Wednesday, July 7, 2010

bila hati bersepai,abjad jadi kawan :')

kenapakaubaca.[?]
"mungkin betul telahan aku sebelum ni.ada ke takda ke sama je.tapi sekarang lagi berbuluuu"-H.A

huga huga ehh dah lama tak guna ayat huga huga aww rasa macam budak budak balik haha.yela aku kan dah tua kini.eh tua ke?17?muda lagi meh! jerawat pun takde apatah lagi jeragat.jangan marah orang yang ada jerawat heuuhhahau. korang perlu tahu apa aku guna taknak kasi jerawat tumbuh haha.guna la produk berasakan cili kering gelek then tepek dekat muka.sure punya jerawat batu ke bukit ke tanah ke takkan tumbuh -.-' apa ni?adakah ini sesuatu yang mengjengkelkan?

"pftt sumpah doe lepas ni memang jarang tulis blog.alasannya?sebab nak study hahah :D sumpah klisey gila "
oh sekali lagi kalau boleh aku nak pergi dekat kementerian pelajaran punya pintu masuk dkeat putrajaya sana tu,minta tolong dekat acik acik kat sana,buat muka doposen ke muka mintak pelempang ke, aku nak mintak balik borang SPM aku haha sebab aku nak padam balik sabjek matematik tambahan atau erti kata lain edmetzzzzzzz atau edmattttiiiii -.-' hah gurh aku tak boleh bawak lagi dah otak aku dah blank bila nampak admet je atas meja mula laa nak meroyan sini sana huhagagau kkorek hidung la korek mata la telinga la huhuh sedihnya aku ni kan. :( macamana nak jadi insan berjaya?
"kadang kadang aku jeles tengok kawan aku yang pandai pandai belaka."
mana korang belajar eh?guna ilmu hitam ke?ke guna setannn semua semua yang jahat jahat? -.-' tapi kan aku rasa aku boleh buat kalau aku lakukan latihan 1000x sehari .amacam?boleh jadi kematu hidup aku nanti haha.tengok la.akan aku usahakan sedaya yang mungkin .

"oh macam ni la ern?" -sekali lagi mari mengalir bersama angin yuhuuu.dan sekarang aku percaya dengan kata kata hidup umpama roda kadang kadang di atas kadang kadang di bawah ye tak ?-.-' kenapa la time time macam ni baru nak landa kenapa tak 10 tahun dulu atau 100 tahun dulu ke atau 2 3 4 5 tahun dulu ke kenaa nak sekarang? baru nak happy dah sedih baru nak sedih dah happy ,haihhh macam macam :) yeay that what we called lumrah hidup.anda ada lumrah hidup tak? "jum tukar diri nak?kau jadi aku aku jadi kau?" ngehege ,.ni betul betul kronik ni beb~ apa aku merepex ni?aku dah kata jangan baca ni diari aku aku punya suka la nak tulis apa.
terima kasih la warga formspring walaupun aku bukan artis mahupun orang ternama apatah lagi sasterawan negara sebab menyokong aku dari belakang.lucah dari belakang haha.kerana menzahirkan kesokongan aww i terharu sungguh terharu aww aww aww ;') terkeluar air mata susu [selalunya air mata darah] .saya pun insan biasa.saya suka menulis tak kira tempat [yeke?] sumpahh tipooo haha.oh tak ini hobi aku.tak tak.hobi aku kolek stem tak tak hobi aku zzzzz online gaming tak tak hobi aku baca buku tak tak aku takde hobi yeah! betul heheeh:)
DAN MALAM ni wuuut wuut malam ni ke pagi nanti tah ada SEPAIN lawan GERMANY haah.sotong khurafat si paul berkata spain akan menang?mana satu ni ha? germany boleh menang kalau dia hulur duit bawah meja macam dia buat kat england and ghana [ek??] dulu hauhuaha jahat sialll mulut aku. macam tak boleh kaver je.padan la orang benci kan? APA APA pun sat lagi kita lihat.HOBIN jang HOBIN! "boleh jangan menyusahkan hidup aku yang dah susah ni tak ?-.-' "
"kawan baik merupakan satu anugerah yang tak ternilai.fikirkan renungkan, kawan yang anda anggap baik tak semestinya bernilai.malah dirinya sumpah tiada nilai! itupun kalau hubungan mula nak renggang lah kan.seperti aku" ok la hipokrit tulis panjang panjang padahal homwokk beratur ni kat belakang aku angkat tangan angkat tangan suruh buat :D ok salam chiaw byeezzzzz

No comments:

There was an error in this gadget