Sunday, June 27, 2010

when the writer write

kenapakaubaca.[?]
"macamana ni?nak drop ke tak nak drop ke tak nak drop ke tak ?-.-' "-H.A



  • Penulis suka sangat menyebok [kadangkala] tentang cinta orang lain sedangkan penulis sendiri terpinga pinga tentang cinta dirinya. gurh -.-'
  • Penulis suka tolong orang itu ini sampaikan membawa beban kepada penulis sendiri.Tapi bagi orang lain,mereka tak rasa pun.PERNAHKAH anda?
  • Penulis suka buat homwork tengah tengah malam sebab sejuk dan tenteram tapi dalam masa yang sama sering terdengar dengar benda yang tak sepatutnya didengar.argh
  • Penulis suka menyanyi untuk release kan tension walaupun penulis tahu menyanyi mendatangkan dosa ,setan datang berjoget hau hauh hua ,lepas menyanyi barula tenang.
  • Penulis akan menangis bila tengok drama cerekarama dekat TV3 apa kejadah semua tivi la sampai bercucuran airmata lagi lagi kisah kisah yang berkaitan kekeluargaan.memang tak boleh resist
  • Penulis suka mengarut dan merepek bagi menghilangkan tekanan dan stress juga.Merepek juga membawa kepada fasa ria dalam hidup penulis.
  • Penulis agak sombong diluar tetapi peramah/baik di laman sesawang.JADI jangan terkejut kalau ini berlaku dekat luar,lepas ni takmo dah report dkeat formspring kata penulis ni sombong.
  • Penulis merupakan seorang yang pengdengki.jaga jaga.
  • Penulis sedang menunggu cinta seseorang tu.BILA lah?
  • Penulis tak pandai mengayat semua jadi kehidupan penulis sungguh 'dull'
  • Penulis tak pandai berahsia tapi menipu reti.sebab menipu atas faktor faktor yang tak boleh dielakkan.
  • Penulis suka senyum,suka buat orang senyum ketawa dan sebagainya.BAYANGKAN hidup selalu buhsan?euww !-.-'
  • Penulis kadang kadang merasa diri ni memang takde life.
  • Penulis ada kawan yang sedang dilanda konflik kini.
  • Penulis pernah tengok cerita titanic sampai dekat part tuuut hahaha. lucah dan konon [KONON] fast foward sampai ke bahagian yang elok sikit.cis
  • Penulis mengidam sekarang nak makan kerepek ubi yang ada lada hitam dan aiskrim A&W float nama dia .beshnya
  • Penulis paling pantang kalau ada orang suruh suruh dia buat samting.
  • Penulis suka menggunakan kata kata untuk meluahkan apa yang terbuka.TAPI kadang kadang penulis berasa kata akat itu telah memakan diri penulis balik -.-'
  • Penulis mendoakan kehidupan penulis sendiri,keluarga dan sebagainya sentiasa.amin

No comments:

There was an error in this gadget