Wednesday, October 7, 2009

wuhuu,subangkucing











kenapakaubaca.
''haha,dah tak serik serik lagi tapi buat je lagi,''-H.A
wuhuuu pagi pagi sebelum ke xtra kelas dah excited dah nak pergi subang.wuhuu pestaim raya subang..uiyoo uiyo uiyoo budak KD datang subang..ape?ulang..budak KD datang subang..tempat @ palnet asing bg sesetengah bebudak KD.bukan asing ape..hmm paham paham yola..wakakakaka.tapi itu bukan aku nak bincankan kat sini kek..ok ok.lepas je extra kelas tadi yang fizik nya aku tak paham apa apa apa itu mirage.yang kelas math nye aku tak paham langsung apa itu angle between plane,plane otogonel ssemua semua yang kusutkan otak ni lah huhhhhh =.=//..asyik asyik tengok jam dah pukul berapa weh dah pukul berapa wehh..lahh baru pukul sepuluh.dah pukul berapa wehh dah pukul berapa weh...laa,baru pukul 10.30.
oh ye eeeee, 10.30..aku pun tiba tiba sakit perut.then melabur lah dulu kat rumah.wakakakak.dalam pukul 11.40 aku sampai sekulah.

muka muka KD
-hadzrin
irfan
farahaisya
alia
suzi
atiqah
syahirah
adeila -ni bukan kd ni.penyibuk..
***************************************************************
dah bertandang dekat depan sekulah awal2 lagi sedang tunggu pakcik@atok aqil aku tak tahu.sekejap wal kata pakcik,sekejap esah kata atok..arhh bedal je la..janji hepi..oh smbung balik sedang tunggu van bergerak bewarna hijau untuk menjemput v v v v v vip KD ke subang.wahkakakakak.bes.walaupun aku sorg je lelaki kat situ namun kudratku untuk ke subang tidak pernah putus.[cehh criter werld je mcm tak pernah ke subg.padahal hari2 kot].aarghh
mahu beli sardin segera tak?
itu aku lahh.aku jadi sardin dalam van tu sebab farahaisya makan ruang cisss.!terpaksa dduduk dekat enjin..panas mengegelegak buntut aku !takpe2 janji sampai..
sampai sampai je budak budak subang pura2 lah berlakun.malas nak criter,cehh =.=
bes weh aqill!!!trimas cos ajak weh!sedap gila ade sepageti @ mee kuning,lanchop,ayam ala ala kfc ade kek coklat ada air oren yang dah habis walau majlis blum mula ahaha ada adiq aqil aina muaz ada kawan adik aqil,ada aisya yang macam owner punya rumah ada tv besar ada rumah cantik uiyo uyio uiyo aqil memang seorang abang yang hebat!=.=
sedih ;(.majlis macam biasa dah kata open house takkan klose house kot.mesty r ramai orang datang.boleh jumpe kawan lama lagi tuh.akbar @ abal!rindu kau weh huk huk huk wwaakakakka.
"tgk baju abal ngan mukriz,cam sama ouh"-sya
"aah ouh.ahahahah''-hdzrin
''tapi lain lah sikit.jalur diorang lain''-hdzrin
dialog diatas ditambah tambah supaya jadi fitnah.trimass tapi kebanyakkannye betul
yang datang pun berduyun duyun dari form 1 sampai lah ke tua..
sory eh aqil wa main belah je..tak sempat nak kemas umah lu k.!
the journey continue,
to the aisya hause.!wahhh!aku dgn muka riak dan takabur lah dan beranggapan bahawa rumah aisya dekat seperti kantin ke makmal kimia smks10.ciss..tidak kusangka..cuaca panas ada ribut ditengahri.cisss~tak guner!cam nak patah kaki ni dibuatnye.dah la atin tunjuk salah jalan..lepas tuh kene marah dengan pengawal pulak tuh sebab masuk rumah kondo @ flat celah mana tah diorang jumpaa.ceh.patah balik lalu denai denai lumpur lumpur [igtkn subg xde denai lumpur]
dan jumpa lah seorg owner ni bawak 8 ekor anjing keding2.eeeee anjing tu lidah terkelua kelua yakkk dah la badan kurus keding tapi nasib cantik!haha.semua takut n batak kot sikit sikit macam tak pernah tgk org bawak hanjing.lepass tuh lepas 20 min berjalan sehingga tulang lutut ni nak patah.haaa barulah nampak rmi2 org bertandang depan mah aisya!!
owh ni ke mah aisya!!wakakakaakka...besssssss
sya,rumah kau chntik sya..ade tivi besar uiyo ade adik yang chntik ade gambar yang chumil ade kaler dinding yang chntik uiyo uiyo uiyo!sampai sampai on time aisya bawak keluar cawan.uiyo minum lemonribena..hilang haus..uiyo ade donat cantik jco uiyo sedap.malangnye perut still kenyang aku makan setengah jee yang belence alu minum air 4 cawan uyoo!!lepas tu datnag cokee cecah goreng pisang! uiyoo!!besssssssssssssssssss..walaupun 2 rumah, cukup untuk memnuhi masa setengah hariku!
cukup.komplete.kenyang! adik kaw chomel!!suke aku

**sediakan lagi teranspot pada tahun depan ea
**sediakan lrt dri uma aqil ke umah esa
**sediakan utkang penunjuk jalan yang terbaik wokk
**arghhh apa apa je a
liyana,zyda maaflah!aku tak dapat datang rumah sabtu ahad ni!aku balik kampung ade kenduri kawin!!

**gambar akan dmiasukan kelak k!

oh2,
akhir perkataan,
salam!



temubualxpress
hdzrin-''akak ecah baik tak kat rumah''
adik ecah-''tak..[geleng geleng kepala]''
hdzrin-''knpe??''
adik ecah-''dia selalu marah kite..''
hdzrin-''oouhh =.=''

1 comment:

ezral Sya said...

Haha lawak siot! Paling paling yang part last tu lah gambar penutup tu adik aku macam mental doh haha!


sayang korang, sayang kau gila. thanks jugak sesangat :')

There was an error in this gadget