Wednesday, June 30, 2010

its end today,

kenapakaubaca.[?]

hari ni post rasmi berakhirnya bulan 6 2010 yang takkan diulang sampai bila bila pun.!yang takkan diulang sampai akhir zaman mungkin :) banyak snagat cerita,tapi tak terniat nak cerita sebab nanti anda boring hahahahah :) ok



Sesungguhnya Dajjal itu memang susah untuk dikenali. Manusia hanya boleh mengenali Dajjal apabila seseorang itu meneliti dan mengkaji secara menyeluruh fakta-fakta dalam al-Quran, hadith, sirah dan lain-lain.

Kami memperoleh penegasan tentang penyataan bahawa Dajjal itu sukar dikenali adalah berdasarkan kajian dalam hadith di bawah:

Sabda Rasulullah SAW;


“Barangsiapa yang mendengar nama Dajjal hendaklah ia berpaling darinya kerana demi Allah, sesungguhnya apabila ia menemuinya dan dia menganggap bahawa dirinya adalah seorang mukmin maka ia akan mengikutinya (Dajjal tersebut) dengan segala syubhat (kebatilan) yang dia bawa.”
Dalam erti kata lain ,dajjal =facebook=bunuh bahahaaa :D

penasaran aku.


kenapakaubaca.[?]
"bencinyaaaa aku dekat budak rambut merah tu "-H.A

"tahniah arh sebab kau berjaya sekali lagi curi hati aku" tapi aku tak boleh jujur,aku tak boleh jadi orang ketiga dan perampas sebab kau nampaknya tengah berbahagia dengan si kedua :) apakan? mungkin konklusinya aku perlu lupain semua ini :') [yang ni baru betul kebahagian dalam perpisahan] lupa kan lupakan.nak bagitau je bila aku dekat dengan kau semua perasaan aku berubah,seriyes. :P WUHUU esok invention tak sabar rasanya nak tengok diri ini.ini??kita la.kita semua yang buat invention ala ala mythbaster semua kejadah haram yang berbajetkan rm10000 la sangat..tak sampai rm15 aku rasa har har tengok aja la canggih ke tak semuanya bakal terjawab esok.APA ni post terpendek?mana biasa tulis pendek pendek ni har har..-.-' oh shit malam ni semua nak tengok kembar aku main.portugal lawan spanasampah! walaupun aku tak tengok mungkin sebab dah zzzz kot,tapi aku sure portugal boleh menang wuhuuuuuuuuuuuu.persetankan apa orang nak kata yang penting negara kembar aku menang.pergh gila perasan nak mampus wahaha :D lupakan semua .yang palinghot kini isu ariel peterporn jejeh kenapa dia nak jadi ala ala tiger wwod bebeh,tak pun macam anak siapatah pelakon perempuan kerepot tu dasar murahan euuww,takpun macam edison ke,tak pun macam josh duhamel semua gay gay euwwwww -.-'Penat aku singgah megauplod la 4shared la metacafe la nak cari video ni kot kot ada yang nyummmmmmmmmmmmmmm hahaha nagada!mana aku carik.aku cuma tulis dekat goooogle search ariel peterpan yang kini dah ditukar peterporn.pergi tengok.dekat 905,000 ugak la enjin carian nya .oh kalau benda benda macam ni cepat betul tersebar haha -.-' konklusinya berbalik pada cerita yang atas tu,"better kita kawan je la macam biasa " aku pun taknak kongsi siapa dia heheeeee .tapi aku kaan cuba ingat kau sampai aku kawin kelak okeh..sayang anda sebagai kawan yang akrab yang baik cantik manis :) arghh dah pukul 12.15 macamtu aku nak tidur sekarang dah biasa tidor lewat lewat cuti hari tu sekarang macam bodoh paksa diri suruh tidur:) "pilih lagi antara dua?? dua? satu je " malam ni portugallllllllllllllllll!!!!!!!!!! dushdush kalau menang buat kenduri 20hari20 malam hahaha acah acah je?? ceh papaii

Monday, June 28, 2010

cerita di dinding


kenapakaubaca.[?]
"sekali lagi perasaan menguasai diri."-H.A


better jangan baca doh.nanti kau ingat aku ni apa leweh lemah bacul semua la.aku rasa post kali ni lagi personal kot .tak ke bengong dah kata personal tapi pergi publickan ceh.-.-' cerita je gempak padahal mana ada personal pun. SUMPAH perasaan aku sekarang bercampur campur.aku sedih ni.sedih gila la.macam biasa la.bila sedih mesti blog aku jadi penemankan?luahan rasa jiwa hati ke hati semua tuih tuih..faxx jumaat ni hari terbuka?persetankan.lebih baik aku layan perasaan dari layan hari terbuka -.-' sungguh aku tiada mood nak gelak huha huha sini sana setakat sekarang pukul 9.09 mlm 28/6 aku masih tak buat apa apa lagi lagi homwork sebab badan terasa penat dan dipenuhi tensen.aduyai.dari petang tadi tak tidor asyik kemili-kan invention yang agak cool muaha..ok balik cerita balik,aku tiada kawan kot yang betul betul dianggap kawan untuk berkongsi cerita. mungkin blog ni la jadi tempat ludahan emosional aku ciss -.-' sekali lagi jiwa dirembes,dipijak hati ini,di cerca sini sana. "arghh taknak aku aku kongsi cerita dengan kau.kau ni mulut tempayan" ok sakit hati satu bila orang kata kita macam tu sedangkan hakikatnya tak .apakah? jatuh airmata khayalan lagi.aku tak kisah semua tu.aku anggap ujian hidup.tapi takkan la hidup aku digenangi sedih sedih sedih je?aku pura pura je gembira heh :') padahal dalam hati ada duri ececeh . "lepas ni jangan cerita dekat aku lagi dah aku sedih ke gembira ke apa ke sebab aku malas dengar! " "dekat kelas aku bengong,tak tentu arah memikirkan semuanya "--takda orang nak dikongsi.bukan aku enggan berkongsi.tapi belum bersedia kongsi mungkin? haih. -.-' tula aku tunggu sangat detik hari terakhir SPM agar aku boleh mula hidup baru.hidup tiada orang kacau.hidup jauh dari semua kecuali keluarga.cepatla masa.aku tak sanggup..TAK sanggup nak hadapi semua ni. ADA kawan macam takda kawan .ok fine aku tahu perangai aku terux sax semua.tapi jangan la fikir sampai macam tu.jangan la sampai menggunakan aku janganla sampai jauh dari aku.. soalan klisey:siapa kawan baik anda? jawapan klisey: oh dia tu si polan tu, polan ni. jawapan sebenar:TIADA.hati ni lah kawan baik.dia je yang tahu. Aku tak kisah orang nak persoalkan aku punya hidup itu hak kau mulut kau suka hati kau kau yang tanggung nanti.ok teruskan persoali.itu pun kalau ada la orang yang ambil kisah.. -.-' selalukan orang kaitkan perasaan untuk perempuan jer.sekuat mana je perasaan perempuan tu?sejauh mana keluhuran perasaan perempuan tu?kita tengok perempuan tacing kita [lelaki] terhegeh hegeh nak jadi hero konon. padahal perasaan sendiri tercalar terobek terluka,sikitpun tak ambil pusing.hipokrit!.bagi aku jantina tiada beza.perasaan pun tiada beza.kau ada perasaan aku ada perasaan.aku berhak ada perasaan.kau berhak ada perasaan.dan yang paling penting kau tak berhak nak ganggu perasaan aku begitu sebaliknya. kita imbas balik sejauh mana perasaan memainkan peranan dalam diri kita baik lelaki mahu wanita?perasaan membuatkan kau untuk disimpati,[argh terlalu murahan],perasan juga membuatkan kau ingin diambil peduli [arghh plastik] perasaan ingin kau dijadikan 'center' of pandangan [ini pun plastik] perasaan menunjukkan kau ego.[yeah amat betul] perasaan hancurkan jiwa kau [boleh jadi dan sememangnya terjadi] perasaan sebati dalam diri.pfffffft apa aku merepek pasal perasaan ni? yeah sememangnya perasaan aku telah dirobek oleh rakan ku sendiri.ok bye .mahu melayan perasaan perasan sekejap .-.-' sekarang tenang sebab kawan baik aku ni [blog] sudi mendengar dan mencatat kisah sedih aku ni . aku suka jujur bila aku cakap aku hidup dalam angin.mari mengalir bersama angin.

Sunday, June 27, 2010

when the writer write

kenapakaubaca.[?]
"macamana ni?nak drop ke tak nak drop ke tak nak drop ke tak ?-.-' "-H.A



  • Penulis suka sangat menyebok [kadangkala] tentang cinta orang lain sedangkan penulis sendiri terpinga pinga tentang cinta dirinya. gurh -.-'
  • Penulis suka tolong orang itu ini sampaikan membawa beban kepada penulis sendiri.Tapi bagi orang lain,mereka tak rasa pun.PERNAHKAH anda?
  • Penulis suka buat homwork tengah tengah malam sebab sejuk dan tenteram tapi dalam masa yang sama sering terdengar dengar benda yang tak sepatutnya didengar.argh
  • Penulis suka menyanyi untuk release kan tension walaupun penulis tahu menyanyi mendatangkan dosa ,setan datang berjoget hau hauh hua ,lepas menyanyi barula tenang.
  • Penulis akan menangis bila tengok drama cerekarama dekat TV3 apa kejadah semua tivi la sampai bercucuran airmata lagi lagi kisah kisah yang berkaitan kekeluargaan.memang tak boleh resist
  • Penulis suka mengarut dan merepek bagi menghilangkan tekanan dan stress juga.Merepek juga membawa kepada fasa ria dalam hidup penulis.
  • Penulis agak sombong diluar tetapi peramah/baik di laman sesawang.JADI jangan terkejut kalau ini berlaku dekat luar,lepas ni takmo dah report dkeat formspring kata penulis ni sombong.
  • Penulis merupakan seorang yang pengdengki.jaga jaga.
  • Penulis sedang menunggu cinta seseorang tu.BILA lah?
  • Penulis tak pandai mengayat semua jadi kehidupan penulis sungguh 'dull'
  • Penulis tak pandai berahsia tapi menipu reti.sebab menipu atas faktor faktor yang tak boleh dielakkan.
  • Penulis suka senyum,suka buat orang senyum ketawa dan sebagainya.BAYANGKAN hidup selalu buhsan?euww !-.-'
  • Penulis kadang kadang merasa diri ni memang takde life.
  • Penulis ada kawan yang sedang dilanda konflik kini.
  • Penulis pernah tengok cerita titanic sampai dekat part tuuut hahaha. lucah dan konon [KONON] fast foward sampai ke bahagian yang elok sikit.cis
  • Penulis mengidam sekarang nak makan kerepek ubi yang ada lada hitam dan aiskrim A&W float nama dia .beshnya
  • Penulis paling pantang kalau ada orang suruh suruh dia buat samting.
  • Penulis suka menggunakan kata kata untuk meluahkan apa yang terbuka.TAPI kadang kadang penulis berasa kata akat itu telah memakan diri penulis balik -.-'
  • Penulis mendoakan kehidupan penulis sendiri,keluarga dan sebagainya sentiasa.amin

Saturday, June 26, 2010

aku teringin sangat nak pergunakan kau balik selepas kau guna kan aku :)

kenapakaubaca.[?]
"aku gembira kalau setiap kali kau ada "-H.A


tadi baru berFB,kini dah tacing
tadi bercanda gelak,kini dah tacing
tadi berkomentar komen,kini dah tacing.
tacing betul betul atau hanya publisiti?

go brazil go menang 2010

berguna jugak kau hidupkan?"

"ku bukan tagih janji yang kau hancuri." "manis mulut lidah kau berapi" "tanpa sedari hati ku kau sakiti" tengok la abang kau tu jerin eheheeh, Cristiano tu.ala abang kau..kan korang sama rambutt.rambut 'uuuuuuuuu' hahah.nvmind rambut 'uuuu' tapi tetap hensem [aku bukan dia ] wkaka. apahal dengan dia bajet hensem tu?aku lagi hensem kot. apa main tolak tolak sengih sengih canggih la sangat? tau la pemain termahal dalam urusan sewabeli cukup kot untuk sara diri sampai mati bestnyaa -.-' bukan kah dia kene kad merah?tak kena eh?ok salah orang haha. persetankan piala dunia sebentar "asal tahun ni [?] piala dunia hambar,teringat dulu aku suka brazill euehueheuhee ada ronaldo ada ronaldinho masa tu kaka belum ada lagi semua haih -.-' macam la aku yang sibuk main.teringat jugak brazil menang tah tahun bila ai lupa malas nak carik balik kih kih persetankan.MANA sukma segala jadah sukan MALAYSIA kat melaka kota kecil tu?TAkKan dah habis kot?etlis aku sempat jugak tengok acara lontar peluru euwww macam kat sekolah je punya tapi nauzubillah jauh nak mampus dia lontar terkejut aku.kita setakat baling 2 -3 meter kat sekolah lepas ni gedik aduh sinisana sakitt awwwww balik mengadu kat mak tangan sakit lepas tu menangis uwekkuwkkkuwekkk..watdeneraka?

tapi BERKONTRASAN apabila aku tengok diorang yang badannya agak agak macam amirul bob harhar tapi tabik spring la ,diorang lontar jauhh wuhuu.berballik semua ke sukma.kenapa la dia crash dengan piala dunia kan?ala kalau tak crash pun orang malaysia memang malas pun nak tengok sebab orang kata "sukan Malaysia tak kemana [?]" watdehel jahat gila mulut orang.patut buat peribahasa "mulut buaya di susukan,mulut orang di asidkan " -.-' sebab memang tak sayang mulut mungkin. oh lagi satu mungkin bajet yang dikeluarkan seciput ciput umat kot yela siapa nak keluar bajet besar besar untuk sukan yang kurang berprestij [yeke?] tak macam konsert besar artis seberang sinisana mesti dpaat sponsor macam anak ayamm berlumba lumba nak taja maksiat tapi bila ada tayang kat tivi aku tengok jugokk hahahahaahaha.! cis-.-' ini la malaysia konklusinya Malaysian memang terok walaupun duduk dekat Malaysia.teruksaxxx ini semua hipokrit skearang kita tak bersatu langsung.semua ada agenda..pffft apa aku ngarut ni??macam la kena dekat kau ahahah.
"berehat sebentar bersama sama kitkat" teringat kitkat aku teringat iklan iklan zaman kini yang sumpah sakit hati.jengkel tapi suka tengok ailaikee..iklan kitkat ni pun ada yang kelakar macam masa perempuan dalam tivi tu tengah tunjuk tunjuk seni kata lagu lbalbababa ,iklan dentine pun banyak yang kelakarlagi lagi iklan baru ni berjambul jambul je tengok.lepas tengok mesti buat muka macam -.-' sebab sungguh sakit hati :D. kalau iklan sarikat telekomunikasi pulak lain iklan dia.iklan diorang perli perli smabil tunjuk nama pesaing dalam bentuk abjad contohnya H untuk hotlink D untuk digi C untuk celcom.yang tak blehbla nya walaupun nak sindir agak agak laa kan haha.ni tak siap dengan abjad siap dengan kaler lagi tu sama.tak paham eh?aku pun tak paham apa aku cakap ni haha. ok cukup stop letak tanda titik . **

PERSETANKAN cerita diatas.cerita diatas hanya fiksen semata amat ,takda kene mengene yang dah meninggal tapi ada kenamengena dengan yang hidup.WEH! buat masa ni aku jual mahal gilaaaaaaa nak mampus ok sampai kau benci sampai kau meluat tengok aku sampai kau bnci laaaaaaaaa lepas tu aku akan jual murah balik mungkin sebab kita takkan berjumpa lagi kot kan kan?bestnya .dapat jugak aku buat kau lupakan aku yang tak berguna sesen ni .maafkan aku kalau boleh aku nak kita kawan lama tapi kalau kau terus begini ,aku rasa kau yang sakit hati.kalau kau belum sakit hati aku anggap kau ni perempuan tabah melayan karenah semua. :)tahniah. "kita hidup dekat dunia ni bukan untuk seorang,kita hidup untuk semua,untuk bersama kalau kau nak hidup untuk seorang baik kau buat dunia kau.tapi yang pasti.hidup untuk seorang atau satu hanya kepada Yang Kuasa je.sebab dunia bi bukan kita punya" kenapa masih tak percaya kata kata "masih banyak lagi kumbang/bunag kat luar sana?" "pengalamna mengajar kita" "jauh berjalan,luas dan puas pandangan,barulah kita pilih yang terbaik" kenapa masih terperuxx ditakuk lama.loveinskuulsaxxxxx membuat kita kehilangan kawan karib . ok fine bai.setiap post aku mesti membuatkan aku balik yang sedihh hhuh -.-'


Friday, June 25, 2010

invension tensen happy-sion

kenapakaubaca.[?]
"hari yang gembira"-H.A


Exam kali ni perghh agak kebaraian sekali hal ini kerana markahnya amat cikai cikai nak mampuss huhauha.tak sangka ada yang baik ada yang buruk ada markah yang hodoh hina dangkal semua wahhh dan yang terkejutnyaa ada jugak markah yang meningkat jejeh :) yeah semua trimas kepada adeila si saiko pengutip markah macam budak budak tahap satu sekolah rendah.ke hulur ke hilir carik markah dekat yang lain menangih simpati macam soo saddd pity u haha -.-' DAN dalam pada itu,folio addmtah aku akhirnya siap juagk selepas 3jam berhempass pecah pulassss semuaa siapkan dan baru hantar hari ni yuhuu
"kesian prasad ,kiterang punya dah habis hantar dia baru eh bukan baru,dia kena buat semula akibat potokopi bulat bulat sehingga no ic pun nak potokopi apakess??" nasib la aku tak tiru,aku cuma 'bincang' dan buat sendiri wakaka :D so sekarang tinggal da loser bioollll atau biology yang tahpahapee tu puih .susahnya aku tak mintak pun dan meletakkan harapan yang rendah dan tinggi.cuma harapan yang sederhana."nanyi lagu menaruh harapan ni best ni,then kita tuka lirik. ''DIHATI KECIL,KU MENARUHKAN HARAPAN KU YANG SEDERHANA....'' APA ?-.-'


2-3 hari ni sibuk [pura pura] sibuk buat invensyen atau rekacipta laa sangat .sumpah kitaorang punya invensyen macam saiko sampah lahanatt pergi buang laa sedih betul tengok -.-' :'0 haha adakah kitaorang punya invensyen [dinamakan invisyen/??] setahu aku invention tu sesuatu benda yang baru tak pernah ada,tak pernah wujud sama sekali dua kali tiga kali empat kali dan berkali kali. tapi yang pelik lagi jelik,kita orang tercopy pulak dekat youtube/google/bing semua kejadah haram.mana yang boleh kita orang akan search.haha so kita tak dikira meniru kan??mana tahu benda ni dekat MALAYSIA takde ke?sebab malaysia kann kecikk??dahhh -.-' tengok dekat peta dunia pun maam kuman ceecechehe

"jum buat botol air ada dua nak?"
"jom buat botol air ada bekal?"
"jom buat hatpone dekat tudung??"
"jom buat ni jom buat tu jom buat ni balbalaba" dan konklusinya semua haprak tak buat sedap sebab mulut je sedap berkata kata tapi tangan tak jalan whauahua..-.-' sedihh sungguh dasar munafik.ha ni baru munafik hik3.
"mana invention kamu??"
"dekat dalam proposal ,ticer -.-'" dan aku rasa akhirnya semua lunyai dan tak menjadi .haahahaha gila POYOsyoksendiri weh si gila [jerin] baik kau study sebelum aku santau kau hidup hidup :/
Selama dua hari buat invension dkeat rumah aku sumpah seronok.best macam macam boleh tengok huha sinisana lagi best hari kedua.,trimas yang hadir oh :') ececehc buat drama swasta pulak.gerak rfm tanpa dijemput undang segala mainpergi je .tak dirancang sungguh.haha -.-' makan maggi ueueueueueueeueueu yang penuh tauhu .aku dah la tak suka tauhuuu..lepas ni taknak order dah ceh ?-.-'
"maggi ni kan kat rumah boleh buat.."- Z
yeye cik jida semua reti masak maggi .masukkan air taruk megi telur cili semua then siap huhahua.



**DAN sumpah aku tak terduga semua berlaku baru nak have fun sikit ada je obstacle distraction semua apa boleh buat semua lumrah alam?join mereka macam aku rasa diri aku bukan aku sebab?tak tau then nak cakap.mungkin aliran lain semua haih -.-' aku pula yang rasa bersalah kat semua hehe.tapi tak kisah la.

"kawan menagis sorang pun tak peduli" lagi nak menjeleskan adalah? for what rezen?aku pun tak tahu ok cukup sampai sini kita ketemu lagi dalam rancangann.jerinnn sungguh hensem! pada waktu dan tarikh yang sama.

"sumpah malu buat air teh o sendiri,isik dalam tapewere bawak dekat kedai mamak mintak ais n limau [ingatkan nak kongsi] then terminum sendiri plak mheuheueh maaf [terlupa daratan pulaxxx] :)"



Ke mana perginya dirimu, Bawalah aku kini bersamamu,
Jangan pernah mengabaikan ooh diriku…
Seringkali bibirku tersenyum, Jika kau mendapati oh hatiku,
Bahagianya hidupku denganmu…

Kau hadir dalam hidupku,
Ceriakan hari-hariku,
Tanpamu semuanya suram tak bererti…
Curahkanlah keikhlasan, Berikanlah kejujuran
Dan aku akan setia kepadamu…
Beginikah rasanya tika ku jatuh cinta…
Dan ku sentiasa mendambamu….

Ke mana perginya dirimu, Bawalah aku kini bersamamu,
Jangan pernah mengabaikan ooh diriku…
Seringkali bibir ku tersenyum, Jika kau mendapati oh hatiku,
Bahagianya hidupku denganmu…

Cerah cahaya hidupku, Sinari bayangan wajahmu,
Usahlah sesekali kau menduakan,
Manisnya kata-katamu, Menjadi teman seharianku,
Biarlah ini menjadi selamanya…

Beginikah rasanya tika ku jatuh cinta…
Dan ku sentiasa mendambamu….

Ke mana perginya dirimu, Bawalah aku kini bersamamu,
Jangan pernah mengabaikan ooh diriku…
Seringkali bibir ku tersenyum, Jika kau mendapati oh hatiku,
Bahagianya hidupku denganmu…

Ku berjanji pada dirimu, Takkan pernah tinggalkan,
Walau badai dan ribut pun melanda oooh…..

Ke mana perginya dirimu, Bawalah aku kini bersamamu,
Jangan pernah mengabaikan ooh diriku…
Seringkali bibir ku tersenyum, Jika kau mendapati oh hatiku,
Bahagianya hidupku denganmu

Thursday, June 24, 2010

je.

kenapakaubaca.[?]

Wednesday, June 23, 2010

tiada mode mud mood moderator

kenapakaubaca.[?]
"aku pun dah kena badi ngantuk orang belakang"-H.A

aih awak curang ke ni?
kenapa tak jujur cakap benda betul? oh yeah aku tiada takkan ada mood untuk malam ni kurang blog kurangkan online zzzzzz jangan baca .buang masa anda je baca semua ni. "FAKE HOPE!!"
shitz.kalau jiwa dihiris oleh orang yang tak gheti bahas memang la akan jadi macamni .dan aku pulak paham bahasa ke? ok fineeee ,now u can do whatever you like ok jangan kacau aku jangan kacau hidup aku jangan kacau benda benda yang berkaitan dengan aku lah senang cerita -.-'

*maaf kawan jika tersilap bahasa perkataan lenggok kata dsb
yela tadi aku ber pesanan ringkas dengan sorang ni.tuptup dia marah.siap (tanda) seru seru lagi tu semua perkataan dia,aku macam wat da?? apa kau?kenapa aku cakap apa?haha.eleh kau tak kisahkan aku kenen kenen kan kau sebab kau yang kenen kenen kan aku dulu?sumpah berapa kali aku nak cakap aku tak sukaaaaa dia la -.-' kenapa?ye aku tahu aku buruk hodoh ayam sengal semua aku taklayak untuk siapa siapa [aduhss tengok dah jadi publisiti murahan].tapi aku tak pernah langsung minat dia sehingga detik ini .haih biarlah 'enjoy' menguasai diri dulu sebelum kasih/sayang. atau atau aku mungkin tak layak untuk mendapatinya. apa [?]
**
ok fine lupakan drama swasta sedih publisitinurhaliza [mati aku kene saman nanti] murahan diatas ewiuuuuwwuuweuue benci aku cakap.terlebih emo pulak ciss -.-' dah la aku anti emo emo ni .hah lupakn.aku tak suka sebenarnya masuk kelas neraka 5aktif sebenarnya.panass je kelas tu.panas dosa dosa tak?wahaha :D tengok anak murid dia yang tak berpelajaran walaupun datang sekolah untuk belajar main.datang kelas cikgu tak masuk ngajo,cikgu relif tak masuk ganti,apalagi semua jadi sundal kutukhinakeji sini sana aduyai aku pun terjoin sekaki jadi setan part time.-.-' lepas tu insaf lepas tu munafik lepas tu insaf lepas tu setanzzz balik apa kes?watdeneraka?
**
yeah dan akhirnya folio addmaths siap.celakok sapa tiru aku punya folio bulat bulat cikgu marah aku cakap korang
"weh korang punya tuutttt tukan ,kalau nak tauu 3X panjang korang punya ibu jari"-lucahhh adeila/esah -.-.' dan AKHIRnya berjaya jugak hasut penghuni penghuni meja hujung masuk ke alam 18SX ahah.sorang dah termasuk.lagi lagi siapa rela hati nak join ??hik3 bestt hik2.ada teori ada prektikel. LUPAkan bukan pasal ni aku nak merepex meraban ,[kalau sapa sapa yang borink tu,sila jangan baca ] ala bukan apa,ni jela dairi mudah alih aku,dairi portable dair ss dairi penuh dosa fitnah semua .aku mana ada dairi ,dulu ada la.cis tak guna orang buat dairi semua rampas rampas nak baca cis.-.-' takde praibesi langsung. OH aku pernah kot curik curik baca dairi orang ,tapi aku lupa tak ingat haha.takbestla baca dairi orang.penuh SS[syoksendiri] kata kata madah kejadah apa tah cinta sini sana tuih geli. kenapa dairi [?] chop dairi ke diari? dulik aahh.
aku suka baca pasal zahida rafiq kat blog www.ruanganbicarafaisal.blogspot.com,memang munafik gilaaaaa la.-.-' arghh

apa ni apa ni?rindu nak tengok spongbob sekolsaxx ni buat aku jadi kabingg tak dapat tengok tibi.nak jadi anoying boleh?

Menangisi perpisahan akibat gagal bercinta adalah satu pembaziran mutiara jernih kita dan juga menguji sejauh mana kebodohan kita tetapi dengan menangisi dan menyesali akan dosa kita lantas meminta pengampunan dariNya akan lebih menjamin dunia dan akhirat :')


Tuesday, June 22, 2010

biasa stendert normal stereotaip apa??

kenapakaubaca.[?]

"takdir memang dah ditetapkan yer"-H.A

sumpahhxxxx aku eh silap kita hari ni masih meneruskan legasi membuat dosa kering kutip sini sana ,bukan kutuk sembarangan ,kutuk ada makna ,kutuk berdasarkan kenyataan sebenarnya.aku masih mempersoali samada kita bercakap benar tu kutuk ke? haih haih muskil habis tu takkan nak jadi munafikasihipokritmulhid sehari 24jam seminggu sebulan setahun? "kalau ada cili dah lama aku sumbat dekat mulut kau sebab mulut kau ni takde insuransss bulananzzz cakap main ikut sedap mulut je" tah semua dipelopori oleh si gay hazeem si munafik terhebat dalam kelas HAHA :D

***

gila kau kesian betul koreaselatan semalam di belasah kaw kaw sampai 7-0  watdehel itu semua game.bak kata wal ke naufal tah pemain bola wrestler semua 'pelakon'.ANAK wayang kah?hah better masuk anak wayang dapat jugak bawa propaganda sini sana. "eh i terjatuh disengajakan" pfttt kad kuning.."eh i dilanggar dari belakang,gol keeper ni ha tolak aii."pfftt kad merah melayang dimuka pemain sebab pengadil baling. SEMUA WWE pun hipokrit .aku layan jugak tapi agak betul stetment aku kat atas ni betul macam drama swatsa kerajaan badan bukan kerajaan melayucinaindian 1MALAYSIA ,memang bak kata esah klisei gila la.lepas ni berlaku,tu pulak macam dibuat buat tapi manusia yang bodoh [sebenarnya agak pandai la sikit -.-'] tetap tengok haih.

"sumpah nasib tak kantoi tadi pasal buku esah tu" -kalau tak aku mati kene santau dari belakang muahuahua. HIDUP mesti pandai kaverr bebeh.kalau tak kaver hidup kau mesti sentiasa dekat bawah.MACAM tipu la.kalau kau tak tipu atau berdusta atau cakap lari sikit dari kenyataan,mesti kau tak boleh hidup//tapi kena ingat tak semua kita boleh tipu.YANG maha kuasa ada dia atas sana.:) tapi aku selalu tipu?macamana ni?nvmind etlis aku jujur bukan kat kau...tapi kat diri sendiri.heheeh.

*** eh kenapa aku gembira hari ni?entah mungkinnnnnss aku dah dapat hidayah kot mungkin mungkin kan?siapa tahu?kau tahu ke?zzz -.-' "do you see?what i see?" yeah kau nampak tak apa aku nampak?aku nampak dengan mata anak mata dengan retina aku sendiri kau bermain kayu 2 golf semua ciss -.-' watdehel apa ni apa ni?manusia tak pernah setia senantiasa curang i hetyu :)..bencinya bencinya [jelezz ni] ada karangan dua orang budak tu terchosen buat sakit hati je baca .tahu la best.apa beza dgn karangan aku jugak?karangan aku pun dibuat pakai pen biru hitam .eh tak pen biru je??karangan aku pun dibuat atas kertas kajang rm 2.80 kat kedai buku sekolah?ha?apa beza??karangan aku pun guna bahasa melayu guna ABCDEF.123456... semua mana aci mana aci??kenapa tak pilih karanganzzz aku sebab sama jerr?--[nampak sangat tak puas hati haha :D]  jahat gila rasis haha.

"bai cuba kau bukak lagu nitrus-tunggu esok dengan lagu nurul-TIKA cinta ,agak layan la.[ke aku yang kolot takhaptodate sebab baru nak dengar ?" OMGGG besday F tapi dia kat asrama tak dapat wishh dia takde .janggal tahun lepas aku dapat wishh ..."kemana perginya dirimu,bawalah aku ke kini bersama mu.jangan  pernah mengabaikan ohh diriku.."--rasa rasa ayat ni sesuai tak kalau lelaki yang cakap?sumpah tak gentlemanzzzz :D tapi apa aku kisah aku suka semua nya.aku suka menerbalikkan sesuatu yang dah betul benar sahih .tak ke kau ni kapir ha?-.-' ..>markah exam makin baik dari mac yang tepahapa tu etlis walau aku ada 1 failed[i hetyu edmetzzzz] tapi semua yang lain agak baik la [AGAK JE zzz] tak baik pun wahah..ok kita tunggu trial diorang cakap susah.sapa diorang?kenapa la aku tak dapat magik kalau tak boleh masuk bilik kebal SPM tengok tengok skema jawapan [bukan soalan] hahah.elehh soalan bocor pun tak tau buat dalam erti kata failed,ni ada hati nak tau datang.jangan mimpizzz laa -.-' kalau malas tu malas jugak.saiko.

"bodoh prasa* dah tiru bulat bulat kimia pun salah.apa punyaaaaaa orang la tu la bala kau taknak kongsi dengan aku kita semua :D"

masih dengan prinsip saya. tak kisah tak heran ok byee.

senyum itu sedekah??ok lepas ni tak payah la marah marah lagi ok?

[eleh apa masalah kau ingat kau punya bibir je seksi?bibir aku lagi sekssi ++ seksaa lagi tu.takcaya cuba kau bukak gambar default aku kat FB weksss-stetement khas untuk A.J] -.-'

Monday, June 21, 2010

penyesalan sebelum SPM

kenapakaubaca.[?]

"luar aku gembira,dalam hati pedih sebenarnya"-H.A

duhh duhh camane ni addmtah aku kimia aku segala kejadah semua ni camanni i takutt u i takutt sungguh tak disangkka2 markah aku begitu teruk nak mampusssssss.tula kau online makan main FB tak ingat dunia main game lepak sini sana kan dah kena tulahh ??:/ so salah siapa?tepuk dada tanya iman tanya diri i het myself obiosly duhhhhhhhh :'(

aku tak pernah sangka ,aku tak pernah rasakan seterukxxxxx ni .tapi apa boleh buat.KALI ni aku berjanji akan cuba untuk lupakan dajjal mata satu ni sementara sementara waktu masih ada.

aku pun termenung termangu apakah yang telah aku lakukan kan sebaik seelok mungkin untuk cuti lepas..jawapannya nothing :/ .


PLIS dont ask me keneting [aniting] about aku punya markah segala segala sebab mulut aku akan terkunic secara otomatis apabila ditanya markah yang cikai cikai. i het maiselfffff syuhhhh.. how come?? :'( entah la apa aku rasa ni kosng jiwa kosong tak rasa apa apa? bila nak berubah?berubah?aku anti perkataan tu weyh C(:

******************

"aku benci kau rambut merah" tau tau la ini untuk siapa waahaha.

[to be continued] errr ada lagi ke ? :D



kau ni dajjal sebenarnya!jangan laaa hasut aku dah!

oh kawan aku rasa macam nak menangis ni sebab aku tak pernah dapat seteruxxx ni -.-' ala lupakan laa lupakan la lupakan la..tengah sedih sedih ni aku suka layan lagu kabi khusi kabi gham :')      

"leleh betul layan lagu ni siap ikut sekali nanyi dengan tariannya."

aku tak tahu laaa aku mampu tak nak tulis blog lagi dah lepas ni .mungkin la..mungkin je aku busy kott.kot ??-.-' watdeneraka .. zzz


Sunday, June 20, 2010

norma normal



kenapakaubaca.[?]

"jom ke sekolah?huh?sekolsaxxx -.-'"-H.A

banyak benda nak dicerita tapi elok disimpan [♥] jangan kecoh kecoh sebab malass nak menaip :)

"oh ya selamat hari bapa kepada ayah ,mohd zaki bin abd gani :')"

"rambut hilang pen hilang pensel hilangapa lagi hilang,camna esok ni?"

"arhg jadual terlupa semua terlupas esok sekolah ke?"-.-'

"apa  ni semua ??apa ni?mana kau hilang??tak boleh lagi dah stoker search nama kau kat ggoolge semua myspace search,FB search semua youtube huuuuuuu :'("



selamat hari bapa ayah :) [malu aih]

Saturday, June 19, 2010

harini penulis mogok


kenapakaubaca.[?]

"  -  "-H.A

mogok dilancar.

Friday, June 18, 2010

panggilan untukmu ke?

kenapakaubaca.[?]

"kita ni sama saja.tapi aku je yang 'lebih'"-H.A

**lebih=mengada




hohoho saya amirull jom makan saya! -.-'

aiyakk kenapa ni?hohoh .gedik laaa mana ada apa apa sebenarnya.mengidam samting la mengidam timun masam dalah bigmac dablecheeseberger kejadah semua walaupunsemalam baru makan muahah.BESTNYE bestnye makan benda benda yang sudah kita tahu dari dulu lagi,makanan yang mempunyai banyak karsinogik dalam perisa makan segera uhwuhuwhwhuaua tapi stil makan lagi tak ke bengong?SEDAP kot.sedap tapi cepat mati -.-' JANGAN da oh makan semua semua ni setat dari kini bajet bajet penipu besar kau!!ccisss -.-']

"lo jangan biar aku begini,lo cuma bikin gua penasarannn haih "
UMAKKKaiiii bestnya folio dah siap cuma tak bind lagi .takut la aku nak bind hari isnin aaa lepas tanya cikgu kan cikgu,boleh kan asalkan kena hantar sebelum 25 wuut wutt apahal n?asala aku malas semacam nak buat homwok ni padahal tahu skullsax nak bukak isnin ni??-.-'wat wrong with u sepatah homwok tak buat lagi?FIZIK sampai habis chpter 4,BI summary semua semua isik tempat kosng tu,BIO satu sheet paper tu haih tapi nyumm best reproduciton Agama apa ni apa ni?banyak nyaaaaaa tinggaal lagi 2 hari kau nak buat apa? kita tunggu kita lihat apa akan jadi watdeneraka -.-'

"kerana diriku bukan aku,tiap kali kau menjauh---tukar 'mendekat'"- tilu

Ohh SERIYES shit kalau aku ada magis macam nanny & the magpie tu dah la aku gunakan magic ubah diri kau menjadi sesuatu yang aku sukaaa!!!!daripada melihat benda aku benci! huwarghh kenapa saat ni datang pada time time begini?eden pun tak tau ahahha,-.-' contohnya dari bentuk kau sampah aku tuka jadi embipurrr wangi sikitttt haha.dari kereta sorong tukar jadi troli giant ke apa ke haih.ni tak kenapa kau menganoying kan aku ha?aku pun ada taste ada citarasa semuaaaaaaaaaa jangan memaksa oh keadaan tolong la jangan memaksa!

"aku sedar selama ni aku banyak tolong orang,tapi orang tak pernah tolong aku.AKU was was kalau perkara umpama ini [siapa yang sedar atau tak sedar diri] akan dibalas balik atau tidak,camne ni ya?"
Maaf,kali ni aku tak boleh tolong kau sepatah pun sebab aku rasa jengkel.!yes aku yang jengkel.selama ni aku cuma jadi pak turut
dan pak sibuk ok fine -.-' M to the A to the L to the A to the S dah layan.tak kisah la lepa sni apa nak berlaku jadi aahhh...aku nak fikir SPM je lepas ni.maaf kan.lepas SPM kita boleh lupakan semua wuhuuuu,,:)

**pilih jawapan yang engkau atau aku rasa agak agak tepat atau betul .-.-' tak kisah pun**

Q=betul ke orang kata anda ni gedik??
A.ya.ANDA GEDIK
B.tidak.ANDA GEDIK.

Q=betul ke saya dah menyampah dengan awak?
A.ya.SAYA MENYAMPAH DENGAN AWAK
B.tidak.SAYA MENYAMPAH DENGAN AWAK

Q=siapa awak di hati saya sebenarnya?
A.bukan siapa siapa!
B.tidak untuk tidak bukan siapa siapa.

gurhhhh mintak diri r . salam-.-'


LAGENDA budak setan was da bomb :') mengalir lagi mengalir lagi.
aku anti cerita melayu yang sedih sedih .jengkel.
[sama macam buku yang tebal nak mampus tu,eh tak lain sikit kan?]

Thursday, June 17, 2010

Dan saya masih melayani perasaan




kenapakaubaca.[?]

"ok kembalik 'sibuk' atau sibukkan diri balik sebab nak skulsaxxxx dah :("-H.A

Rupa-rupanya ada jugak orang yang memahami diri kita walaupun satu ketika dulu kita anggap orang tu jauhhh sangatt dan rupa-rupanya ada jugak orang yang dekat tapii takpernah kisah diri ini yang cakap ikut perasaan macam orang kat sini tiada perasaan semua macam orang kat sini tunggul semua macam bajet diri dah besar ok kita tengok siapa yang terkapai nanti jazz see  aihetyu!

Rasa menyesal la...

*************

ok tutup cerita sedih buka cerita baru buka buku baru.jerin tak kisah dengan apa semua berlaku sebab semua orang ada kehidupan masing masing so better kita  jangan kacau kehidupan orang lain kan?WAH sumpah tadi seronok .:') mula mula nak plan cam cikai ajak ajak ayamm itik semua last last aww macam tak sangka semua sudi join trimas kawan :)Aku taknak cerita panjang lebauuu biar kan kenangan mengulit suatu hari nanti.Sekolahsax pun nak bukak dah isnin ni dah beli baju sekolah belum??-.-'

"lepas ni cc bubh karpet pasang ekon kuat letak minyak wangi,ni buat rombongan cikiah dari mekdi naik beca semua macam haih!"

"bak datang arh lawak CS dengan aku balik! cis tak puas hati ni"muehuheueheu

ok semua penuh gembiraa :') .

Trimas ipanyunanizaraminezatkimiwalaniq






Tuesday, June 15, 2010

MadahpenuhPerli

kenapakaubaca.[?]

"entah semua salah aku kot.ye salah aku [?]"-H.A

siapa makan cili

orang lain rasa pedas

siapa cubit diri

orang lain rasa sakit

siapa buat baik

orang lain dapat nama

siapa yang suka membantu

orang lain dapat jasa

siapa yang jujur

orang lain yang dinamakan

siapa yang dibenci

orang lain yang diganyang

siapa lupa diri

orang lain yang ingatkan

siapa yang bermuka muka

orang lain yang lihat

siapa diri kita ini

orang lain yang nilai

siapa kita untuk nilai

orang yang di beri kuasa

siapa yang mendengus

orang itu yang buruk

siapa yang hipokrit

orang itu takkan bahagia

siapa yang cakap berputar

orang itu bohong

siapa yang pandai

semuanya sama belaka

siapa yang baik

orang tiada yang baik

siapa yang setia

yang setia hanya YANG KUASA

siapa yang setia

manusia enggan setia

siapa yang lihat

orang yang bijak

siapa yang tenung

punahlah masa depan

siapa yang melewati usia

dia sebenarnya pandai

siapa yang ada perasaan

dia suka selalu salahguna perasaan

siapa suka marah

dia bengis orangnya

siapa suka caci 

dia sudah cukup sifat

siapa suka bersedih

hidupnya tentu tak gembira

siapa yang benci orang

orang lagi benci dia.

-H.A

Monday, June 14, 2010

fahamkan aku dah faham

kenapakaubaca.[?]

"sekarang macam dah tak de guna haih :'("-H.A

aww aww ai dah lama tak hapdate blog uhueheu rindu nye aku kat belog ni nak merepek meraban semua huga huga rilex la baru dua hari tinggalkan dunia blog dah nak kematu?aku nak cerita pasal sebelum sebelum ni tapi malaszzzzz sebab dah ketingggalan zaman kot har har tambah tambah pulok internet aku lembap sebab pencawang MAXIS dekat kota DAMN roboh runtuh ranap semua semua la buat hati bengkek je.

"asal huru hara macam baru balik dari perang medan?" Betul doh aku takut tengok KD lepas je ribut taufan tu .nasib baik la aku yang suci suci ni takde aku kat kampung masa tu hueheue -.-' HABIS JUGAK la rumah aku pasu pasu bunga orkid mak aku pecah,halaman penuh daun kering kering eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee takutnyaa -.-' kereta penuh dengan daun kot.yang paling takut pokok dekat deret rumah aku banyak tumbang,macam banyak orang buat dosa je en kat KD ni?kelahanatansss betul.ada rumah orang tu retak la,bumbung cabut la.aku terfikir time tu?angin yang kita anggap kecil ni mampu menumbangkan pokok yang dikatakan kuat itu?kuasa Allah tiada siapa boleh lawan kan?Subhanallah :) Asal subang tak kene?tak aci tak aci subang la punca segala kemaksiatan kejahatan ke ke ke ke semuanya laaa hauhuahua jangan marah warga subang.Yang pelik KD yang kene seksyen 7 8 dan 9.Masa aku drive malam tu,masuk masuk KD je dari sekyen6 ,terus nampak banyak pokok bergelimpangan di atas jalan wuhaa apa sudah jadi?memang sunyi seram menakutkan la.BALABALABALA bala semua ni bala. yang ni agak kelakar bagi aku
>>
"kenapa la petir ni tak sambar je sampah masyarakat = [rempitzzzzzzzzzz yang lalu depan rumah pilot lepas ribut] lepas tu senang MPPJ angkut sekali pokok pokok tumbang dengan si sampah masyarakat ni"
har har :') sungguh lucuhhhhh kata kata anda.aku yang tengah bersedih tu terus gelak macam orang gila baca stetmen ni .[?] ok apa masalah?PENAT siot badan letihnya badan aku masih ngantuk lepas main bedminton dah la kene marah dengan pakgad ape ape hal azliayana hidayah mahfar i love u olss sebab best gila kot.persetankan pengawal dROZEL anak haram tu tuih! kononnnn je tuu..cehh -.-' i benci kene marahh huheuhe .JANJI best aku sanggup tau ulang alik bangun seawal pukul 8 pagi semata mata nak siap dan bermedminton.walaupun aku tidor pukul 4 ke 5 pagi tah tengok bola kau kejammmmmzzzzzz hikhik tapi ok la .masa aku balik nogori aku penuhkan masa dengan makanzzzzz pergi kenduri sini sana dan zzzzzzzzzzz membuta di dalam kereta.sampai kampung pun aku membuta..membuta tu bestkan?tiada apa yang lagi best melainkan tidur -.-'

masuk ke dalam perasaan budak hingussan ni jom?!

kenapa kau kacau hidup aku?
selama ni kita bahagia kan?
kenapa baru sekarang?
dulu kau suka yang lain.
aku tak terfikir
tak terlintas
tak menduga
yang kau akan pernah _____ aku,
tengok sekarang,
apa dah jadi,
kau buat aku menyampah
berhenti jadi plastik,
berhenti dari curi hati aku
hati aku kini di'solex'
takkan ada sesiapa boleh ambil
hati ku.
sekarang aku harus kutip dosa
dosa kering pulak tu
dosa bukan kehendak aku
untuk berpura pura depan kau
hati aku merintih sebenarnya
apa kata kita kawan
seperti dulu?
Aku tahu ni bukan
kemahuan kau
ni kemahuan kau punya kawan
kenapa aku persalahkan kau?
sebab jika tiada kau tiada semua ni
apa ni?
tolonglah aku
tolong la jaga perasaan aku
tolong la jaga perasaan kau juga
mungkin aku memilih
ya aku memang memilih
aku takkNAK 'simpul'kan dengan
orang yang aku kenal
anggap saja kita kawan.tiada perasaan
sakit dan pedih
sebab semua ni
hanya harapan bagi kau
dan seksa bagi aku
tolong er :') [menangis]

**********************************************
itu perasaan aku,macamana realiti hidup aku?
kalau kau benci aku.ye betul KAU!!!..-.-'
jangan kawan aku dah.aku rela.aku boleh lupakan orang sekejap je
button DELETE aku sentiasa menyala .tak kisah delete myspec ke FB ke blog ke.
tolong jujur sebelum aku yang jauhkan.YE aku sedar aku bukan siapa siapa.
tak nampak pun kewujudan kat dunia ni ok malas merepek nanti orang chop kita mengada si publisiti murah.
AKU tak kisah asalkan kau tak ganggu hidup aku.sekian
MAAF la ending yang emo.......

:')
"emosi takkan lari kemana,sebab ianya kawan perasaan kita "


saxxxxx ;/[gambar mana??]

Sunday, June 13, 2010

MALAZZZZ

kenapakaubaca.[?]



nak apdate tapi hamba punya jari jemari yang mulus ni malaszzzzzzz..

esok esok laa -.-'

banyak cerita exceli tapi bukan ada orang baca pun [tagih simpati] kita yang penat baca orang punya huwaaaaaa :'( tapi takpe la etlis ini boleh dijadikan kenangan bila kita dah  umur 50 tahun nanti tak??wallahualam kalau panjangg umur :)

ni serba serbi sikit yang aku sempat uplod -.-






Saturday, June 12, 2010

kau saiko aku saiko kau



kenapakaubaca.[?]

"selamatkan gaza semua :'( bercamcampur sedih gembira suka duka hilaitawa:')"-H.A

"weh kau anak tak guna tau habiskan letrik ayah je"[nada gurauan]-kakaktaguna -.- tak baik..kan? dia tetap kakak kita kan?

apa kes apa kes?hahaha WEH aku sungguh terharu bila aku check check balik dekat FB ataupun laman sesawang sosialll lain kan,bila time hari jadi kita ke,sehari awal ke atau betul betul hari jadi kita ataupun engkau,perasan tak ramai benarsungguh teramat sekali orang wish kita sedangkan kita sedikitpun tak terhegeh hegeh nak nayang segala tarikh hari jadi kita kita melainkan kita [kita?]anda atau kalian semua gedikkkkkkzzz tahap gaban nak tunjuk tunjuk tarikhh euuuuww kau tunjuklaaah sebesar mana date besday kau aku takkan wishhh.ok berbalik kepada cerita hehe.aku pun pelik tapi rasa ujub takjub sebab itu menunjukkan siapa siapa yang wish tu tak kira bangsa agama kaum rasis segala haremm semua zzzZzzz...-.-'ATAUPUN sebenarnya kita tak tau date lahir orang tu melainkan ruang sosialllll tu yang bagi tau..alaa ada kat tepi tepi tunjuk "today birthday:polan ni polan tu si gedik ni si gedik tu " kan kan kan??so apalah susahnya orang orang yang kita tak kenal ni klik then wishhhh "happy birthday en ABCDEFGHIJKL blablababa takpun kalau malas sangat purapura taknampak je okayy?? ok aku tau aku merepek panjang haha.-.-' semua komplen tak paham tak paham euwuwuwu pedulik apa kan aku dah tulis kat situ kenapakaubaca[?]? -.-






ibu and along :)



cik tai and cik teyah :)

"sebokk sebokk sebokk"

eh semalam i janji kan nak tunjuk gambar gambar adik beradik atuk saya yang kewlllllllllllllll sumpah?ha tak bagi tau?pedulik la ni blog saya saya punya hati suka la wakakak..eh jangan marah ..jangan marahhh hik2 cuma bergurau saja..kalau terasa tolong tutup mata jangan baca.ok sempat jugak ambil gambar uwan uwan ni oh nogori panggil neneksss uwan,sokonklusinya nenekss=uwan.-.-'ni aku ade selit selitkan adik beradik arwah atuk aku so kewl dah berusia pun boleh berborak borak aku menjadi sebak dan terujaa la :') ahad ni kembali lagi ke nogori sebab ada wedding kenduri kan?so anak yang taat setia seprti aku haruss harusss ikut theeee -.-'










OK fine tadi aku ikut je kakak aku nak bayar bill kat gayent last last terpergi kat karoeke apa tah nama dia [sebenarnya nak pergi karoeke ni memang dah dirancangpun ari rumah] haha..so orang isyak [bukan bapak irpan] pergi sembahyang,ni ha manusia tak guna ni dengan bangga pergi masuk koreke yang tak macam jamban tapi kira jamban tapi dia bukan jamban laa.ada sofa semua .cukup untuk 3 4 orang je..8 orang kalu terdesak.dah bayar rm10 then terpaksa lupa diri lupa daratan semua nyanyi macam orang gilaa haha mana tak nye wehh!semput 13lagu nyanyi duaorang je.AKU ke KITA yang bodoh sebabdekat 1jam setengah tu kiteorang nyanyi lagu melayuu jer watfkkk..sebab tak tekan menuu dan BACK untuk senarai lagu omputih! nak lagu omputih tapi sumpah seriyes shit enjoy gila tadi walaupun lagu melayu.DALAM tu pun nak menyundall nyundal.ambil perhatian menyundal=bertangkaptangkap gambar.**takpa lepas ni ita nyanyi lagu omputih ye tukar bansa terus jadi omputih yee ok mulalatuuu perli -.-'

"sengaja aku pilih lagu sedih,kau ilhamku :') untuk meingatkan kat nostalgia"

Boleh tak manusia lupakan segala yang berlaku untuk satu tempoh yang lama dahulu kala?kenapa susah? ok tiada jawapan untuk persoalan/pertanyaan itu sekian trimaseh dan aku baru tau aku bodoh ke pandai sikit laa dari hazeem ke ape ke haha kenapa la aku tak beli mouse ha ha ha???kenapa la aku lupa sampai sanggup guna benda pad yang saikoooo sakai gila ni??haih -.-' ok bye esok nak tidor kroh kroh kalau ada mood aku berblog lagi yer.aku tau korang rindukan aku! wahahaahaha byee salam dihulur.mata dipejam sekarang pukul.1.50 pagi sabtu 12/6/10 ok bye



Friday, June 11, 2010

i ke u patut lupakan i ke u?


kenapakaubaca.[?]

"hati tenang,datang pulak gelisah menyeret nyeret ke pintu hati :/"-H.A

ohh watdehel berani betul polan polan semua kutuk kutuk diri aku yang suci bersih hensem ni ,kalau kutuk depan depan takpe arh ni kutuk belakang belakang aw sukanya aku dengan orang hipokrit ni -.- suka la sangat.

aku rasa aku ke kau ke anda ke kalian ke beliau ke patut lupakan diri kau kamu anda semuaa?lupakan tidak lupakn tidak lupakan tidak lupakan tidak?lupakannnnnnnnnnn! "saya kata tidak" apa?ingat senang ke persahabatan dah terjalins ejak awal kurun ke 14 kita nak lupa kan oh watdehel.itu satu penghinaaaaaaan buat ku yang inesen ini huaurhurharuhr..

"malas nak tegor bukan beerti sombong bebeh :')" -biarkan aku ni pengacau hidup sipi sipi orang ,aku bukan siapa siapa.[merendah diri betul] nanti kalau rendah betul betul baru tauuk -.-' haha sumpah penat sial hari ni petang keluar sambung ke malamm zzzzzzz pergi sana la orang cuti nak berehat ,[?] berehat la sangat . makin memboyot ada lah makan sini sana tidor salah masa macam carik penyakit je gth laa -.-' aku nak change berubah change my self paham dok?[teringat geograpii pn latipah] haha paham dok??paaham dok?loghat terenganuuuuuu kita.senyum sokmo la.
"aku ni kebodfobia takpun kebodsyic takpun crazykebod" sebab bila nampak kebod mula la tangan nak menggtal menaip sinissana macam haremm i hate yukk kebod u make my life sick oh well kebod jugak peneman aku kala sedih dan gembira :') aku berdoa sangat aku dapat mouse kemabli sebab dah letih jerih payah jenuh mesampah guna touch pad ni sakit hati sakit tangan tak gheti gunaa daa loser jerin -.-'





selamat ulang tahunn tira :)
yaw aqil aku sayang kau muahx100x haha :) tapi aku masih muskil dgn persoalan kau
"kau rasa apa yang buruk pasal aku?"[macamtu macam tu la en bunyinya] i have no answer -.-=

hari ni hari jadi,eh bukan jadi,lahir kata puan ang yang jadi pengerusi persatuuan bahasa melayu hari kamis wattdaa ??-.-'[ok sambung] aqil dan thira.aku doakan semoga hidup kalian tenang dan sentiasa dimurahkan rezeki dan hidup haapy dan berbahagia selalu ok.DAH letak wish belum??kalau belum aku nak tumpangsekaki! haha aku nak lesen kereta senang pergi menyundal takpayah naik beca bas metro lembap lagi dah tunggu buat berpeluh je haaih.tak pun aku nak motorr persetankan semua hp 3G semua aku takk bataxxx henpon dah sekarang aku nak kerendaan tak/dan pun kenderaan semuaaaaaaaaaaa penat jalan kaki melainkan ada orang yang sudihantar jemput aku haih :) etlis aku dapat drive ke sini sana dengan transport muehehehe...

ok hari ni saxx tapi best la aku dapat ketemu adik beradik atuk aku.arwah atuk aku.sejibikk rindu gila :') gelak golek sini sana ,cerita balik orang dulu dulu punya pengalaman aww tersentuh nya lain betul cara hidup diorang dengan kita semua en?kita ni manja gedik sundal semua mereka lain.dulu aku dengar,ok jangan nak berkuliyah berdramaswasta kat sini...ok konklusinyaa>diorang lagi canggih dari kita

ok sekarang dah pukul 2.40 pagi aku nak pergi meroyan tengok tivi papai semua!! lap u olss

Thursday, June 10, 2010

terimasey WHY'EM

kenapakaubaca.[?]

"kadang kadang [atau berkala kala],benda yang tak disangka sangka buat kita gembira mesti berlaku dan sebaliknya kan?-H.A

terima kasih YM..
:)



Wednesday, June 9, 2010

tulisansampah

kenapakaubaca.[?]

"eh kau pernah makan selipar jepun berjenama crocs tak?"-H.A

Kenapa kalau kita rasa rindu tapi kita tetap jual mahal?atau pura pura taknak melahirkan kerinduan terhadap orang yang dirindui atau merindukan orang yang dirindui macam lagu ku merinduuuuuu ................[tak hafal lrik] -.-' kenapa?kenapa? Susah sangat kot,nanti kalau lama lama tak bagitau mungkin kita melepas.tau tak??melepas tu apa?bukan kentut laa samdoi..melepas??terlepas sesuatu yang kita inginkan..aduyai.apa pulak aku merepexx kali ni?walhal ini bukan la apa yang aku/penulis sama la tu yang nak tulis,tapi benda lain.apa yang penulis sebenarnya nak tulis?haha kejap kejap bagi hamba masa 5 minit untuk fikir apa yang hamba nak tulis.

"comelnya tengok putih [kucing] bergolek golek manja macam ingat orang nak pegang dia je" eueueuw. haih apa ni nak merepek ni?
KENAPA ada orang cakap cuti cuti ni booooooooorrrrrringg ha?aku paling pantang orang cakap boooooooorrrrrriiiiiiinggggggg lagi lagi kalau depan aku,nak kena libas agaknyaaa..BUKAN salah cuti yang boringgggggggggggg,diri anda yang anda cakap booooooriiiiiiiingggggg tu yang booooooooorrring! nak tau kenapa,lagi kita cakap boooringg ,lagi borring la hidup kita sebab kitaa...kitaa???[andaa je..bukan kita.ok sambung]>>sebab anda tak fikirkan apa yang nak dibuat lepas ni lepas tu lepas kemudian dan sebagainya.Cuba la fikirkan samting yang nak dibuat.aku taknak tulis sebab aku tak kata cuti ni booringg haha.etlis aku dapat rehat dari pergi ke sekolah buat benda sama sejak dari darjah 1 huehee bestnya cuti i lap u cuti!.
********
yeay! malam ni ada date.date la sangat kan?haha kalau kau baca ni mesti kau tersengih macam kerang busuk yang tak mandi doploh hari sebab aku tulis benda remeh temeh pasal ni kan?-.-' al maklum la orang yang rinduu atau merindu atau yang kita rindui mesti la dibalas dengan rindu jugak kan?hei jangan baca posting syok sendiri aku ni,sebab aku saja je nak berlatih menulis untuk SPM nanti,nak kalahkan cara turaisingam yang suruh carik KESAN,KONKLUSI,PUNCA,FAEDAH segala kejadah haram tu semua..bengkek je.dah aku malas buat dosa cakap pasal dia.cakap pasal dia setahun takkan habis kalau kita ulang benda yan sama! wawawawaw!

Aku rasa la kan [ok da mula merepek],setiap rumah perlukan bank atm la.yang sentiasa penuh duit macam dekat dekat bank besar tu ke,macam dekat shell petronas ke ape ke,macam kat dlaam seven 11 ke semua tu la,sejibik perlu ada kat rumah kita semua kan kan kan ?-.-' hal ini kerana hahahaaha merepek sungguh.lepas tu kan kan,setiap hari ada orang datang,masukkan duit tak pun exchange/hantar mesin atm baru menggantikan atm lama kita sebab nak masukkan duit..huwargggggggggggggg aku tau aku gila sebab tu aku suruh engkaurang jangan baca -.-'
wahh WAH lagi 2 hari la werldkap nak setat! aku nak tengok ferts game dengan last game je haha.sebab itu je pun yang ada semangat.yang game game lain emsti hampeh.dengar cerita orang dah aa.team tahun ni??brazil??taknak laa dah muak pilih asik menang jee -.- aarh argh tengok la dulu aku nak tengok.sekarang diorang pun busy berlatih sebab nak menguatkan fizikal dan formasi masing masing apa aku merepek ni -.-?
WAH jumaat ni pun besday tira kan??heee nanti la wish masa tak sampai lai tak elok wish awal awal tak best ! kan kan ?-.-'
******
ok kerja rumah kita persetankan semua foliol balblba lupakan ."oh cikgu,komputer rosak laa.tak leh nak print" buat la guna tangan "tangan sakit la cikgu,patah pulak" <




Tuesday, June 8, 2010

Penuhkan Cuti.




kenapakaubaca.[?] "Dah la aku nak lupakan segalanya :) gembira,pintu aku dah terbuka,cepat masuk"-H.A

hohoihoi heee suke suke suke nye semalam dapat jugak aku pergi melepaskan anginn proott prott bukan laa oihh,aku pergi melepas kan perasaan tekanan tekanan perasaan sama la tu en .Etlis aku tak bazirkan masa cuti aku dok melangok kat rumah tak tentu pasal dengan menghadap dajal mata satu yang memang bawak aku ke neraka ni har har har. Sehari tak online hidup aku gila u know u know gilaa uueweuweuweu benci hidup aku kan ?-.-' oh semalam best .mesti orang kata gila kan pergi berpiknik hari isnin tengah tengah hari buta haha hari tak buta aku yang buta -.-' takdelah,masa tu redup je,panas pun takde.So semalam aku ke Teluk Kemang byee activerejects semua,sebelum korang melangkah untuk shuting biar aku pergi dulu ! masa aku pergi memang tengah dalam renovation ,nasib la boleh mandi kalau tak memang hangin la jawabnya.

"dik dik,tak boleh duduk sini dik sebab dalam pengbinaan.."-eleh kecoh BM pun failed nak halau halau orang podah cit.
haah pedulik hapa duduk carik port bawah macam pondok cantiknye kewlnya pondok tu -.-' batak tak?batak tak?har har har. OH sampai sampai terus mandi,umakk aii ombak dia kalah KLCC ahha asal tinggi nak mampus?macam tsunami je?mulutt kau ni memeng lancang kan?kang sunami betul betul kang haram jadehh. TAK betul ombak dia tinggi aku,aku nak mandi pun takut haha ,sebab tu aku ambik konklusi untuk join budak kecik darjah berapa tah main sekaliMain dekat hujung hujung pantai pulak tu.hujung bila ombak nak menghempas pantai?loser kan?hahaku takut air dohh.nanti lemas!haha lepas tu aku.ajak budak tu pergi tengah walaupun tak kenal haha..dia pun ok je,last last ombak besar lagi sekali datang dia jatuh,aku cabut dulu haha kesiannya dia..lepas tu aku pura pura tolong selamatkan dia sebab mak bapak dia tengah tengok aku wakakakak kesiannya!-.-' takpe,aku hero,kalau dia lemas aku boleh selamatkan.hehe.YELA sebelum ni mana aku pernah pergi teluk kemang..lagi teruk~aku ingat teruk kemang tu MELAKA watdeneraka la kan.EH?ayat watdenerak?lama nya tak guna ayat ni rinduuu :') watdenerak watdeneraka watdeneraka wuhuuu! ok sambung balik,then balik drive sampai kampung.ngantukxxxxxxxxxxsss nya time tu.nasib tak exciden haha!
**yeay sehari cuti aku berbaloi.lagi 11 hari lagi macamana??haha

"mak sex tu apa mak?" [jangan la jadi lucah! tolong laaaaa haha]



CUTI CUTI ni jugak la baru aku sempat buka tivi jadi budak budak balik macam dulu -.-' aku amik tukar ceria,C.N[katun netwok],disney,playhouse,semua semua lah.then aku bukak balik ceria sebab ada ultraman kosmos.dalam hati aku "apehal aaa dia nka buat cerita untuk bodoh bodohkan kanak kanak ha?" gila meroyan aku time tu sebab tak puas hati,nak je maki tivi tu har har.salah tivi ke?Then tengok tom and jerry dan etc etc etc.aku nak rasa jugak orang kacau amik remote untuk tukar cerita lain ke,tutup ke tivi terus haha tapi malangnya kat ruang tamu tadi takde siapa siapa haih-.-' .then tengok je la.layan juga walaupun aku tau aku dibodohkan perbodohkan oleh penerbit wahaha.:).PERNAH tak korang tengok cerita katun tah kepebenda tah tajuk dia kat C.N,dia yang tengkorak tu..aku ni hina,aku guna dwibahasa aku tekan bahasa melayu,yang paling kelakar bila tengkorak tu speaking nogori!sejibik gila!kelakar keluar air kencing/mata aku haha /sedih kan?anoying kan?jengkel jengkel hishhhhh jerin kau jengkel!

"aku pelik bin heran la dengan sikap aku sekarang,sikit sikit nak tacing huehueheuhe ,ok lepas ni aku tak tacing dah.." geeddddddddddddik!

ok nanti kalau ada benda aku nak cerita ke nak merepek meraban ke aku posting posting lagi yer.and know i have dont tine to writing animore so i want end here taattataaa.

rindu balik nak jadi macam dulu mueheheuhe -.-'

Sunday, June 6, 2010

takboleh resist

kenapakaubaca.[?]
"sekali lagi air mata jatuh"-H.A




"bila cinta kini tak lagi bermakna,
yang ku rasa kini hanyalah nestapa,
ditinggalkan cinta masa lalu"
ye lagu ni seolah olah tau tentang keadaan yang berlaku sekarang.adus.


"kenapa airmata,aku ke yang buat kau mengalir ke hati ni?"
-tak sangkakan aku menangis (?).................. jangan tinggal aku.

Saturday, June 5, 2010

paradigma perasaan

pergi bawak hati aku terbang pergiK!aku taknak ada perasaan! :'(

kenapakaubaca.[?]
"Kau rasa apa sekarang er??"-H.A
asal eh time aku nak cakap dengan mesti ada je benda yang mengacau?aku nak bagi tahu ni [bukan kat sini a doi] haha mesti ada je orang kacau la,bunyi tu la bunyi ni la,tetibe tak tentu pasal pergi sini sana la ciss buat sakit hati perasaan jiwa je -.-' benda penting ni! soal hidup dan mati cehechecehechececcece! haha gedikkkk! "party hari ni lagi best kalau budak baju orang[e] takde [?]" kenapa cakap macam ni budak baju orang[e]??haha bukan budak baju orang[e] ni ke yang meriuhkan suasana?hahahah gedik kan budak baju orang[e] ni???dia gedik tapi saya tak kisah .Saya sayang dia,dia kawan saya.nak tau tak,bila dia tacing kan,sumpah seriussss shit takut nak matei.matei pun tak takut macam sumpah. watdehel.ape aku cakap ni.Baru baru ni tacing,entah siapa tacing siapa,dia kot tacing dengan penulis.penulis tak tau penulis buat apa.[lupa mungkin] puioooooo tacing dia kalah spirit of world cup!cuak gila la!haha -.-'...entah la.budak baju orang[e] ni memang nak kena kan??-.-'
"sumpah seronok masa jalan berdua"
wiett maksud berdua kat sini bukan berjalan macam pakwe makwe doi ,maksud kat sini jalan berdua tapi yang lain entah berapa orang tah tercicir dekat belakang sebab lembap sangat!haha -.-' masa tu aku nak tanya macam macam kat orang tu tapi mulut aku yang suci ni tak mampu mengeluarkan suara suci aurat aku untuk bercakap.aku tak tau ape samting yang tak kena atau terkena sebab aku diam je macam lilin kat situ watdehel??aku nak tanya tapi malu.tambah tambah pulak dengan sikap pemalu aku aduyaiii.Dah aa aku je sorang jate kat situ.nak mampus kene gosip?hari tu dah la kene gossip dengan abang ipar aku [?] biarlah rahsia.SEMUA ELOK KALAU BERAHSIA KAN.mana nak bagitauu dah.ala kalau bagitau bukan dengar pun.SETAKAT angguk angguk geleng geleng then habis semua hilang.acah acah je :'(. "semangat gila nak buat folio addmeth .........lepas tu......hilang" kenapa?mengapa?bagaimana ini boleh berlaku.kenapa addmeth yang kita failed tu ada folio kenapa kenapa??sumpah gila,kang tak pasal pasal folio ni failed pulak haha.ENTAH la.mungkin membantu kot dapat markah SPM kelak .iyo la tu fakkkkkkkkkkkkkkkkkkkk! pestaim aku nangis depan YM bila baca ayat ayat sedih :'( kenapa boleh sampai jadi macam tu?kenapa kenapa?aku harap sangat takdir merubah segala dan kita jadi macam dulu semua balik ok :') sedih bukan apa aku sayang,lagi sikit tahun takkan la semua nak jadi macam ni?ye aku tau aku bukan siapa siapa,malah aku jugak terasa disisihkan ape semua.semua cerita aku tak tau [?].nasib la ada jugak orang yang prihatin.MUNGKIN rahsia tak elok dikongsi kan?yeah saya setuju -.-'maaf kan saya terbusy body hidup awak sebab saya sayang awak semua tapi di......:/ saya sedih

kenapa comel sangat ni doii :)
There was an error in this gadget