Friday, May 29, 2009

Ke+pe+nat+an














kenapakaubaca.
kesakaian,kepnatan,keterselahan.ahahahahhaha today realy2 penat macam orang nak mati kot.ahhahah.datang2 pagi tadi kul 6.55pg dah crik kje dah..mule2 amik speaker tarok kt klas 3 abubakr.teman lak wal carik cikgu,nak amik kemere tuk hari guru tuh nanty..hahaah..lpas kul 7.30,kiteorg sape2 yang blakon ni kene kuarintinkan dok klas 3 abkr yang panas dengan sema org nye.dah la sesak.boring lak tuh macam nak mampuss!!ahahah.yang aku ni pulak memekak ngat dioluge aku yang sebenaye xsmpai 20 patah kata pun aku kene hapal.ahahaha.xpe.janji aku ade di ke-3 3 scene tau.kire pegang watak utama lah secara syok senirik.ahahah..biarlah.janji aku pemess..sebelum belakon,macam2 kot aku buat..aku amik meje ke hulur ke hilir lah untuk sketsa tu nanty,angkut krusi xckup.lari sini sana.macam orang kuat yang menjayakan hari guru kali ni,[padahal pengawas yang berbaju kuning yang buat kerje].ahahahahyelaa.aku bepeluh2 kot setat dri kul 8..lepas tuh,tuka baju skul.sakai..boleh bilang beberapa kerat je yg pki baju skul dri baju sukan.ahah..memng attraction of center kot.hhuheueueheu..ape2pun persembahan yang paling gempak adelaha semasa konsert pertama uh...gilee bessss!!!tarian dier sumer suker..tapi bab yang lawak dier tibe,aku terlena dgn haluan crite slapstik bebudak tuh.tapi bess lah..persembahan kedua lagi lah macam tutt.hhhhahaha..ckgu punyer persembahan tahun ni baguss lah..melekap mesej di hati ini..sesi petg pun ok.cikgu chan lah..harap2 die sembuh k..hehehe.lepass rehat semua bnde berlaku dgn pantass..
cikgu pulak yg besukanekaaaa..
heheheeheh
part ni klaka.mule2 time yg baling belon..kesian ouh semua cikgu ++ pelajar basah2 kot..aku nmpak farahnuraisha seluar die basah..nmpkk kakinyer.ahahaha..jgn pkir lain..lepas tuhh ade mkn buah2hn sape paling cepat..kesian..yang paling semangat cikgu hanim lah[xigt nme nyer] gilerrr lah..ade setan kot seblahh die...thenn musical chair.bess kot..tergelak2 aku part ni..yang paling kesian kain cikgu tuziah arhh terkoyakk.tapi takpe..semangat hari guru setahun sekali je kot.bahahahhah...kankankan cikgu kan???nsb baik dier yg mng..

haaaaa.lpas ni lagi tak tahan..persembhn pun bermulaaa..mula2 kumpulan pak belalang yang buat dulu..bess gile kot.semua terhibiurr..

part so hai jer,sumer kelam kabut.hik2..

scene 1 pon da prob..sebenayekan kwn2,aku yg buat salah.ahaahaha..time skrip petama pun aku da silp.tapi aku kaber tok scene kedue n kitige..pekebende tah aku cakap ni..yela2 aku silapp.

tapi bess gilerr kot.nanty kalau ade lagi aku tak nak join la..aku nak jadi belakang tabir punyer orang je lah.hhhiihhi..yang dah belalu tak berulang kot..

lpas tuh barulas majlis pentutup nyerr.ehehehee

konklusion nyer sambutan tahun ni biase2 saja.sebab xde pengetuaa!!kami rindu pngetua!!!

tahniah cikgu kamar.anda memang populer + ckgu saodah.

heheeheheh

ok2 aku ni mcm setiausaha majlis hari guru pulak ulas panjang2 nih.. celaka..

ahahhah...

yang benar,
emal

3 comments:

a!n said...

mmg sejibik cm setiausaha daa..
pnjg berjela2 laporan dea =]

a!n said...

ha'a..
sejibik cm setiausaha..[xpe..sodar2]
pnjg berjela2 laporan dea =]

emal said...

hahahahain.:o

There was an error in this gadget