Monday, December 31, 2012

Turning 20

kenapakaubaca.[?]
" Sekali tipu,selamanya aku takkan percaya lagi. "-H.A


It’s really cliché bila cakap pasal new year. Bila cakap pasal new year, mesti cakap pasal azam Zzzz.
“Apa azam 2013 korang ek?” – Tanya dengan nada serius dan mimik muka mintak penampo.


Kau tahu,azam 2009 2010 aku pun tak tercapai ini pulak nak azam 2013 kah kah.  But seriously azam 2013 aku bukan nak jadi insan baik berguna  semua tu balbalalab boring. Now azam aku nk beli camera Samsung galaxy.Korang kena ushar kamera ni.Superb gila.macam best sebab dia portable,android,boleh online merata tempat,boleh main game boleh snap gambar bila bila bagi sesiapa yang jakun nak bergambar tu. Ekceli dia macam  memang kamera yang macam DSLR tapi cuma versi kompak. Kenapa aku yang eksaited melebih ni? benda bukan mampu beli pun HAHA.Tak aku cuma nak korang beli sebab aku nak tengok je.


I’m so gila gadjet tapi kebanyakkan gadjet yang diidami hanyalah sekadar dalam mimpi :’(. Mungkin lepas ni azam pun dalam mimpi je la HAHA peduli la.

//


“Hai 2013, aku 2012. Saja je la kan nak coretkan surat untuk kau.Supaya kau boleh buat lebih baik dari aku.

2012 memang penuh dramatic melancolisme hyperbolic hypertonic segala gala semua ada.2012 have taugh jerin to be more matured,more independent, gaining in self confidence dan yang paling tak pernah berubah ,still forever alone.Yang paling tak boleh belah nya,kawan jerin yang anti couple dulu dulu (masa zaman tak laku) , sekarang dah berpunya.fuuuu.kenapa kawan dia tinggalkan jerin? HAHA.Sebenarnya banyak lagi bittersweet 2012 sampai tak terlist.OH untuk jerin,tahniah la untuk keputusan matrikulasi,terima kasih untuk segala penyundalan bersama kawan kawan – KL,ikano,ou,TS,mekdi KD,Ayob,Curve- ini semua rumah kedua ketiga kita hihi.Thank because berbuka puasa bersama with the ayams, with the crocs-an . Terima kasih Crocs bagi kerja- Gaji sebulan boleh habis sehari bila duit ada di tangan jerin;melayan kastemer tak reti bahasa ,Tahniah sebab shortlisted dalam temuduga whatever semua tu, dan sekarang tak sangka boleh jadi salah seorang pemegang biasiswa,The epic raya 2012 ; seronok walau pakai baju melayu pinjam. Tahniah sebab mampu beli kasut baju seluar baru, Tahniah sebab kena bayar PTPTN semula nanti,Terima kasih UTM sebab offer further study, terima kasih     # A-team bagi experience daki bukit,berkayak dan yang penting jawatan untuk 2013 HAHAH. Terimakasih #KLM bagi peluang buat kerja amal dekat zoo,rumah orang orang tua :’) Thank you to praktikum K2P5 matrikulasi sem2  2011/2012.1SKEE1 UTM skudai,Korang memang awesome. Takziah sebab lupa member.Takziah sebab putus kawan hanya kerana alasan bodoh.Tahniah sebab awak pernah hadir di hati jerin seketika.Takziah untuk projek elektrik yang bertimbun- last minute projek + assignment yang menggunung.dan last but not least. Takziah untuk menghadapi final exam rabu ni kih kih kih.
Eh tapi rabu ni dah masuk tahun awak la, cik 2013.Biarlah.
-sincerely,
2012.”




No comments:

There was an error in this gadget