Wednesday, January 12, 2011

jeringgeris

 kenapakaubaca.[?]
 "dah lupa ke?"-H.A

 
who told u that i can't speak elok elok? i gheti ok but im too lazy or heavybone to pronouns its.
semalam selasa eh? aku rindu tiba tiba  teringat pasal englishday kat sekolah anjuran miss  V sorang je tanpa disokong cikgu cikgi lain -.-' APA AKU BUATTTTTTT my God??????! amik mic acah acah konfident yang keluar bahasanya ialah bahasa jeringgeris , bahasa english yang betul tapi gagap sedangkan sebelum naik atas pentas dah plan lain. -.- aku perlu cakap terabur englishhhhh but apa aku buat la sial? HUJAN selamatkan aku sebab hujan pelajar murid tak guna semua duduk dekat kaki lima etc etc dewan terbuka fuh. dalm kelas kena perli dengan pn.RAW, "wat have u done hadzrin?"

Dan apa aku buat lagi? englishday suruh mei shen bawak piano nyanyi Save you dengan ramai ramai acah acah gempak bajet gempak ada piano la katakan. semua tepuk masa beginning dan semua muka mcm nak gelak masa tengah tengah .aku pun kenpius aku turut gelak ke pelajar tak guna pun ikutgelak apa aku cakap ni setanz.lepas tu ada jugak kiterg muka muka klise // muka muka pentas nyanyi lagu i never had a dream kam true reramai watdehel? mula mula plan nak nyanyi lagu we had joy we had fun we had season in the sun but the kelam kabut is bermula dan last 2o mininte terakhir nak tukar lagu never had a dream wtf apa aku nonsens -.- lepas 20min , practice is dismiss . -.- watddeeeeeeesux. "balik prektis okkk yer gengkawan??" oMGGG esoknya pegang kertas gigil gigil timing kemana tempo ke laut makk aih  malunya dan masih jugak dapat pujian plastik , oh nice ." the pianist save your perfomance."

As a sunocrew , i'm  quiteemberassed with suno punya persembahan tired of waiting.itu pun english day jugak. OH apa kalian buat atas pentas? dibayar untuk memalukan diri atau apa?nyanyi ke menari ke or weveeBGHRGHR  nyeh but keep it up usaha yang bagus walaupun dikeji dan saham suno masa hari guru elok elok lebih 120% kini turun 50% dan naik semula 5% menjadi 55% haiyah.nasib graduasi selamatkan. apa ni semua? semua ni kenangan la der.kenangan yang susah nak di ingat balik. kau ada? takdekan? diam.

and i miss my school life. freakin awesome ! oh itu angan angan je jerin. pergila kau tidor.
oh sebelum lupa, i wanna watch KHURAFAT. trailer acah acah seram tapi memang seram  so tunggu la khamis ni.

2 comments:

ezral Sya said...

kata ah kau lupa SAVE YOU?!!!!!!

hadzrinaqmal said...

tu laaaaaaaaa aku nak buat koreksyen la ni HAHAHAAHAHAH salah babak pulak ahhaha

There was an error in this gadget