Tuesday, June 8, 2010

Penuhkan Cuti.




kenapakaubaca.[?] "Dah la aku nak lupakan segalanya :) gembira,pintu aku dah terbuka,cepat masuk"-H.A

hohoihoi heee suke suke suke nye semalam dapat jugak aku pergi melepaskan anginn proott prott bukan laa oihh,aku pergi melepas kan perasaan tekanan tekanan perasaan sama la tu en .Etlis aku tak bazirkan masa cuti aku dok melangok kat rumah tak tentu pasal dengan menghadap dajal mata satu yang memang bawak aku ke neraka ni har har har. Sehari tak online hidup aku gila u know u know gilaa uueweuweuweu benci hidup aku kan ?-.-' oh semalam best .mesti orang kata gila kan pergi berpiknik hari isnin tengah tengah hari buta haha hari tak buta aku yang buta -.-' takdelah,masa tu redup je,panas pun takde.So semalam aku ke Teluk Kemang byee activerejects semua,sebelum korang melangkah untuk shuting biar aku pergi dulu ! masa aku pergi memang tengah dalam renovation ,nasib la boleh mandi kalau tak memang hangin la jawabnya.

"dik dik,tak boleh duduk sini dik sebab dalam pengbinaan.."-eleh kecoh BM pun failed nak halau halau orang podah cit.
haah pedulik hapa duduk carik port bawah macam pondok cantiknye kewlnya pondok tu -.-' batak tak?batak tak?har har har. OH sampai sampai terus mandi,umakk aii ombak dia kalah KLCC ahha asal tinggi nak mampus?macam tsunami je?mulutt kau ni memeng lancang kan?kang sunami betul betul kang haram jadehh. TAK betul ombak dia tinggi aku,aku nak mandi pun takut haha ,sebab tu aku ambik konklusi untuk join budak kecik darjah berapa tah main sekaliMain dekat hujung hujung pantai pulak tu.hujung bila ombak nak menghempas pantai?loser kan?hahaku takut air dohh.nanti lemas!haha lepas tu aku.ajak budak tu pergi tengah walaupun tak kenal haha..dia pun ok je,last last ombak besar lagi sekali datang dia jatuh,aku cabut dulu haha kesiannya dia..lepas tu aku pura pura tolong selamatkan dia sebab mak bapak dia tengah tengok aku wakakakak kesiannya!-.-' takpe,aku hero,kalau dia lemas aku boleh selamatkan.hehe.YELA sebelum ni mana aku pernah pergi teluk kemang..lagi teruk~aku ingat teruk kemang tu MELAKA watdeneraka la kan.EH?ayat watdenerak?lama nya tak guna ayat ni rinduuu :') watdenerak watdeneraka watdeneraka wuhuuu! ok sambung balik,then balik drive sampai kampung.ngantukxxxxxxxxxxsss nya time tu.nasib tak exciden haha!
**yeay sehari cuti aku berbaloi.lagi 11 hari lagi macamana??haha

"mak sex tu apa mak?" [jangan la jadi lucah! tolong laaaaa haha]



CUTI CUTI ni jugak la baru aku sempat buka tivi jadi budak budak balik macam dulu -.-' aku amik tukar ceria,C.N[katun netwok],disney,playhouse,semua semua lah.then aku bukak balik ceria sebab ada ultraman kosmos.dalam hati aku "apehal aaa dia nka buat cerita untuk bodoh bodohkan kanak kanak ha?" gila meroyan aku time tu sebab tak puas hati,nak je maki tivi tu har har.salah tivi ke?Then tengok tom and jerry dan etc etc etc.aku nak rasa jugak orang kacau amik remote untuk tukar cerita lain ke,tutup ke tivi terus haha tapi malangnya kat ruang tamu tadi takde siapa siapa haih-.-' .then tengok je la.layan juga walaupun aku tau aku dibodohkan perbodohkan oleh penerbit wahaha.:).PERNAH tak korang tengok cerita katun tah kepebenda tah tajuk dia kat C.N,dia yang tengkorak tu..aku ni hina,aku guna dwibahasa aku tekan bahasa melayu,yang paling kelakar bila tengkorak tu speaking nogori!sejibik gila!kelakar keluar air kencing/mata aku haha /sedih kan?anoying kan?jengkel jengkel hishhhhh jerin kau jengkel!

"aku pelik bin heran la dengan sikap aku sekarang,sikit sikit nak tacing huehueheuhe ,ok lepas ni aku tak tacing dah.." geeddddddddddddik!

ok nanti kalau ada benda aku nak cerita ke nak merepek meraban ke aku posting posting lagi yer.and know i have dont tine to writing animore so i want end here taattataaa.

rindu balik nak jadi macam dulu mueheheuhe -.-'

1 comment:

Miya_Clique said...

haha stop online nnt masuk neraka,haha

There was an error in this gadget