Friday, October 2, 2009

mak lampir kembali,



kenapakaubaca.


"rugilah sape tak enter majlis khatam tadi..best."-H.A

woot woot esok ade orang ajak aku pergi openhouse.ahah.tapi aku tak tahu nak plih mana sebab keluarga aku pun ajak aku pergi kenduri kahwin dekat kelang..ahhh.taknak lahh.minggu depan ade kawin lagi..terpaksa pergi lagi.so apa kata esok aku mengundurkan diri untuk ke kahwin dan mendepankan diri untuk ke openhouse..
fasya ajak
"wehh esok aku wat makan2 aw..kul 2 kebawah..datang arh"
luqman ajak
"hadzrin,sok datang r openhouse aku..kul 12 k.."
ye ye yee..
ahahahah
ni yang bes ni.kaki ni pun dah mengatal2 nak jalan2 raya rumah org lain.oppsss..tak kesah r.2 hari ni la masa untuk enjoy n minggu depan stragle untuk exam akhir thunn..gilaa!
ahaha
ohh sebut pasal raya,sekolah nak buat majlis perpaduan ka?raya ka??entahh lahh..
tapi yang aku kenpiuss kat sini kenapa nak buat acara lain selain acara hari raya?
logik ke?macam dah desperate je masukan semua event dalam satu majlis perayaan..
ada nature walk lah yang sesuai dilakukan pada hari bumi,ada futsal lah yang sesuai dilakukan pada hari sukan sekolah,ada kelas belajar bahasa jepun lah,ada kelas bahasa melayu lah


dekt bilik bahasa..
aku tak rasa langsung benda benda ni lojik untuk dibuatt,,sapa yang anjurkan ni eahh?

kenapa tak buat majlis perayaan?melayu cina india buat tarian sendiri ke,nyanyi lagu raya sebab kita dalam mood raya lagi,jangan lupa lirik raya lah.ni tak acara nak merepek2 jer..bukan ape..sure aku cakap kemeriahan hari raya yang nk dilakukan pada hari isnin ni akan terkurang kerana semua orang sibuk dengan aktiviti masing2.
takdela aku boikot sangat tapi bagi aku event2 yang nak dibuat macam tak kene pada masa or tempat ..hishhhhh.. .hmm tapi nak wat cane ouhh.terpksa je la terima.

ouh the last day mesty rindu kawan kawan cuti pmr seminggu dan lepas tu kite pulak mati sebab peperiksaan 3 minggu bakal menhantui kita..wkakakakakaakka.aku pun tak sure aku boleh buat ke tak semua bergantung pada nasib lah k..


drama kompetisyen:memadailah hanya sekadar no 2.

kui kui kui..sebenarnya perkara ni dah dijangka kan dah..
"weh aku rasa kita kalah lah..tak no 1 no 2."
"weyy aku dah bau kemenangan lah..bau ape?bau hemper.."
hahahah..''alah kelas lain takkan menang aaa..kite hebat..las2 minet pun oke watt.''
**ini baru sikit kata kata riak 4 aktif.ahahah.las las pada hari pertandingan seriau kauuu..kalah dgn 4arif yang ambik masa sikit je untuk berlatih..cisssss..memang tak adil tapi adil aaa kot..nak wat cane..kalau lah aku yang jadi juri kan bes..full mark je markah untuk team kiteorg.hahahah..
weh kat sini aku nk mohon injuksi sikit..

kita boleh mempertikaikan keputusan juri kejap;
~juri yang dipilih adalah guru bahasa inggeris kelas 4 arif,pn norazah..
~ade juri memenagkan sebelah pihak..

wkakakakakakakakakak

** kelas 4 arif menang tak tanpa speaker?
gagagagagaagagagagagagag


takdelah,semua komen2 aku ni hanya gurauan semata mata..tak serius pun..ikut lah adat bertangding..ada yang menang,ada yang kalah kan??kan ??

oke laa..salam.
;0

2 comments:

ezral Sya said...

HAHA:D Drama drama


weh aku tak datang last day sekolah :((((( celaka ah bangun lambat

emal said...

ahhahahahh

itu satu kewajipan syaa..
bgn lmbt.
ko kn ikon dtg lmbt smks10.hahahah
:0

There was an error in this gadget