Wednesday, June 9, 2010

tulisansampah

kenapakaubaca.[?]

"eh kau pernah makan selipar jepun berjenama crocs tak?"-H.A

Kenapa kalau kita rasa rindu tapi kita tetap jual mahal?atau pura pura taknak melahirkan kerinduan terhadap orang yang dirindui atau merindukan orang yang dirindui macam lagu ku merinduuuuuu ................[tak hafal lrik] -.-' kenapa?kenapa? Susah sangat kot,nanti kalau lama lama tak bagitau mungkin kita melepas.tau tak??melepas tu apa?bukan kentut laa samdoi..melepas??terlepas sesuatu yang kita inginkan..aduyai.apa pulak aku merepexx kali ni?walhal ini bukan la apa yang aku/penulis sama la tu yang nak tulis,tapi benda lain.apa yang penulis sebenarnya nak tulis?haha kejap kejap bagi hamba masa 5 minit untuk fikir apa yang hamba nak tulis.

"comelnya tengok putih [kucing] bergolek golek manja macam ingat orang nak pegang dia je" eueueuw. haih apa ni nak merepek ni?
KENAPA ada orang cakap cuti cuti ni booooooooorrrrrringg ha?aku paling pantang orang cakap boooooooorrrrrriiiiiiinggggggg lagi lagi kalau depan aku,nak kena libas agaknyaaa..BUKAN salah cuti yang boringgggggggggggg,diri anda yang anda cakap booooooriiiiiiiingggggg tu yang booooooooorrring! nak tau kenapa,lagi kita cakap boooringg ,lagi borring la hidup kita sebab kitaa...kitaa???[andaa je..bukan kita.ok sambung]>>sebab anda tak fikirkan apa yang nak dibuat lepas ni lepas tu lepas kemudian dan sebagainya.Cuba la fikirkan samting yang nak dibuat.aku taknak tulis sebab aku tak kata cuti ni booringg haha.etlis aku dapat rehat dari pergi ke sekolah buat benda sama sejak dari darjah 1 huehee bestnya cuti i lap u cuti!.
********
yeay! malam ni ada date.date la sangat kan?haha kalau kau baca ni mesti kau tersengih macam kerang busuk yang tak mandi doploh hari sebab aku tulis benda remeh temeh pasal ni kan?-.-' al maklum la orang yang rinduu atau merindu atau yang kita rindui mesti la dibalas dengan rindu jugak kan?hei jangan baca posting syok sendiri aku ni,sebab aku saja je nak berlatih menulis untuk SPM nanti,nak kalahkan cara turaisingam yang suruh carik KESAN,KONKLUSI,PUNCA,FAEDAH segala kejadah haram tu semua..bengkek je.dah aku malas buat dosa cakap pasal dia.cakap pasal dia setahun takkan habis kalau kita ulang benda yan sama! wawawawaw!

Aku rasa la kan [ok da mula merepek],setiap rumah perlukan bank atm la.yang sentiasa penuh duit macam dekat dekat bank besar tu ke,macam dekat shell petronas ke ape ke,macam kat dlaam seven 11 ke semua tu la,sejibik perlu ada kat rumah kita semua kan kan kan ?-.-' hal ini kerana hahahaaha merepek sungguh.lepas tu kan kan,setiap hari ada orang datang,masukkan duit tak pun exchange/hantar mesin atm baru menggantikan atm lama kita sebab nak masukkan duit..huwargggggggggggggg aku tau aku gila sebab tu aku suruh engkaurang jangan baca -.-'
wahh WAH lagi 2 hari la werldkap nak setat! aku nak tengok ferts game dengan last game je haha.sebab itu je pun yang ada semangat.yang game game lain emsti hampeh.dengar cerita orang dah aa.team tahun ni??brazil??taknak laa dah muak pilih asik menang jee -.- aarh argh tengok la dulu aku nak tengok.sekarang diorang pun busy berlatih sebab nak menguatkan fizikal dan formasi masing masing apa aku merepek ni -.-?
WAH jumaat ni pun besday tira kan??heee nanti la wish masa tak sampai lai tak elok wish awal awal tak best ! kan kan ?-.-'
******
ok kerja rumah kita persetankan semua foliol balblba lupakan ."oh cikgu,komputer rosak laa.tak leh nak print" buat la guna tangan "tangan sakit la cikgu,patah pulak" <




1 comment:

Miya_Clique said...

ahahaa
bank atm plak kat umaah
klakar2...
famous umah awak,haha3

There was an error in this gadget