Tuesday, June 23, 2009

bila saat menanti rebah,

kenapakaubaca.
aku tak tau la post kali ni ade kene ngan tajuk ke tak ouh tapi aku tulis je al ape yang tepancar di onak dan benak fikiran ku ini.
angin mendayu sepoi2 dibelakangku.anak rambut kurapikan.[cewahhhhhhh].menanti malam yang kian menanti resah.dala geli2 je ayat2 uh
oke2 lets continue.
aku naik peningg dengan tebiat hari ni yang semua perlakuan seperti celaka yang dicucuk2.[maap,bhasa kasa].memang stressssss je kot sepanjang hari..nak pikirkan lagi soal ujian LISAN n ORAL nya lagi..oral dah dapat idea da..idea nabell..ni ha,ujian lisan bm ni tak tau nak buatt apa iuhh..[esahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh mengHELPP me!!zydaaaaaaaaaaaaaaa..aniqaaaahhhhhhhhhhhhhhh!!ahahaahah]biarlah sume tuh,janji yang penting kan aku tau benda2 yang kita nak hadapi ni akan berlaluuu..kan kan kan???tapi kita kene tempuhi jugakk lahh.heeeeeeeeeeee~~
~Perbualan KOPItiaKtif~
`
ouh,lupe plak aku da lama xmengapdate blog cntikjarimanisku ini.kesian ouh blogg.saba keyh.tunggu aku jadi retis populer nanty boleh la aku guna ko blog sebb nk layan peminat nanty.wahakakakakak..[perasaan siottt]
bercakap pasal hidup ni,memang lah aku ada arah tujuu.tapi tak tau tujuan nak pergy mana...
hidup or matei.huhuh.tapi aku takut.kalau aku tak usaha dari sekrang maonya aku ke longkang da besa nanti kot.uhuhuh.dah la perasaan ini diselikan lagi dengan result exam yang hampir2 membunuh aku ouhhhhhhhhhhh..SAYANGNYAAAAAAAA!!!
kadang2 aku pikir aku ni bodoh juga ea??takkan a result sekarang ni kita nak guna kat U nanty??camtu ea?maaf la yer aku pasal U2 ni aku kurang sikit.tak tahu menahu pun macam mana nak amik corse n jurusan die nanty.ikut orang jelaa.wkaakakakka..dah2 aku merapu2 benda2 yang akan datang lagi 5 tahun nanty kot nii..shaddap lah.blog aku ko sebok pehalll..
**weh2 tadi aku ade nampak budak PAW orang.kesian.tapi aku tngok jerr..dan berlalu pergy
**weh2 airini aku penat..tak habis2 nama aku disebut2 buat ni buat tuh..tak kesian ke kat hakuu nih??
**weh2 aku ni memang cemni kan?syok senirik??
**weh2 tadi aku mesej dengan S.A aku...'F'
**weh2 aku tak tau bila aku bole kapell
**weh aku tak tau apa akan terjadi sabtu nanty..
sekiann
dari
maLL,
:O

1 comment:

pen biru seorang gadis said...

angin sepoi2.
hah cm knai ayat tuh.

ouh.ade fan ya =]

-[petikan :**weh2 tadi aku ade nampak budak PAW orang.kesian.tapi aku tngok jerr..dan berlalu pergy]

~kesian tul bila nmpk org kena PAW,nk tlg,tp takut diri sendiri plak yg susah.aduhai..

There was an error in this gadget