Monday, December 28, 2009

krismas macam raya kita je en?


kenapakaubaca.
"aku tak kesah dah oh ape nak jadi jadi la ok"-H.A



life full with pancaroba -.- oh sebelum tu biar aku merepek dulu ok bahaha.takde lahh tak merepek pung.heheh.so far penat 2 3 hari yang lalu pun tak hilang lagi bercampur campur pulak dengan penat nak memikir hari persekolahan yang akan datang aku rase tinggal 6 hari je lagi kot ohh wtff mesty buhsan dok kelas 5aktif yang baru ni heh..aku nak 4aktif balikkk tolong pulang kan buleh??-.-

oh kamis malam jumaat aku tak tido langsung sampai pagi.pukul 5 pagi,awal2 dah kene mandi sebab nak balik kampung [ini jumaat pagi er] huish dengan baru je nak terlena kat atas katil dah kene kejut kan haisghhh mengucap dan mencaci panjang je la gamaknye pada tempoh itu.hehehe.oh2 lepas siap2 macam biase lah aku tido je sepanjang perjalanan uh.sampai kul 12.30.bangun bangun ''ouhhhhhhh mengantuk lagi la'' then diorang suruh siap2 sebab nak poie PD?pergh muak dangkal dah pegi PD baru je pergi hari tuh.dah peking2 tikar,bakul,air,makanan ape ape semua then kiteorg gerak PD .ahahah malang betul eeeeee...sampai kat PD tah bapak aku masuk celah mana tah jumpe pari* mana tah [sory aku MEMANG rasis]mandi bawak kroni dekat pantai tu.ahha masing2 geliiiiiiiiiiiii awwwuewww dalam kereta bertambah2 hujan pulak tu puihh...jom2 tuka tempat lain lah tempat ahaha.then jalan jalan lagi hmm baru lah jumpe tempat yang seterategik hikhikhik di bawah pokok kelapa kerdil kami bentangkan tikar wahhhhh seronoknyee walaupun agak panas cuaca dan tak hujan dahh.dah makang2 tu aku rase takde mood pulak nak mandi.celup2 kaki je la heheheh basah jugakkk la....ala benda yang paling aku lupe nakkk buat aku tak buat lah huhuhu..ooh ohh then lepas sejam dok PD dan kenyang makan.bapak aku kata nak pergi pengkalan balak,aww lagi best kat sinisebelum tu sempat jugak lah aku menyundal2 kat muzium TUDM,port dickson.takde ape ape pun heh.tujuan aku satu jee,nak MENYUNDAL heeh..menyundal=bergambar gambar la heh.oh lepa sberpenat lelah menyundal barulah gone to pengkalan balak..awww sampai sana pukul 5 macam tu.heh best nye mandi kat situ ombak de kuat laut dia dalam..kat sini aru best mandi sebab takde p**** ke ape ke eheh tenang jee.ouh dekat sejam gak lah...sama jugak macam situasi tadi,bentang tikar beli goreng pisang beli air dan buat tempat tuh macam kami punya hahaha..

oh then kiteorang pulang ke kampung eheh..-.-

esoknya,sabtu ade kenduri lak kat kampung bapak aku,so nating sepesial sebab aku bizy sangat tolong menolong ni hehe..best jugakk wuhooo! then ahadnye pergi gemas ke ea?palong 5 kot sebab ade kenduri pertunangan yang agak selebet,dan aku tak kenal lansung siapa nak bertunang uh.ikut je laa wehh janji perut kenyangg wakakakakak..ok ok aku dah penat menaip.daqri hari tuh aku cadang cadang nak ulang kaji tapi tak buat buat.salah siap ni ye??huahuahuha takpe lah mungkin mase belum tiba.SPM lambat lagi kan?ok ok bon voyage.

1 comment:

nurain rodze said...

wow !
hijau ada
merah ada
purple ada
kuning ada
biru ada
miahahhaha .
blink blink mata nengok .

There was an error in this gadget