Saturday, October 3, 2009

suka kucing amirul,
















kenapakaubaca.
"ee bestnyee jalan jalan hari ni..''-H.A


hahaha..hari ini kau datang riang membuat aku tesenyum.ecehecheccee..bess kot hari ni.sebenarnye aku malas nak crite pnjag2 sebab kaki aku ni pnt lagi..tgn aku pun pnt nty susah pulak kan.ha?ape aku repek ni..ni sebebnarya aku ngantukk lepas mandi tadi hajat hajat nak tido lepas tu nmpk leptop sengih2 je tu yang aku usik dia tuh.so ni bukan la bende aku nak cerita tapi bende bende ni jugak lah yang aku nak cerita kejap.ahahahahah..

12-1.20pm
di rumah luqman.berbagai bagai perkara berlaku disini.malas sungguh ingin ku menceritai tetapi apakan daya.sejenak aku tiba di perkarangan luqman house,aku menjeritkan salam.ahaha.geli lah..then takyah dijemput aku dah dok kat sofa dulu dah.tyme tuh tak ramai lagi yang dtggg sebab awal lagi kot..ade wal aqil hiulkgirl,luqman..tu jerr.so aku ngan pilot dtg td wat semak jela kirenye..mknan mmg da siap dah pun gile laa.sedap pulak tuh..time mkn,hmm paham paham jela..so nak disedapkan cerita yang datang tadi not bad ramai lah;..lebih lah daripada 30 orang..oh ya,kenapa tak hajak satu sekolah je luqman oii?wahahahahahaa..malsa arh nak listkan..yang datang tadi je tauh..

1.21-2.15
masa ni kat rumah cikgu juita..event aku @ budak2 4aktif tak dijemput,aku ttp dtg dgn muka 10000 ribu sen wehh..ohhhhhhhhhhhhhh ni nak declare ni pergi rumah cikgu dapt duit rayyaaa..bertambah jugak tebal wallet selama beberapa jam tak dapat duit.ahahahah.so makan makan makan sampai gemukk je la..cikgu buat mee kari ngan sepageti atau sepageti dan mee kari,tak ke sama?bess main walkie toki,jadi budak2,dan main boling ringan..kene cepat.ada sedara dtg umah ciguu.takkan nak nebeng muka lak kan??malu la..aku ni dah la machoo..oh,edu2u aku dah hantar kan kan kan?

2.16-tak igtlah masa habis...
di rumah fasyaaa...ni lagi seorg ni..dan dan lah pulak kiteorg serbu rumah nya dipenuhi dgn2 tetamu yang tak diundang..terpksalah duduk lua kejap..minum air cedok dgn rasa kurang haja sketul ais dlm bekas wana pink td.aku haus lantak situ laa..ikut lah perangai aku ea...so aku amik mee udang nthen telan lah..nak buat apa lagi ouhh..ahhhhhhhhhh..lepas makan orang tuh tak balik2 lagi then aku balik la rumah dulu sebab nanty diorang [kawan2] nak datang kann...??
byee kawan kawan jemputlah makan di rumah farah nor aisya dulu..

3.35-4.15
kat rumah aku..
=.= malas cerita,


4.15-7.15

huiyooooooo..aku ingat aku malas nak join dahh..lepas tuh bapak aku kasi aku raya lak..hmmm baek pergikan..sekali setahun..ahh anik kete ng bob.ohh kerete aku senget sebelah.takpe lah janji boleh jalan kan??so terus g umah azzah raya.aku minum ayoq je sbb dah terlampau kenyang..nanty nak makan lagi..so rumah die pun ade tetamu baiklah kite gerak awal kan..awal tak lah awal sampai kul 5 jugk lah kan..
thenn pergi seksyen 11.naik rapid.nasib bukan beca.tak kesahalah..melabur seringgit janji sampai lah.
uiyooooooo aku masuk kawasan rumah orang orang kayaa..uiyoo..cantiklahh rumaH syahirahhh..uyiouyiyiiyoyyuiyyoyiy..makn makan makan je lah apa lagi dah nama rayaaa...samapai kenyang dan tak boleh telan perut ni barulah keluar dari rumah tuh..hhahha.seterusnay berjalan jalan anak lagi hingga ke rumah bob..uiyo ade sukuriti..ada gate otomatik....uiyoo rumah besar macm castle..uiyo uiyo uiyo mkan kfc,pizza uiyoade bihunnnnnnnnnn uyio uiyo uiyooooooo.....dapat duit raya uiyoooo!!!!bess mesty dijadikan acara tahunan ni walaupun terpaksa..wakakkaakakkaak...

...buat apa makan banyak banyak sebab lepas tuh kurus balik sebab banayk
berjalan jee
...sepegati ke mee kunig?asal sama saiz??
...hahah luqman
diberi warning oleh ibunya.
...nasib baik tak naek beca..alamat tak sampai la
ouh

trimas to:penangkap gambar dan penulis belog...


oke lepas tuh balikk..byee..salam

kaki penat jalan lagi sampai masjid kuning tunggu abg jemput dengan alia.jangan buat gossip noo..wakakaakakakakak..

1 comment:

ezral Sya said...

Satu hari tujuh rumah bai! TUJUH! Aku rasa macam perjalanan kita jauh gila sebab naik rapidkl lagi tu, aku rasa jauh gila sampai dah boleh solat jamak qasar kat masjid kuning wahahaha.
Haha.
1) Rumah Luqman = "Jangan sampai aku tutup PS2, pecahkan PSP ni!"
2) Rumah cikgu Juita = "Hantar EDU2U!"
3) Rumah fasha = "ASAM BOI!?ingatkan sarsi. yuck!"
Rumah hadzrinaqmal:D = "Makciiiiik tau tak hadzrin kat sekolahh kannnnnnnnn"
"Ni apsal semua kawan girl ni mana boy nye?"
WAHAHAHAHAH PALING LAWAK :D
4)Rumah azzah= "Tingkat empat lagi? asfhdfgsdhfdgfhdgfh!"
5) Rumah EHSAPE LAGI HA?!
6) Rumah Syera = "FUYO BESAR GILA SIAP ADA GURUN SAHARA LAGI TU!"
7) Rumah Bob = "errr.muka mirul cam mak dia ke bapak dia ha?"


HAHA KASIH SAYANG CINTA KORANG SEMUA :D

There was an error in this gadget