Sunday, April 29, 2012

rindu yang tak rindu.

kenapakaubaca.[?]
"still rindu"-H.A


Benda yang i rindu:


Mula rasa rindu kat KMK.rindu nak tidor dekat katil (gedik) rindu nak menyundal bilik orang lain (mengada) rindu nak study group dengan gengkawan (gossip je lebih) rindu nak pergi kubik jumpa missnad jumpa lecturer math (tipu je ni HAHA)  rindu nak tidor lebih 32jam sehari , I miss the cmart the one and only dekat changlun (ala ala JM) ,rindu nak tunggu teksi setiap hari sabtu bayar rm2 (cekik darah) rindu nak shoping sendiri beli barang barang sendiri ,rindu nak memekak dalam kelas (saiko) rindu dekat inthetub69, rindu nak menghangjing orang, rindu nak usya usya awek dekat KMK , rindu nak berlakon untuk jumpa crush yang lalu tepi, rindu nak senyum senyum, rindu nak buat assingment yang menimbun (yang ni paling munafik) rindu nak berebut kejar toilet,rindu acik kafe jual nasi murah nak mampus.rindu nak menyundal kafe perempuan hihi tengok tengok hehehe , 


Benda yang i tak rindu (erti lain tak suka):


I tak rindu nak bangun pagi awal awal pukul 8 dah mula kelas ( ini annoying) tak rindu langsung dekat kawan kawan yang bajet bagus ,tak rindu langsung nak baca note kimia pizik sc comp yang tebal gedabak , tak rindu bila nak pergi kuliah kena jalan beribu ela;rosak rambut -_-; malas gila gila nak kemas katil bilik seminggu sekali je kemas HAHA. (patut la ada lipas) ,tak suka peraturan strict jugak .fuuu pernah kena denda RM5 (RM5 je!!!) sebab stay kat bilik kawan lepas tengah malam. dan sebagainya HAHA.


**


Hargai:
Thank kepada N.A sebab bagi i mekdi.i gurau gura je la , i nak fries bukan nak mekdi.Thanks baideway.i will never forget bout that.
Thank kepada U.A sebab bagi i sesuatu yang sangat berharga :')
Thank kepada N.Z because mengundang i ke besday parti.
Thank kepada kawan kawan KMK yang kenal secara langsung atau tidak langsung HIHI.


ini lah bilik buruk kemas sekali seminggu HAHA


1 comment:

Anonymous said...

same2...gunalah untuk kebaikan kamu DUNIA & AKHIRAT~U.A

There was an error in this gadget