Sunday, March 21, 2010

bagus untuk ku,

kenapakaubaca.
'akuu tak kisahh.."-H.A


Dewasa ini,ramai betul artis artis yang tak reti nanyi.nyanyi secara gagap la.macam lady gaga.perasan tak lagu lagu dia semua gagap gagap?hahah..papa papa razi atau bapak bapak razi atau popopopopoopoker pace dan sebagainya..MARAH sapa nama razi tu .atau pun kumpulan SuperJunior atau lebih dikenali SuJU atau erti mudah SUDU.haha. dalam lirik dia ad sososososososoossory .nak cakap sorry pun panjang.entahaaaaaa -.-
Yeppi holiday is gonna end soon.entah macam tiada bermakna cuti cuti ni buat penulis.tapiiii,Dapat jugak la penulis menimba sedikit sebanyak pengalaman walaupun tiada apa.Banyak betul perkara berlaku ada yang indah ada yang tak.yang tak kita tolak tepi dan cuba cari seberapa pengalaman yang indah sebanyak mungkin.ok merepek.auuw mana idea ni?mana idea,

*****************sevice karenly not ebelebel [hujan]********************

Tettttttttttttttttttttt...tettttt tetttt..
Ok dah datang idea dan hujan dah surut [ni bukan estro la],
Bina ayat dengan perkataan ni
1.-BODOH-AYAM-
-heiii beach,kau ni bodohlah macam ayam
-hei bodoh,pergi cakap dengan ayam tu
-hei bodoh punya ayam
-bodoh acapkali bergaduh dengan ayam
2.-MAKAN-HATI
-maktok suka sangat makan hati apabila dikeji.rilek sudah
-makan hati banyak banyak supaya kau ni berhati perut.
-makan laah hati cepat.aku tak suka kau tak makan hati ni
3.SELIPAR-JEPUN
-“aliiiiii,pergi beli selipar jepun kat kedai peah sana”-pekik makjah
-heyy,kau ni da lobih,ekau nak makan ke penampar pulangbalik selipar jepun den ni?
-ali suka pakai selipar bila pergi jepun
-selipar ali dibuat oleh jepun.

4.-GIGI-KUNING
-osman punya gigi kuning macam taik hanjing
-eeeeeeee pengotorlaa gigi kau ni kaler kuning kenapa?kenapa kau tak cat je kaler hijau biru pink semua
-gigi kucing hamid selalu kuning kerana kucing dia tak pandai gosok gigi.
5-PECAH-PERUT
-makk aii..habis pecah den punya pasu kat perut amirul -.-
-pecahhhhhhhhh sudah perut ibu katak itu tatkala anak katak suruh ibunya menjadi seperti lembu itu
-amirul dan seman suka gelak macam setan sehinggakan perutnya pecah terburai lalu mati.

Lagi?malaslah,aku nak tulis yang membawa kepada kemungkinan lepas ni jarang post blog dah [benda yang sama diulang ulang] haha bukan takda masa,ada masa,tapi
m to the a to the l to the a to the s.-.- sekian.maaf dipinta andainya terkasar bahasa budi bicara dan sebagainya.JIKA ADA kelapangan saya akan menulis blog.amin!-.-
****sevice karenly not ebelebel again [ribut]***************

No comments:

There was an error in this gadget