Sunday, March 18, 2012

kadangkala,,yang lama tu lagi berharga dari yang baru.

kenapakaubaca.[?]
"senang je nak jadi forever alone.buat perangai annoying sure orang menyampah"-H.A

arghh lama benar tak menaip. rasanya satu bilik ni dengar aku punya bunyi keyboard.arghh persetanzkann.nama pun makmal perpustakaan punya komputer.semua keyboard macam edisi 1990-an pfftt janji aku dapat menaip.sekarang baru aku rindu kewujudan laptop aku.-_- tapi tak serindu aku dekat rumah la.eh tak maksud aku keluarga aku hihih.tolong la cepat sikit masa.39 hari tu tak lama aku rasa. #sigh. No wonder orang yang duduk kat luar negara tu lagi teruk rumahphobianya lagi lagi bila time time yang nak dekat puasa or raya -pergh berasap je lemang rendang dekat Malaysia -.- APA jadah aku cerita pasal raya sial? -.- oh nak bagitau je raya lagi berapa bulan je raya hohoho siap dah fikir nak beli apa pun kasut baju seluar pfft baju melayu ? "eh yang lama muat lagi kan?"   

//

ok lupakan kejap.Masa tengah sembahyang jumaat dekat masjid kolej aku,aku nampak ada budak kecik lelaki dengan aku rasa bapak dia kot ; dah tengah jumaat mesti la nak sembahyang jumaat.; budak tu sumpah tak comel muka dia tapi ada sesuatu yang sama antara aku dengan budak tu.budak tu memang manja dengan bapak dia.Budak tu try betulkan rambut dia masa nak pakai songkok ; dah cuba berapa kali stil rambut dia terkeluar;kadang kadang dia pegang rambut dia.pelik sebab dah betulkan berapakali pun rambut dia maintain terkeluar.kira kira nak membajet comel la macam tu macam tu ah HAHA kejam gila aku.then.Then bapak dia (rasa rasanya la aku tak sure jugak) anggil dia,and ajar cara nak pakai songkok ; bapak dia tunjuk dekat soongkok dia sendiri konon konon nak suruh budak tu ikut tapi epic fail,budak tu tak gheti nak buat.dah puas cuba akhirnya bapak dia tu letih kot anak dia tak gheti bahasa ; alih alih bapak dia yang buatkan sendiriHIHI time ti aku tergelak.time tu jugak aku selalu ingat dulu masa aku time kekecik.memang aku tak boleh berenggang dengan ayah aku.it was :').Nak pergi mana pun cakap la.aku tak akan lepas tangan ayah aku sampai darjah 5. lepas darjah 5 dah mula kufur.apa orang kata ? nak dewasa kan? seronok ada ayah yang baik macam sekarang.terima kasih.Budi ayah tak akan terbalas.same goes to my mama HAHA. cuma post kali ni terlebih sikit kat ayah je.
.
"I wonder if the time can be rewind back.:| "

just I want to share.bukan semua orang dapat rasa kasih sayang seorang ayah.Susah.dan aku bersyukur aku berpeluang rasakannya.Cuma menjak menjak ni.bila duit gaji dan elaun dah habis.terasaaa arghhhh Im the useless anak.anak tak guna setiap minggu asyik mintak duit.-Yes I know mak bapak kita marah kalau anak dia tak berduit - tak makan - mati kelaparan segala.but bagi diorang,kita ni utama.tengok tu tengok tu?tapi anak anak sekarang cam hahahahahaammmpeh. -.- tapi dah lapar kan? mintak je la.HAHAHAHA.

//

persetanzkann la.

Oh tolong.sangat tolong.aku makin trauma bila nak sebut je pasal hati. "hati hati menjaga hati,hati hati dengan hati" seems macam fuuuu sumpah dah tak berguna langsung frasa tu semua.Oh gamaknya orang sekarang nak je kita jaga hati dia.tapi tolong la.hati aku (kita) siapa pulak nak jaga kan? Dah letih.cukup. tak nak bermain dengan emosaiko kang aku pulak jadi gila.

oh lupa.aku masih ahli 3S.
kau dengan drama kau , boleh pergi mati.but aku bukan lelaki yang sama cam kat luar tu bila dah ada krisis senang senang je  nak kutuk or maki.aku lain.thanks sebab menceriakan hari aku sepanjang perkenalan kita.mungkin kita boleh kenal sebagai orang baru kan? siapa tahu takdir.but aku harap jangan la.i dont want banana frutis two times HAHAHAHAAHAH.(dalam hati merembes ni).Oh thank kawan .


kthnkbyenites :)




7 comments:

Anonymous said...

rumput..hahaha...xbez,,,haha,,

Anonymous said...

peraahhh..xbez..mcm apa g..ingat style ka,,,blah la wehhh...

Anonymous said...

ang pikiaq ang comey ye...?

hadzrinaqmal said...

kau jeles ke aku comel? HAHAHAAHAH

Anonymous said...

comel mcm fuuuuu..hahah...blah la..nnti ngis la ang tu kena blah dr KMK ney..waaaaaaaaaaa3...

Anonymous said...

hahahahahaha
comey ka rumput..?

Anonymous said...

bgun sembahyang subuh..hahaha...

There was an error in this gadget