Monday, November 9, 2009

nasilemakKOPIo

kenapakaubaca.
"masih kerungutan dihati"-H.A

pertama sekali,i wanna to say takziah kepada uztazah WAN zainab sebab telah kehilangan bapa yang tercinta.al-Fatihah..semoga roh arwah di cucuri rahmat oleh Allah SWT.aku tak boleh bayangkan lah jika perkara sedemikian terjadi kepada aku dalam waktu usia yang agak muda ini.tapi kalau itu kuasa Allah,kita manusia tak mampu nak melawan.terima je hakikat dan sentiasa berserahh ;(.okay tak nak feeling sedih sedih k
yang lepas takyah diungkapkan kembali[memang susah& sakit hati dengar kata kata perobek ni],tapi itula hakikat doe..kalau masa ni boleh di putaq putaq itu bukan hakikat namanye.itu nama nye pentipu..:)today's life was good ok lah aku penuh dengan tergelak golek geli sampai perut kene gastrik asyik gelak gelak pasal lawak yang di buat oleh tuan pilot kita dalam usaha untuk mencaci,mengutuk dan memfitnah.dan juga dalam usaha berangan rangang nak buat andreoid ke 2..WAKLUUU.tak payah lah nak overr..just fokuskan kat matapelajaran yang failed failed,yang ditanda merah dalam buku kemajuan.tahun depan SPM kantoi bar menyesall.haha.tapi takpe lah.walaupun hari ni buhsan tapi best jugak lah.hidup sapa yang tak pernah buhsan bhaii..masa admath walaupun dah abis cilibers,ceramah nasihat teguran perlu didengarkan lagi oleh cikgu lisma kesyangan hati manis aku.aku tabik tul dengan life dia.semoga aku jadi seperti dia.bukan jadi perempuan lahh sengalll!tapi oleh sebab lama sangat berceramah sampai tak sempat nak bagi markah admethh uissshhh...esok r kot.sedihh lahh markah markah aku tahun ni.takpelah tahun depan ada lagi lahhh..lambat lagi kan kan kan..masa BM pun sama markah kantoi jerr uishh malas cerita =.=..mase bm gak kiteorg sempat melihat tayangan PERDANA android 1..wuiiyooo macam filem 2012 tapi 10000000000000000000 kali lebih low clast dn bajet murahan yang sangat sangat desperado houewives ceh.tak kesahlah janji muka aku ada masuk.wuhuuu watak murahan+tamabahan pun jadi lah janji masuk tibi yan tak ditonton oleh ramai orang..best ape harap harap aade lagi android ke -2.dengar dengar aku dikenen2 kan untuk memegang watak wartawan yang mati dibunuh wat a loser watak lah weh.takde ke watak yang mahal sikit?dah la gaji tak berbayar.ciput mentekedarah jerr..masa masa terbuang dan kosong tuh aku penuhkan main dengan batu seremban tap wadehelwatdehel buhsan nak mampus tak sampai 10min dah campak tepi ahahahahahah kan bes sekulah bagi cuti je terus ni tak haihhh.gedik miang getis gatal sundal.mase math kosong est kosong jangan cakaplah tapi dapat paper kimia la oawwwwwww..naseb tak failedd aku suka suka suka tapi bile check markah fizik membuatkan aku sakit hati pergi mamm sama dia cisss.itulah bahana apabilah kita asyik leka lalai dan alpa terhadap tanggungjawab terhadap pelajaran.ni tak masa exam sebok online sini sana macam tak pernah online.kan dah kena bahana ONLINE SEMASA EXAMNIATION.[sajer je eje salah].hishhhhhhhhhhhhh hidup penuh ujian pancaroba ni susa kan.
wdfwdfwdf aku tulis merapu panjang panjang macam dah gila jer kantakpe lah.aku nak tido nak makan nasi dengan masak asam ikan pari wahhhh cedapppnyer k papaii ..
:)

3 comments:

nurain rodze said...

fuhhh semangat !

Anonymous said...

i <3 u so much!

y don't u understand?

hadzrinaqmal said...

hahaha sapa deng.?
i love u too
<3
:)

There was an error in this gadget