Monday, May 11, 2009

Selamat Hari IBU & happy besday zyda

my ibu yang paling tersayang!!![bawahh]zyda:sweet 16!:)


kenapakaubaca.




owowiowoiwiowoww...walaupun hari ibu dah lepass..10/mei/09..aku tetap nak wishh SELAMAT HARI IBU kat makk aku yangg sangat tercintaaaaaaa!!!semoge ibu panajang UMUR dan murah rezeki hendaknya..dan yang paling penting hidup diberkati-NYA..ameenn..






to zyda,


happy birthday to youu..


may ALLAH bless u oke..


hope smoge berjaya!!


ahahahah[ayat nak skema je dohh]


hahahaha


oke2,,


nvmind..wishing u happy always!


:)








p/s::boleh bilang berapa kerat jer aku post blog..lepas ni jarang kot sebab ada exam.

INGAT lagi x pantun ni???

dari bera ke tasik chini,

singgah sebentar membeli ragi,

berakhirlah sudah majlis ini,

semoga kita bersua lagi.

ahhahaha.sumpah malu dok atas stage tadi!!!

:)))

wkakaakkakakak

1 comment:

zyda said...

thanxx hadzrin sygs !
hahaa.
yearh, eppy mother's day mama ;)
<33

There was an error in this gadget