Tuesday, April 20, 2010

eh aku pandai tulis blog lah,-.-

kenapakaubaca.
"maafkan aku jika ada ter ter ter buat salah "-H.A

hugaa hugaa salam sejahtera smeua.wargg lamanya aku dah tak posting posting ni.rindu rindu nak bersoksek soksek kutip dosa lagi bahah barai barai.oh banyakk nye ceirta yang tak dapat dikongsikan sebab al maklumlah penulis semakin busy buataik matadan malas sangat nak tulis sebab tiada masa la sangat -.-' ok life ok sekrang pun ok gilaa ape aku cakap ni saiko?ni la jadinya kalau asyik asyik suka meraban merepek sini sana..-.-'
tak nak cerita yang pasal ceramah 2 jam tapi rasa macam 3o minit je sebab free, yang dikelolakan oleh cik turai singgam..turai singgam ke?ke turai veloo?argh tak kisah la janji dia punya ceramah best gila nak mampuih tergelak gelak nasib tak mati sebab tak cukup oksigen.BAHASA melayu dia pun bagi aku pass [haha macam la aku ni pawer sangat en?]not bad formula formula yang dia kasi tu,boleh lah membantu dalam karangan SPM kelak..nak tau ark apa yang diuar uarkan menjadi soalan target tahun ni?tetttttttttttttttttttt ! tak boleh..syuh syuh haha -.-
stfustfustfuu RM 108 untuk mendgr bebelan dekat UM nanti?berbaloikah?berbaloikah?ohohh persoalan belum tahu nak poie ke tak lagi ni tapi rasa rasa macam nak jer hihi sebab ada budak budak konven bukit nanas wuhuhhuuuu lagi lagi?eh ...niat penulis hanya satu,iaitu untuk belajar BAHASA BM hehe.

".....,jom couple jom?"
-eleh jual mahal taknak kawan teheeeee.

aduyaii dah nak bulan berapa ni jerin oi?bulan 5 dah kot.si turaisinggam tu cakap ada lagi 30 minggu je untuk spm,takpe kita ada 210 hari dan 5040 jam untuk ke SPM.,tidakkah anda rasa itu lama kan??kalau nak lagi lama cuba anda konvertkan ke dalam minit pulak tak pun saat tak pun detik haha -.-' aku tau aku seseorang yang menyedihkan..
fakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
aku benci hari selasa edisi ke berapa tah,minggu bahasa engris tarikh 20/4/10 bencikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk..aku dah kata aku taknak aku taknak si gay paksa paksa aku jahanammmmmm -.- ni yang aku nak marah ni.
[isik tempat kosong dengan jawapan anda sendiri]

"Kalau kau dah tau aku ni ________ bahasa inggeris,so takpayah la __________ invite aku naik ________________.Kan dah ________________ miss V,habis aku kena _____________ nanti.hilang peminat _____________ aku tau tak" stetmen khas untuk si ______________ [ (taknak kawan!!! huh -.-') ]
Ok wat past is past maafkan aku gengkawan,aku menghampakan maaf maaf seribu kali maaf






awwww masih belum terlewat untuk aku bagi tau yang rumah WAJA atau merah tahun ni JUARA wakakakakakak..wuhuuuuuuuuuu bestnye dapat kalahkan kuning yang memang dah kalah dari awal.itu tolak tepi,besnya dapat kalahkan rumah hijau yang mengamalkan sistem kerah dan perintah kalau tak buat/datang latihan bayar bayar haha bestnya.sepatutnya diorang yang menangkan??kesian hoho rumah biru pun sama,ramai atlet teeeeeeeeeee tapi hampa semuanya APA apa pun aku tumpang gembira bebeh..aku rasa merah tak patut menang sebab bukannya banyak award pun dia menang.KHEMAH CANTIK kalah,perbarisan kalah,maskot kalah.cuma pengurusan je menang.tapi kalau bahagian yang bagi bagi medal tu,merah bolot banyak kot selain kuning dan hijau..Apa apa pun inilah kali terakhir hari sukan penulis, lepas ni takde dah,tiada lagi kongsi payung kecil 15 orang sumbat satu payung,tiada lagi pegang kemera huha huha tangkap gambar lagi,tiada lagi kulit hitam duduk dekat padang lecak tengah tengah panas sedih sadis sudah.tiada lagi boooo sini sana ,ye saya, penulis puas ;/

Monday, April 19, 2010

jejehh,mula untuk menaip

kenapakaubaca.
semangat Spm berkobar kobar ni :) sambung..-->

Wednesday, April 7, 2010

DAH SEMINGU KAN?

kenapakaubaca.

MAAF SEMUA..JERIN TIDAK DAPAT MENGHAPDATE BLOG SETIAP HARI DEK KERANA FAKTOR MASA YANG SIKIT SANGAT..SEGALA KESULITAN AMAT DIKESALI.SEMOGA KITA BERSUA LAGI JIKA ADA REZEKI,AMIN :)
There was an error in this gadget