu diwara warakan oleh senior seblum ni, yang selalu nak dibuat masa masih menggatal duduk SPM 2010 , pada pertengahan tahun. aku ingat lagi kawan aku yang bernama tipah [bukan nama sebenar , lelaki] " eh lepas SPM jom la carik kerja, carik experiens"-- katanya suatu ketika dulu dan sekarang. dia huru hara. alhamdulillah aku tak. :') persetanzzkan cerita di atas. cerita diatas adalah sesuatu yang sedang dialami buat masa ini. HEREHEURHURHUEHREU servis karently not ebelebel. 
**
"lepas ni no more love i think, sampai la aku jumpa perempuan yang betul betul tahu apa itu ^%&%* -.- "euhe yang tak tau ^*&&*( ni payah sikit. payah betul nak sayang, faham , kenal , dan setia. HAHAHA -.- enoying gila eh velentaine day nak dekat? apa aku kisah? aku taknak jadi munafikunKAFIRUNasikun semua aku tak sambut mhueh" bukan hari tu je kita sayang. hari hari kita sayang kan? 
**
"Wahai ayam ayam dan kekobisan sekalian, dimanakah engkorang? aku rindu kangen sangat bangat sama kamu semua" !! :') dah sudah la tu jerin aku rasa kau takde idea dah nak tulis, makin lama makin gila aku tengok so baik kau stop menulis. delete je blog ni . "eh itu la yang aku nak fikirkan ni" HAHAH k la bye.OMGGGGG JB nak buat konsert? makin ramai la pakai topi macam dia etctectctcetce buat rambut macam dia. rambut macam dia kalau buat kat saloon, harga cecah rm1750 samting i guess ! -.- enoying. doncu want copy my hair? maggi can be eaten . -.-

 
kau gay kau terangsang la -.-
(habis ranap blog aku papar gambar dia)

Tuesday, January 25, 2011

baik sayang, baik.

kenapakaubaca.[?]

 Aku tak ingin kau menangis bersedih
Sudahi air mata darimu
Yang aku ingin arti hadir diriku
'kan menghapus dukamu sayang

Karena bagiku kau kehormatanku
Dengarkan dengakan aku

Hanya satu pintaku untukmu dan hidupku
Baik baik sayang ada aku untukmu
Hanya satu pintaku disiang dan malammu
Baik baik sayang karna aku untukmu

Semua keinginan akan aku lakukan
Sekuat semampuku sayang
Karena bagiku kau kehormatanku
Dengarkan dengakan aku

perlu ke?

kenapakaubaca.[?]
"makin runsing"-H.A


ni macam sebab nila setitik rosak susu sebelanga la kiranya.// macam anak itik yang sekor buruk (ugly duckling)
atau sebab mulut seorang [zaman sekarang pakai jari, jari yang menulis status bukan bukan] orang lain yang terkena.  kenapa la berlaku sekarang? suka la kan? dapat menagih publisiti yang bukan bukan? orang ini batu api orang itu marah orang itu dendam suka la kan? -.- aku tak suka. lagipun aku rasa aku tak salah. bukan aku yang mulakan, aku anggap isu ni dah selesai dah habis dah luput dah hilang dalam memori aku kenapa kau nak panjang perbesarkan lagi? tengok sekarang semua dah pandang slek je kat aku kata aku ni tak reti hargai perempuan, suka tukar tukar dan itu ini apa cerita? sedih la sial. cuba siasat cuba cerita ni salah siapa?!! terus takde mood ** service currently not available ** in the end, semua akan makan 'sampah sisa pepejal' yang kau tinggalkan dan semua akan berdendam. sorry to say. ''aku tak sempurna'' mana pun, begitu jugak dengan kau. aku tak kira dah kawan rapat ke kawan biasa ke kalau nak menyindir // nak perli perli cara halus // nak ke tak nak tegur atau segala watever, buat jela. itu hak memasing. kthnkbyenites.sorry kalau ada salahsilap.

Saturday, January 22, 2011

selamat berbahagia kertas.

kenapakaubaca.[?]
"kalau kita gembira, semua akan berjalan lancar"-H.A
eh jangan baca ni , sekadar imaginasi resolusi saiko

sorry tuan puan sekalian hidup aku kita mungkin bukan macam seketul sebuah secebis sehelai kertas kitar semula. kalau kita dah mati , kita tak boleh hidup . hidup kat alam lain . kalau kita dah diconteng, pakai pen stabilo carera or watever segalajadah, kita tak boleh patah balik. ink tak boleh hilang cuma dia luntur kalau masuk dalam air kecuali kalau guna likuid paper yang pengawas suka rampas kat sekolah tu. apa function kalau rampas? isk -.-. jadi konklusinya hidup kita sama tak macam kertas kertas ni? lainnya cuma kertas ni takde organ pernafasan excretory amniotic fluid balbalalbaba gall bladder semuanya lah kan -.- , kertas cuma ada kaler banyak, sekeping dan hanya layak untuk ditulis. yeke? kertas pun ada banyak function tau. slip bank resit atm buku tulis kertas kajang blaalbalalbaalba semua guna kertas. 

kertas pun sama jugak macam hati. maksud aku hati dan perasaan. kalau disayang , kertas tu disukai ke apa ke watever, macam macam dibuat. ada yang tulis elok elok pelan pelan takmo kasi koyak, ada yang lukis corak [kira seni la ni ] kat atas kertas, ada yang buat origami. ada yang tulis bait bait indah tulis pasal kenangan terindah blablaala semua itu ini. tapi bila dah tak suka // kecewa dengan kertas // takmo pakai lagi dah. kita sesuka renyuk kertas tu.  dan carik kertas baru. dan itulah samanya kertas dengan hati. nak cakap pasal hati? ARGH aku takde mood sangat nak cakap pasal hati. malas la. sama je tiap hari tiap saat. but hari ni aku suka sangat. layan customer pun best. cepat je masa berlalu. kesyer? oh so easy. see my leg la HAHAHA. eh taknak cerita banyak pun. bukan ada yang baca pun. ni kira diari public aku la. eh kthnkbyenites. -----sambil nyanyi lagu penantian kertas band :')

Friday, January 21, 2011

tangga terjatuh menimpa?

kenapakaubaca.[?]
"kali ke #653625, moga moga termakbul ♥ "-H.A


 
kawan baik wa .   

after a couple of days kerja, baru terasa letih borink arghh tapi nak hasrat dan cita cita tercapai , aku mesti wajib tempuhi ok stop jangan jadi enoying HAHAH eh ok je kerja buat benda sama bagun pagi atau tengahari gosok gigi kalau ada moto naik moto kalau takde terpaksa bazirkan sejam waktu tidor aku sebab beca [metro bus] memang lembap nak mampus. then masuk kerja punch in out balbalabla layan kastemer itu ini ada yang baik sangat gedik cipan semua ada then punch out balik. -.- that is / was my routine everyday kecuali one day kalau ada off. [eh aku mengeluh ke ni? tak kan tak tak tak kan?? OK SEMUA CAKAP TAK ?] and kerja =sabtu ahad. yakni esok sebab ramai. isnin-jumaat : 'eat blind salary.' dan itulah seterusnya seterusnya seterusnyaa zzzzzz sampai 5 6 bulanzzz mungkin. tapi aku puas la. [nak sedapkan hati] :')

"mooddy gila aku hari ni kat tempa kerja tak banyak cakap tak banyak pe'el selalunya bising bising kalau aku memekak pun hanya la palsu semata , senyum pun palsu almunafikun." tempias hal cinta kawan.gengkawan yang tak sudah. OMGGGGG JB datang malaysia bulan april bulan hari lahir aku cis sibuk la.mesti ramai budak melalak songeh itu ini aww tak sabar nak tengok. ada yang pengsan kot budak sebaya yang muda setahun dari aku nak datang buat shows LALALALALALAAL [tak jeles pun ??!!] tak cukup dengan k-pop itu ini beast 2pm 2am suju but aku layan jugok samtimes -.-'

**
Diam tak diam dekat akhir bulan januari dah nak habis bulan jan dah lebih kurang 16hari aku kerja lagi 17 hari jugak gaji $$$ -.-' tangan tak sudah sudah pegang kalkulator kira itu ini maklum la pertama kali bakal pegang duit banyak banyak thihihihih ^^selama ni dalam wallet sehari rm 1 2 3 , itu dulu tahap tahap kokak dulu dan sekarang. people change as time also change. sekarang MHMEHEHMEHE cakap je nak apa? wakluu. sama je. tapi elok sikit la. "RUEHRURHEUREG bila nak lepaks sesama ni korang semua apply la cuti satu hari yang sama cis -.-" kan dah berpecah hilang semua. dulu janji kemain eh bila kita besar kita duduk rumah sewa sama sama nak? keluar sama sama nak? kerja sesama nak? balbalabla itu ini dan last last hameh dan haprak = hamprak -.-' okkkkkdah la aku merepek apa kali ni aku tahu. sekadar nak tenangkan jiwa.  kalau tak tenang mula dalam hati menangis dekat luar macam biasa. HAIYAK

'jerin, jangan lemah sangat. kau hilang dia je, belum lagi orang yang kau sayang kan?' hmmmm kthnkbyenites. teringat riuh pagi era tadi pasal ada mak tu hilang anak dia a.k.a keguguran tapi bayi dia hidup sekejap je. macam tu barulah terasa nikmat sayang kan? setakat duniawi. tak pandang la.
 
macam pegang buku kan?

"Kadang-kadang, aku turut digunakan sebagai perangkap sosial. Contohnya, kalau seorang perempuan kaya membeli Louis Vuitton, perempuan itu terus dikatakan klise orang kaya suka berbelanja yang mahal-mahal. Kalau perempuan tak beli apa-apa, pakai mudah-mudah saja, dikatakan klise orang kaya yang kedekut. Itu belum lagi kalau perempuan tu menderma dengan cek besar terpampang di dada akhbar sambil tersenyum dengan wajah yang ketat. Klise Wanita Pertama, mungkin?"---- tertarik frasa ni. memang KLISE.  

Thursday, January 20, 2011

lepas jatuh hati mesti sakit hati

kenapakaubaca.[?]
" oh terima kasih la segalanya. apsal tak delete frens je kan??"-H.A 

 
typing mesej
"hai awak, rindu la kat awak"
5min later.
"clear text"
oh lupa, kita dah tak kawan. hmmmm
:'(

 play anna rafali-tolong ingatkan aku


"kalau hati aku boleh menangis, err bukan hati la, jantung peparu aku , buah pinggang aku tangan kaki balbalablalbal boleh menangis atau bukan aku je, // jika semua boleh menangis keluar dari mana mana bahgian badan, dah lama banjr satu dunia [??] apa masalah? nasib je la mata je boleh menangis. "
--itu pun nak tunjuk ego yang tinggi aku terpaksa tahan mata aku dari merembeskan air 'masin' dan tonyoh tonyoh mata supaya jadi merah lepas tu bubuh eyemo -.- nak elak nangis punya pasal. and exceli aku sedihhhhhhh sangat. aku sedih dekat kau dan kau.
"time aku suka dia dulu , kenapa kau nak kacau? kenapa kau saja nak bakar line? nak usyar usyar orang lain punya? oh mungkin kau tak tau yang aku ni tak suka kongsi kongsi pasangan. sebab tu aku bagi laluan kat kau. aku tak suka orang yang sama perasaan dengan aku ; yakni suka orang yang sama heh macam tak best je ingat 4shared ke apa kongsi kongsi ? -.- dan sekarang bila kau disukai kau reject pulak? aduhai. 
DAN kau, time aku suka kau , suka sangat bagi alasan , rendah diri yang karmatik lepas tu sayang semua puji semua even aku tak tunjuk depan depan aku jeles ke apa tapi dalam hati aku hanya tuhan saja tahu. al maklumlah , belum declare lagi kan."-kata kata yang aku nak cakap sejak tahun lepas pastu baru terpacul hari ni. ini pun dalam blog je. HUHERUHREURE

dan sekarang. no more point.takde sebab dan alasan lagi .hidup diteruskan lupakan yang lama walaupun susah EGRHHHH :/ nak buat camne? "mungkin aku perlu lupakan macam pakai selipar crocs yang tapaknya akan haus dan lepas tu kita ganti baru " HURHUEHEURU kejam tak? eh apa moodi moodi ni tak best la. -__- cinta buat aku moody tak tentu pasal dan sekarang apa? sekarang masa untuk korh kroh .eh jap aku belum tulis sesuatu yang pelik lagi. Hari ni taipusam day sumpah aku tak nampak langsung kelibat orang india kat ikano curve bLBALBALABLALA eh takkan semua ke batu cave?
"dan aku benci jugakk melayu celup mat salleh.pehlis la wei hidup kau tu mati masuk kubur jugak .aiyak "-.- tak payah nak riak sangat setakat wallet tebal dengan kad perut boyot acah kaya dah nak berlagak dengan aku. cis /-.- marah ni.
sumpah seriyes cakap aku tak boleh jadi sales assistant doh kalau jumpa dengan kastemer macam ni. dia dapat dosa aku pun dapat dosa. dosa mengumpat dalam hati HUAHUAHUAUHA   ok aku rindu kerja rumah . karangan etc ect math practise 4.3 abcdg biology sejarah nota i want my old life EKEKEEK dasar manusia yang tak maju kedepan. ayak.esok morning. kthnkbyenitess :D

Wednesday, January 19, 2011

perempuan : kewajipan atau keperluan ?

kenapakaubaca.[?]
" hihihi seronok dah kenal, tak seronok kalau berpisah nanti"-H.A

Forget the times she walked by, Forget the times she made you cry,
Forget the times she spoke your name, Remember now your not the same.
Forget the times she held your hand, Forget the sweet things if you can,
Forget the times & Don't pretend, Remember now she's just your friend.
i take your words babe.
definisi perempuan metropolitan ::
makin tinggi usia makin meningkat hormon makin sukar untuk difahami makin putar ayat makin celaru si lelaki. ngeh itu ke definisi terbaru?
atau definisi lain ;
perempuan kini dianggap metro sebab nak ikut arus semasa watdejadah ?-.- entah la, bagi aku
definisinya mudah , perempuan ; satu perkara yang sukar tapi diperlukan.
*tidak termasuk mak mak [ maksud aku si cewek cewek]

dan aku sedang fikir, aku perlukan teman hidup atau sebaliknya? setia pada yang lama atau lupakan yang lama walaupun pahit atau lupakan je semuanya ? erghh faks tadi KLMU bagi aku surat tawaran , nak ke taknak pergi .ambilan mac, masih terlalu awal -.- aku nak carik $$$$$$ nak beli apa yang belum terhajat.IF belum terhajat , nanti la aku nak jugakkkkkkkkkkk HREURHUREHUE.

dan aku pun tak paham orang yang cakap kerja takde life dan orang yang cakap jobless tu takde life.i think think this thing can bawak gaduh kalau fikir. " si polan polan ni tak guna betul , habiskan beras je kat rumah tak kerja " then yang jobless ni akan kata " suka hati aku lah nak kerja ke tak nak, aku ada benda lagi banyak nak buat. nak main game, tidor, balbalala mandi, setakat kerja dekat mall kau dah berlagak buat apa? macam la ada wawasan" nyeh 
dan jawapan balas pedas si pekerja " eleh janji aku ada new experience macamana nak punggah stok nak layan customer dapat lepak dengan kawan tiap tiap hari dapat jenjalan itu ini  dapat gaji rasa duit sendiri dan yang paling penting tahu PENAT itu $$$ " si jobless ada? tak kan? setakat lalui benda sama tak rasa rugi ke? ah? nak kondem? kondem la wa tak heran.  DAN alasan klise : aku tak puas cuti lagi.
"KERJA APA YANG TAK SUSAH?"
DAN aku rasa bersyukur sangat dah ada kerja yang rilex walau ada seteng orang anggap bosan. mungkin [manala tau kan] kat lluar sana still ramai lagi takde kerja? I hope i can stand for 3-4 months . :D
"no women no cries " prinsip baru. prinsip bagai pergi cari timba nak delete la // 
HRGEGEHRHEREH oh dah malam kthnkbyenites. see u laterrrs

Monday, January 17, 2011

kedai baru sebelah

kenapakaubaca.[?]
" hah bersedia menghadapi kehidupan tanpa life "-H.A


"balbala itu yang awak kata comel?"
-ya dari dulu lagi siapa kata aku comel , aku anggap dia perli. oh yeah tak kisah dah sekarang kene keji caci maki dan sebagainya itu bukan urusan aku , itu urusan si pengeji dan si pemerli. haih.

"dan salahkah umur jadi penentu kebahgiaan?"
-kenapa orang sekarang mata gatal sangat ? suka sangat pandang keburukan orang lain. lepas dan tengok , mula la mulut puaka berkumandang macam setanz. mungkin setanzz pun boleh letak jawatan sebab setan yang sebenar taklah sesetan mana.

OMG thaipusam ---> hari wilayah ----> CNY memang patah kaki la gamaknya.cisssss kek .
oh cakap pasal kek , teringat birthday ipan HAHA happy besday weh. kalau baik rabu ni aku gerak la OU ohhgayyhh.

eh banyak sangat nak cakap tapi busy. maklum la busy buat buat diri lifelesss. -.- kthnkbyenite

Saturday, January 15, 2011

daertnodesaelp

kenapakaubaca.[?]
"iwant sleep nowwwzzz"-H.A

"setakat kau nak tunjuk 'emas', 
aku belum lemas
lagi aku rimas"

sumpah today no moodzzzz .ngantuk gila. arghh bau kaki pergi basuh guna clorox la.aduyai itu pun nak kena berajar ke .heh -_-

its okay lama lagi tandanya sabar. ada usaha ada hasil .

Thursday, January 13, 2011

riax

kenapakaubaca.[?]
"aku loser. tapi jangan senang senang kritik. dalam filem, loser tu hero tau ! "-H.A

jerin sedang meningkatkan mutu bahasa inggeris dia , sila tekan butang R di alat kawalan jauh astro keyboard anda  -.- 

"is it differ when someone tries to show off or show off secara tersirat? " *rojak pon sodap.
entah lah bagi aku dua dua sama sebab term dia "show off" faklu nak show off dengan aku ingat gua heran ? cukuplah aku dah 'jatuh ditimpa tangga' tapi sedang membaiki balik tangga tu , kira nak buat comeback la ni. aku ingat lagi aku show off masa darjah darjah. betul kata orang, what goes around , comes around. kan? sekarand dah insaf. dulu tak lagi. aku nak berubah. mungkin? *kene luda* kthnkbye nites. harini kerja sangat best. :D esok? aiyak ada sale la kena punggah rak. ailikeee -.-

konklusinya : english 10% bahasa 90%. -.- loser kan? tapi i hero yuu.. jangan main gila dengan aiii.. oh mula terpikat dekat lagu neyo. one in a million. lagu lama kan? HAHA oh ni gara gara belL la ni .adui

Wednesday, January 12, 2011

jeringgeris

 kenapakaubaca.[?]
 "dah lupa ke?"-H.A

 
who told u that i can't speak elok elok? i gheti ok but im too lazy or heavybone to pronouns its.
semalam selasa eh? aku rindu tiba tiba  teringat pasal englishday kat sekolah anjuran miss  V sorang je tanpa disokong cikgu cikgi lain -.-' APA AKU BUATTTTTTT my God??????! amik mic acah acah konfident yang keluar bahasanya ialah bahasa jeringgeris , bahasa english yang betul tapi gagap sedangkan sebelum naik atas pentas dah plan lain. -.- aku perlu cakap terabur englishhhhh but apa aku buat la sial? HUJAN selamatkan aku sebab hujan pelajar murid tak guna semua duduk dekat kaki lima etc etc dewan terbuka fuh. dalm kelas kena perli dengan pn.RAW, "wat have u done hadzrin?"

Dan apa aku buat lagi? englishday suruh mei shen bawak piano nyanyi Save you dengan ramai ramai acah acah gempak bajet gempak ada piano la katakan. semua tepuk masa beginning dan semua muka mcm nak gelak masa tengah tengah .aku pun kenpius aku turut gelak ke pelajar tak guna pun ikutgelak apa aku cakap ni setanz.lepas tu ada jugak kiterg muka muka klise // muka muka pentas nyanyi lagu i never had a dream kam true reramai watdehel? mula mula plan nak nyanyi lagu we had joy we had fun we had season in the sun but the kelam kabut is bermula dan last 2o mininte terakhir nak tukar lagu never had a dream wtf apa aku nonsens -.- lepas 20min , practice is dismiss . -.- watddeeeeeeesux. "balik prektis okkk yer gengkawan??" oMGGG esoknya pegang kertas gigil gigil timing kemana tempo ke laut makk aih  malunya dan masih jugak dapat pujian plastik , oh nice ." the pianist save your perfomance."

As a sunocrew , i'm  quiteemberassed with suno punya persembahan tired of waiting.itu pun english day jugak. OH apa kalian buat atas pentas? dibayar untuk memalukan diri atau apa?nyanyi ke menari ke or weveeBGHRGHR  nyeh but keep it up usaha yang bagus walaupun dikeji dan saham suno masa hari guru elok elok lebih 120% kini turun 50% dan naik semula 5% menjadi 55% haiyah.nasib graduasi selamatkan. apa ni semua? semua ni kenangan la der.kenangan yang susah nak di ingat balik. kau ada? takdekan? diam.

and i miss my school life. freakin awesome ! oh itu angan angan je jerin. pergila kau tidor.
oh sebelum lupa, i wanna watch KHURAFAT. trailer acah acah seram tapi memang seram  so tunggu la khamis ni.

Tuesday, January 11, 2011

cakap orang siang siang , bila malamnya?

kenapakaubaca.[?]
"harap harap la termakbul, amin"-H.A 
 
nak pilih mana? semua cantikzzzz HAHAH



"melupakan susah dari memaafkan . tapi apa guna maaf kalau dah takde guna? buang masa dan buat dosa je."

sifat manusia mudah terumbang ambing apatah lagi aku [?] kalau dulu aku ada la 'makan hati' sikit cemburu buta tak bertempat sekarang ni macam alah bisa tegal biasa kot [?] dan aku (mungkin) tak perlukan bantuan sesiapa kecuali perenzz / femily untuk hidup la weh. jangan risau. kalau dulu aku dengkirihati dengan kau semua sekarang not anymore tunggu la lagi beberapa hari kan? aww tak main la kikis pisau cukur itu ini dan ujub dengan segalanya oh pintu neraka makin dekat [??!!!] dan sekarang nothing is evertything atau terbalik , everything is nothing.-.- nyeh bestnya memang karmatik tu la dulu mulut kau macam puaka cakap itu ini kondem orang semua tak kena , bajet kau sorang je ok sempurna boleh buat segalanya kamon la weh  tanpa __________  [isik tempat kosong dengan jawapan yang engkorang rasa seswai]  , engkau takkan dapat hidup // takkan dapat menunjuk // tak dapat kehidupan sekarang dan satu je, rahmat Allah tu penting. mungkin aku tak cakap kat sesiapa tapi mungkin jugak bebenda ni ada berkisar dalam kehidupan korang atau [aku] sekalipun. nyeh. tapiiiiiiiiii buat masa sekarang I have gain my life back , trimas Allah beri aku ketabahan kekuatan terimas semuanya yang banyak tolong :') rasa selesa sekarang . dan tak kisah orang nak kondem [walau orang tu yang kena batang hidung balik walau hidup dia jauh beribulemon better kali ganda]  , tak kisah orang nak keji belakang hina caci maki watdefax semua beta tak layan. -.-' now siapa terngadah? siapa makan cili rasa pedas? MEHUEHUEHUWHEUW

"agak agaknya memang sifat semualjadi perempuan gedik kot[?]" 

dah penat rahsia dah penat tipu itu ini dan sekarang aku malas nak banyak soal banyak bunyi , sekarang aku lagi suka single [sorang sorang ] daripada disakithatikan berulang kali dengan perempuan yang tak menentu hala tuju [hidupnya ??] . cis. Single & Unavailable. bestnye RHRTRHRHGRHRHRH!!  dah penat la , suka salah tak suka salah kalau suka dia pulak tak suka kalau tak suka dia pulak suka . macam ni la, " no women, no cry ." maaf kan penulis , penulis banyak terhutang budi simpati semua semuanya dan cukup sampai sini . mungkin kita jadi kawan je :) itu yang terbaik. pergi la mana mana yang anda suka, nak deactivate FB, nak tulis posting berjela, nak pergi jauh nun sabah sarawak , nak pergi luar negara nak larikan diri sampai hujung dunia pergila. mungkin itu lebih baik daripada hidup terseksa macam seksa [ok apa masalah?] -___- Salah penulis sebab tergedik pulak dengan perempuan // atau belum tiba masanya . ('' , ) "mungkin hanya penulis je tau , orang lain tak tau?" haaaa ini yang kita taktau ni. -.-

"tak faham betul dengan orang yang banyak carut ni , kalau kepala otai takpela . ni baru nak up memang lopekzzz la cerita dia " haihhhaaaaya.

isu semasa?  dah lama sangat terperuk dalam mulut buaya sampai tak tahu isu semasa
anak raffali menang pun aku tak tau. facebook nak tutup mac ni pun aku xtau, banjir berlaku pun aku tak tau , IPTA intake bulan 9 pun aku xtau , liverpool kalah kat MU pun aku xtau , LAGI apa isu semasa? haiyah yang aku tau menebeng jual muka eat blind salary je ke [??]!! HAHAHA kthnkbye nites.

*nampak sangat penulis suka kondem orang jugak atau penulis cakap akan kebenaran yang sukar di telan. erm?? tak tau den nak koba-kan deh. 
Dalam gapaian . hihihi tapi masih bermimpi


Monday, January 10, 2011

pleye

perlu ke buat sampai macam tu sekali? "tak payah nak jadi player sangat laa"-nada bell HAAHHA
dan berlalu sudah kisah sepi 2010 2011
meh mula hidup baru tanpa perempuan?HAHAHA
kewlzz
 
suka hari ni. bergelak ketawa.

klise #1 : nak marah tapi tak marah


kenapakaubaca.[?]
" aku kejam suka sangat buat perempuan macam tu.haih."-H.A
ohhh shit ana raffali yangsetahun jagung yang aku baru dgr nama dia naik baru baur ni MENANG AJL?? tak gunaa juri tidor ka? -.- haihh zzzzzzzzz jatuh lagi muzik malaysia.kalau nak bagi menang pun tunggu la 2 3 4 5 6 tahun lagi. ni tak. rasuah ke? SPRM sila jalankan misi anda mehueheuheuheue tapi memang sedih la dengan result AJL. haiyak

walau kedai kami jual kasut ingat kedai kami tempat repair kasut? Ya Allah .banyaknya ragam manusia manusia kememeh kenapa la manusia sekarang banyak betul cekemeneh *cekemeneh =ragam / pe'el .hish nasib ai ada iman u know kalau tak dah lama kedai crocs tu ranap // atau muka orang kastemer berbirat birat kene baling dengan selipar getahplastik tu -.- cis.  // atau mulut kene sumbat dengan scan haihaiahia ok enoyign enoying stop borak pasal kerja. letih rimas penat zzzzzz OH baru nak lari dah muncul keberlagakann manusia sekelian alam tak sudah sudah betul menyampah je. ok kau kaya , dah diam. aku tak hanyut dalam momokan wang wang zzzzzzzzzzz masuk kubur nanti kau bawak la wang sekali tak pun tanam je jasad kau dengan wang tak payah tanah lagi dah. eh klise tak kalau aku cakap manusia leka? -.- ok klise erghegrheghregh no feel to write about

"can u give me size 6?"
"errr?? what u want?" HAHAHAH
bahasa jeringgeris mula tersebar di serata ikano ,muheuheueh kthnkbyenite nak tidor esok morning lusa cuti [selasa] yeay! eh bye.//
ok takpayah nak batak sangat
p/s: rindu

**
eh tak sama ke uptownn ciplak punya dengan ori? eh tak boleh ke aku resist nostalgia lama lama? susah betul nak lupakan? dan tak boleh ke aku nak lupakan kau ? tak boleh ke aku nak berpijak di bumi ini dengan kaki sendiri? bolehkan aku tak harap kan sesiapa? kalau ada masa aku buktikan la yer. kau nak tengok sangat langit tu tinggi ke rendah atau kau tu yang rendah ke lopek.lopek la.eh meroyan kejap k bye

Friday, January 7, 2011

cerita hal ehwal semasa

kenapakaubaca.[?]

"hihihi i like my life now"-H.A

argh nampaknya aku terpaksa berenggang dengan lappy semata nak cari sesuap keringat [poyo tak ayat?] sumpah la sial penat tapi agak rilex kerja aku penat sebab berdiri 7jam haiyakk -.- tapi kewllzzz la hihih:D oh banyak sangat nak cerita, cerita melayan karenah kastemer yang geddik , cerita pergi aisiti cerita pergi makan sorg sorg dekat ikeabaru tadi ada teman, cerita kawan yang merajuk dan sebagainya sungguh banyak tapi terpaksa tunggu aku off baru ada posting baru. kalau tak? cerita dah basi. bukan nasik je tau.

Tuesday, January 4, 2011

senyum munafikun

kenapakaubaca.[?]
"bagus sangat la tu?"-H.A
so ada bila orang tacing / taknak kawan / tak bertegur balablalab then aku balik ke terhegeh hegeh nak carik balik kau nak mintak maaf sorry la ngeh -.- aku takkan tegur // mintak sorry kalau tu bukan salah aku. clear kan. tak kisah dah la sebab life aku bukan bergantung kat siapa siapa pun sekarang dah tertulis ajalmauthidupmatirezeki kita kan oleh qada' dan qadar?  "Bila kita kehilangan sesuatu,percaya la berjuta yang bakal menanti di hadapan"
OH shit sekarang tak klise kalau aku rasa aku rindu sekolahsux dulu mana semua mana kelas 5aktif eh tak 4 aktif eh tak kelas paling gempak kelas 3aktif 2008 la :'( miss that moment , terasa nostalgic gila lagi lagi bila sorang sorang blah tercampak ke asramaasmara // atau mrsm puih. rindu semua mana engkorang? ok mesti reunion kan nanti.jangan lupa jemput si penulis blog no more word to say. feels empty buat masa sekarang dalam hati ber-wondering apa aku nak buat esok bila sampai , bila masuk kedai tu dan bila nak balik. gurhhhh. cepat la esok. tak sabar nak tempuh. hihihihhi -.-'

 dua pesanan[mee] segera ::
- terima kasih sebab tak jenuh jenuh layan karenah aku
-lupakan aku.

patah kaki bukan patah hati

kenapakaubaca.[?]
"bilew internet nak laju ni?"-H.A

firstday school ? pelantikan ketua kelas penolong etc etc etc setiausaha bendahari along kami mahu tolong ? cekik darah setahun 24rm? klise cerita pasal rindu sekolah HAHA [gelak paksa yang teramat paksa] dan hari ni setelah menjelajah shopping complex macam nak beli belah padahal tak , akhirnya dapat jugak aku cari kerjaa heh . kesian la diorang yang masih tanam anggur atau kesian lah dekat aku yang baru nak rasa kerja. ? ragging / bullying / black mailing ? kamon this is not schooling animore . heh dan sumpah hari ni terasamacam best , cam best la tapi entah ada parasit mana tah tadi merosakkan hari aku . so kay janji dia takkacau hidup aku cuma perasaan aku goyah sebab penat jelajah i-city koolzzz gilew :D 
dan aku jadi warga crocs. ho hoi tunggu aku rabuzzz ni plan esok masih dengan membuta. "KAF kah kroks?" krok krok krok kthnkbyenites

p/s::" nak amik gambar mana nak cakap dahh .nasib la terlepas jugak rindu en?" :)

*gambaran esok la uplodzz lepas ni mungkin busy membutazzz.* 2011 tahun kurang blog rasanya? cakap je manusia sentiasa munafikun. -_-

Saturday, January 1, 2011

klise #3263723627 nuyer

kenapakaubaca.[?]
" dan aku bukan macam dulu.tolong la faham kalau baik."-H.A


arghgh erghg erhehgh HURERERHUREREER masih sama tak dapat beza apa berlaku 2010 ; apa berlaku weh [?] 2011 apa pulak berlaku? tahun macam sama cuma umur je mungkin berbeza makin matang makin besar makin menuju kematian. KLISE peduli kan bunga api ambang tahun baru kat dataran merdeka , kat the curve ikano balabla bukit bintang pffffttt semua itu klise tak habis habis bunga api maksiat alkufurun semua tu tapi apa beza aku pergi uptown ada dangdut macam konsert versi bajetciput artis mee segera maggi cup mungkin -.- ada ramai orang 1Malaysia itu yang penting. "i helped u and now this what I get. thankzz" memang tak arh aku tolong lagi dah kalau aku diam tu kau pepaham je la.

"kau cakap orang kau pun sama." dan " kau yang cakap orang ni pun sama dengan je" letih layan karenah. pfttt. baik korang ikut amirul masuk hutan sana haihaiahhuahauhau. aww " hai budak times,syoknye kerja awak!" had a blast reunion [ala ala newyear] camp fire perghh best la sial makan ayam berapa ketul tak ingat sampai terlupa .tanxk for the day guys. cerita hantu? sempat merayap ke giza [bukan gaza] ? jakun skuter? barai la.

ISNIN misi cari kerja. .elee takde ke kerja datang offer kat aku HAHA ok tak lawak.
ah malas harap sangat. 1/1/11; tarikh je cantik hati tak cantik still munafikunasian semua la buat apa. tiada beza tahun lepas tahun ni. mungkin tahun lepas aku takde cikenpop bintik bintik kat muka tahun ni ada. haih. mungkin ada jerawat bertambah lagi. .lalalalalaa kthkbyenites semoga tahun ni penuh rahmat. Allah bless.
There was an error in this gadget