Saturday, July 24, 2010

BUKAN UNTUK MENAGIH SIMPATI,TAPI HANYA MENUNTUT PRIVASI

"yes aku tau aku xperfect macam korang.so go on la ."-H.A

aku tak pernah pun sentuh apatah lagi kacau hidup korang,kenapa la kau kacau hidup aku?sibuk sibuk nak malukan aku?kalau dulu ok la,kelakar lagi.ni daaaa??kalau bukan tujuan untuk memalukan aku apa lagi? sia**.apa motif aku tak tau. semua buat mmood jadi down . rilex rilex .cool dan saboor...:/

persetankanzz kan la cerita kat atas.tapi sumpah aku had funzzz gila gila tadi.
cerpen [cerita pendek] nya pasal hari KOKO bukan buahh KOKO tadi ::

  • OMG mana ais ni weh eskem 1Malaysia ni nak cair dahhh cepat cepatan nanti tak laku baru tau.at last memang tak laku.hahahha eskem dimakan oleh kroni juak puak 5aktif balik.tak ke sedih tu? dan lagi sati ada banyak lagi eskem tinggal dekat rumah si kaya nabbel .-.-' sedihhsadissudah
  • SEMUA tertumpu dekat rumah hantu. sebelah kelas kami.ingatkan nak datang geraigamezzzz kami -.-' hina .adala sikit sikit jenguk jenguk pada awalnya.Ingatkan sumpahsux takde orang rupa rupanya ku sangka hujan sampai ke peang,rupanyan panas di tengahari.RAMAIZZZ beb yang datang sebab rumah hantu sebelah tadi kene BANNED sebab si jadi hantunya kena rasuk.apakah itu tak sedih??-.-'
  • aku rasa ruangan music zone game hanya melakukan duit sekitar rm5 sahaja omg omg sikitnya berbanding ikan lebihRM100 dan ballon dart serta tembak tembak askar. gila hina.memang mentaliti student SMKS10 tak berseni langsunggggg puih.hehehe joke joke. :)
  • RUMAH hantu sedikit banyak melariskan gerai kami yang terperosok nak mampusss
  • kali ni baru tak menyesal cakap atau sudah terantuk baru ternagdah nak cakap "kenapa lah kita tak amik kelas 3ali.kalau lah kita ambik kelas tu..mesti...." [tak sanggup nak sambung ayat.] nanti kena panah petir ,sia sia je hidup hahaha.
  • SUMPAHSAXX hari koko apabila dia gabungkan sekali dengan kawad kaki.menggangu je rutin diorang nak merayap dan melariskan serta melakukan kelas kami.yang sedihnya,ada jugak orang tak tau kelas kontena dekat depan sekolah..aiyak!
  • BUNDLE apakah yang menjadi sesuatu sia sia?? haha gila la.penat keringat bawak baju huga huga sini sana .miskin punya orang.kan dah suruh bawak duit banyak banyak beli bundleeeeeeeeeeee,kenapa tak beliiiiiiiiiiiii!!!! :(( sedih tau ni yang sedih ni.
  • DAH guna kuasa veto facebook dengan kuasa pengawas pegang mic promosii pun masih hambar.salah kelas atau apa?ni acah acah post mortem la ni hahaha.
  • HARI KARNIVAL masih ada rite??ada yang berani nak buat lagi??ayooyoooo!!
  • aku marah dekat sesiapa yang tak pernah buat kerja langsung,baik bawak benda dari rumah atau buat sesuatu yang melibatkan kerjasama..sumpah korang malas gila.takde teamwork langsung.!!DUIT NAK!!!
  • "esok larangan membawa henpon dikuatkuasakan" --- 24jam kemudian,tet tet tet tet ,semua bawak henpon.memang tak gheti bahasa.
  • mesti budak budak kelas 4 bakti menghabiskan sisa hidup mereka menyumpah seranah budak budak kelas 5aktif .tak caya tengok la lepas ni.ada jugak yang jadi isu pulak lepas ni hahahahaa :)
  • kesian ikan kecik kecik jadi mangsa tangan tangan rakus manusia.ikan itu menguntungkan meh??hahah..
  • banyak ikan mati malam tu,lebih dekat 30 ekor. wuhuu tapi segalnya berjalan lancar.
  • macamana pesaing kami?ada masyukk tak income?

OK la ,aku takdo mood sebenarnye ni.petang tadi dah la takde mod,balik semula ke malam.lagi takde mood.haiyahh -.-' harap harap aku elok la dari melayani perasaan ni. ok bye salam chiaw.rasa janggal pulak tak post blog hari hari.nak buat macamana.masa tak mengizinkan bye :/




kenapakaubaca.[?]

1 comment:

ezral Sya said...

SUMPAH aku gelak gila sampai tahap nak nangis baca ni :'DDDDDD

pegi mati kerjasama kasih sayang, yang penting .... HAVE FUN!!! ??? HEHEHEHEHE

There was an error in this gadget