Saturday, July 3, 2010

bila si anak emas keluar rumah


hodoh fasa pertama

agak la ni pun sama heh -.-'
kenapakaubaca.[?] "sayang sayang anda la weh :)"-H.A aku kini berada dalam khayalan.ok teruskan haha..terima kasih semua sedikit sebanyak perasaan saya jadi baik dan lebih baik sehingga mampu melupakan ........... :') oh sebelum tu,nak wish happy besday atau dalam bahasa melayu nya selamat hari jadi kepada Fasya /Pasar/fasyah atau apa apa je la nak ikut nama betul dia farah nur aisyah.semoga panjang umur murah rezeki dan kita menjadi kawan selamanyan :) kan kan?? sweett 17 bebeh!!!! :) "teh tarik satu pun lembap nak mampus,nasib la aku tak order" asal semua pelik aku keluar malam?ingat aku anak 'emas' ke?sampai terlalu mahal tak boleh keluar malam?aiyokk..seperti yang aku kata sebelum ni,aku boleh la keluar malam la anytime pun bolehhhhhh..-.-' jangan la narrow sangat mind tu heh -.-' "kita tengok sejauh mana adegan ini akan terus berlaku.kau pijak aku pijak kau semula." arghhhhhhh hari tu baru post pasal brazill sayangsss tengok tengok hari ni dah kalah.bulllsit.bak kata mukris "refri korea ke jepun mata sepet watdaa ?" macam refri england lawan germany yang tak fair langsung tu la kan?sama jugak dengan situasi ni. faktor kalah 'tipu' brazil kepada ayam belanda yang pertama : >padang lecak.menyukarkan perjalanan pemain brazill >mata refri sepet.taknampak mana yang hak dan batil hahah >refri tersilap keluarkan kad,patutnya nak bagi kad merah kat pemain belanda tengok tengok bagi kat brazil >umor refri yang dah tua ganyut tak sedar diri >pemain belanda main macam WWE .ingat padang tu gelanggang WWE ke?-.-' >boleh kali ni berbentuk sfera sikit.tak bula sangat >udara kat padang tu sikit,akibat daripada disedut oleh ramai penyokong kat setadium tu. >kedai mamak kat sini tak best! [apa kene ngene?] >ballabalabala >takdir alam -.-' sedihnya tak terkata tapi tak mengapa kita tunggu lagi 4 tahun.aku dah down dgn fifa.mula mula portugal lepas tu brazil kecundang.lepas ni apa?KALAU ada malaysia [mungkin kottt ],aku sokong malaysia tapi harapan tinggal harapan arr hahahah :) bye tankyou lagi sekali hari yang best .berapa kali nak cakap? heh -.-' yelah lepas ni mungkin dah jarang atau sengaja dijarangkan kan? "haha ketuk ketuk meja,jerit sini sana bajet tau je sapa yang shoot tu" haha Saya dah jumpa dah kawan baik saya?mungkin untuk kali ni.awak dah? kawan baik saya sebelum ni macam tak berapa nak baik heheheh .tak mengapalahh babai.saya budak susu bak kata aminoroslanio.

1 comment:

zyda said...

hehe
mekaseh untuk arini awak :))

There was an error in this gadget