Thursday, March 1, 2012

Its my happy ending.

kenapakaubaca.[?]
"balik time !:D"-H.A


I wish,I have some interesting moments that I can share with my anak cucu :') #sigh.


dan hidup ini hanya sekali dan why not hanya sekali ni lah kita perlu gembirakan hati sekali seumur hidup ; even dah bergembira banyak kali pun kau assume je kau baru pertama kali gembira seumur hidup.Aku tak pernah suka dengan orang yang hidup dia kuat marah ewww , dengan suka nak serius je memanjang kepala hotak dia nak serius serius dengan aku ; yang tak gheti nak ceria kan diri sendiri ; yang tak boleh nak bergurau ; etcetcetc tolong ; aku lemas dengan semua ni. "entah bila tah aku nak serius?" oh kau boleh tengok aku serius bila aku betul betul marah. duh bila kau tengok aku marah marah lepas tu gelak gelak balik cam orang gila; tu aku tak marah sebenarnya.tu aku gegedik gedik je HAHAH.kata manja en?
Nah yang betul betul aku marah bila aku serius ; sampai 3 4 5 6 hari berikutnya kurang bercakap dan sebagainya.bagi aku itulah masa aku yang paling serius tapi duh,kau boleh tolong bilangkan untuk aku.berapa kali je aku serius? HAHAAHAH. tak kose ai.


hah yang ni serius.serius gila kot.


aku serius. sangat tak suka bila orang lain ; even kawan sendiri yang nak kontrol life aku,hati aku dan lbalalaba so wahtever semua semua yang pasal mengontrol ni la.tolong la sibuk sibukan diri kontrol diri kau sendiri sebab diri sendiri pun still sasau ada hati nak kontrol orang.even mak ayah aku pun aku tak suka dia kontrol aku ; kecik kecik dulu boleh la kot hihih.sekarang masing masing dah besar kan? dah ada tanggungjawab sendiri kan? tak salah nak kawal diri sendiri. The most yang paling sakit hati thing is when orang yang akrab dengan kita mula dah berubah.I dont know why this shit happened tolong la.aku nak kau yang dulu ; taknak yang gediksial cam sekarang ni.aku pun tak gedik camtu.saiko.-.-


haa bila satu tak kena ; semua tak kena la tu yang dari suka kawan kawan terus tak nak kawan dah.sebab dia yang mulakan dulu.and now I have to be the hypocryte person ever in life. HAHA. untuk semata tak mo kasi hati kawan bengkak. sekali lagi , tolong la.


"aku suka kau, hadzrin" - nasuha 
-oh nasuha.nak tahu mula mula aku kenal kau sumpah aku tak suka kau.sekarang aku cam oh kalau kau takde dalam kelas sem 2 ni tak riuh kelas. dengan kau je aku boleh riuh riuh HAHAAHHA. 


tapi aku reply 


"aku benci kau nasuha" dan mulalah perang mulut kami berdua- eh kami semua HAHAH. 


dan satu mac muncul.sekali lagi aku berharap.Mac,be good to me ok.
february dah good kat aku dah hihi.kthnbyenites.




*blog aku akan jadi sawang labah labah sampai 26/4. / diupdate berkala kala .
miss ya guys.thank untuk memenatjulingkan mata anda membaca ceritakarut semua ni hihih :D

tengah text awek.awek=mak
kan forever alone kita ni? hihi

7 comments:

iera athira said...

HADZRIN AKU TAK SUKA KAUUUUU JUGAKKK...


:p :p :p :p :p :p :p:p:p:p:p:ppppppP

iera athira said...

AKU BENCI KAU HADZRINN .....

:p :p :p :p: p: p : p : p p : SDJFBWUKQGRWJKGWJEGTU

Anonymous said...

gila touching! HAHAHAHA

Anonymous said...

chip chap! chip chap! hahahahaha!
NASUHA! NASUHA!
HAHAHAHAHAHAHA!!!!

Anonymous said...

gila mat korea nie....
aq suka mamat korea..!!!!
aq suka hadzrin aqmal

Anonymous said...

tum se na jainggi..
k si na pyar he pyar he..
nasuha kuch2 hota hei..
yenne mala ya tangki yenne shatti kunayya kilometre terlelap..
primax 95 si tonggek hadzrin no no comei..
no no comey perasei je lebi..
no women no cry!

Anonymous said...

tum se na jainggi..
k si na pyar he pyar he..
nasuha kuch2 hota hei..
yenne mala ya tangki yenne shatti kunayya kilometre terlelap..
primax 95 si tonggek hadzrin no no comei..
no no comey perasei je lebi..
no women no cry!

There was an error in this gadget