Friday, July 30, 2010

cetusan inspirasi = insaf 1 minit

kenapakaubaca.[?]
"gila la badan penat nak mampus di bawa ke pagi ini [?] -H.A


LAPORAN MURAHAN EKLUSIF CETUSAN INSPIRASIII
ceh -.-' cerita dah basi nak ke cerita lagi?kenapa selalu sangat aku memenatkan tangan jari jemari aku yang mulus lagi tulus ikhlas maaf zahir batin -.-' apa masalah? ok bukan nak cerita atau membuat fitnah,ini hanyalah kenyaatan yang sebahagian daripada kenyaataan ini hanyalah fitnahpujikeji saiko saiko . sumpahhhhhhhhhhsux penat cetusan kemenda nya sebab tiada satu pun slot yang mampu mengubah diri aku kita semua heh kecuali masa waktu malam memang menggerunkan :/
  • awww pagi pagi dah kena panggil waktu perhimpunan untuk angkat meja.orangkata itu satu pertolongan rahmat tu.haha .kalau aku [kita yang angkat tu] tak angkat meja,gamaknya korang takkan dapat fail pinkkuning yang ada kertas kosong dan apakah kertas lagi tu.[kertas tu mana aku letak sekarang?haha]
  • mula daftar berebut rebut acah acah nak dapat makanan free je macam pelarian wat a saiko.budak sekolah tetap budak sekolah.tak boleh jadi lainn .
  • PENCERAMAH no 1 sumpah nak kata gempak tak gempak masih lagi klisey an aku beri 3/5 bintang.ada yang part bosan ada part layan ada part seronok ada part lucah anak ayam .lucahh..suara dia pun sedap.
  • mula la kepala tersengguk sengguk sebab tidor awal pagi pukul 1 lebih sebelum cetusan inspirasiii-al tercetus heh :/ sandar kat orang ni tula.lukis benda benda masa tadika pernah buat la.lunjur kaki kena orang depan lah, dan etc ect banyak lagi kerja kurang pandai aku lakukan.
  • Duduk dengan budak budak kelas belakang [bukan nak rasis atau classis] memang best! korang sumpah gempaxxxxx..sentiasa buat aku senyum kutip dosa selalu.nvmind arh semua tu.aku salute korang yawww.:D aku gelakgolekguling sampai terkroh kroh dengar korang puya cemuhan yang setaraf atau tak setaraf cemuhan aku hauhauhaua
  • OMGGGGG bila part penceramah kedua,aduyai aku tak tau nak cakap macamana.kenapa pihak sekolah menghabiskan $$$$$ untuk menjemput beliau?[ini bukan kecaman mahupun kesedihan] ini lebih dari sedih nak mampusssax sampai tak terfikir dan tak mampu nak keluarkan air mata untuk penceramah tu -.-' sumpahhhhhhhhh sedihhsadissudah
  • ADA ke patut dia kata dvd tv leptop kat rumah kita ni sebagai satu medium yang kita ni leka?heh wat a klisey question ni aku nak hanginnn sebab memandai je cakap. "cua anda pecahkan tivi anda,patahkan cd anda kat rumah,tentu ibubapa anda suka". cehh -.-' agak la kitaorang dah jarang tengok tivi dvd leptop[tipusss] etcetc semua tu hehe :D
  • dalam hati cepatlah 12.30tghri nak makan perut lapar tengah berkronconguntukana ni.ceptan cepatann .dah la cara dia gayakan so slowwwwww. yang aku kondem gila gila ni kenapa?kang tak dapat inspirasi kang baru tauk haha.-.-'
  • nasi ayam sumpah layan.dont need to go to warisan again bak kata esah. wuhuuu.bestnya tapi dapat satu je.nabeel dapat dua ciss kejam saiko.-.-'
  • bila petang lagi heran.jelik.kelik.pelik.jumud.ujub nak mampus.terasa diri aku kat dalam kem ,mana mana kem lah.sebijik aturcara dia macam dalam kem.tapi best. :)) no 6 bawak tuah akhirnyaaa
  • terima kasih semua kumpulan 6,dengan berkat dan sokongan anda kita dapat hamper no1 yang besar,yang semua orang nak tu.haha good job kumpulan 6 sayang korang.. persetanzzzkan kata kata busuk hina dangal seperti "eleh bodek cikgu shikah boleh la" "eleh guna dewan siswaaa rm3.50 tu balalabalab" "haha ampu ampu cikgu" -.-' haha takkisahhhhhhh janji dah menang walaupun presentesyen dia kliseyy buhsan nak mampus tak ada sajak pantun gurindam seloka mesti tak sah!! hahaha :D
  • MALAM tu sungguh menakutkan.tengok langit orange je kaler dia walaupun dah pukul 8.30-9.00 malam.itu satu rahmat?wallahualam..penceramah dia sumpah layansssss bestnya kenapa dia tak extend sampai pukul 10 malam?nak dengar kottt :')
  • apa fungsi LCD dekat perhimpuanan tu?sekadar nak memeriahkan majlis ke?hehe :/
  • lepas makan semua macam "aku minta maaf semua ..balab itu ini itu ini balbal" rilexla korang.. korang takde wat salah pun dekat aku..mungkin aku yan berlambak ada salah .maafkan juga :')
Laporan kini ditutup dengan rasminya .tata yang benar lagi benar sebenar benarnya, jerin
*****

cukuplah aku ada kawan baik yang menceriakn hidup aku :)
[inilah yang menang tu]

ada macam pelakon handalan iklan daia tak?lupakan yang lain kahakhaka :D


persetankan cerita dekat atas tu.just selepas sehari cetusan tu,aku rasa insaf dan ingin merubah dan mengubah apa apa yang sepatutnya pada diri aku yang jahil ni :)..aduhh masalah datang lagi masalah datang lagi kenapa bukan cinta datang lagi?dah la aku tengah frust dengan dia ni .nak buat macamana kan dugaanNYA tiada siapa tahu.sedihsedih.yang sorang kerap tacing sini sana yang sorang ni terasa tu terasa ni la tolong laaa ,aku taktau nak merayu macamana better kita tak payah kenal kot satu hari dulu [?] sebab lebih baik tak kenal daripada bermasam muka lebih 3 hari.putus saudara u kknow putuss!! haha bulan 8 ni,[dah berapa kali sebut sejak dari bulan mac ke mei tah] aku nak berubah la hahaha.memandang waktu exam makin suntuk keparata anak ayam punya lucah,better aku pasang perisai dan bermain saikolgi war dengan korang semua haha camna nak habiskan blog ni?kenapa letak kunyit ke garamke tepung ke sos tiram ke?lapanyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ,lepas balik jumaat tadi terus tisor sampai pukul 5.30.nikmatnyaa sebab esok aku akan away :) papai uolss semoga mimpi indah indah belaka .
"jangan biarkan hidup anda diselobongi misteri"

Wednesday, July 28, 2010

riak terangterang baru ada berkat

kenapakaubaca.[?]

"hidup itu indah,kita je yang buatkan hidup tak indah "-H.A



"BUNGA BUKAN SEKUNTUM,BERKUNTUM KUNTUM,TAPI YANG BERKUNTUM KUNTUM TU LA YANG DAH ROSAK ,TAPI YANG MALANGNYA,YANG SEKUNTUM TADI TU DAH ADA LEBAH YANG HINGGAP ATAU BUNGA YANG ADA RACUN TAK KASI LEBAH HINGGAP " :')


watdehel watdehel teruknya aku awal awal post dah mencarutkarut dah hueheu.bukan apa so mood aku baik hari ni semua jadi baik la ye tak?kuikui seperti biasa hari biasa seperti sebelum ni macam biasa haha aku post mesti takde sebab.sebab aku post mesti tak bersebab sebab tu la aku post dan menyusahkan korang baca. annyoing -.-' porn chiken son [lucah anak ayam jantan/lelaki] apakah? -.- habisla ini la jadinya kalau 2 hari selang seli tak post blog. seperti biasa aku tak cukup masa la.aku ingat bulan ogos ni boleh huga huga lepak sini sana rupa rupanya tak ku sangka panas sampai ke malam rupanya tsunami di waktu pagi.ADUYAI ogos ni ada exam la 16 hari bulan tak silap.time tu dah puasa.huga huga tunggu beberapa hari je then raya yuhuuuu :D duit raya nak nak nak! dah besar la bebehh -.-' then lepas tu??? penggal /kelar/potong leher sebab ada trial SPM. mati aku.dah la tak setady apa apa langsung kepala hotak kosong jer.tadi masa jawab soalan fiizik yang stendet cikai ayam lucahh [anak ayam ] pun ibarat aku tak pernah belajar fizikkkkksux... ni?apatah lagi exam yang merangkumi semua chapter dari form 4 sampai form 5 yang ada 10 chpter wueueueee??? -.-' susahnya.

"aku ada kawan tapi dia selfish" :D macamana nak ajar dia ni erk?guna ilmu guna guna ke nak terus bagi santau dari KD?huehuehehe. sekolah KOLO* [bukan saya cakap] sebab tak kasi tayangkan cerita twilight yang ada adegan lucahh anak ayam tuu euwww ,pelajar pelajar suka [zaman kini] tengok benda benda baru ."baru" ada maksud tu. macam kondisi aku sekarang orang depan kiri aku,"weh dah tengok dah ariel peterpan dengan perempuan CUTcopypaste tari ?" orang sebelah pun jawab ,"dah dah 20 saat je huhu nak full version" haha yang orang belakang pulak" aku dah search je googleyahoobing segalajadah haram semua la diterokainya" dan aku je jawab " tak "-.-' cehechehe [nahas kau kena panah petir nanti]
the persoalannya is adakah seksA diperlukan secara melampau lampau sampai orang perempuan belakang aku kini sudah mengerti atau mereka dah mengerti awal awal tapi buat buat tak paham sebab nak tunjuk teladan yang 'baik'? hahahahah :D korang korang yang tak memahami kondisi hidup aku mesti tak paham apa yang aku cuba tuliskan ni kan?haha baguss la aku memang taknak bagi faham pon.motto terbaru-->menulis bukan untuk faham heh :/

"weh eskem macamana?kita jual la time rehat kat budak budak merempat kat lokasi bekas vending mesen tu" -.-' apakah?? itula jual mahal lagi masa kokoday adakah patut ciss -.-' siap promote ke hulur ke hilir lagi semua macam eh sedapnyaaaaaaaaaaaaaa.satu berapa tu? oh ahh???50sen? takde lagi murah ke?[perli ni] then sedang nak keluarkan wallet tiba tiba pura pura tak keluarkan wallet sebab taknak beli wat de?? -.-' kedekutttttttttttttttttttttt saving!

"uiyoo mampu pulak sekolah adakah short festival film,dan mampu pulak bagi tayangkan ramai ramai kat kitaorg..tak sabar nak tunggu the judgement day wuhuuuuuuuuuu" RM300 RM300 riak terang terang baru ada berkat -.-' daripada riak cara rahsia lantas memakan diri kan?hikhikhik BARU PADAN muka.weh kenapa aku anti sangat dengan diorang ni?mungkin diorang poyossss tak?

ohhhhhhhhMG esok ada cetusan nurani inspirasi hati ku nak tak nak tak nak datang macam hambar dan klisey jer?? sumpah dah kenaaa dah ,terpaksa memerapkan punggung [bahasa sopan] selama beratus ela jam di lantai wtff -.-' [ maaf aku ni seorang yang kufur hakikat dan nikmat] semoga apa yang kita buat esok mendapat berkat dan hidayah dari-NYA amin :)) spm 10 A bai [menaruh harapan atau harapan tinggal harapan atau usaha tangga kejayaan?] kita saksikan ...saya putarr halim.ok bye salam :)

Monday, July 26, 2010

sa sa sa sayangku mengapa .


kenapakaubaca.[?] "setiap kecelakaan datang dari kita?????"-H.A

hell yeah aku rasa diri aku tak berguna,persetanzzkan aku.aku rasa bersalah rasa hina rasa tak betul rasa annoying kalau aku bersama korang ..:/ argh apa nak jadi la kan?tapi kan asal lah aku ni loser sangat?terlalu ikutkan perasaan sini sana tak macam orang normal. apakah aku je yang ada perasaan?orang lain takde?mungkin ramai yang dah fed up dengan aku [?] tapi aku je yang tak ambil pedulis sebab aku rasa aku hott kan kan ?[?] cakap je la,

"yea,sekali pun kita bergaduh,darah kawan sejati yang mengalir dalam darah ni takkan putus selamanya :')"
WEH duit untung koko berjuta juta kita nak pergi mana?jom la pergi london ke?can i help you.? jom la jom la ,jom bukak puasa dekat mana lagi kaau bukan tempat kita mekdikfcpizza kejadah semua har har..tambah tambah pulak dengan hasil menang pearl kita wuhuuu kaya rm300+rm300=rm600 kaya kaya! wuutt wutt [wei kau jangan perasaan boleh tak har har?-.-] kalau kalah malu je,apa susah.kita terpaksa buat awal shuting sebab dipaksa/terpaksa/dikerahperintah semua dan terlalu 'excited' untuk berdengki dengan kelas lain heh -.-' aktif ektfi ..bio-l bio-l memang dasarwarsaperangai macam tu heh -.-

"agak la ................... sendiri pun racisst nak mati tahap karma ." "eh awak tau tak yang kelas ni tuttttt,yang kelas tu tutttt, so mereka tak mungkin ada harapan menang " kah kah i sokong u.sebab i pon rasissssss muhauhaua jeles? nak jadi rasis ke?
ke ada antara korang yang tak gheti apa mksud rasis ni?
kejap erh aku bukak googletresleter semua kejadah gooogle yahoobing semua jap eh nak cekau maksud rasis daris egi sentipiknya. 15% 70% 100% ..TETEEEEETTTTTTTTT.. MAKSUDNYA:: takde la -.-' pergi rujuk kamus dewan edisi kurun ke-70 ok, malas nak carik har har har -.-'

ok la tak guna aku merepek panjang untuk menyejukkan hati sendiri sedangkan hakikat dalam diri panas meggelegak.

Sunday, July 25, 2010

pengalaman mengajar kita untuk hidup

kenapakaubaca.[?] "kesedihan bukanlah jalan penyelesaian terhadap sesuatu masalah"-H.A
yea betul betul kata kata kat atas ni. oh jap sebelum tu aku nak cakap trimass kat sapa sapa yang sudi baca blog ni..aku buat bukan untuk orang baca pun,hanya untuk diri sendirizzzz ececgecgegecge hagahaghaghga [murahan tak stetment ni?] aku suka aku suka ,kali ni baru betul nak cakap pengalaman mengajar kita

pengalaman ajar kita supaya::
  • jangan ada sikap dengki dengki macam budak bayo dengki kat budak ak_un .tengok padah nya bila gerai tak laku.APA?nak berdamai?perang tetap perang cis i hate budak ekaunzzz hahah [memain je la no heartfeeling bebeh tau tau?]
  • jangan bermain dengan perasaan,nak ikutkan mati nanti .i hate yu perasaan jugak membawa kepada kesakithatianyangpalingdalam kan kalau sakit hati lagi lagi dengan kawan baik sendiri? apakah itu satu yang diwajibkan/diharuskansunat semua?
  • pengalaman mengajar macamana kita nak berjaya dalam berniagaa..uuuuuuuauwuuauwuauwuauuw sampai jatuh bengkrap ke atau MODALPUSING BALIK atau dapat balik 100% untungszz.?
  • Best best best best best best best best best best pergi huga huga sini sana beli hadiah cari malu beli air kotak tin wtfwtfwtf semua jalan naik beca menyanyi dalam beca pergi dgn harapan penuh poket balik dengan kejayaan menghabiskanduit ,terjumpa dengan musuh terkeluar dengan musuh auwwuwu tertolaktroli dengan musuh,balik pun nampak musuh awww sumpah :') best .kan kan kan?kita dapat pengalaman biarpun ia satu yang tragis.sapa sapa yang tak ikut tu mungkin dangkal tentang pengalaman.
  • pengalaman jugak ajar jangan ambik bilik yang terperosok dan jangan juall MAHALLLLL kalau dah dapat bilik yang for sure orang lalu LALANG!!!!!! haih sedih tauk
  • pengalaman ajar kita kalau kita penat ke mengantuk ke nak tidor aaaa senang cakap,jangan pergi mana mana kalau tak orang lain akan marah kat kita,sebab nak melayan perangai gedik kitaaa. then keadaan terus akan jadi takde mood. :'( sooooooooooooryyy banyak banyak
  • pengalaman jugak ajar kalau kita selalu buat benda benda klise/klisey/klicey mesti sesuatu tu akan jadi hambar bohsan .aku dah kena :/
  • pengalaman jugak ajar aku bukan kita ok, tentang baik buruknya kawan yang kita anggap baik tu yang semua kawan 'baik' tu sampahzzzzzzzzzzzzzzz!!!
  • pengalaman ajar aku kan,bila kita desperate nak lakukan sesutau last minute,perasaan kita /kau/aku mesti nak panaszzzz dan marah marah.lumrah ea?
  • pengalaman ajar kita supaya jangan buat benda benda bodoh lagi dah,jangan cari pasal nak buat itu ini,jangan kemaruk $$$$ jangan kemaruk publisiti,jangan buat dajjal kat orang.nanti diri kita balik yang sueii!
oppssss aku nak merepexxx sikit je ni haha.ter panjang pulak.dah la aku ada bnayk homwok nak kemilikan..badan sengal sengal doh lepas hari KOKO sumpahhzzzsaxbest nak mampusssssss layan karenah pengunjung yan tak gheti bahasaaaa .orang suruh masuk dalam main game mereka masih terpacak dekat ikan cisss -.-' padahal kat dalam ponz ada banyak gamezz..dah dah lupakan ,pengalaman mengajar kita .. :)

Saturday, July 24, 2010

BUKAN UNTUK MENAGIH SIMPATI,TAPI HANYA MENUNTUT PRIVASI

"yes aku tau aku xperfect macam korang.so go on la ."-H.A

aku tak pernah pun sentuh apatah lagi kacau hidup korang,kenapa la kau kacau hidup aku?sibuk sibuk nak malukan aku?kalau dulu ok la,kelakar lagi.ni daaaa??kalau bukan tujuan untuk memalukan aku apa lagi? sia**.apa motif aku tak tau. semua buat mmood jadi down . rilex rilex .cool dan saboor...:/

persetankanzz kan la cerita kat atas.tapi sumpah aku had funzzz gila gila tadi.
cerpen [cerita pendek] nya pasal hari KOKO bukan buahh KOKO tadi ::

  • OMG mana ais ni weh eskem 1Malaysia ni nak cair dahhh cepat cepatan nanti tak laku baru tau.at last memang tak laku.hahahha eskem dimakan oleh kroni juak puak 5aktif balik.tak ke sedih tu? dan lagi sati ada banyak lagi eskem tinggal dekat rumah si kaya nabbel .-.-' sedihhsadissudah
  • SEMUA tertumpu dekat rumah hantu. sebelah kelas kami.ingatkan nak datang geraigamezzzz kami -.-' hina .adala sikit sikit jenguk jenguk pada awalnya.Ingatkan sumpahsux takde orang rupa rupanya ku sangka hujan sampai ke peang,rupanyan panas di tengahari.RAMAIZZZ beb yang datang sebab rumah hantu sebelah tadi kene BANNED sebab si jadi hantunya kena rasuk.apakah itu tak sedih??-.-'
  • aku rasa ruangan music zone game hanya melakukan duit sekitar rm5 sahaja omg omg sikitnya berbanding ikan lebihRM100 dan ballon dart serta tembak tembak askar. gila hina.memang mentaliti student SMKS10 tak berseni langsunggggg puih.hehehe joke joke. :)
  • RUMAH hantu sedikit banyak melariskan gerai kami yang terperosok nak mampusss
  • kali ni baru tak menyesal cakap atau sudah terantuk baru ternagdah nak cakap "kenapa lah kita tak amik kelas 3ali.kalau lah kita ambik kelas tu..mesti...." [tak sanggup nak sambung ayat.] nanti kena panah petir ,sia sia je hidup hahaha.
  • SUMPAHSAXX hari koko apabila dia gabungkan sekali dengan kawad kaki.menggangu je rutin diorang nak merayap dan melariskan serta melakukan kelas kami.yang sedihnya,ada jugak orang tak tau kelas kontena dekat depan sekolah..aiyak!
  • BUNDLE apakah yang menjadi sesuatu sia sia?? haha gila la.penat keringat bawak baju huga huga sini sana .miskin punya orang.kan dah suruh bawak duit banyak banyak beli bundleeeeeeeeeeee,kenapa tak beliiiiiiiiiiiii!!!! :(( sedih tau ni yang sedih ni.
  • DAH guna kuasa veto facebook dengan kuasa pengawas pegang mic promosii pun masih hambar.salah kelas atau apa?ni acah acah post mortem la ni hahaha.
  • HARI KARNIVAL masih ada rite??ada yang berani nak buat lagi??ayooyoooo!!
  • aku marah dekat sesiapa yang tak pernah buat kerja langsung,baik bawak benda dari rumah atau buat sesuatu yang melibatkan kerjasama..sumpah korang malas gila.takde teamwork langsung.!!DUIT NAK!!!
  • "esok larangan membawa henpon dikuatkuasakan" --- 24jam kemudian,tet tet tet tet ,semua bawak henpon.memang tak gheti bahasa.
  • mesti budak budak kelas 4 bakti menghabiskan sisa hidup mereka menyumpah seranah budak budak kelas 5aktif .tak caya tengok la lepas ni.ada jugak yang jadi isu pulak lepas ni hahahahaa :)
  • kesian ikan kecik kecik jadi mangsa tangan tangan rakus manusia.ikan itu menguntungkan meh??hahah..
  • banyak ikan mati malam tu,lebih dekat 30 ekor. wuhuu tapi segalnya berjalan lancar.
  • macamana pesaing kami?ada masyukk tak income?

OK la ,aku takdo mood sebenarnye ni.petang tadi dah la takde mod,balik semula ke malam.lagi takde mood.haiyahh -.-' harap harap aku elok la dari melayani perasaan ni. ok bye salam chiaw.rasa janggal pulak tak post blog hari hari.nak buat macamana.masa tak mengizinkan bye :/




kenapakaubaca.[?]

Thursday, July 22, 2010

BOLEH SIBUK NAK TUMPANG PROMOTE?




kenapakaubaca.[?]

"KEKASIH GELAP DIMAKAN ULAT"-H.A

Monday, July 19, 2010

kurasakan rasa tak rasa.:/

kenapakaubaca.[?] "sakit la hati..sakit sangat sampai tersedih :'("-H.A
sekali lagi rasa sungguh disisihkan.aku tak tau aku ke yang sendiri buat buat tersisih atau sengaja disisihkan tapi kebenaranya aku terasa sisih/tersisih/disisihkan/mengisihi/mengisihkan semua nya.BETAPA losernya hidup aku sekarang ,walaupun ada kebahagiaan yang datang acah acah nak elok perbetulkan balik emosuxx ini tapi hanya tinggal nama sahaja.mungkin dah nasib badan.mungkin lepas ni no post atau jarang dah ber-BLOG sebab nak fokus,[ulang balik kata kata dulu] nak fokus pada study.baru aku tersedar kini dan disedarkan.

"lepas ni tak ganggu dah.jangan risau"-mari kembali ke hidup yang normal /dull /bohsan.

mungkin dapat jerin yang baru?lagi buhsan ke?lagi pendiam lagi malas layan orang.
nanti mesti orang kata aku sombong? and now what?
dasar manusia tak pernah puas!
"kadang kadang bestfren yang kita anggap bestfren tu la sakitkan hati kita"

LEPAS tu tak reti reti balik minta maaf,buat dek selamba hadap je kan.haih manusia. AKU dah tak tau nak buat apa dah.nak kata tak belajar,hari hari datang sekolah belajar.entah apa la yang tak kena kat diri kau/aku [?]

"tadi easy and smart addmetzzz sumpah best walaupun hanya tajuk basic melayang rm15,aku menharapkan deferentesen intergresen semua tapi malangyaa?" hanya kuah lebih dari sudu. [masuk balik muud jahanam meluat sedih saiko mesampah semua] sumpah aku benci kau.tengok la nanti .ni mungkin hari kau tahun kau.ingat hebat sangat eh ?kesian kan semua baru nak up? puihhh -.-' dah la buat tambah dosa kering melalut lalut . bye :/


rindu dekat pompuan ni :))

TERGAMAK sungguh,hanya mementingkan pelajaran [kononnya] menjamin kehidupan,persahabatan sekian lama diputuskan begitu sahaja. apakah?? kau mengalir dengar angin kau.aku mengalir dengan air aku.kita sememangnya berbeda antara 2 darjat.
kita tak macam dulu,kalau dulu bertepuk riangtawa canda sekelas,kini kita dipisahkan lebih 2 marhalah.aku tak sanggup tunggu.bye.maaf kalau tersentak atau ada yang tertakkena.

Saturday, July 17, 2010

tergamak KDU buat aku kedu? ini bahan sirnamotografi

kenapakaubaca.[?]
"penat harini dibayar dengan nilai berbaloi"-H.A

masuk kali ni dah lebih 12 kali aku cakap kenapa lah aku pergi sekolah college KEDU atau nama saintipiknya college KDU ala yang dekat pj tu ala yang dekat dekat dengan OU loser betul kalau tak tau haha [ceececececehehec] mentang mentang baru tau hari ni saiko punya jerin -.-' SUMPAHSAXX aku taktau aku ni ada kena mengena dengan KDU ni atau tak atau aku ni memang suka cari publisiti murahan nak mamapusssss sebab terasa diri ni terlalu murah tak bernilai.hauhaahua
"weh aku tak tau kenapa aku ada dekat sini harini.patutnya aku ada kat atas katil tengah buat taik mata ke airliurexpired" [pada pukul 10.00 pagi]

aku pergi bukan atas pakasaan [sebenarnya ya] hikhik tapi sumpahsax aku cakap korang berbaloi pergi walaupun terpaksa menebeng muka lebih kurang 11 jam duduk dekat dewann awuwuwuuuuuuuuuu yang ber-kos 20juta tu [entah ye entah tidak tak?] uiiioooo kalah pentas SMKS10 yang kat dewan terbuka mahupun kat dataran pehimpunan tu haha kalah kalah semua kalah bilik utiliti sepuluhratustibujuta kaliganda weh! ada sepotlite ! wuhu macam stage ok stop jerin .sungguh anoying -.-' pawer .hina betul aku. "weh ,cantiknya pentas tu..tengok pentas tu cool gila kan?" "jerin,diorang dari smk B.U la." [perbualan dekat sebelah ni sebenarnya sungguh saiko.aku cakap pentas tu coolll nak mateii,si kaum hawa sorang ni pergi cakap yang tu.konklusinya siapa pekak rabak sekarang?] mula mula datang tengok dekat odotarium tu dan terkezutt bruk dengan menjerit dalam hati,haa?!! hari tu janji melayu semua ni cina pulak.ni janji cina bukan melayu pftt haha [bukan rasis disini,pergi layari www.rasisdiriku.com.my] kalau nak rasis la -.-' so aku sibuk sibukkan diri ikut jugak walaupun takde apa apa watak sebenarnya.
ok lupakan,persetankan tonemet baskettball ni,dah kalah tu terima je kenyataan.amin :D

"aku rasa loser aku datang sini .kenapa la aku kat sini "[pukul 11.30 pagi]
uiyoooo ingatkan cikai ayam itik lembu kambing semua ,last last uiyo canggih gila.kitaorang dibawa jalan jalan oleh acik KDU tu ke bilik/studio shuuutingggggggggggggg wuwuwuwuwu.cangiih gila bataxx aku tak pernah jumpa.tipu.pernah jumpa la.bukan kau ke jerin yang sellau main kemre tu kat rumah orang kenduri kawin semua?batax batax hehe.-.-' THEN lepas abang motaxx berceramah panjang lebau,kitaorang memulakn misi menyundal dgn menangkap gambar posing ala ala artis gitu hauha. best sialllllllllllllllllllllllllllllllllllllll lepas puas tangkap gambar,pergi ke PC APPLE ke MAC ke tah sama je kot,uiyoooooooooooooooooo [lagi seklai] canggihhhhhhhhhhhhhh gila la. best gila edit gambar sendiri terkial kial macam tak pernah guna pulax sebelum ni. -.-'.. aku rasa mouse dia kot yang menyakitkan hati haha.sumpah nampak je cantik tapi menyusahkan tapi cantik tapi coolll gilaaa euhuuhuwhhwuhwuwh [ni la padah bawak org batak ke KEDU] gila la gila. macam application dalam cerita "when stranger call" ..nak masuk art la.nak amik potograpi la nak amik topograpi la persetankan seni kulinari.bye bye kulinarii hehehe..hati saya tersuka,terjatuh cinta dekat kemere dslr 800 hauahua..:D

ayat dah diubah sikit ,"eh aku rasa berbaloi jugak datang sini walaupun mengganggu cuti aku"
dah la tak bayar sesen ,naik bas tak bayar,tak bawa ic punn :/ gila mereng haha.makan pun tak bayar minum punnn haha,budak budak KD10 tak gunakan norma prinsip hidup beradap/hidup beradap letak mana??letak atau tinggalkan dalam bas eh ,lepas tu baru keluar terhuyung hayang? gila no manners aku pun sama pergi cakap orang.
orang yang ikut je tau macamana perasaan..masa game berlawann tu,dapat la jugak aku tidorrr tak sampai 15 minit.gila tak penat?bangun kemain awal pukul 6.30 balik nak dekat pukul 6.45petang.gila penat.dalam bas biasa la.,bas tu bawak monyet monyet.memekak je dari KEDU sampai KD10.TAK guna gedik punya MC KEDU TU buat open basket ,main tarik je tapi best sampai terbuat senam robik guling guling pulak.,heh :/ aku benci kasut licin ciss -.-'
malunyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa



ala gambar kami takde la! :) studio KEDU! gempaxs

canggih kan apple ni??nak satu.eh nak dua laa

warm up ke basketballers oih?

tak pasal pasal kena main tapi best!

duhai hati peluh la sangat berpeluh peluh main basketbools paksa

Friday, July 16, 2010

am I the best teacher?


[aku suka la burung merak.nampak mahal kan?]
kenapakaubaca.[?] "aku penat la menunggu.jauh tu lagi 11 tahun kan??:? maafkan aku kalau tak boleh sabar ,aku sentiasa sayang kau"-H.A

Tergelak besarrrrr aku dekat sekolah tadi sampai tak terungkap aku nak gelak.nasib la aku tak keluarkan aura abugitt suara emas aku kat dalam kelas tadi.kalau tak?mesti kena denda hahaha sebab malu angkat bakul masuk sendiri.NGOKNYE punya azluyuna dengan irfan pergi gelak gelak terang terang.rilex sudah hahaha..tak boleh belahhh doh!!!! kelakar sumpah kelakar! "hey,do you have a problem back there?" :D ambik korang dia datang tadi hikhik dah la persetankan. ... "...would be a good teacher like....." hehehe.tak baik la.maaf maaf ini hanya gurauan . :') ENTAH siapa tah yang gedik kat sini,kiteorang suno [acah acah] suno ada senam robik -.-' pftt ngeh.tapi best jugak, layan je la labu.tunggu kemunculan kitaorang hari karnival ke koko heh?koko kan?tunggu jela.mari kita malukan muka dengan berjoget berdrama swasta masuk tibi wuhuuu [perasan ?] haha sumpahxx doh lepas dah habis show aku nak tanam muka dalam tanah sebab mungkin probability malu mencecah 9/10 .saiko saiko aku maluu . "sempat jugak amik masa est dan bm berjoget joget dalam kelas ert haha." sumpahhx ayam tapi macam syok la kot. dah la sebenarnya aku malas nak menaip .banyak sangat [yeke?] nak menulisnya.nanti kang korang punya mata naik juling dan berpinra pinar baca entah apa apa post merapu ni hihihi :D
"pakcik eskem nak datang hari selasa dating dengan miss on ke?hehe joke joke "
"ingat bella dalam twilight cantik sangat ke?" puih
"tesco muamuamauma murah kan?jom carik hadiah kat sana?hikhihik"

bila hati dah tak suka jangan dipaksa
bila hati dah menyampah jangan menekan bila dah menyampah nanti baru menyesal bila dah tak suka nanti lagi haru bilamana semua perasan diperkotakkatikkan, bila perasaan tak difahami oleh pihak ke 3, bila semua tak tahu cerita,buat buat tahu bila semua tengah panas,semuanya nak marah

Thursday, July 15, 2010

kuiz salivary amylase kebangsaan.




kenapakaubaca.[?]
"bila suara hati berbisik,agak agak betul tak?"-H.A


WAH semalam sampai tak sempat nak post blog sebab bajet pura pura busy padahal tak pun.EH takde la memang agak bizzzy pon semalam dengan short film nye la dengan homwork nye la,dengan tidor 5 jam nye la, dengan itu ini,dengan nak layan kucing lagi ikan paus jerung semua blalaababala. Sempat singgah rfm dengan rumah hazeem then sampai rumah tak tauzzzz apa yang penat sangat sampai tertidor dengan rakusnya.[terux kan?bukan aku dah tido siang kezz??]
"apa kes baru shuting sikit dah ada yang komplen?" so tipikal,so kontrolbesi la lepas ni heh jangan buat apa apa dah ,biar semua jadi tunggul tiada kretiviti.DAN kalau terpaksa,semua bungkus diri jadi mayat hidup.-.-' opss.
SUMPAHXXX annoying hari hari jadi annoying,ingatkan makin dekat SPM ke trial ke entah apa lagi tah yang berkaitan boleh berubah,rupanya habuk pun tarak."ku sangka ribut sampai ke petang,rupanya tsunami di tengahari."-.-' how to berubah?berubah berubah berubah aku rasa nak berbuih buih dan sampai mulut aku sendiri yang kata menyampah dekat aku sebab sebut perkataan KLISEY tu berulang kali tapi tak berubah pon.ngagahaahaha..ehh pedulik apa?ciss -.-'
"tadi tengok thriller inception agak gempak macam best nak tengok.JUM buat thriller pearl chapter 4 haramjadehh nak?"-.-' ecehcehce acah acah bajet film pendekk je.tau la ada pelakon tom cruse berlakon dalam cerita [pearl] tu.ehemehem tomkurus=fisherman=jerinJJ hahahah.FILM cabok setakat rm25sen mana boleh jual owh,tapi keringat kita bersama sama menjayakan film tu yang mahal.LETAK la harga berapa pun.APA nenek kau punya jiran sebelah nak beli pearl 1 juta??isteri bekas laki 3 rumah sebelah rumah kau nak beli film pearl kiteorang 23juta pesos?tak payah sebab cerita kiterg mahal nak mampus kan kawan kawan.
rindu gila shooting sini sana sampai mengundang kontrolbesi bestnya awwuwuwuwu :')

"umak aiii tadi kuiz kimia kebangsaan macam hina . rugi rugi rm10 ,eh tapi takpe ibarat kita beli sijil dan markah koko bebeh ai lapyu"

"teringat dulu masa first time tengok wayang cerita pontianak harum sundal malam aawuwuwu yela aku ni siapa je.tak pernah pun keluar rumah time sekolah rendah rendah dulu"
AGAK ah baru tengok sekali semua nak riak sini sana."weh aku pergi tengok cerita ni.best."[mungkin aku je kot berperangai macam ni?muheuheue]sebox arh! kuang kuang kuang.-.-' lepas tu, terRIAK cakap dekat tempat ni tu bestla,canggih la.padahal??emmmm hahahala.[kita] CERITAKAN macam bajet tahu dekat orang lain nghaahha sekarang?semua biasa je kot.betul betul, "kemodenan mengalir bersama kita kan?" ngaha.eh apahal aku merepek pasal ni?apa aku dapat ?ceh .
"teringat dulu jugak first time aku tahu pasal dajjal [internet] ni masa form 3,masa buat folio geografi,masa tu la aku didedahkan dengan benda benda tak normal [internet,myspace] ni,perghh! gila meroyan time tu" time tu jugakla aku first time jejak cc,almaklumla dekat rumah tiada waipai,brodbend mahupun internet -.-'..lepas tu,,setahun atau berbulan bulan lepas tu,paham sendiri la eh! addicted gilaaa dengan dajjal dalam diam ni.sumpahx kalau lekang atau ter-tak online sikit mesti hidup aku tak aptodate.ceh -.-' apa je ada dengan online ni?buat tambah dosa sakit hati jer kan??kan kan?
"is karenly lisen tu lagu ramlah ram-diam diam jatuh cinta siap berjoget riang canda lagi " kahkahahak


"web PLKN sampai jem la sebab semua klisey nak check dalam waktu yang sama"
"loser punya transaction PLKN SMS,hantar mesej pukul 1.30 petang.pukul 4-5 petangbaru dia bagi tahu" cesss -.-'
ayat ayat murahan dekat atas ni bukan la motif aku nak cerita /post malam ni.
motif atau visi aku malam ni adalah untuk mogok kepada PLKN .DAN akhirnya terima kasih mesej ::"RM0.20 PLKN :MAAF [patutnya TAHNIAH!] 93040605**** anda tidak terpilih untuk PLKN siri 8/2011~"
bestnyaaaaaaa!! memang aku taknak pun.tapi orang kata [memang kata dan memang kenyataan untuk berlaku,]ada siri lainkan lepas ni??aduyaii malasnya.!tapi takpela asalkan aku bukan batch pertama atau seterusnya pun dah suka!hehehehee :) sukanya!
sukasukasukasukasuka ,bukan apa daripada huga huga dlm sana,melompat sini sana,baik aku kerja dulu carik pitiih/$$$ dapat jugak hidup kan?
ok la wa nak chaw .salam papai take kare uolss!

Persatuan Langau Kutip Nangka

kenapakaubaca.[?]

TAKNAK PLKN. :(
Post bersambung malam nanti.

Tuesday, July 13, 2010

karnival ke karnivor tah [?]

kenapakaubaca.[?]
"demam la pulak"-H.A

Demam memang atau seerti dengan demamsax.boleh buat alasan ni takyah pergi sekolah esok?boleh ke?haha tapi tak sampai hati ..apa orang kata ilmu itu jambatan gantung.ilmu jambatan hidup.ada lagi ke orang guna pepatah kata kata pujangga ni?heh -.-' rasanya ni zaman kurun lapok ke -12 kot orang dulu dulu gunakan.DAH demam tu masih menggedik nak online sini sana depan dajjal ni.manusia memang tak pernah berubah.kita?aku?kau la ngahaha.tapi sumpahhhxxx doh bila online pening pening ni terus hilang.adakah ini sumpahan orang minyak sebelah jiran rumah kau ha?TADI kemain pening macam dah nak mateiii masa buat homwork tadi .alasan alasan.kufur nikmat hakikat semua.teruxnya aku. sux -.-'

"better u complete your before i paste this paper on your face"-misson. [dia kata dekat semua orang ;)]
aww sorry teacher setakat pukul 11.15pm saya tak buat lagi math kertas sekeping tadi.nanti la ticer eh :) jangan risau.siap jugo nanti kahkahkah.OH tadi syiok sungguh ,mungkin hari hari sungguh seronok,bak kata jida "esok mula pergi sekolah dengan mood baru" ,itu bagi dia la.bagi aku dulu,kini selamanya mood baru haha walaupun dipalit dengan sedikit mood yang agak gurhh -.-' dalam hidup ini.Pfft what im mencarut-ing disini?bukankah aku demam.sepatutnya aku perlu makan paracetamol + panadol bergelas gelas supaya cepat elok dan terkojol -.-' sedihnya.ADA hari koko pembawa malang ke tuah tah.kalau tuah kita akan jadi macam form 1 dulu,ada karnival,our kedai dapat rm600+ jugak la.tapi sayangg.hari tu takbermakna pada semua sebab aku tak datang -.-' ngahaha.eh terperasan pulak? SO sekarang banyak betul benda nak buat tapi tak jalan.memang janjiiiizz keli***** betul -.-'"oh jom buat rumah hantu nak??"
"Jom main tangkap tangkap itik?"
"main ketuk ketuk buaya nak?"-.-'
"main tangkap ikan hidup guna kertas?" bestnyaa yang ni best! so the conclusi kita tengok la nanti kita nak buat apa kan?SEBETULNYA macam macam cadangan lagi yang aku dengar.tapi tak mampu nak tulis sebab blog aku ni bukan tempat nka tulis benda benda ngokngek tu -.-'

"mana bahang FIFA?takkan dah habis kot" seperti hangat hangat taik cacing je la -.-'

"wey,kita semua risau pasal kau.tapi kalau kau nak bersendirian,nak praibesi ke confidetel ke apa kah,dipersilakan kawan .apa apa pun aku sayang kau.kami sayang kau .jangan hilang dari hidup aku dah la "
DAN ada lagi berita gembira bestnya! PERCUBAAN punya peperiksaan SPM ditunda ke 20/9 wuhuuu bukan hujung bulan ogos ni.so kita boleh online lagi buat benda benda takpekdah lagi wuhu bestnyaaa .so lepas raya kita exam?tak ke sakai tu?aduyaii mana feel .ni yang tak syiok ni.

"jom gerak tgk predator?ada tak tiker rm 0.50?" kahkahkah. gila hina keji.
Aku pelik bin heran binti muskil doh dengan [tut],nak kata best,nak kata annoying pun boleh kira jugak.tapi dia baikkk sangat.macam mak aku!! aww tanx uu so much ..gila la dia memang push kita sampai bagi keluar kelas.haha. we love u! kot [?] ngeh. WTF,winamp aku terPLAY lagu harapan ramadhan.sedihnya.rindu raya .hope raya tahun will be the meaningfull to me.:')
harap harap la.ok la malam ni tulis agak gak tiada mood.ceh.hidup aku hari hari takde mood.
apakah??
"cukupla ini kali terkahir malukan diri nyanyi macam tunggul dekat sekolah.hahahaha"
salam bye chaw!

Monday, July 12, 2010

dan..


kenapakaubaca.[?] "- [TIADA MOOD YANG PASTI]-"-H.A
DAN yang pastinya aku sedang tepuk sebelah tangan sekarang sekarang sebab aku manusia lemah :')
DAN kau masih tak perasan sign aku.. :/

DAN kau tak pernah faham aku

DAN aku mula tahu diri aku

DAN dan je kau jadi macam ni

DAN aku mula tak kisah akan diri kau lagi

DAN akhirnya aku tahu aku mampu lupakan kau

DAN batas memisahkan kita

DAN aku lelaki kolot.

DAN aku minta maaf

Sunday, July 11, 2010

kalau nak masak kari gunalah kunyit.

kenapakaubaca.[?]

"aku kau panggil sayang,dia kau panggil sayang.ok fine putus "-H.A

adoyai sampai saat sekarang susun buku ikut jadual sekolah kerja sekolah tak siap lagi tapi baju pulak dah gosok .peliknya.biasanya aku selalu buat pagi pagi buta macam pukul 6pagi tu baru aku bersemnagat nak buat.yang heran tambaha ajaib lagi muskil,mampu pulak aku buat benda tu tak sampai 10minit pun .yang peliknya pulak,bila cuti kemain malasss aku nak buat semua tu.haha..tapi aku suka buat last last minit doh kalau kerja.walaupun cincai.tapi siap berbanding orang buat kerja awal awal ni wahaha <[cakap jela jeles nak mampus,yang kau tu tak mampu nak ikut masa haih ] 

"ticer kelas pun boleh cakap esok ramai tak datang"--> ni la dia bahana fifa dimusim sekolah .mungkin aku pun nak jadi salah seorang yang takdatang tula. lagipun esok ada edmetzzz i hate yu edmetzzz makin lama makin tak paham maafkan saya cikgu.bukan saya benci cikgu,saya benci admetzzzz macam dah tak boleh masuk.ok jerin stop dari jadi anoying.berapa kali dah kau memebebel pasal ni naik meluat ketuat aku haih -.-' WEH! cakap pasal sotong korita yang kurafat asi lagi munafik tu kan,kucing aku pun pandai juga mempredict predict ni .ngeh. "tadi aku ada bola,dua biji bola kenyal yang ada logo n tulisan Nethterland dengan Spain" then aku keluarkan bagi dia pilih.aku letak depan muka dia then dia hidu bola spain wuhuuuu! kali kedua aku tukar posisi bole tu..dia hidu spain jugak..kali ketiga aku tukar lagi.kali ni dia toleh kebelakang..aku punya gerammm dia toleh kebelakang last last aku tepuk bontot dia.sekarang dia dah lari masuk balik :D kuang kuang kuang.tapi takpe la etliss kucing aku pandai.kucing korang ada?

"tengok berita sutkabar internet semua,semua bintanag nak predict,songsang punya manusia.binatang apa ada?itu pun hanya sebahagian yang dikurniakan 'kepintaran 'oleh yang MAHA kuasa kan?"renung renungkan la .AGAK risau jugak la .kalau siapa siapa teraddict dengan sotong tu macam aku orang lain ke?[teheeheehe] eh tapi aku ada iman insyalAllah tak terpengaruh hikhikhik.

CAKAP pasal bola malam ni last FIFA huehe sedihnya :'( lepas ni trial lepas tu puasa lepas tu raya yuhuu lepas tu SPM.OH hari ni last mesti penuh sesak kan kedai mamakxxs semua?better lepak rumah la bak kata esah boleh makan minum pergi tandas kencing semuanya kan hati manis??=) ,kalau aku, boleh buat homwork ke korek hidung ke tidor sambil beridir ke apa apa lah yang berkaitan tengtang diri aku aww aww bestnya.aku nak jugak tengok malam ni walaupun aku tahu iainya sesuatu yang memengantukxxkan haha.esok kat sekolah waktu sejarah kompom punya buat taik mata atau salivary amilyse expired [air liur basi] kan kan? INI bahana orang belakang la ni. ha mula la dengar sesi sesi mengumpat sini sana .then kena panggil jawab soalan.sooooo klisey!  LEPAS NI SURE:

*keuntungan kedai mamak semakin berkurang,malah merugikan sebab orang yang datang tengok bola yang entah dari mana,yang ikut kawan,yang feras menonggeng,yang takpernah jejak ke mamaxxxx sebelum sebelum ni dah HILANG.kahkahkah. 

*pekerja pekerja kedai mamax juga akan dilucutkan kerja akibat dah tak diperlukan sebab kedai dah tak laku

* potong balik estro/estro beyond yang kononnya boleh nampak peluh airliur ke euuwwww acah acah in HD je dekat kedai mamaxx sebab takde pelanggan dah

*esok mesti ligat cerita pasal weh sapa menang weh tu ini weh sootong tu betul salah ke bablalbalabbabalba anak ayam kau dah mati?nak mati ke?balalbablababa ohhh belanda ke menang?oh tidak spain menang .

* dan yang kalah terus kutuk atau tutup muka,kaver 4tahun nanti ada lgi.kaver la katakan?teeeheheee.

*ADA yang buat kenduri doa selamat 40 siang 40 malam.tak ke gila namanya tu?

*lagi 3 4 5 hari kelam lah cerita fifa ni.

*mesti siapa yang shoot bagi gol malam ni dapat nama.contohnya torres ke villa ke arben ke sipolan tu ke sipolan ni haha. itu pun KALAUUU...


DAH la malas aku nak bebel panjang panjang buat sakit mata je! sini aku nak santau dari KD yang belanda akan tumbang di first half dan terkojol pada seken haf hahah..my ramalan is 3-2.2 mestila belanda kan kan kan? 

"hari ni tak mesej pun atau komen atau ber FB pun dengan dia.rindu pulak rasanya"chchehehecceh .ok la wa nak chaw nak layan cerita hantu dekat primaaaaaaaaa sebelum zzzzzz buat taik mata.papai uolss.trimas sudi baca [ost yang agak hina dan dina [maaf cikgu :)] ini. salam

Saturday, July 10, 2010

sekilas kepantasan masa

kenapakaubaca.[?]
"mengapa kita sering terdesak untuk melakukan sesuatu?"-H.A

**post terlalu hina untuk dibaca.jangan la.hanya sekadar pandangan dan telahan.
mood sedang sedih sekarang.so tiada masa bergelak ketawa lagi [buat masa ni]:')

Aku ingat lagi,
Masa aku diperingkat rendah,
Tuhan saja la yang tahu.
Hati aku,Perasaan aku
Pergi sini dihina,dicerca,dipermainkan
Bukan ingin menagih simpati,
Mahupun mencari publisiti,
tapi,
Masa tu aku betu betul ter-Hina,ter-Tekan,
Mungkin aku ni seorang lelaki yang
Membosankan.Tengok la sekarang?
Awek pun tiada.tapi aku musykil?
adakah awek saja kah yang menjadi kayu pengukur
kehidupan kita semua?Bagi yang perempuan teman lelaki la.-.-'
Maksud aku,bosan dari segi lain
Bosan dalam hidup atau apa apa jela yang
TER-ada kena mengena.
NASIB la masa dah membelah selama 5tahun.
5tahun ni,aku rasa aku dapat memahami erti
kehidupan.Walaupun singkat.Tapi aku
mengerti.
Mana fungsinya kawan dan mana fungsinya lawan
mana sikap hipokrit kawan dan mana kejujuran kawan.
Mana keikhlasan ,mana tawa suka canda girang ..
Tapi itulah hakikat.
nama dia manusia.RASANYA semua mengalami benda yang sama
mungkin kurang atau lagi teruk dari saya
Sebenarnya,saya tak mengharapkan siapa siapa.
Saya ada 1001 masalah di dalam kepala ni.
Tapi tak berminat nak kongsi dengan orang lain.
MALU!.ya saya MALU.
konsep ,"ni masalah aku,biar aku selesaiaka,kau selesaikan masalah kau"
aku suka pegang.
biarlah.masalah yang datang ,aku selesaikan sendiri.
ADA sekali,masalah melanda.
tapi aku tak pernah ambil pusing.
tup tup,masalah tu hilang.SYUKUR.
Lepas tu,mula la senyum suka balik,
memang saya jenis orang yang senyum dah suka gelak
tapi pernah juga,gelak hanya terpaksa,
sebab dalam hati macam dicucuk cucuk.
nak buat macamana.
Aku ada kawan ni,
suka sangat mengutuk.tah mana silap tah orang yang dikutuk
ada je point nak dikutuk.
aku cuba lihat balik orang yang mengutuk tu.
berhak ke dia nak kutuk orang?
muka dia lagi sedih dari sampah
perangai dia.cara dia terlalu sedih!.
even dia pernah kutuk aku depan depan
ramai orang.dan
dalam hati aku cakap
"takpe la ..........,nanti nanti aku akan pastikan semuanya terbalas.
tapi bukan aku yang balas la "
itu kehidupan.
ADAyang terlalu baik sangat
ada yang pura pura menzahirkan kebaikan.
Ada yang hanya sekadar menjadi 'kawan segera'
Ada yang dipergunakan gunakan
Ada yang sekadar memenuhi bumi ini.
aku mungkin salah seoaran hidupan yang memenuhi bumi ini.
masa pun berlalu,
sehingga ke hari ini saat ini detik ini,
boleh la aku katakan aku mampu
buat sesuatu.kalau bukan untuk orang lain pun,
untuk diri aku.
aku kenal siapa diri aku.
dan [mungkin] anda kenal siapa diri anda.
dan sekali lagi,
mari mengalir bersama angin :')

aku pijak hati bagi gembira

kenapakaubaca.[?] "kalau dulu aku tak berlagak kat orang,mesti life aku bukan macam ni sekarang kan?"-H.A sekarang aku tak tahu aku berada dalam keadaan yang mana satu.serba salah ada sedih ada suka pun ada.entah entah aku gila tak? haih yeah aku gila aku gila yeyeyeyeye aku gila bestnya etlis dapat jugak tahu yang aku ni tak gila sebelum ni watdeneraka apa masalah?-.-' ada masalah? "cis aku masih bengang lagi yang aku kalah masa lawan kuiz pencinta alam tu "- bengang makdunya kat sini sama dengan suka gelak huga huga huga. PENCINTA alam pun main ugut ugut macam rumah kuning dasar pecah dan perintah betul la.tapi rumah kuning ke hijau tahh lagi terux nak mati la sekali tak datang RM 5 bak sini..kahkah memang kujammm nak mati. ETLIS pencinta alam kene warning je aww kesian kan? yela mana taknya orang suruh datang ,kita tak datang..ha/KITA???kau la.aku datang setiap minggu .kot.
"aku tak reti berlakon doh depan kamera tapi kalau dalam realiti gheti pulak aku berlakon.kalah pasasanda awwwuuwuwuwu -.-'"
" contohnya tadi kan ada suting the pearl punya drama haramjadah apa tah adapertandingan [festival film pendek bahasa inggeris smks10,gempak tak??bunyi nje gempak.hakikatnyaa???aduyai.kalah anak biri biri di hutan -.-'] tadi. bajet ala ala tomcruse pakai baju fisherman [nelayan] bawak jala ,duduk dekat pagar sekolah sebijik macam orang tak berguna sesen pun.MALUNya dengan dailog pun aku tak hafal lagi ,depan kemera gelak gelak macam haram aku rasa semua marah je kot.sebab scene aku je lebih kurang 5 kalu kot take-cut-tak-cut cut cut last last otak terburai sebab pening layan karenah si hensem ni.LEPAS dah jadi artis pelakon ni,boleh la aku demand sikit dekat produser prosedur yang nak melamar aku berlakon dalam film mereka wahahahaha :D perasaan "belum duduk sudah berlunjur" haiah -.-' 1. KALAU MARIAH KARI BOLEH MINTAK TANDAS BERGERAK/MUDAH ALIH SETIAP KALI SHOW DIA,AKU PUN NAK MINTAK JUGAK.TAPI TANDA TERBANG.SENANG SIKIT.JIMAT TAKPAYAH BUKING AIRESIA KE MSIAELINE KE SO AKU BOLEH TERBANG MACAM DOREMON .TAK PAYAH BAYAR PUN.PREE OF CAS.NAK TUMPANG?? 2.KALAU SITI NURALIZA PUNYA MIKROPONE BERBALUT EMAS KAIN SUTERA AKU PUN NAK JUGAK.AKU NAK SETIAP KALI AKU SAMPAI KE LOKASI SHUTING AKU NAK KOMPANG,SIAP DENGAN SIRIH JUNJUNG DENGAN KARPET MERAH.BARU MEALETOP! 3.KALAU USHER KE 50CENT ADA KERETA MAHAL MAHAL LAMBORGINA GINA SEMUA AKU PUN NAK ADA SATU.YE LA.AL MAKLUMLA BERKAT KERJA KERAS SHUTING BERLAKON SINI SANA.AKU NAK ORDER SATU KERETA KEBAL.HA AMIK KAU KEBAL NAK MAMPUS.BOLEH AKU TEMBAK SINI SANA...-.-' SEDIH KAN? 4.KALAU AKU TERLIBAT DALAM ARENA PERLAKONAN/KEMUNAFIKAN/KEBERLAKONAN/PERFILEMAN NI MESTI HANCUR SEBAB ORANG ORANG MACAM AKU NI LA YANG TAK BERGUNA SESEN PUN UAHUAHA.. ** Dah dah persetankan cerita diatas.kita balik semula ke pangkal jalan.haha.YANG mana tersalah jalan tu pandai pandai la uturn balik pergi carik jalan yang betul.mana mana yang tengah sedih tu pergi cari ruang untuk melepaskan kesedihan,dan kembalikan semula sirna keceriaan.mana mana yang tengah gembira tu,fikir fikir dulu sebelum duka mendatang.MANA MANA yang dilamun cinta fikir untuk jangka panjang.jangan jangka pendek.nanti tak puas,melepas,dan mungkin nanti kita jadi songsang [?] "is karently tengah dengar lagu epic keroncong untuk ana.so sad :')" "ahad jom gerak mcd pakai baju sekolah tengok bola jom?kalau boleh bawak lah berus gigi sekali kita tidor kat mekdi jom?" mekdi tu apa?tempat maksiat apa tu?haha .aku rasa kau boleh kira dan estimate dan mempredict yang aku dah habiskan duit poket aku kat mcD >RM150 haha..boleh pulangkan balik tak mekdi??-.-' aku tak suka mekdi mekdi ni hahaha.. "kita kenal dekat alam maya,semoga kita ada satu haluan.ALAMAK!!jatuh cinta lagi la..sukanya :)"


tangan siapa yang cantik ni?apa ni!!!

betul tak aku ni tomcruse ala ala nelayan di pinggiran?hahaha

arghhh..dresup nak cantik jee hahahaa
haha si gila! penjual sayur haha

Thursday, July 8, 2010

mari berwaka waka eh eh -.-'


hish cerita lucah ni -.-' tapi best jugak!

kan dah cakap! comil kannn???sukewnya!!!
kenapakaubaca.[?] "lebih baik beradikkan kucing daripada adik biasa hehe jk jk "-H.A harini entah apa setan hasut mana tah semua acah acah kempunan nak makan nasi ayam warisan la sangat.nasi ayam kemana.warisan pulok kemana -.-' sumpah sedih hari ni sedih ,maksud aku kelakar,annoying sungguh berjalan kaki bawak sebiji botol ribena [menang invention est] wuhuuu yang boleh sumbat mulut 12 kepala kepala gila canggih. "cik tolong bancuh air ni." YAALLAH tak pernah dibuat orang kot bawak kordial suruh orang bancuh dekat restoran.dalam hati orang tu mesti menyumpah nyumpah macam ni , "kurang haja semua budak hingusan ni.korang ingat restoran aku ni pitstop ke korang nak suruh aku bancuh air.lainla la korang beli sini.! bak datang laaa" -.-' gila enjoy hari ni.aku pun tak tahu.tapi ada yang tak best nya.kita kurang seorang.paham paham la yer :'( penyokong anjengtina -[akibat marahkan paul si sotong khurafat- "aku nak ambik sotong tak guna tu nak siat siat makan tanpa masak. " gilaa kejam la weh sotong tu tak buat apa apa pun.ramalan dia mungkin betul mungkin salah mungkin kebetulan.tadi aku tengok real punya sotong tu.[kat dalam tibi la ] -.-' comeeeeeeeelllll gila nak mati.kalah kucing aku yang bernamai putih huehue ..tapi aku comeeeel lagi dari sotong tu.kan kan kan?eleyy jeles taknak mengakuuu haha :D OH penat.hari ni penuh drama tak cukup cukup dengan drama pearl yang euuw sumpah annoying.kenapa aa kena buat drama nak nak spm ni?sekali lagi spm tu apa siapa bagaimana macamana apakah bilakah [?]-.-' gurhhh sumpah tensii nak mampus fikirkan apa apa tah banyak nak mampus.nak kemilikan itu ini laa haihhh.ehhter EMosaiko pulox. "adakah spain mencipta rekod setelah tak ada bintang?atau ayam BELANDA yang takpernah ada bintang nak bintang?" ok la takde mood bye :/

Wednesday, July 7, 2010

bila hati bersepai,abjad jadi kawan :')

kenapakaubaca.[?]
"mungkin betul telahan aku sebelum ni.ada ke takda ke sama je.tapi sekarang lagi berbuluuu"-H.A

huga huga ehh dah lama tak guna ayat huga huga aww rasa macam budak budak balik haha.yela aku kan dah tua kini.eh tua ke?17?muda lagi meh! jerawat pun takde apatah lagi jeragat.jangan marah orang yang ada jerawat heuuhhahau. korang perlu tahu apa aku guna taknak kasi jerawat tumbuh haha.guna la produk berasakan cili kering gelek then tepek dekat muka.sure punya jerawat batu ke bukit ke tanah ke takkan tumbuh -.-' apa ni?adakah ini sesuatu yang mengjengkelkan?

"pftt sumpah doe lepas ni memang jarang tulis blog.alasannya?sebab nak study hahah :D sumpah klisey gila "
oh sekali lagi kalau boleh aku nak pergi dekat kementerian pelajaran punya pintu masuk dkeat putrajaya sana tu,minta tolong dekat acik acik kat sana,buat muka doposen ke muka mintak pelempang ke, aku nak mintak balik borang SPM aku haha sebab aku nak padam balik sabjek matematik tambahan atau erti kata lain edmetzzzzzzz atau edmattttiiiii -.-' hah gurh aku tak boleh bawak lagi dah otak aku dah blank bila nampak admet je atas meja mula laa nak meroyan sini sana huhagagau kkorek hidung la korek mata la telinga la huhuh sedihnya aku ni kan. :( macamana nak jadi insan berjaya?
"kadang kadang aku jeles tengok kawan aku yang pandai pandai belaka."
mana korang belajar eh?guna ilmu hitam ke?ke guna setannn semua semua yang jahat jahat? -.-' tapi kan aku rasa aku boleh buat kalau aku lakukan latihan 1000x sehari .amacam?boleh jadi kematu hidup aku nanti haha.tengok la.akan aku usahakan sedaya yang mungkin .

"oh macam ni la ern?" -sekali lagi mari mengalir bersama angin yuhuuu.dan sekarang aku percaya dengan kata kata hidup umpama roda kadang kadang di atas kadang kadang di bawah ye tak ?-.-' kenapa la time time macam ni baru nak landa kenapa tak 10 tahun dulu atau 100 tahun dulu ke atau 2 3 4 5 tahun dulu ke kenaa nak sekarang? baru nak happy dah sedih baru nak sedih dah happy ,haihhh macam macam :) yeay that what we called lumrah hidup.anda ada lumrah hidup tak? "jum tukar diri nak?kau jadi aku aku jadi kau?" ngehege ,.ni betul betul kronik ni beb~ apa aku merepex ni?aku dah kata jangan baca ni diari aku aku punya suka la nak tulis apa.
terima kasih la warga formspring walaupun aku bukan artis mahupun orang ternama apatah lagi sasterawan negara sebab menyokong aku dari belakang.lucah dari belakang haha.kerana menzahirkan kesokongan aww i terharu sungguh terharu aww aww aww ;') terkeluar air mata susu [selalunya air mata darah] .saya pun insan biasa.saya suka menulis tak kira tempat [yeke?] sumpahh tipooo haha.oh tak ini hobi aku.tak tak.hobi aku kolek stem tak tak hobi aku zzzzz online gaming tak tak hobi aku baca buku tak tak aku takde hobi yeah! betul heheeh:)
DAN MALAM ni wuuut wuut malam ni ke pagi nanti tah ada SEPAIN lawan GERMANY haah.sotong khurafat si paul berkata spain akan menang?mana satu ni ha? germany boleh menang kalau dia hulur duit bawah meja macam dia buat kat england and ghana [ek??] dulu hauhuaha jahat sialll mulut aku. macam tak boleh kaver je.padan la orang benci kan? APA APA pun sat lagi kita lihat.HOBIN jang HOBIN! "boleh jangan menyusahkan hidup aku yang dah susah ni tak ?-.-' "
"kawan baik merupakan satu anugerah yang tak ternilai.fikirkan renungkan, kawan yang anda anggap baik tak semestinya bernilai.malah dirinya sumpah tiada nilai! itupun kalau hubungan mula nak renggang lah kan.seperti aku" ok la hipokrit tulis panjang panjang padahal homwokk beratur ni kat belakang aku angkat tangan angkat tangan suruh buat :D ok salam chiaw byeezzzzz

Tuesday, July 6, 2010

hari ke 6,minggu pertama bulan ke -7 tahun 2010 ada apa?

kenapakaubaca.[?]
"-" -H.A

sekali lagi hati remuk nak mampusss tak siapa tahu hahah .tapi persetankan la aku taknak ambik port lagi dah tengtang semua tu.aww lamanya tak post blog,.al maklum la dua tiga hari ni kesibukkan sekejap ke buat buat sibuk bebeh??hehe :D
"wei kau ponteng ke?" -.-' >benci jawab dah trangtangtang nampak aku online isnin pagi ,iaitu hari awal persekolahan masih tanya lagi.macam dia tak ponteng je?hahahah... saiko. :) biarsaya rumuskan: hidup ni tak seindah selalu sebab ada je obstacle melanda haha..

so bila nak tengok wayang ni? ha ha? tadi ajak ajak ayam ke lembu ke kambing ha??aduyai boleh mintak $$ tak aku dah kayap ni walaupun dalam wallet ada duit hahaha .apa ni apa ni??
oh fifa tahun ni aku agak spain menang kot.aku wakil sotong khurafat asi tu.ishh syirik jali tul la main teka teka ,jangan sampai orang ingat sotong fifa tu tuhan dah ler -.-'
OHHH pfft apa itu matrix ?kita kena beli ke borang dia? aku tak tau apa jadah tu matrix ikut orang je la.nampaknya kawan kawan aku beli so aku pun nak ikut serta la .padahal taktau apa apa ni. -.-' argh malas nak soksek soksek mungkin lepas ni dah jarang berblog tapi masih berblog walaupun sikit sikit haha. dah la k fine byeebencikau kalau kau terasa bagusss la -.-' adios

"kalau dulu bila dia pergi,aku terasa sangat,tapi kini bila dia pergi.aku macam biasa je.maknanya aku berjaya delete setengah pasal hidup dia dari hidup aku.lagi setengah bila?"

Sunday, July 4, 2010

postt xpres

kenapakaubaca.[?]
"pergh penaat kot"-H.A

walaupun tak sokong sesapa malam ni ,ciss padan muka anjengtina kalah boo! tapi ghana my pilihan juga kalah macamana ni? :'(
ohh penat ot balik dari ipoh huhahuha sini sana bestnyewww dalam kereta jadi gila kiri kanan pandang bukit tinggi tinggi kapur kapur punya tapi tak sempat ber peleseran tak sempat menyundal wakakak :D gambar nanti la letak.takada apa yang best punnn muahahaha ok esok nak gerak JB dan nogori sebab ada kenduri tah. SPM??byee spm siapa kau SPM?
"aku tahu aku mati nanti " haha ok nak zzzzz esok awal awal pagi pukul 3 nak gerak dah.esok?hari ni la! .papai

"jumpa je dajal,mesti hati aku sedih + marah + bengang dekat kau "
dajal=facebook .
daa. luser orang semua tak tau bawak kereta lemah! lainkali kalau handal sangat potong la cis..aku santau kang! hahaha

Saturday, July 3, 2010

bila si anak emas keluar rumah


hodoh fasa pertama

agak la ni pun sama heh -.-'
kenapakaubaca.[?] "sayang sayang anda la weh :)"-H.A aku kini berada dalam khayalan.ok teruskan haha..terima kasih semua sedikit sebanyak perasaan saya jadi baik dan lebih baik sehingga mampu melupakan ........... :') oh sebelum tu,nak wish happy besday atau dalam bahasa melayu nya selamat hari jadi kepada Fasya /Pasar/fasyah atau apa apa je la nak ikut nama betul dia farah nur aisyah.semoga panjang umur murah rezeki dan kita menjadi kawan selamanyan :) kan kan?? sweett 17 bebeh!!!! :) "teh tarik satu pun lembap nak mampus,nasib la aku tak order" asal semua pelik aku keluar malam?ingat aku anak 'emas' ke?sampai terlalu mahal tak boleh keluar malam?aiyokk..seperti yang aku kata sebelum ni,aku boleh la keluar malam la anytime pun bolehhhhhh..-.-' jangan la narrow sangat mind tu heh -.-' "kita tengok sejauh mana adegan ini akan terus berlaku.kau pijak aku pijak kau semula." arghhhhhhh hari tu baru post pasal brazill sayangsss tengok tengok hari ni dah kalah.bulllsit.bak kata mukris "refri korea ke jepun mata sepet watdaa ?" macam refri england lawan germany yang tak fair langsung tu la kan?sama jugak dengan situasi ni. faktor kalah 'tipu' brazil kepada ayam belanda yang pertama : >padang lecak.menyukarkan perjalanan pemain brazill >mata refri sepet.taknampak mana yang hak dan batil hahah >refri tersilap keluarkan kad,patutnya nak bagi kad merah kat pemain belanda tengok tengok bagi kat brazil >umor refri yang dah tua ganyut tak sedar diri >pemain belanda main macam WWE .ingat padang tu gelanggang WWE ke?-.-' >boleh kali ni berbentuk sfera sikit.tak bula sangat >udara kat padang tu sikit,akibat daripada disedut oleh ramai penyokong kat setadium tu. >kedai mamak kat sini tak best! [apa kene ngene?] >ballabalabala >takdir alam -.-' sedihnya tak terkata tapi tak mengapa kita tunggu lagi 4 tahun.aku dah down dgn fifa.mula mula portugal lepas tu brazil kecundang.lepas ni apa?KALAU ada malaysia [mungkin kottt ],aku sokong malaysia tapi harapan tinggal harapan arr hahahah :) bye tankyou lagi sekali hari yang best .berapa kali nak cakap? heh -.-' yelah lepas ni mungkin dah jarang atau sengaja dijarangkan kan? "haha ketuk ketuk meja,jerit sini sana bajet tau je sapa yang shoot tu" haha Saya dah jumpa dah kawan baik saya?mungkin untuk kali ni.awak dah? kawan baik saya sebelum ni macam tak berapa nak baik heheheh .tak mengapalahh babai.saya budak susu bak kata aminoroslanio.

Friday, July 2, 2010

ngeri ngeri



kenapakaubaca.[?]

Thursday, July 1, 2010

pergi mati sama itu kad laporan

terkejutzz beruxz den dengar cerita si fasha ni perampaskah ?
habis la kau.hidup kau kini diibaratkan
"adat lesung berdetak,adat nasi berkerak" muhauhauahah

kenapakaubaca.[?] "sekali lagi aku benci budak rambut merah! wahahahahahaha . eh esok kau datang ke?? libaslipaslepas bhai "-H.A

ARGH sekali lagi hari ni macam takde fansyen datang sekolasax haha semua cikgu macam awayy .math miss on busy tanda report kad,ada la kerja kena buat haha fizik pun nak kata ada ke takde ke sama je heh apa kita buat ?-.-' opps biol-ogy pun sama omong kosong term apa tah semua lucahh sperm la zygote la spermatozoa laa semua watdehel rasa macam termenyesal ambil bio haha sepatah haram tak ingat tak reti dan taktahu.pergh mati sia* dah la trila lagi sebulan..-.-' sebulan?lama lagi tu rilexx rilexx sudehh haha/ tula dulu dah ambik ekaun gegedik nak tukar?kejap kejap,bukan ke ekaun sama susah dengan bio cuma bahasa je yang lain.ok tukar lagi amik sastera la boleh jadi macam a.samad said har har har -.-' tak tak aku tak minat bersastera.jiwa aku bukan pak sastera.dengan morfologi kronologisinopsis semua jadah pun dah pening kalah biol nak ingat terms dia. haih .hidup tak pernah puas. "kesiannya fasha gelang tangan dia kena rampas dengan cikgu R.so apa kena mengena dengan aku [?]" cis berbalik kepada bola cis kembar aku kalah dengan si villa sakai ayam golkan menutup peluang kembar aku untuk bermain nanti.heh ingatkan portugal adalah harapan nak jejak padang africa lagi haha semuanya hancur dek spainDER yang teramat ...gurh haha :) eleh mentang mentang kau ada dua star fabregasssakai dengan dvd.villa.tengok la portugal /.takkan nak harapkan si cr je sorang?klishey! [tak puas hati paru paru jantung ni] ok tukar tukar [memang lumrah manusia suka tukar tukar] lepas ni aku pilih brazil menang haha.memang pun aku minat brazil dari dulu."terasa aku orang kata siapa siapa yang minat brazil cuma playsafe,anoying siapa yang cakap tu.jeles!" tau la team korang dah kalah?next match bila?3 julai en so malam ni la eh?hoho ke malam esok shit malam ni 2 julai.tersilap pulaxx haha..[ terlalu lupa akibat selalu fitanhkejicaci orang lain ] -.-' jap jap aku blur kejap 5 minit haha.ni yang nak mula meroyan ni . ohhh OMG lusa hari jadi orang tu la.haha siapa?malas cakap pura pura taktau ceh -.-' penat melayan selalu digosip sini sana padahal mana ada apa pun? gagahaha. gila.entah siapa tah melebih??wkakak..oh ni mesti nak nuntut hadiah kan?jeng jeng ala.kalau sabtu korang buat parteiiiiii tak dpat join la sebab ai mungkin ke ipoh time tu tersedihnyaaa terharunyaaa hahar.kot je la. mana tau aku ada ke buat seprise ke aww aww.. "we sabtu ni mana adaa sekolsaxxxxxxx la! penipu munafik! ciss " "OMG dan esok mati kena bunuh oleh perenszzz sendiri tengok markah masing masing sedih nak mampusss haha" sumpah giler teruxxx markah aku lagi lagi admetzzzzzz aduyai .tak tau nak cakap cemana lagi dah lepas ni sungguh teruxxsaxx hahaha -.-' "tiada kejayaan jika tiada kegagalan" boleh pakai ke ayat ayat ni?haha sungguh tipo hanya sekadar nak menafikan lumrah yang dah sememang nya termaktub sejak azali."jom tuka otak nik nurmadihah,ala pinjam la kejap.nanti lepas SPM aku tukar balikk ok ok bolehh?muehueheheu -.-" [dasarrrrr murahan] nak masuk mood emosenel tak?takyah la aku balik yang tewas nanti haha so kalau dah ceria ni better kita ceria jangan nak emosakai lagi dah.emo tak kemana.yang penting kita happy.apa masalah? hohohohohoh [gelak shu] sekali lagi hari ni ada shuting kat sekolah.tak salah aku suami shilarusli kot,jinggo yang buat drama apa tah aku taktau. nak tau ern sebenarnya jinggo dah bagi kontrak dekat aku masa exam pertengahan hari tu,masa tu dan dan la aku sibukk ya amat sampai tak tertanda tangan kontrak tu.kalau tak hari ni aku dah berlakon dah.sedih tak??:'( hahaha gila murahan gila la.aku mana reti berlakon tak reti berlakon.berlakon sax. tapi kadangkala nak berlakon jugax.tunggulah af tahun depan .i will enter haha..sure punya belum sempat apa apa kad merah dilontar -.-' /oh karaoke jamban! kita perlu bersatu ni.tapi malangnya SPM menghalang hubungan kita untuk bersatuuu muheuheueheu..sibok, "
tadi ada perempuan [mungkin salah seorang pelakon tu,pelajar sekolah] agak murahan macam pronstitute acah acah tayang body kalau mantap takpe la.pengundang masalah betul la duh -.-' "
ok bye fine tanx you alrite .chaw ** kalau sebelum ni aku agung agungkan kau,asyik teringat je nama kau.mungkin aku cuba untuk melupakannya walaupun aku pernah tersuka kau . ** kalau diam bererti sombong eh?tak semesstinya
There was an error in this gadget