Wednesday, June 30, 2010

penasaran aku.


kenapakaubaca.[?]
"bencinyaaaa aku dekat budak rambut merah tu "-H.A

"tahniah arh sebab kau berjaya sekali lagi curi hati aku" tapi aku tak boleh jujur,aku tak boleh jadi orang ketiga dan perampas sebab kau nampaknya tengah berbahagia dengan si kedua :) apakan? mungkin konklusinya aku perlu lupain semua ini :') [yang ni baru betul kebahagian dalam perpisahan] lupa kan lupakan.nak bagitau je bila aku dekat dengan kau semua perasaan aku berubah,seriyes. :P WUHUU esok invention tak sabar rasanya nak tengok diri ini.ini??kita la.kita semua yang buat invention ala ala mythbaster semua kejadah haram yang berbajetkan rm10000 la sangat..tak sampai rm15 aku rasa har har tengok aja la canggih ke tak semuanya bakal terjawab esok.APA ni post terpendek?mana biasa tulis pendek pendek ni har har..-.-' oh shit malam ni semua nak tengok kembar aku main.portugal lawan spanasampah! walaupun aku tak tengok mungkin sebab dah zzzz kot,tapi aku sure portugal boleh menang wuhuuuuuuuuuuuu.persetankan apa orang nak kata yang penting negara kembar aku menang.pergh gila perasan nak mampus wahaha :D lupakan semua .yang palinghot kini isu ariel peterporn jejeh kenapa dia nak jadi ala ala tiger wwod bebeh,tak pun macam anak siapatah pelakon perempuan kerepot tu dasar murahan euuww,takpun macam edison ke,tak pun macam josh duhamel semua gay gay euwwwww -.-'Penat aku singgah megauplod la 4shared la metacafe la nak cari video ni kot kot ada yang nyummmmmmmmmmmmmmm hahaha nagada!mana aku carik.aku cuma tulis dekat goooogle search ariel peterpan yang kini dah ditukar peterporn.pergi tengok.dekat 905,000 ugak la enjin carian nya .oh kalau benda benda macam ni cepat betul tersebar haha -.-' konklusinya berbalik pada cerita yang atas tu,"better kita kawan je la macam biasa " aku pun taknak kongsi siapa dia heheeeee .tapi aku kaan cuba ingat kau sampai aku kawin kelak okeh..sayang anda sebagai kawan yang akrab yang baik cantik manis :) arghh dah pukul 12.15 macamtu aku nak tidur sekarang dah biasa tidor lewat lewat cuti hari tu sekarang macam bodoh paksa diri suruh tidur:) "pilih lagi antara dua?? dua? satu je " malam ni portugallllllllllllllllll!!!!!!!!!! dushdush kalau menang buat kenduri 20hari20 malam hahaha acah acah je?? ceh papaii

No comments:

There was an error in this gadget