Saturday, January 22, 2011

selamat berbahagia kertas.

kenapakaubaca.[?]
"kalau kita gembira, semua akan berjalan lancar"-H.A
eh jangan baca ni , sekadar imaginasi resolusi saiko

sorry tuan puan sekalian hidup aku kita mungkin bukan macam seketul sebuah secebis sehelai kertas kitar semula. kalau kita dah mati , kita tak boleh hidup . hidup kat alam lain . kalau kita dah diconteng, pakai pen stabilo carera or watever segalajadah, kita tak boleh patah balik. ink tak boleh hilang cuma dia luntur kalau masuk dalam air kecuali kalau guna likuid paper yang pengawas suka rampas kat sekolah tu. apa function kalau rampas? isk -.-. jadi konklusinya hidup kita sama tak macam kertas kertas ni? lainnya cuma kertas ni takde organ pernafasan excretory amniotic fluid balbalalbaba gall bladder semuanya lah kan -.- , kertas cuma ada kaler banyak, sekeping dan hanya layak untuk ditulis. yeke? kertas pun ada banyak function tau. slip bank resit atm buku tulis kertas kajang blaalbalalbaalba semua guna kertas. 

kertas pun sama jugak macam hati. maksud aku hati dan perasaan. kalau disayang , kertas tu disukai ke apa ke watever, macam macam dibuat. ada yang tulis elok elok pelan pelan takmo kasi koyak, ada yang lukis corak [kira seni la ni ] kat atas kertas, ada yang buat origami. ada yang tulis bait bait indah tulis pasal kenangan terindah blablaala semua itu ini. tapi bila dah tak suka // kecewa dengan kertas // takmo pakai lagi dah. kita sesuka renyuk kertas tu.  dan carik kertas baru. dan itulah samanya kertas dengan hati. nak cakap pasal hati? ARGH aku takde mood sangat nak cakap pasal hati. malas la. sama je tiap hari tiap saat. but hari ni aku suka sangat. layan customer pun best. cepat je masa berlalu. kesyer? oh so easy. see my leg la HAHAHA. eh taknak cerita banyak pun. bukan ada yang baca pun. ni kira diari public aku la. eh kthnkbyenites. -----sambil nyanyi lagu penantian kertas band :')

No comments:

There was an error in this gadget