Thursday, June 17, 2010

Dan saya masih melayani perasaan




kenapakaubaca.[?]

"ok kembalik 'sibuk' atau sibukkan diri balik sebab nak skulsaxxxx dah :("-H.A

Rupa-rupanya ada jugak orang yang memahami diri kita walaupun satu ketika dulu kita anggap orang tu jauhhh sangatt dan rupa-rupanya ada jugak orang yang dekat tapii takpernah kisah diri ini yang cakap ikut perasaan macam orang kat sini tiada perasaan semua macam orang kat sini tunggul semua macam bajet diri dah besar ok kita tengok siapa yang terkapai nanti jazz see  aihetyu!

Rasa menyesal la...

*************

ok tutup cerita sedih buka cerita baru buka buku baru.jerin tak kisah dengan apa semua berlaku sebab semua orang ada kehidupan masing masing so better kita  jangan kacau kehidupan orang lain kan?WAH sumpah tadi seronok .:') mula mula nak plan cam cikai ajak ajak ayamm itik semua last last aww macam tak sangka semua sudi join trimas kawan :)Aku taknak cerita panjang lebauuu biar kan kenangan mengulit suatu hari nanti.Sekolahsax pun nak bukak dah isnin ni dah beli baju sekolah belum??-.-'

"lepas ni cc bubh karpet pasang ekon kuat letak minyak wangi,ni buat rombongan cikiah dari mekdi naik beca semua macam haih!"

"bak datang arh lawak CS dengan aku balik! cis tak puas hati ni"muehuheueheu

ok semua penuh gembiraa :') .

Trimas ipanyunanizaraminezatkimiwalaniq






No comments:

There was an error in this gadget