Wednesday, July 28, 2010

riak terangterang baru ada berkat

kenapakaubaca.[?]

"hidup itu indah,kita je yang buatkan hidup tak indah "-H.A



"BUNGA BUKAN SEKUNTUM,BERKUNTUM KUNTUM,TAPI YANG BERKUNTUM KUNTUM TU LA YANG DAH ROSAK ,TAPI YANG MALANGNYA,YANG SEKUNTUM TADI TU DAH ADA LEBAH YANG HINGGAP ATAU BUNGA YANG ADA RACUN TAK KASI LEBAH HINGGAP " :')


watdehel watdehel teruknya aku awal awal post dah mencarutkarut dah hueheu.bukan apa so mood aku baik hari ni semua jadi baik la ye tak?kuikui seperti biasa hari biasa seperti sebelum ni macam biasa haha aku post mesti takde sebab.sebab aku post mesti tak bersebab sebab tu la aku post dan menyusahkan korang baca. annyoing -.-' porn chiken son [lucah anak ayam jantan/lelaki] apakah? -.- habisla ini la jadinya kalau 2 hari selang seli tak post blog. seperti biasa aku tak cukup masa la.aku ingat bulan ogos ni boleh huga huga lepak sini sana rupa rupanya tak ku sangka panas sampai ke malam rupanya tsunami di waktu pagi.ADUYAI ogos ni ada exam la 16 hari bulan tak silap.time tu dah puasa.huga huga tunggu beberapa hari je then raya yuhuuuu :D duit raya nak nak nak! dah besar la bebehh -.-' then lepas tu??? penggal /kelar/potong leher sebab ada trial SPM. mati aku.dah la tak setady apa apa langsung kepala hotak kosong jer.tadi masa jawab soalan fiizik yang stendet cikai ayam lucahh [anak ayam ] pun ibarat aku tak pernah belajar fizikkkkksux... ni?apatah lagi exam yang merangkumi semua chapter dari form 4 sampai form 5 yang ada 10 chpter wueueueee??? -.-' susahnya.

"aku ada kawan tapi dia selfish" :D macamana nak ajar dia ni erk?guna ilmu guna guna ke nak terus bagi santau dari KD?huehuehehe. sekolah KOLO* [bukan saya cakap] sebab tak kasi tayangkan cerita twilight yang ada adegan lucahh anak ayam tuu euwww ,pelajar pelajar suka [zaman kini] tengok benda benda baru ."baru" ada maksud tu. macam kondisi aku sekarang orang depan kiri aku,"weh dah tengok dah ariel peterpan dengan perempuan CUTcopypaste tari ?" orang sebelah pun jawab ,"dah dah 20 saat je huhu nak full version" haha yang orang belakang pulak" aku dah search je googleyahoobing segalajadah haram semua la diterokainya" dan aku je jawab " tak "-.-' cehechehe [nahas kau kena panah petir nanti]
the persoalannya is adakah seksA diperlukan secara melampau lampau sampai orang perempuan belakang aku kini sudah mengerti atau mereka dah mengerti awal awal tapi buat buat tak paham sebab nak tunjuk teladan yang 'baik'? hahahahah :D korang korang yang tak memahami kondisi hidup aku mesti tak paham apa yang aku cuba tuliskan ni kan?haha baguss la aku memang taknak bagi faham pon.motto terbaru-->menulis bukan untuk faham heh :/

"weh eskem macamana?kita jual la time rehat kat budak budak merempat kat lokasi bekas vending mesen tu" -.-' apakah?? itula jual mahal lagi masa kokoday adakah patut ciss -.-' siap promote ke hulur ke hilir lagi semua macam eh sedapnyaaaaaaaaaaaaaa.satu berapa tu? oh ahh???50sen? takde lagi murah ke?[perli ni] then sedang nak keluarkan wallet tiba tiba pura pura tak keluarkan wallet sebab taknak beli wat de?? -.-' kedekutttttttttttttttttttttt saving!

"uiyoo mampu pulak sekolah adakah short festival film,dan mampu pulak bagi tayangkan ramai ramai kat kitaorg..tak sabar nak tunggu the judgement day wuhuuuuuuuuuu" RM300 RM300 riak terang terang baru ada berkat -.-' daripada riak cara rahsia lantas memakan diri kan?hikhikhik BARU PADAN muka.weh kenapa aku anti sangat dengan diorang ni?mungkin diorang poyossss tak?

ohhhhhhhhMG esok ada cetusan nurani inspirasi hati ku nak tak nak tak nak datang macam hambar dan klisey jer?? sumpah dah kenaaa dah ,terpaksa memerapkan punggung [bahasa sopan] selama beratus ela jam di lantai wtff -.-' [ maaf aku ni seorang yang kufur hakikat dan nikmat] semoga apa yang kita buat esok mendapat berkat dan hidayah dari-NYA amin :)) spm 10 A bai [menaruh harapan atau harapan tinggal harapan atau usaha tangga kejayaan?] kita saksikan ...saya putarr halim.ok bye salam :)

No comments:

There was an error in this gadget