Monday, June 14, 2010

fahamkan aku dah faham

kenapakaubaca.[?]

"sekarang macam dah tak de guna haih :'("-H.A

aww aww ai dah lama tak hapdate blog uhueheu rindu nye aku kat belog ni nak merepek meraban semua huga huga rilex la baru dua hari tinggalkan dunia blog dah nak kematu?aku nak cerita pasal sebelum sebelum ni tapi malaszzzzz sebab dah ketingggalan zaman kot har har tambah tambah pulok internet aku lembap sebab pencawang MAXIS dekat kota DAMN roboh runtuh ranap semua semua la buat hati bengkek je.

"asal huru hara macam baru balik dari perang medan?" Betul doh aku takut tengok KD lepas je ribut taufan tu .nasib baik la aku yang suci suci ni takde aku kat kampung masa tu hueheue -.-' HABIS JUGAK la rumah aku pasu pasu bunga orkid mak aku pecah,halaman penuh daun kering kering eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee takutnyaa -.-' kereta penuh dengan daun kot.yang paling takut pokok dekat deret rumah aku banyak tumbang,macam banyak orang buat dosa je en kat KD ni?kelahanatansss betul.ada rumah orang tu retak la,bumbung cabut la.aku terfikir time tu?angin yang kita anggap kecil ni mampu menumbangkan pokok yang dikatakan kuat itu?kuasa Allah tiada siapa boleh lawan kan?Subhanallah :) Asal subang tak kene?tak aci tak aci subang la punca segala kemaksiatan kejahatan ke ke ke ke semuanya laaa hauhuahua jangan marah warga subang.Yang pelik KD yang kene seksyen 7 8 dan 9.Masa aku drive malam tu,masuk masuk KD je dari sekyen6 ,terus nampak banyak pokok bergelimpangan di atas jalan wuhaa apa sudah jadi?memang sunyi seram menakutkan la.BALABALABALA bala semua ni bala. yang ni agak kelakar bagi aku
>>
"kenapa la petir ni tak sambar je sampah masyarakat = [rempitzzzzzzzzzz yang lalu depan rumah pilot lepas ribut] lepas tu senang MPPJ angkut sekali pokok pokok tumbang dengan si sampah masyarakat ni"
har har :') sungguh lucuhhhhh kata kata anda.aku yang tengah bersedih tu terus gelak macam orang gila baca stetmen ni .[?] ok apa masalah?PENAT siot badan letihnya badan aku masih ngantuk lepas main bedminton dah la kene marah dengan pakgad ape ape hal azliayana hidayah mahfar i love u olss sebab best gila kot.persetankan pengawal dROZEL anak haram tu tuih! kononnnn je tuu..cehh -.-' i benci kene marahh huheuhe .JANJI best aku sanggup tau ulang alik bangun seawal pukul 8 pagi semata mata nak siap dan bermedminton.walaupun aku tidor pukul 4 ke 5 pagi tah tengok bola kau kejammmmmzzzzzz hikhik tapi ok la .masa aku balik nogori aku penuhkan masa dengan makanzzzzz pergi kenduri sini sana dan zzzzzzzzzzz membuta di dalam kereta.sampai kampung pun aku membuta..membuta tu bestkan?tiada apa yang lagi best melainkan tidur -.-'

masuk ke dalam perasaan budak hingussan ni jom?!

kenapa kau kacau hidup aku?
selama ni kita bahagia kan?
kenapa baru sekarang?
dulu kau suka yang lain.
aku tak terfikir
tak terlintas
tak menduga
yang kau akan pernah _____ aku,
tengok sekarang,
apa dah jadi,
kau buat aku menyampah
berhenti jadi plastik,
berhenti dari curi hati aku
hati aku kini di'solex'
takkan ada sesiapa boleh ambil
hati ku.
sekarang aku harus kutip dosa
dosa kering pulak tu
dosa bukan kehendak aku
untuk berpura pura depan kau
hati aku merintih sebenarnya
apa kata kita kawan
seperti dulu?
Aku tahu ni bukan
kemahuan kau
ni kemahuan kau punya kawan
kenapa aku persalahkan kau?
sebab jika tiada kau tiada semua ni
apa ni?
tolonglah aku
tolong la jaga perasaan aku
tolong la jaga perasaan kau juga
mungkin aku memilih
ya aku memang memilih
aku takkNAK 'simpul'kan dengan
orang yang aku kenal
anggap saja kita kawan.tiada perasaan
sakit dan pedih
sebab semua ni
hanya harapan bagi kau
dan seksa bagi aku
tolong er :') [menangis]

**********************************************
itu perasaan aku,macamana realiti hidup aku?
kalau kau benci aku.ye betul KAU!!!..-.-'
jangan kawan aku dah.aku rela.aku boleh lupakan orang sekejap je
button DELETE aku sentiasa menyala .tak kisah delete myspec ke FB ke blog ke.
tolong jujur sebelum aku yang jauhkan.YE aku sedar aku bukan siapa siapa.
tak nampak pun kewujudan kat dunia ni ok malas merepek nanti orang chop kita mengada si publisiti murah.
AKU tak kisah asalkan kau tak ganggu hidup aku.sekian
MAAF la ending yang emo.......

:')
"emosi takkan lari kemana,sebab ianya kawan perasaan kita "


saxxxxx ;/[gambar mana??]

No comments:

There was an error in this gadget