Thursday, July 1, 2010

pergi mati sama itu kad laporan

terkejutzz beruxz den dengar cerita si fasha ni perampaskah ?
habis la kau.hidup kau kini diibaratkan
"adat lesung berdetak,adat nasi berkerak" muhauhauahah

kenapakaubaca.[?] "sekali lagi aku benci budak rambut merah! wahahahahahaha . eh esok kau datang ke?? libaslipaslepas bhai "-H.A

ARGH sekali lagi hari ni macam takde fansyen datang sekolasax haha semua cikgu macam awayy .math miss on busy tanda report kad,ada la kerja kena buat haha fizik pun nak kata ada ke takde ke sama je heh apa kita buat ?-.-' opps biol-ogy pun sama omong kosong term apa tah semua lucahh sperm la zygote la spermatozoa laa semua watdehel rasa macam termenyesal ambil bio haha sepatah haram tak ingat tak reti dan taktahu.pergh mati sia* dah la trila lagi sebulan..-.-' sebulan?lama lagi tu rilexx rilexx sudehh haha/ tula dulu dah ambik ekaun gegedik nak tukar?kejap kejap,bukan ke ekaun sama susah dengan bio cuma bahasa je yang lain.ok tukar lagi amik sastera la boleh jadi macam a.samad said har har har -.-' tak tak aku tak minat bersastera.jiwa aku bukan pak sastera.dengan morfologi kronologisinopsis semua jadah pun dah pening kalah biol nak ingat terms dia. haih .hidup tak pernah puas. "kesiannya fasha gelang tangan dia kena rampas dengan cikgu R.so apa kena mengena dengan aku [?]" cis berbalik kepada bola cis kembar aku kalah dengan si villa sakai ayam golkan menutup peluang kembar aku untuk bermain nanti.heh ingatkan portugal adalah harapan nak jejak padang africa lagi haha semuanya hancur dek spainDER yang teramat ...gurh haha :) eleh mentang mentang kau ada dua star fabregasssakai dengan dvd.villa.tengok la portugal /.takkan nak harapkan si cr je sorang?klishey! [tak puas hati paru paru jantung ni] ok tukar tukar [memang lumrah manusia suka tukar tukar] lepas ni aku pilih brazil menang haha.memang pun aku minat brazil dari dulu."terasa aku orang kata siapa siapa yang minat brazil cuma playsafe,anoying siapa yang cakap tu.jeles!" tau la team korang dah kalah?next match bila?3 julai en so malam ni la eh?hoho ke malam esok shit malam ni 2 julai.tersilap pulaxx haha..[ terlalu lupa akibat selalu fitanhkejicaci orang lain ] -.-' jap jap aku blur kejap 5 minit haha.ni yang nak mula meroyan ni . ohhh OMG lusa hari jadi orang tu la.haha siapa?malas cakap pura pura taktau ceh -.-' penat melayan selalu digosip sini sana padahal mana ada apa pun? gagahaha. gila.entah siapa tah melebih??wkakak..oh ni mesti nak nuntut hadiah kan?jeng jeng ala.kalau sabtu korang buat parteiiiiii tak dpat join la sebab ai mungkin ke ipoh time tu tersedihnyaaa terharunyaaa hahar.kot je la. mana tau aku ada ke buat seprise ke aww aww.. "we sabtu ni mana adaa sekolsaxxxxxxx la! penipu munafik! ciss " "OMG dan esok mati kena bunuh oleh perenszzz sendiri tengok markah masing masing sedih nak mampusss haha" sumpah giler teruxxx markah aku lagi lagi admetzzzzzz aduyai .tak tau nak cakap cemana lagi dah lepas ni sungguh teruxxsaxx hahaha -.-' "tiada kejayaan jika tiada kegagalan" boleh pakai ke ayat ayat ni?haha sungguh tipo hanya sekadar nak menafikan lumrah yang dah sememang nya termaktub sejak azali."jom tuka otak nik nurmadihah,ala pinjam la kejap.nanti lepas SPM aku tukar balikk ok ok bolehh?muehueheheu -.-" [dasarrrrr murahan] nak masuk mood emosenel tak?takyah la aku balik yang tewas nanti haha so kalau dah ceria ni better kita ceria jangan nak emosakai lagi dah.emo tak kemana.yang penting kita happy.apa masalah? hohohohohoh [gelak shu] sekali lagi hari ni ada shuting kat sekolah.tak salah aku suami shilarusli kot,jinggo yang buat drama apa tah aku taktau. nak tau ern sebenarnya jinggo dah bagi kontrak dekat aku masa exam pertengahan hari tu,masa tu dan dan la aku sibukk ya amat sampai tak tertanda tangan kontrak tu.kalau tak hari ni aku dah berlakon dah.sedih tak??:'( hahaha gila murahan gila la.aku mana reti berlakon tak reti berlakon.berlakon sax. tapi kadangkala nak berlakon jugax.tunggulah af tahun depan .i will enter haha..sure punya belum sempat apa apa kad merah dilontar -.-' /oh karaoke jamban! kita perlu bersatu ni.tapi malangnya SPM menghalang hubungan kita untuk bersatuuu muheuheueheu..sibok, "
tadi ada perempuan [mungkin salah seorang pelakon tu,pelajar sekolah] agak murahan macam pronstitute acah acah tayang body kalau mantap takpe la.pengundang masalah betul la duh -.-' "
ok bye fine tanx you alrite .chaw ** kalau sebelum ni aku agung agungkan kau,asyik teringat je nama kau.mungkin aku cuba untuk melupakannya walaupun aku pernah tersuka kau . ** kalau diam bererti sombong eh?tak semesstinya

2 comments:

aiman M , said...

aku benci betul tgk ada lahh sorg budak perempuan shooting kat skolah kita tadi. annoying nak mmpus. -,-

Miya_Clique said...

sy x suke fasha sandha! hahaa!

There was an error in this gadget