Friday, May 29, 2009

Ke+pe+nat+an














kenapakaubaca.
kesakaian,kepnatan,keterselahan.ahahahahhaha today realy2 penat macam orang nak mati kot.ahhahah.datang2 pagi tadi kul 6.55pg dah crik kje dah..mule2 amik speaker tarok kt klas 3 abubakr.teman lak wal carik cikgu,nak amik kemere tuk hari guru tuh nanty..hahaah..lpas kul 7.30,kiteorg sape2 yang blakon ni kene kuarintinkan dok klas 3 abkr yang panas dengan sema org nye.dah la sesak.boring lak tuh macam nak mampuss!!ahahah.yang aku ni pulak memekak ngat dioluge aku yang sebenaye xsmpai 20 patah kata pun aku kene hapal.ahahaha.xpe.janji aku ade di ke-3 3 scene tau.kire pegang watak utama lah secara syok senirik.ahahah..biarlah.janji aku pemess..sebelum belakon,macam2 kot aku buat..aku amik meje ke hulur ke hilir lah untuk sketsa tu nanty,angkut krusi xckup.lari sini sana.macam orang kuat yang menjayakan hari guru kali ni,[padahal pengawas yang berbaju kuning yang buat kerje].ahahahahyelaa.aku bepeluh2 kot setat dri kul 8..lepas tuh,tuka baju skul.sakai..boleh bilang beberapa kerat je yg pki baju skul dri baju sukan.ahah..memng attraction of center kot.hhuheueueheu..ape2pun persembahan yang paling gempak adelaha semasa konsert pertama uh...gilee bessss!!!tarian dier sumer suker..tapi bab yang lawak dier tibe,aku terlena dgn haluan crite slapstik bebudak tuh.tapi bess lah..persembahan kedua lagi lah macam tutt.hhhhahaha..ckgu punyer persembahan tahun ni baguss lah..melekap mesej di hati ini..sesi petg pun ok.cikgu chan lah..harap2 die sembuh k..hehehe.lepass rehat semua bnde berlaku dgn pantass..
cikgu pulak yg besukanekaaaa..
heheheeheh
part ni klaka.mule2 time yg baling belon..kesian ouh semua cikgu ++ pelajar basah2 kot..aku nmpak farahnuraisha seluar die basah..nmpkk kakinyer.ahahaha..jgn pkir lain..lepas tuhh ade mkn buah2hn sape paling cepat..kesian..yang paling semangat cikgu hanim lah[xigt nme nyer] gilerrr lah..ade setan kot seblahh die...thenn musical chair.bess kot..tergelak2 aku part ni..yang paling kesian kain cikgu tuziah arhh terkoyakk.tapi takpe..semangat hari guru setahun sekali je kot.bahahahhah...kankankan cikgu kan???nsb baik dier yg mng..

haaaaa.lpas ni lagi tak tahan..persembhn pun bermulaaa..mula2 kumpulan pak belalang yang buat dulu..bess gile kot.semua terhibiurr..

part so hai jer,sumer kelam kabut.hik2..

scene 1 pon da prob..sebenayekan kwn2,aku yg buat salah.ahaahaha..time skrip petama pun aku da silp.tapi aku kaber tok scene kedue n kitige..pekebende tah aku cakap ni..yela2 aku silapp.

tapi bess gilerr kot.nanty kalau ade lagi aku tak nak join la..aku nak jadi belakang tabir punyer orang je lah.hhhiihhi..yang dah belalu tak berulang kot..

lpas tuh barulas majlis pentutup nyerr.ehehehee

konklusion nyer sambutan tahun ni biase2 saja.sebab xde pengetuaa!!kami rindu pngetua!!!

tahniah cikgu kamar.anda memang populer + ckgu saodah.

heheeheheh

ok2 aku ni mcm setiausaha majlis hari guru pulak ulas panjang2 nih.. celaka..

ahahhah...

yang benar,
emal

Thursday, May 28, 2009

menungu dan mengiraa

kenapakaubaca.

DETIKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK!!!!

Sunday, May 24, 2009

oohhohohohohhohohoh

kenapakaubaca.

esok,bersamaan dengan 25/may dengan ini diumumkan oleh saya seorang yang bernama hadzrin aqmal yang berbapakkan mohd zaki adalah peperiksaan yang dipelajari saya iaitu biologi kertas yang kedua english technolgy for sceince dan juga kima kertas yang kedua.semua ini teramat sungguh susah sekali jika tidak di baca dan boleh memperolehi sifar [0] jika tidak di amati dengan sewajarnya.dengan itu,saya menyeru kepada semua rakan dan teman sekalian marilah kita bersama belajar sekian dari saya terima kasih
*catatan ini diluahkan hana untuk hobi dan melepaskan pressure.
:)

Saturday, May 23, 2009

Lumrah alam,

kenapakaubaca.

salam dulu.aku tak tahu perkara ni benda asas dalam kehidupan manusia ke haa??i always asking myself about this matter kot..M.A.L.A.S..entahlah bermenjak2 ni aku malasss sangat nak buat something yang berfaedah seperti revision ke,kemas rumah or bende2 yang baik laa nyerr.tapi aku da mlaas dah sekarang malas malas malas malas!!yang paling aku nampak aku malas nak ulangkaji[tak seperti dulu] lagi2 sedang exam ni.cilakoo..:)..ahah.tengok lah kehidupan aku?tak terurus[yela tuh] nak kasi gempak je.ahaha.takde lah.tak sampai tahap tuh lagi tapi malas tuh memang nampak dalam diri aku..
punca-punca::
1-leptop ni melambai -lambai panggil aku suruh tekan2 dia kot
2-diri ni lemah iman
3-tak kuat tenaga untuk melaksanakan sesuatu yang baik,tetapi kuat tenaga melakukan sesuatu yang buruk.
4-sebab ada banyak masa nak buat sesuatu tuh,so boleh pospone dulu
5-sebab takde orang marah n tego aku
6-memekak kan telinge bile disuruh mmbuat sesuatu etc=g kdi ke,buat air ke,masak nasi ke o balbablaab
7-sebab badan aku penat dan xde mood[takkan hari2 kot]
8-sebab lumrah alam
9-sebab malas berusahaa
10-sebab memang dah pemalasss punya hadzrin yang xde masa depann!!
ahahahhaha

tuh baru 10 sebab kenapa aku malasss.ade berpuluhmiliontriliun lagi kot.
aku tau bukan aku je kot yang ade sifat MALAS ni semua ada..so kene pandai2 kontroll lah diri tuh yerr..

pantun>>
pakcik hamid jual baja,
cik timah jual ragi,
esok besar takde keja,
tu la malas lagi.
ahahha
tutup topik malass sebab aku malas nak tuliss.[tgk kn malas tuh]gilalalaalalalla..
dah2.aku taknak nonsen macam orang sewell.lagi mionk akuh nanty..
isnin ni da la examm.kertas semua subjek yang macam hmmmmmmmmmm ntah lahh lu pikirlah sendirii awokk.,,
kakakakakakaka
k adioss salaam!!

Thursday, May 21, 2009

seharian.

kenapakaubaca.
gila kot...nak nak nak tau x?tadi addmathh aku jawab semuaaaa[belum tentu lagi kompom betul ke tak]ahahah.uiyoo satu sejarah termaniss seperti memakan buah mangga di dalam hidup aku kott.ngahahahah.terima kasih puan LISMA yang banyak beri nasihat,ceramah & tunjuk ajar.bahahahh.:)kira ok lah aku buat tadi..tapi addmatah lagi senang sikit dari bulan MAC.heeeeee..tapi jangan luperr kertas satu tak habis lagi dan dan dan dan kite belommm merdeka lagi kot.[bebasdariexam]
lepas tu EST,yang information transfer tuh boleh la jawabb.tapi yang xbleiblanyer yang writing a report tuh macamm siakk ajer bunyinyer.die nk ape tah aku pun tak tau.ahhhhhh..layan laa labu..die suruh kite tliss,kite tulis karangan report.nehheheehhe

best300000000000000000x
tadiadefullrehearselyangmacambukanfullreherseal punyer..ahhaha gile2 klaka & menyampah je kot.masuk library tunggu macam orang lama.tunggu yang lain buat show.bes jugak lah show masing2 sebab dah terpilih kann???hehehehheyang paling aku suke org yang nynyi lagu "pak belalang uhh' dan yang paling aku benci yang si topeng tuh + lawak yang akugelakbuatbuat.
:) jangan marah yerr.
gurau jer.
dah tunggu lama2 kat situ adelah satu adegan yang bodoh belaku.hak3.
mula2 macam nih,
aisyaaaa ajak baca buku sejarah memandangkan esok jumaat ade sejarah paper 2.lepas tuh aku yang bodoh ni cakap lahh.."syaa,ouh ya .tapi aku tak bawak buku kott.." pastu masing pandang blur kat aku macam aku ni si bodoh la gamaknyer..."


then2 conclusinyer baru ler aku tau yang tuh library ade banyak buku SPM SEJARAH [selaindaribukuteks]
hhahahahahaha
klaka klaka klaka klaka x??
hauuaahuhahauha

gila lahh
:)

Tuesday, May 19, 2009

malas nak ulas kimia,

kenapakaubaca.

huh!!
:(

Monday, May 18, 2009

aku ada sajak..

kenapakaubaca.

sayang,
genggamilah tangan kecilku,
ku bawamu melihat pelangi,
langkah kita dalam ranjau berduri,
kesabaran menguji kita,
hanya detik menanti kita.sayang,
tatkala mentari terbit,
kita masih mencari pedoman,
untuk menggapai cita,
agar harapan dapat direnggut,
pasti senyuman pancar di hati.
sayang,
genggamilah tangan kecilku,
ku bawamu jauh berlalu onak,
perit jerih kita bersama,
suka duka bagaikan mainan.
ayuh kita bangun sayang.
sayang,
dirimu umpama permata,
tidak mungkin akan berderai,
tidak mungkin akan berkecai,
dirimu hanyalah diriku,
yang tak mungkin berpisah.
nukilan:hadzrin aqmal (H.A)
-->>khas untuk sesiapa sahaja yang aku sayang<<--
:)

masih tekanan di minggu periksaan

kenapakaubaca.

warghhhhhhh!!lamenya lagi exam bakal melabuh tirainyerr..lagi 7-8 hari kot...11 hari semuanya..hidup penuh dgn ulangkaji+baca buku+latihan je sekarang ni.bdw,itu satu usaha yang terbaguss kot untuk dapt A1[dalam MIMPI]:)..ehhhhheee.
tadi pagi [18/5] exam physic(3) n b.ingris (2)..kertas tuh aku boleh jawab dengan baik dan rasionalnyerr..harap macam tuh jugak dengan addmeth ,bio,kimiaa..he5.

ARGHH!!gila hidup tanpa keruan.
sedang berdoa agar masa cepat berlalu tiba
note::eyh2,wlupun xmesej2,aku sentiasa ingat kau tau..rindu <3
:)(:
esok KIMIA(2) & MATH(2)
hope ok!

Saturday, May 16, 2009

antara buku & dajal mata 1,

HAFIZ menang!janji bukan aril.ngeh2..
but sedih akim no 3.
blablabkbababa
logik ke kite belajar bende yang elberteisten ni ajo?? dan dan dan lagi satu,ngn bende?untuk ape blaja?ahahahahah


dan dan dan ni,,,.........................[no komen].ahahahahha


kenapakaubaca.







wahh.gila siyok tadi kot aku mempelajari add math bab 3.ape tajuk dier ea?quadratic fangsyen..n simultenese equatioon.hauhauaha..boleh berair2 otak doh..haha.tapi dah okee kot..gilerrrrrrrr arhh..dan dan nak tauu x..aku masih belerrr lagi kot.kahahahahahahha..



entahlahh.tak tahu nak cakap per sebab aku ni memang dah ditakdirkan kot untuk tidak paham kesemua matapelajaran fom4 ni yah??wallahualam laaa..

:)

lepass ni cadang2 kul 4.30 nanty nak buat kimia pulak..


"awk ni hazrin,kimia kelua bende alah ni[chpter 3].awk tak boleh buat bahaya ni"-cakap cikgu akmar

ahhaha

aku pun tergugup sekejap,hati aku bedegup kencang..cikgu ni jangan doa cenggitu..takut nak mampuss guerr.yelaah2.sebab tu kejap lagi aku nak rivisyenn kimiaaa.ahahahahah
:)

tapi,ade bende kot yang menghalang..M A L A S..
ahahha



sebab mata aku nak tgk tb jer.n tgn aku ni nk mengonlinee jer.giler rh..[hdzrin,ko akan tau bile hari terbuke nanty]


ngehehehehhe

oh yaaa.



malam ni konsert akhir AF..

agak2 sape yang juara yaa???

aku harap sgt bukn si A[bukn nma sebenar]



sebab MEMANG TAK ACII LANGSUNG..FUTLISS KAU 'A'..DAH LA MAEN TIPU..KO INGAT KAU BAGUSSS??KALAU KAU MENANG PUN MEMANG BUKAN DISENGAJAKAN.DIRANCANG MUNGKIN.nagahahahahhahaha

sian2...



k k..
nk out,smbung rbisionn

Friday, May 15, 2009

seDih,

kenapakaubaca.

MALAM TADI KAMU DAN KAWAN BAIKMU BERTENGKAR. KAMU MEMBUAT KEPUTUSAN TAK MAHU BERCAKAP DGNNYA KEESOKAN HARINYA. DIA SENYUM KEPADAMU.SEBALIKNYA KAMU MENGETAP GIGIMU KPDNYA. DIA MENCERITAKAN PERKARA YG BAIK TENTANG KAMU KPD KWAN2NYA YG LAIN. KAMU PULA MENYEBARKAN KHABAR ANGIN MENGENAINYA. DIA CUBA MENDEKATIMU DAN MENEGURMU. TAPI KAMU TOLAKNYA KE TEPI. BAGINYA KAMU SEORG KAWAN YG TERBAIK. KAMU PULA RASA DIA SEORG KAWAN YG PALING TERUK PERNAH KAMU JUMPA.
DIA PUN MENULIS NOTA KPDMUDAN MENCERITAKAN SEMULA KENANGAN MANIS YG PERNAH KAMU DAN DIA KONGSI BERSAMA. KAMU PULA MENULIS SEMUA SAAT BURUK YG KAMU INGAT SEPANJANG BERSAMANYA. JAUH DI SUDUT HATIMU KAMU MENGASIHANINYA. TAPI DI HATIMU SUDAH PENUH DGN KEBENCIAN.
KEESOKAN HARINYA KAMU JUMPA SATU NOTA DRPDNYA:
DEAR_________,
SAYA CUBA MEMBERITAHU KAMU SEMLM TAPI KAMU TAK BERI PELUANG UTK SAYA BERCAKAP. SAYA CUBA BERITAHU KAMU BERITA GEMBIRA TAPI KAMU TAKUT UTK MENDENGARNYA.SAYA CUBA UTK SENYUM KPDMU TAPI KAMU SAMBUT SENYUMAN SAYA DGN KEBENCIAN. SKRG NI KEADAAN SAYA SGT TERUK DAN MAKIN TERUK. SAYA MINTA MAAF SBB HARI NI SAYA TAK DPT BERJUMPA DGN KAMU. SAYA TULIS SURAT SEMASA SAYA DI HOSPITAL.SAYA SUDAH KESUNTUKAN MASA. SAYA MINTA MAAF SBB TERPAKSA BERITAHU KAMU SKRG. SAYA MINTA MAAF ATAS PERGADUHAN KITA,KAMU MMG SEORG KAWAN YG HEBAT. SAYA JANJI SAYA AKAN SENTIASA MEMERHATIKAN KAMU. SALAM KASIH SAYANG, ________________
KAMU PUN BERLARI KE HOSPITAL UTK MEMINTA MAAF PDNYA. TAPI HANYA IBUNYA SAJE YG ADA DI SITU. IBUNYA MENEKAP MUKANYA DGN KEDUA BELAH TGNNYA. DAN DIA PUN MENANGIS.DIA MELUTUT DAN BERDOA SUPAYA TUHAN KEMBALIKAN ANAKNYA. KAMU SUDAH TERLAMBAT. KAMU BERHARAP DPT BERITAHU KAWANMU YG KAMU MINTA MAAF DAN UCAPKAN SELAMAT TINGGAL.
PENGAJARANNYA: SEMUA KAWAN ADA MASA NAIK DAN TURUN.DAN KADANGKALA KAMU PERLU MEMINTA MAAF.JGN TUNGGU ORG LAIN MELAKUKANNYA DULU.SBB KAMU TAKKAN TAHU APE AKAN TERJADI ESOK HARI. :(
MORAL tambahan::jangan suke gado2..xelok kek.
:)
Sejauh mana mampu bertahanSampai bila harusku kenang Setiap kali bertentangan Tiada ketenangan
Cemburumu merantai hati Meleburkan semangat diri Bila aku kenangkan kemanisan lalu Semua itu ku ketepikan
( korus )Andaiku turut rasa hati Telah jauh ku bawa diri Tapi kemaafanku lahir dari hati… mengatasi Sejarah mungkin berulang Walau engkauku maafkan Oh kekasih Tapi mungkin hanya sementara Keinsafan di hatimu
Berpanas hujan berembun Tak pernah ku hiraukan Asal dapat memenuhi Segala keinginan hati
Ku bina istana cinta Dihiasi lukisan rinduIndahnya pada di luarTapi penuh kepalsuanBila ku tiadaTerbuktilahBetapa aku pula di sisimu
( ulang korus )


Thursday, May 14, 2009

ah tidak sya,

kenapakaubaca.

tergamak weh kau buat aku macam ni??tergamak ke noraisya ezral??sampai hati kau melukankan hatiku yang sedang bergesangan ini?lantas kau merobek hatiku tanpa segan silu wahai anak ez......[tak boleh men2 ngn nme bpk]..sambung balik..
sampai hatii kau..setelah aku melalui jerih perih ini,sanggup kau melukai kuu????

huwaaaaaaaaaaaaaaaaa..-mngiss ala2 hagemaru

kenapa??
kenapa??
kenapa??
kenapa??

adekah aku ni sezalim team rocket??adekah aku nih sekejam kamen rider??adekah aku ni bapak ayam??[ohh lari topik lak]

mengapa??
mengapa??
mengapa??

puas aku bersengkang mata sejak petang 14/5/09 tadi..
macam ni kau balas dekat aku???


punyalah payah dan sepayah payah nye weh..........

kenapa kau baru nak bagi tahu yang esok agama ade HADIS dan TILAWAH jer?????

gilaaaaa sakai!!!!!!!!!!!!!!!!!
semangat akuu berkoba baca semuaaaaa!!!

kau memang nak kene..

dah2 tu je aku nk tulis sbenanyer pun.
ahahahahahahha
:)


SELAMAT BERexam esok
BM(2)-ni baru tatabahasa n rumusan
Pendidikan Islam (2)
semoga berjaya!

Wednesday, May 13, 2009

sohaii masuk,esok exam

kenapakaubaca.
memang dah di jangkaa kann sangatt!!kiteorg punyer sketsa group akan masukk dlm top 6.ahahahahah..first lagi tuh..well..tgk plakon arhh kann???
sape?de gojes n henseemm one..[ehem2..tau2 je la sndiri]
wkakakaka
dala rabu depan odisen lagi..pkul 1 kot..exam tuh..gile punyer orgg..tapi takpee.kami nak kepopuleritian..ahahahah...bialaahh..ikut je takdirr nanty..
dalam pada itu,[ayat bajet gila]
esok bersamaan 14/5/09 adala hari pertama peperiksaan dalam hidup ku di tahun 2009..
BM(1)[mksudnyer krgn..kite bukn PMR lagi dah]
dan BI(1)
arap2 ade,laa idea menerjah ke benak pikiran nih.ahaxss!!
oke2..time untuk mengrivisyenn nih..daaa..
c u soon.
bahahahahaa
salam

Monday, May 11, 2009

tadi audition sketsaa memalukan sahaja.ahahah

kenapakaubaca.

gilaa kot..aku tak tau nak cakap apee bile tyme odisyen tadi.sumer kelam kelibut macam ribut..ahahha.dengan lagunye xde minus one..dgn maslah teknikal nye lagi ++ salah timing masuk [xpeseli mase babak 2] td.ahahaha.tapi gilaa arr kelaka kott..bolehh kiteorg bangga dengan memalukan diri kiteorg ni..pelakon2 murahannya ialh akif,hazeem,esah,aku,nabeel,prasad,adeila,aniq,syirah n sape lag tah..tapi memaaang lahh!!gilee malu plass tepahapeeee[tpi lagi ok kot dri semua orang yang macam sakai wat perform]..yang shuffle dieerr,yg nynyi sore sumbang ade,koir lagu amy mastura pun adee.wakakakak..memannng laa gile klakaa...apepun aku boleh andaikan yang sketsa 4AKTIF menang tanpa bertanding sebanyak 11 kali.ahahahaha..ade la kot sikit harapan nak jadi calon2 untuk HARI GURU[29/5] nantyy.wkakakakaka

p/s::kan bes kalo wat dikir barat -ubah r lirik-wat satu kelass grenty gempakk kot dgn riuh ramainya[sekadar pandangan]
ehheehhehehe


Keunggulan cinta dari sinar mata Yang bergelora Hati ditaman berbunga Satu impian satu harapan Sudah pasti ada sebaliknya Satu rahsia
Engkau di mataku adalah cahaya Perjalanan ku Terang menyuluh segala Yang tersembunyi Lama kucari Sudah pasti ada jawapannya Kemungkinan itu
Datang hampir senja sedang akuMerangkak dan kehausan cinta itu Kau hulur tangan mu Membawa ku ke atas semula Berdoalah aku kesyukuran Tercantum cinta jadi satu Biar ku tebus segalanya Agar di teman cinta yang suci itu

Selamat Hari IBU & happy besday zyda

my ibu yang paling tersayang!!![bawahh]zyda:sweet 16!:)


kenapakaubaca.




owowiowoiwiowoww...walaupun hari ibu dah lepass..10/mei/09..aku tetap nak wishh SELAMAT HARI IBU kat makk aku yangg sangat tercintaaaaaaa!!!semoge ibu panajang UMUR dan murah rezeki hendaknya..dan yang paling penting hidup diberkati-NYA..ameenn..






to zyda,


happy birthday to youu..


may ALLAH bless u oke..


hope smoge berjaya!!


ahahahah[ayat nak skema je dohh]


hahahaha


oke2,,


nvmind..wishing u happy always!


:)








p/s::boleh bilang berapa kerat jer aku post blog..lepas ni jarang kot sebab ada exam.

INGAT lagi x pantun ni???

dari bera ke tasik chini,

singgah sebentar membeli ragi,

berakhirlah sudah majlis ini,

semoga kita bersua lagi.

ahhahaha.sumpah malu dok atas stage tadi!!!

:)))

wkakaakkakakak

Thursday, May 7, 2009

dari melaka ke kota damansara

kenapakaubaca.



uiyoooooooooo..bebudak MRSM kini kembali ke kota damansara hanya untuk seketika..hhaha..diorang cuti kebendetahh sampey ari selase..bebudak itu adelahh hazim n arif[truly bestiess]hahahahaha..dgr kabar ha

ri ni baru dorg gerak balik ke mrsm jasinn[poyoo mentang 8A pegi MRSM]ahahah..

dahh lain..nampak pun macam sihatt jer..hazimm pun dah tinggi kot..klah aku yang masih pendek 162 cm ni.uahauahahah.

tak kesahlaah.janji aku tinggi dari saB.[upss]

aku tengok arep pulakkk!!



uiyooooooooooooo!gila majuu beb..

DULU-KITA KAMU



KINI-AKU-KAU



hoii..sape aja aa arep??

kite tak sukee lahh cara kamu dah lainn bile dok sana..tapi nak wat caner en?manusia kini berubah.



etliss kamu xlupekan sikap kamu sewaktu 2002-2008 k..

smoger teruss sukses k..

aku doakan dari sini..



sayang++rindu++korg.

ahahahha



:)

Wednesday, May 6, 2009

ishhhhhh

kenapakaubaca.
homeworkk banyakkkk!
takut xsempat siapp jer.
:(

Tuesday, May 5, 2009

puas hati kan??

kenapakaubaca.
takpe..aku nak tengok jauh lagi k.
:)

Sunday, May 3, 2009

jarang online

kenapakaubaca.
start esokk..
focus on midyear examination

Saturday, May 2, 2009

af sape tersingkir kejap lagii??


tiara naik ke pentas untuk umumkan af masuk
ohhh!!tidakk!AISHAHHH!!











cantikk nye aishahh!!aku minat


ohh.ni bola..nogori lwn kelate..hope nogori monang sobab itu tanah tumpahnya lahir den haa
**drop by tv1 jap td.ahahhah





akim dgn lagak sultan nyaa







isma n hafidz




giler bess kot



kenapakaubaca.


Malam ni Af datang dengan temanyer yang tersendiri la kot..


af musicall..bunyi macam gempakk..tapi lepas aku tengok jer..hampehh..tapi bolehh aa..xde r bohsan sgt macam duluu..lpas psmbhn yazid n aishah jer aku trus blahh ke dlm bilik..sbb pkirn aku ke ONLINE jer.ahahahah


gila mateii..


agak2 malam ni sape la out yer??hope jgn aishah n akim..dorg bess..terbaekk wokk[pinjam aril nye jap]wakakakak..ni setakat 10.10 tadi..aku selitkn gambar2 ni kejapp.ahhahaha...


gila..aku xde keje.carik lah kejer jap enn..


**gamba mungkin xde kualiti kot sebab aku amik gamba dalam gamba..hahahaha..


xmmpu nk g satdium


ohhhhhh tidakk!!aishah tersingkir!!

**tkjut gak datin tiara umum ade af masukk..ape2 pun kitee layan la labuu
*aku ulang balikk gamba2 tidak begitu memuaskan nafsu anda oke














cuti yang amat buhsan,







kenapakaubaca.






hahaha..aku tahu yang hari ni 24 jam aku mengadapp skrinn pc je dri pagi smpai maghriibb..



memg aku nak mati cepaaatt kot..boleh berpina2 anak mata nih..yelaa..pagi tadi ayh n ibu aku balk kampung..tak kejutkan aku..[aku nak ikutt]lepass tuh akak aku kate nak balik juagk petangg tadii..la niii??sampai skrg xsampai2.tak jadi laahh tu..menyampah kalau orang tipu kita enn?



:)
hahhaha
tapi aku tak pedulikk..kalau balik pun tak wat ape2..kalu tak balik pun smaa jerr..2x5 jer..tapi aku nak kluaa gakk.buhsannnn..esok dorg ajk g cnelisure...arip,hazimm,nabil n hazeem..
ahhh jeles xdpt ikut ++ aku da muakk pergi situuu!!
ahhhhhhhhhhhhhhhh
aku nak out..nak mandi..nak beristifarr banyakk..
aku berjanji kat diri aku wehh yang ISNIN NI aku mulaaaaaa nak ULANG KAJII..hahahah..
pelajaran itu penting..harap dapat result yang teramat okelah!!!
bahahahaha
aku gilaa..aku merapu pnjg2..pent lahh.k byee
salam!

aku admire kau.

kenapakaubaca.



aduhh.semenjak tahun lepass.aku dah perhatikan gerak geri kau..tapi aku tak berani lah nak mintak kapel sebab aku suke orang pompuan yang mintak kapel ng aku[mmg xgentelmen]..tyme tuh aku mule lupekan orang yang aku suke dulu2 semata2 aku nak kau!!aku masih inagt lagi kita stady sama2.ketawa sama.sedih sama2 dan gurau sama2.aku nak time tuh ade lagi pada masa depan..tapi nak buat macaner dahh.sumernya dah berlalu..lepas PMR je sume HILANG!!aku hilang kaww..aku hilg pedomann.aku jadi sasau!!sumpah weehh..kau ade dalam perempuan idaman aku..bukan senang nak carikk..tapi..kau pergi jugaaaa...:(

huhuhhu..

mungkin satu hari nanti kite bisa ketemu balik ke..dan aku takkan lupekan pasal hubungan kawan kite nih yg telah terjalin dulu2...

aku syg kau..aku suka kau..aku rindu kauu..dan aku macam2 lagi lahh!!!!

wtf,aku mgarut lah..

pada2 yg trase uh bgoslahh.etliss ko seda..
n aku masih INGATT KAU!

:)

Friday, May 1, 2009

esok nak balik nogori,

kenapakaubaca.
mesty buhsan.banyak bnde yg nak di buat esokk..
:(

mana pilihan awok??

katy perry
siti nurhaliza


celine dion


3 jelitawan yang kat atas ni semuanya aku minat sesungguh didalam hati aku.ahah..ayat paria jer..katy perry aku suke sbb dia mmg cntik.lagi pun sore die yg agak2 kasar ke lembut tuh memebuatkan aku terpaku kpdnya.ahah..lagu die pun sumer bes2 kott..self inflicted,thinking of u n i kissed the girl pun meletop kott..kan bess kalu die melamar aku jadi suami dier.hHhHahah[terbalik lah hadzrin oi[walaakakak]
makkkk!!katy perry nak kawen ng aku..ahha
siti pulak aku mint kt dier sbb sore dier yg lunak n merdu tuh..die pun dah banyak kali mengharumkan nme negara wehhh..pnh pergi londoon uhh wat kt albert hall seblum rabani..ahhahah..malangnyaa lepas tuh die bkawin dgn dato k..misai nye kot yg mmbuatkan siti tertarikk..wt hell la.ahha..kalo nak tau aku xde misaii kak siti..bukn taste kak siti ke??wkakakaka..lagu siti punn bess..ku mahu,aku cinta pada mu n percayalahh..
cayalaahhhh!
sampaikan salam saya yer kpd datoK.ahahah..aminn
celine dion??sape uh??oh jirann seblah rumah nenek aku punyer atok ke??
ahahah
..xde lahh..celine ni cntik wa habaq luhh..giler..sore die yg leh tarikk uh mmbuatkan hati n jntung aku bergetar2 smpikn aku punn ikut sama dia nyannyiiiiiii..."everynight in mydreamm..i see u..i feel u..""fullstop..bessnyerrrrrrrrrr!!cntik pun cntikk..nty lahh kalo aku jadi artis teknl ke nty dpt lah aku jmpe ko celine..tyme tu pun kulit ko dah kedut2 kott..sbb aku jadi artis mse umur aku 20-an cmtuh.ahahah[mamat ni prasan jer lebihhhh]...
so,kalo nak tahu aku pilih mana??
lu pkirlah sendirii!!
terbayeekkk wokkk![sakit ati ke aisya?]
ahahahha
:)


ku rasa sasau,



al maklum lah exam nak dekat ni..lagi 12 hari je lagi..satu revision ape pun akuh tak buat lagi douhh..dulu mase form 1-3 aku rajinn jer..skrg ni pehhhhhhhhhhhh..giler malass lahh..ntah knpe aku pun tak tahu sebab musabab aku jadi cemni.ahahah..takpe lahh.ade bayk masa lagii 12HARI aku ulang 12HARI lagi...ahaha..5 hari kite spent untuk maen lagi..4hari lagi kita spent untuk maen dan 3 hari lagi kite spent untuk maen gakk.amacam??gerenti aku dapat penumbuk sulung ayahku.hahah..takdelah.ingat ape?aku boleh kalah macam tuh saja?ini hadzrin lahh..kalau aku nak aku buat.oke..

betul lah kot..rase ruginyer amik aliran sainss..
meyesal pun ade..dulu kakak aku suh aku ambik pdggn sume2 tuh aku degill.blagakk.tgk..skrg kn da kne kerah kepala otak smpi nak mmpuss nk pkir pasl addmeth,kemis,fzik[yang paling aku mympah kot]n bayooo...huwaaaaaaaaaaaaaaaa..tulungg aku lahhh..

p/s:ayam pun pandai belajar dari kesilapan

besnyer bile awokk sudah kelua en??




wahh..camne lah perassan aril ouh die tsingkir mggu lps..kesian kn.aku rse die pun pkir kutt yg die akn kekal smpi finall..awok2 banyak sgttt...nah kauu..kelua dari pentass itu..ahhaha..


lagi satu aku rasa sbgi pelihat tgk konset tuh mungkin dia byk sgt kot tergedik2 ng si marshaa tuh..ape kehey nye yoepp..org xske mehh die tkinjer2 ng marsha...lagi pompuan yg gile angau ng aril uh..mmg mkn hati lahhh..tu lahh aril,nk jadi artis kne jage dri ouh..lpas ni ko ptut slahkn marsha lakk..opsss..no komen.ahhaha


ape pun yg mng ttp mng n yg kalah tetap kalah kott...adat bertnding cemtuh laaa.Aril aku nmpk ko leh g jauh ouh bbndg budk af yg ade kt dlm akdemi uh skrgg

smoge suksees..

p/s::maaf yer aku sesuki jer amik pic org..ahahah
There was an error in this gadget