Thursday, February 4, 2010

ugly clothes.-.-

kenapakaubaca.
"aku bukan barang gay ngoiii"-H.A

[maaf ,blog tiada unsur untuk gelak jadi jangan gelak]
Wohoo masuk masuk sambil lap kaki kat atas karpet alas kaki.welcome to H.A blog haha poyo la.al maklumlah budak sorang ni dah lama tak jenguk jengukan kepala kat blog ni fuhhh -.- what a tiring day [broken English] minggu ni sumpah penat macam wat deneraka fuhhhh nak je bunuh diri atau acah acah bunhu diri atau pura pura baring atas jalan buat buat mati atau yang paling diskating sekali baring atas rel nah kau rsakan.haha homework takpayah cerita la ,ingat bukan nak mengomplen tapi tanggunjawab .-.- oh
“jom drop ni tu ini nak?” aku dah tak sanggup nak menghadapi SPM .kenapa kau wujud.bahangnya sudah terasa.yeay akademi fantasia.eh ke situ pula. Arghhh boleh jadi gila aku pikirpikir kan kemistri ouh noo.seperti tangan tangan FAILED sudah pun mellambai lambai laju dalam mimpi aku ouh. Ape tah akyl,methyl,getil,getis methane alkene alkana ..ikan aku tau la -.- lagi best.kenyang.sedap pulak laghi laghi kalau cecah belacan nyumnyumnyum.ohhhhhh tidak.fizik pun begitu juga.tiada masa untuk enjoy enjoy pun tiada masa untuk kami semua.apa lah punya implikasi ni.aduyai.bio lagi sedap.elok elok dapat cikgu yang mampu memberjayakan aku,tiba tiba dapat cikgu yang aku suka.haha haram jade la nak dapat A+++++++++++++++++++++ untuk semua subjek .dah dah stop talking about pelajaran gurhhhhkfsdgfdfdgfdggfddshagdjsabdk..----yang entah hape hape tu.
“blogger bloger ade blog untuk raih simpati.publisiti murahan.nak jadi popular cepat balablabalabalaba sikit sikit nak cerita ni tu....blablaba “-kata kata si hasutan nista dengki kurafat asi ,seorang pelajar 5 aktif [fitnahan pertama] . tergelak besar aku dengar .mungkin betul gak kata kata dia.apa function blog sebenarnya?sekadar ini bercarut carutan?atau karut karutan?atau repek repekakn? Haha diri kita je dong yang tau.tak kesah la kau nak buat blog ko caner.blog sampah ke.blog bizy body ke.blog publisitimurah ke.gobblog or etc etc etc
Tadi punya experiment fizik sumpah kelaka.cikgu mazni pun berpeluh peluh layan karenah kiteorang.sorang batak waves.sorang batak air.sorang tangan lasak sampai cabutkan tube nak salurkan air tu.sorang tekan picit suis lampu huh -.- semua bengong bengong je.kuikui last last taktau nak kene buat apa.masing masing menganga sampai airliuq terkeluaq ceh ceh.ade juga ouhh pemotong pizza tersimpan dekat makmal.lepas ni kalau boleh la.kalau...kalau buat jamuan beli la pizza yang tak berpotong lagi sebab kat makmal ade pemotong pizza sambil boleh tangok waves euhuuuu/// handal betull.canggih betul zaman sekarang.
“please give me the ugly clothe please!!” -.-
“kamu semua boleh tolong tak?tolong senyap semasa dalam kelas saya”[fitnahan kedua]
Aww cikgu sudah marah la.jaga jaga.tadi mungkin cikgu penat kot.sebab tu macam marah semacam je.takpa cikgu kami paham kondisi cikgu sebagai cikgu dan kami paham kondisi kami sebagai pelajar degil yang tak penah nak ada inisiatif untuk berubah sejak dari 2007.-.- luser gila lah.tak tau bile dah besar macamana.stil di takuk lama atau semakin dewasa kot kot la er.
Bukan nak ciplak karutologik punya content.tapi benda ni aku yang proposed dulu -.- mungkin dia yang ciplak aku punya idea haha oh.memang lucass betul sivik sekaang ni.bukan setakat bio chapter 4 form 5 and form 3 jer.
SIVIK pun ada.SIVIK...alaa cikgu yang lelaki tu.alaaa yang macam zamrul hisham bak kata esah tu.alah yang bawak vios tu..[vios er]?ala yang banyak pengalaman tu..’katanya.’
AKTIVITI SELEPAS pendidikan JASMANI,masuk pula kepada aktiviti menyegarkan dan merangsangkan otak,atau tubuh tubuh badan yang lain ehem ehem.Aim.Procedure.variables.apparatus.material.tabulation of data.graph.discussion.conclusion -.- siapa yang tahu ni diam diam.hahaha memang budak budak sekarang tak boleh pakai [termasuk aku]
Masa sivik paling seronok selepas PJ.hari tukan kan kan belajar sivik kan pasal keluarga kan ZH[zamarulhisham] kan Tanya tengtang KEHARTAAN KECANTIKAN KESUBURAN.yang mana menjadi pilihan? Haha nak taknak terpaksa jawab kesuburan.padahal kalau boleh tiga tiga tu aku nak kaut.tau tau aku mesti kawin ngan perempuan kayaaaaa..cantikkkkk..dan sihat tubuh badan wuhuuu...perigi cari timbaaa..where are you.haaha .-.- aduh kau yang jual mahal H.A ramai yang tergila gilakan kau [geli tak?] wat do i care.entahaa aku tak dapat nak menerima korang la entah entah takde nafsu lagi nak bersayanghatimanis ni geli euwww....dah dah ape aku repek sekarang.semua masuk telinga kiri keluar dekat muntut..prooooootttt-buhbyee.

1 comment:

ezral Sya said...

Kepala hot kau entri tanpa gelak ! Gila golek golek kot!

HAHAHAHA Sumpah sayang you allz :')

Doi Honda City laaar! & aku ada similarity baru, aku rasa muka dia mcm Iqram Dinzly jugaaaaax mwahaha

Gelak gelak gelak gelak gelak

There was an error in this gadget