Monday, May 31, 2010

kau tahu sebenarnya,


kenapakaubaca.
"kadang kadang [memang] manusia ni ego!"-H.A


haish banyak kan dugaan???-.-' [tempuhi lah dengan hati yang tabah]
oh ya,aku tak kisah apa nak jadi jadi la mauhaha..aku dah mintak maaf semua semua ke apa ke so sekarang bergantung pada kau.kalau kau nak marah so ape aku boleh buat dan kisah ? itu hak kau kan. :)
sekarang baru aku percaya pepatah atau bidalan atau kata kata pujangga ke [?] "suka suka lama lama jadi duka" pergh betul ni.Kalau anda nak bersuka
sangattttttttttt ingat tuhan,ingat diri,ingat peribadi,dan berhenti dari suka sekejap.ingat kebesaran dan kebenaran.Nescaya perasaan duka tidak akan menjengah [mungkin] .YaAllah boleh tak tolong jauhkan aku dari perasaan negatif semua semua ni ?-.-'

****************************>> tetttt

wakaka tadi paper 2 kimia macam haremmmmmmmmmmmmmmmmmm aku benci benci benci [termasuk admet ] sekali haha..orang kata mula mula benci?lama lama sukakan??asal dah lama ni aku tak suka suka lagi?oh ya dulu mula mula aku suka,mungkin ini sumpahan ape kejadah semua,tengok dah lama lama aku benci hohoho..-.-' aduyai aku tak tau cara pembelajaran macamna lagi aku boleh gunakan?makk papa tolongggg haha.apa apa pun esok cuti so petang ni [sekarang] boleh la kita menyundal2 tido ke onlineke atau buat perkara yang berpekdah etc kumpul setem ke kira beras kat rumah kau ke atau gunting misai kucing kau biar togel. [ghontikannlaaaaaa] HAHAUEUUEEEEEEEEEEEEEWWWW! suara jastin bibir macam perempuan.tak caya cuba dengar??dah berulang KALI AKU REPEAT NI haha <[cakap je la suka kan senang??] -.-' yeckkss. sekarang tengah taksub dekat lagu heart eclispe total pebende tah.tapibest laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bila kita bermiming hmmmmm mmm nananan haha -.-' tak hafal pun bestnyaa.boleh buat aku mengalir airmata [sumpah tipuu] haha thanx kak ecah sebab mengingatkan hamba tentang lagu ni balik ..Dah tau cepat cepat buka poshed donlod,nak cari lagu yayadan kak seripah aini tapi tak tau tajuk.dah search yayadan dia kata no found searching pe tah gilaa -.-.

"perasaan sekarang kosonng gilalaaa..,kawan pun bukan macam kawan dah,penat aku bergelak gelak [pura pura] semua untuk menceriakan keadaan yang hambar,dalam hati ada duri siapa tahu ?"

"ok that is ur homwork during the holiday.."-.- haha kerja kena buat tangan tetap online minda tetap ingat .
ok macamna nak habis ni??

this letter is praivet and konpidensyel.please mintak permisi sebelum mahu mengomonginya.

2 DAYS MORE THEN kita merdeka !

No comments:

There was an error in this gadget