Thursday, December 17, 2009

senyum kembali,

kenapakaubaca.
"ape sedih sedih ni tak rock la beb :'("-H.A
wahh tahniah akhirnya paklong dan maklong aku selamat juga tiba dari kota suci mekah.semoga haji yang ditunaikan oleh mereka merupakan salah satu haji yang mabrur ok..aku pun teringin benar nak pergi ke kota mekah.tapi dek kerana perangai aku mungkin aku tak dapat pergi kot hehehheeh.so cuti cuti wa rasa wa banyak lagi tensyen daripada wa suka,ataupun daripada wa nangis,wa seram,wa merajuk,wa marah,wa ceria semua tu kurang sekali.kerana ada je moment moment sakit hati,hampir muncul tiap tiap hari.takpe lah kan bukan rezeki aku.yehaa -.- ko ingat aku ni ape?lemah kah?ahahah see the kaki la weh.takde aku tak semudah itu untuk cair dengan perempuan.ahah mungkin kau boleh membuatkan aku cair dengan sikap kau atau ape ke,tapi kau tak leh mencairkan hati aku yang keras ni eheheheh.. takpe takpe sekarang bukan masa aku untuk berdondang dengdang aww syg la u la i euwww getis getis je ahahahah i syg u bee i taleh hidup tanpe u bee pergi mampuss sama dia.tak de maruah ke?heheh
aduhai bile la nset sony aku nak elok balik ni.ni la die suwei nak mampus bagi orang pinjam heh. -.- dah pinjam rosak pulak tuh.terpaksa tunggu repair.nasib ade 2 phone boleh la gune untuk kecemasan kan.takde la aku rindu doh henpon tuh.gamba dia cantik..kemere die jelass senang sikit aku nak menyundalnyundal [tangkap gamba] ahahahah bajet poyo cerita letop kiri kanan heh. oh first time aku mencarut life is suckin' ahahahhah ok ok papai tunggu untuk lain hari untuk aku merepek lagi okey teerimas sebab sudi baca blog aku yang cantik ni ahahaha..

**ehhhhhhhhhhhhhh!!sumpah dohh aku da kembalik ceria!aww best la!dah dah takmo sedih + tensyen ouh nanty cepat tua dan kulit berkedut,
love naif-benci untuk mencintaimu

1 comment:

zyda said...

mari mari senyum

There was an error in this gadget