Thursday, July 15, 2010

kuiz salivary amylase kebangsaan.




kenapakaubaca.[?]
"bila suara hati berbisik,agak agak betul tak?"-H.A


WAH semalam sampai tak sempat nak post blog sebab bajet pura pura busy padahal tak pun.EH takde la memang agak bizzzy pon semalam dengan short film nye la dengan homwork nye la,dengan tidor 5 jam nye la, dengan itu ini,dengan nak layan kucing lagi ikan paus jerung semua blalaababala. Sempat singgah rfm dengan rumah hazeem then sampai rumah tak tauzzzz apa yang penat sangat sampai tertidor dengan rakusnya.[terux kan?bukan aku dah tido siang kezz??]
"apa kes baru shuting sikit dah ada yang komplen?" so tipikal,so kontrolbesi la lepas ni heh jangan buat apa apa dah ,biar semua jadi tunggul tiada kretiviti.DAN kalau terpaksa,semua bungkus diri jadi mayat hidup.-.-' opss.
SUMPAHXXX annoying hari hari jadi annoying,ingatkan makin dekat SPM ke trial ke entah apa lagi tah yang berkaitan boleh berubah,rupanya habuk pun tarak."ku sangka ribut sampai ke petang,rupanya tsunami di tengahari."-.-' how to berubah?berubah berubah berubah aku rasa nak berbuih buih dan sampai mulut aku sendiri yang kata menyampah dekat aku sebab sebut perkataan KLISEY tu berulang kali tapi tak berubah pon.ngagahaahaha..ehh pedulik apa?ciss -.-'
"tadi tengok thriller inception agak gempak macam best nak tengok.JUM buat thriller pearl chapter 4 haramjadehh nak?"-.-' ecehcehce acah acah bajet film pendekk je.tau la ada pelakon tom cruse berlakon dalam cerita [pearl] tu.ehemehem tomkurus=fisherman=jerinJJ hahahah.FILM cabok setakat rm25sen mana boleh jual owh,tapi keringat kita bersama sama menjayakan film tu yang mahal.LETAK la harga berapa pun.APA nenek kau punya jiran sebelah nak beli pearl 1 juta??isteri bekas laki 3 rumah sebelah rumah kau nak beli film pearl kiteorang 23juta pesos?tak payah sebab cerita kiterg mahal nak mampus kan kawan kawan.
rindu gila shooting sini sana sampai mengundang kontrolbesi bestnya awwuwuwuwu :')

"umak aiii tadi kuiz kimia kebangsaan macam hina . rugi rugi rm10 ,eh tapi takpe ibarat kita beli sijil dan markah koko bebeh ai lapyu"

"teringat dulu masa first time tengok wayang cerita pontianak harum sundal malam aawuwuwu yela aku ni siapa je.tak pernah pun keluar rumah time sekolah rendah rendah dulu"
AGAK ah baru tengok sekali semua nak riak sini sana."weh aku pergi tengok cerita ni.best."[mungkin aku je kot berperangai macam ni?muheuheue]sebox arh! kuang kuang kuang.-.-' lepas tu, terRIAK cakap dekat tempat ni tu bestla,canggih la.padahal??emmmm hahahala.[kita] CERITAKAN macam bajet tahu dekat orang lain nghaahha sekarang?semua biasa je kot.betul betul, "kemodenan mengalir bersama kita kan?" ngaha.eh apahal aku merepek pasal ni?apa aku dapat ?ceh .
"teringat dulu jugak first time aku tahu pasal dajjal [internet] ni masa form 3,masa buat folio geografi,masa tu la aku didedahkan dengan benda benda tak normal [internet,myspace] ni,perghh! gila meroyan time tu" time tu jugakla aku first time jejak cc,almaklumla dekat rumah tiada waipai,brodbend mahupun internet -.-'..lepas tu,,setahun atau berbulan bulan lepas tu,paham sendiri la eh! addicted gilaaa dengan dajjal dalam diam ni.sumpahx kalau lekang atau ter-tak online sikit mesti hidup aku tak aptodate.ceh -.-' apa je ada dengan online ni?buat tambah dosa sakit hati jer kan??kan kan?
"is karenly lisen tu lagu ramlah ram-diam diam jatuh cinta siap berjoget riang canda lagi " kahkahahak


"web PLKN sampai jem la sebab semua klisey nak check dalam waktu yang sama"
"loser punya transaction PLKN SMS,hantar mesej pukul 1.30 petang.pukul 4-5 petangbaru dia bagi tahu" cesss -.-'
ayat ayat murahan dekat atas ni bukan la motif aku nak cerita /post malam ni.
motif atau visi aku malam ni adalah untuk mogok kepada PLKN .DAN akhirnya terima kasih mesej ::"RM0.20 PLKN :MAAF [patutnya TAHNIAH!] 93040605**** anda tidak terpilih untuk PLKN siri 8/2011~"
bestnyaaaaaaa!! memang aku taknak pun.tapi orang kata [memang kata dan memang kenyataan untuk berlaku,]ada siri lainkan lepas ni??aduyaii malasnya.!tapi takpela asalkan aku bukan batch pertama atau seterusnya pun dah suka!hehehehee :) sukanya!
sukasukasukasukasuka ,bukan apa daripada huga huga dlm sana,melompat sini sana,baik aku kerja dulu carik pitiih/$$$ dapat jugak hidup kan?
ok la wa nak chaw .salam papai take kare uolss!

1 comment:

Anonymous said...

Genial post and this enter helped me alot in my college assignement. Thank you as your information.

There was an error in this gadget