Tuesday, September 11, 2012

Onar-ing Orientation.

with my matriculation's friend,ameruzzaini.
 


kenapakaubaca.[?]
"hidup baru tapi memori lama"-H.A

It was a very onar-ing orientation day.Tak kisah la mana mana orientasi sekalipun - tetap annoying. annoying tahap impak maksima. Entah siapa dan kenapa la wujudkan orientasi tu. pfttt reason  utama sebab nak bagi pelajar disiplin ke? sama je. dua kali lima je. Kau letak la sepuluh juta sekalipun ; letak la sedatif ke apa ke,letak la penderaan tahap saiko ; disiplin tak boleh di ubah rasanya HAHA. yang konon disiplin tu propa je lebih baq ang. 

apa apa pun kalau ada persatuan kami benci Orientasi,aku lah wakil tunggal yang nak jadi setiausaha agung kelab tu. KAH KAH KAH. sangat benci.

//

Dah pernah cakap dulu.Malas nak jadi munafikunji ,plastik segala bila nak tempuh hidup baru. malas sgt,cukup la sekali masa kat matrik tu.
datang UTM lagi kena jadi plastik.

"weh nama siapa?"
"asal mana?"
"dulu study mana ?"
bablablblalbalablablbabla the same question will be asked bila jumpa kawan baru.Boringnya.
kalau aku senyap kang kata sombong.
ek elee budak ni, kek wat gila baq ang. nak tak nak.untuk tak jadi plastik.terpaksa je la 

dan bila masuk kelas.

"please intro urselfff...."

aarghhhh boringnya hidup.
--------------------------------
Malas nak cerita UTM.overrated.klise dan mual.
cuma nak cakap.kalau kau nak jelajah UTM,better nak kenderaan bermotor sebab besar UTM sama dengan besar dari seksyen 8 - sampai la ke IKEA. pongeh gila. 

Oh aku masih jerin yang sama,mungkin dah hitam sikit.sebab jalan jalan tengah panas banyak sikit.Itu tak kisah sangat la,Fair & Lovely kan ada  kah kah .masih seorang yang pemalu , masih berdegil, masih berego tinggi.
hai bunga UTM. di mana kalian? nak cari bunga eletrik memang sikit la.
OH.lupa.
datang sini nak buat apa jerin?
pasang niat,
nak belajar tingkatkan taraf hidup dan bantu ibu ayah - sebelum nak cari bunga.
ingat tu?
InsyaAllah.



// tolong,aku perlukan motor di sini. hihi

kbye. nanti update lagi.

p/s:
- aku masuk perbarisan antara kolej,kolej aku kolej Tuanku Canselor, -berlatih perbarisan hanya sejam sengah,
tapi jadi perbarisan terbaik dan dapat rm500.00
kool tak? HAAHA.

p/s/s :
-gembira dapat tweet dengan awak.Malu nak SMS.thnk bagi aku senyum balik.sorang sorang kat library ni hihi.

oh,kthnkbyenites.
ramai tak ramai tak? teruju gila duduk atas haha
yang ni la perbarisan kitaorang menang! kalau ada video nanti aku masukkan

malam kebudayaan persembahan ang kewlzz

1 comment:

jojie pojie said...

ini jojie.apesal aku baru tahu hang masuk sini jugak ?

There was an error in this gadget