Friday, June 5, 2009

Bermulanya Alkisah si Aktip

kenapakaubaca.



sebelum malam tanggal 3 jun,kami kanak2 riang dengan jaya dan bangga nye menelepon satu sama lain dgn penuh riak dan takbur di muka untuk bertanya kan soklan yg paling simple


mcm ni "ko nk g ou x sok??""ou?tmpt yg pling worstt and borink itu ditanye lagi.pelbagai alasan dan sandiwara di beri cntoh2 **pokai laa.xde money**laa,aku mlss tmpt tuh bosann**laa,aku da pergi ng mak aku dah kott.**criter tu aku da tgk**stkt nk g cc n men bowling kt ou kt KD pun ade**dan pelbagai alsan lagi lahh..tapi yang pelik lagi jeliknyerr..muke2 yang ckp xserupa bikin ni lah aku jumpa semasa pergi tempohari.






Malam tu ,,
bukanlah aku excited sgt nk pergi ou..sbb tmpt tuh bgi aku da basi kot.meyampah pun ade..ahhahatapi aku suke tgk cter curse of king tut cmni lah tjuk die smpi kul 4 pagi..ahaha..bru lah aku tido bile abis criter tuh.heheheehhe..tpi mata aku tlelap tepat kul 4.3 pgi kot..dah2.. 4 jam setengah 50 saat berlalu,tepat kul 8.54 pagi..tyme tuh baru aku betul2 tringat aku dejavu balik semula yang kite kne bekumpul kul 9.mknenye aku ni da lmbt laaaaaaaaaaaaaaaaa..gemookkk..tido lmbat lagi padan muka kau..hahha..dengan muke glabaha ayam,aku ragut kensal[tuala] n terus je mandy ..giler la.tyme uh aku gelabah cikit laa.tapi xbanyak pun.heheheeheh..
dah puas gelabah sume tuh,crik la pulak kasut,duit n ic..[penting jgn jadi PATI]





ahhaa..dah2 sumer tuh aku lari2 pergy kat bustop..dorg kata dirg da tggu..yang jadinye cam celakkaaaaa..xde lgsung..ckp punya ckp dorg ade kt umah hilman then terus ke bustop..
dah2 ctu jumpe WAL,HAZIM,NABEEL,HILMAN,ARIP,HAZEEM,FAKRY, N blaabaalala aku tak ingat so terus jalan pergy mcD jumpe akif n naufal lak kat sane..memang macam sengal.dorg pun tau tempat tu je.dala menyusahh kan betull kek..


"uiyoooo..akif kelua rumahh..4 da fisrt time."ayt2 tuh aku ingat lagi kott




hahaha.masing2 poyo.jumpe lak arham n shahzwan lak kt ctu.abg mutak ye sahazwan.waakaakakakak..dah lepas tuh sarap ke jap kt ctu minum milo..part tggu bas yg xblei bla..betul kata esah yang public transport ni memang macam durjana....time kite nk die die x dtg tim die nak kite kite xde.wakakakakak..kene;ah tunggu smpi berejam2..akhirnya bas smpi kul 10.45..(time tuh aku rase rugi sangat2bangun awl)ahahah..dah2 dlm bas pun masih bergosip.lembap macam kura2 punya METRObus..pergilah tambah turbo kasi laju.nasib baik ekon ko kuat.klu x..nayaa jer.wkaakakaka.ok2..arham n shahzwan turun dekt cineileisure dulu kot..kiteorg trus grak g ou.

"akif,itula OU.."kata wafiq dan hazeem sambil tunjuk sign OU






hahaha.yeayyy.kami dah tibaaa.cehh.macam journey to the west lak.padahal xde pape pun..ahahha..mule2 trus je g kat GSC..book tiket.tgk criter night at the museum..bes gilakk criter uh.wait2..

sebelum uh kiteorg men boling sat..aku kala.aku di tgga yg ke 8/9oklah.seken lah.nk tau las sape?xyaa lah.hik3..dah lpas tuh beli plakk pop corn dgn air nk bwk masukk..wal u OWE me rm3.20..but halalkn jelah..jgn kite berkira2 kot.ahhaha.dlm wayg aku xnk criter sebb mmemang syiookk sgt2..klaka betull lah crite uh..nak criter pnjang sangat.nanaty karangan aku dapa A pulak.oke2,lepass tuh barulah makan.makan kat arena..sebelum tuh kiteorg berpecah dulu.budk nerd pegi sana..aku wal akip n wafiq jln2 jap crik atin.ahahah.tyme ni pun klaka..sesat kot dl ou uh..wal macam pandai tapi xpndi pun..ade komputer yg tunjuk kn tmpt tuh pun xleh pakai.penipu..baik buat myspace je ctu ouh.wakakakak..dah2.las kat tmpt jam jumpe atin,borak2 punye borak perut pun berbunyiii..ARENAA, here we come..

bes pulak ctu.mknn pun murah2 n jimat.sedp plak uh..aku odelah tomyam.rasa nye cam cilake cam masak asam.tu bukn tomyam uh..tu TOM SAM. wkakaakak..mmg pelik.pulun je la.perut lapa..oke2

saat balik aku xnk criter tp yg pling sakit hati BAS lagi sekali lembap..sape?metro haatp nasib r rapid ade..slaju ckit.ehehehehe:O

oke tamat suda criter ku.nanty yer.tgn dah lenguh nih..salam.jumper nanty!daaa

1 comment:

zyda said...

omg omg omg !
aku dengki !
best nye.
atin jmpe wafiq?
huh !
heee.
sgt bahagie kn kowg.
wow !

There was an error in this gadget